Merhaba biz esimle 5 aylik evlilikten sonra ayrilmaya karar verdik daha dogrusu o istiyordu.. su an 10. Ayin sonundan beri ayriyiz ben ailemle yasiyorum ve son 1 aydir benim whatsapp durumlarima saniyesinde bakiyor her koydugum duruma bakiyor ve oda durum atiyor son bir haftadir ve beni snapchat instagramdan engellemisti.. neden olabilir 3 aydir bana yazmadi aramadi evleri ayirdigimizdan bu yana simdi durduk yere her koydugum WhatsApp durumlarima bakiyor fikirlerinizi alabilirmiyim ne dusunecegimi bilmiyorum lutfen simdiden tesekkurler…
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sanırım sen eşini seviyorsun ve bu durum seni umutlandirıyor. Şöyle söyleyeyim belki o süreçte senin ile ilgili düşünceleri değişmiş olabilir belki acele karar verdiğini. Senin neler yaptığını hayatında neler olduğunu merak etmiş de olabilir. Senin nasıl bir tepki vereceğini merak etmiş belkide. Ama yinede hayal kırıklığına uğramamak için beklenti içinde olma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnun durumlarına bakma yazsa bile pat diye atlama çünkü dusunecegi tek şey zaten beni seviyordu ve halen seviyor kendisi benim avcumda olur biraz geri çekilmek de fayda var kaçan kovalanır taktiği uygula
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam bunu deniycem tesekkurler
Soran+1 yılYazarsa ne zaman sure sonra cevap vermem gerekir
+1 yılDurumlara bakmsı hiç bir şey ifade etmez. Etkileşim önemli bir şekilde sizi arıyor ya da yazmak için bahane üretiyorsa sevgisi vardur ama iletişime geçmiyorsa yoktur
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni bakmaya basladi durumlara son 1 aydir.. ileriki zamanda konusmaya calismazmi?
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma sürecinde olan bir erkek kadının durumuna bakıyosa ne işler çeviriyo diye bakar yani delil bulabilmek için ve sen bunu anlaman lazım başka bir erkeklemi yoksa başkalarını mı bulma derdinde mi diye bakar araştırır seni ondan dolayı uyarayım istedim ve sen bir umut diye algılıyorsun bunu maalesef canım
122 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bi delil bulabilir ne paylasirsam delil olarak alabilir
- +1 yıl
Boşanma sürecinde bir açığını ararlar hanfendi ondan derim
- +1 yıl
Neden boşanma davası açtı peki güzel bayan
Soran+1 yılNe gibi bi paylasimda acigimi bulurlar
Soran+1 yılAnlasamiyoruz diye anlasmali bosanma davasi acmis
- +1 yıl
Mesela başka bir erkek varsa gizli gizli konuştuğunuz böyle delil olarak
Soran+1 yılOyle birsey yok o yandan icim cok rahat
- +1 yıl
Anlaşamama mı zamanında iyi tanışmalar olmazsa sonuçlar böyle oluyor
- +1 yıl
Öyle bişey yok ama erkek yinede delil arar işte boşanmak için
- +1 yıl
Çocuk var mı hanfendi
- +1 yıl
Boşanmalar neden bu kadar çoklaştı anlamış değilim
Soran+1 yılCok sukur yok
- +1 yıl
Çocuk yoksa sorun değil
- +1 yıl
Nerde yaşıyosun
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 tam bir edepsizsin kadına yürüyorsun utanmadan bir de iffetsiz
- +1 yıl
@rrastafarray edepssizlikle ne alakası var anlamadım kadına neden yürüyüm ki sen neden bu kadar boş yorum yapıyosun ki sen neden zıpladın kadının menajerismisin
- +1 yıl
Evli kadına bile yürüyorsun abaza
- +1 yıl
@rrastafarray evli kadına yütümüyom o nerden çıktı
- +1 yıl
@berkan642 yürünülmüş oluyor, bilmiyor ayağına da yatmayın aw bi zahmet yaşınıza gor bir de bilmiyor gibi davranmanız hiç yakışmıyor.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
40Cevap
- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılBence de boşan. A... m... k kocam mısın sevgilim misin? Bu ne ciddiyetsizlik. Karakter olarak olgunlaşmamış herifle evlenilmez. Benden boşanmaya kalkmış whatsapp durumlarıma bakıyor. Hiç fikimde olmaz. Ben sevgililikteki belirsizlikten kurtulmak için evlenmişim. Sevgililikteki arada kalmışlıktan kurtulmak için evlenmişim herif benden özür dileyip elimden tutup eve götürmek yerine gelecek de benim whatsapp durumlarıma bakacak beni engelleyecek. Fiktirsin gitsin. A... m... k ergeni. OĞLAN ÇOCUĞU!
30 Yorumla
+1 yılBoşandığın bir insanın halen ona ait olan bir şeyi yanınızda yani numarasını taşıyorsanız bir daha asla mutlu olamazsınız çünkü sizi mutlu etmeye insanlara bile zarar verip sizden uzak tutar
00 YorumlaKeşke az yaşının verdiği olgunluğu alabilseymişsin de durumuna baktı diye garip garip hallere girmeseymişsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmada allah insallah sanada aynisini yasatmaz severek ayrilmayi bilmiyorsun heralde yasindan olsa gerek
+1 yılÇocuk gibi insanlarsınız gerçekten... Hala sosyal medyayı bu kadar önemseyen insanlar var mı ilginç... :)
06 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin basina gelebilir yargilamayin lutfen
- +1 yıl
Boşanacağınızı yargılamıyorum ki, o sizin kararınız. Ben sosyal medyayı bu kadar umursamanıza kızıyorum. :)
Soran+1 yılCunku ben hala seviyorum onu ve hic bi sekilde ondan haber alamiyorum sadece ordan gordum baktigini sasirdim hala bi umut var mı diye
- +1 yıl
Eğer bir ilişki bitme aşamasına geldiyse ve bir taraf istemiyorum diyorsa o iş bitmiştir. Hayatına dön bence.
Soran+1 yılO ben artik yapamiyorum diye bitirmisti.. ve simdi durduk yere bakmaya basladi herseyime. Isin tuhaf yani oda durum koymaya basladi kendi resmini falan paylasmaya basladi dun
- +1 yıl
Kısasa kısas yapıyorsunuz şu an bilmeden hem de çocuk gibi... İşte bunlar hoş değil diyorum. Bittiyse gerçek bir yetişkin gibi hayatınıza bakın.
Sonuçta eşiydin illaki merak eder ve yeni ayrilyosunuz sevgisi bitmez hemen
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes delil ariyordur diyor..
+1 yılTakip ediyor seni aceba ne peşindesin diye ve takıntı da yapmış olabilir ya da eline kanıt arıyor o yüzden dikkat et
00 Yorumla
+1 yılSiz ne yaşadınız ya cicim ayı bitmeden boşanmaya kostunuz yokmu çaresi barissaniz
08 Yorumla
Soran+1 yılBizim hic cicim ayi olmadi. Surekli ailesi esimin pesinde oldugunu icin bana hic zaman kalmiyordu hafta ici sonu hergun calismaya gidiyordu bazende calisiyorum yalaniyla disariya cikiyomus sonradan itiraf etti bunu.. bu noktaya geldik iste ekimden beri beni arayim sormayan insan su an benim butun durumlarima bakiyor bosanma asamasindayiz
- +1 yıl
Anlayissizliklar sizi bu duruma götürdü yazık günah
Soran+1 yılAynen oyle esimin anneside bu durumda onunda esi surekli onu yanliz birakiyor calisiyor diye insan hicmi empati kurmaz bari ben gelinimle oglumu biraz yanliz birakiyim onlar gezsin bizim yapamadiklarimizi diye ama yok ondada suc var benim gozumde hepsi suclu allahindan bulsunlar
- +1 yıl
İnşallah düzelir diyim gene yuva yıkmak kolaydır kurup ayakta tutmaktır zor olan
Soran+1 yılDuzelecegi kalmadi yinede allah razi olsun iyi dileginiz icin
- +1 yıl
İnşallah düzelir kardeşim. Çocuğun yok o avantajin var ama olurda duzelirse dikkatli git
Soran+1 yıl2 3 sene cocuk dusunmuyorum duzelirse bile
- +1 yıl
En doğru karar olur bence
+1 yılÇok klasik ve ergen bir laf vardır her katil kurbanına bakar, yaşıyor mu diye :D O durumdasınız muhtemelen.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnsan psikolojisi böyledir benim ayrıldığım eşimde aynı ya seviyordur ya da art niyetlidir ama ben artık umursamiyorum
00 Yorumla
+1 yılEvli kadının snapchat'te falan ne işi var arkadaş
012 Yorumla- +1 yıl
@Bearry snapchat direkt olarak anlık nude platformudur ve başka da hiçbir halta yaramaz.
- +1 yıl
@Bearry snapchat kullanicisisin anladigim kadariyla. Hayatinda bir kere bile birine anlik nude atmadigina yemin edebilir misin?
Soran+1 yılBeyfendi Kusura bakmayinda biz o sekilde kullanmiyorduk halada kullaniyorum anlik paylasim icin arkadaslarimizla konusuyoruz
- +1 yıl
Sen hayatin boyunca hiç nude attin mi atmadin mi?
- +1 yıl
@Bearry allah'i karıştırma simdi. Ilkokul arkadasinla whatsapp'tan ya da baska sosyal platformlardan rahatlıkla iletisimini surdurebilirsin. Snapchat size yabancilarla bol bol sexting yapma imkani tanıyor. Geri kalan her sey, baska sosyal medya hesaplarinda da mümkün.
- +1 yıl
@Bearry baban yaşındaki adamı aptal yerine koymaya çalışıyorsun elindeki 300 dolarlik telefonla.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende boşandım. Boşansam dahi onu takip ederdim. Çünkü mahkeme için delil lazımdı. Bir ara onunla fake hesaptan konuştuk bile. Beyninden geçenleridw öğrenmiştim
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne gibi bi delil mesela
Cevap sahibi+1 yılYılanlık bayanlara daha yakışır, onun ettiklerini yazsam Türk dizisi çıkar
Cevap sahibi+1 yılSonuçta boşanma var, iki tarafta haklılığını ispat etmeğe çalışıyor, kullanabileceği her şeyi kullanmak ister. Mesela komşuların evine giderek kendi açmış olduğu fake hesaplarda onu nasıl aldattığını anlatıp ağladığını öğrendim
Cevap sahibi+1 yıl@Bearry sen evli misin
Cevap sahibi+1 yılBence sen önce evlen sonra boşan ondan sonra gel buraya yorum yaz
Cevap sahibi+1 yılArtık herkes sudan sebeplerle boşanıyor , yaşın kaç
Merak ediyordur ne yaptığını mutlu musun değil misin diye
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde ben kendimi paylasmiyorum bu aralar deprem olaylarini paylasiyorum vs..
Şeyde olabilir diğer durumlara bakarken senininkine de bakmış gözüküyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHer seferinde saniyesinde aciyor benim durumlarimi ilk basta bende sizin gibi dusunmustum ama her durumda imkansiz olmaz
5 yalok evlılık mı görücü usulü öü ve eşinin akıl saglıgı yerinde mi 🤔
05 Yorumla
Soran+1 yılBiz cok severek evlendik ama evlendigimiz gunden o yana ailesi cok aramizdaydi biz evlenmeden once tanisiyorduk kendisiyle ve 2 sene birlikteligimiz oldu nisanlilik donemiyle
Soran+1 yılEvlenmeden once hic ailesi umrunda degildi evlendikten sonra ailesi degere bindi bende sasirdim en son dayanamadim her zaman kavga ediyorduk ayrilma karari aldi kendisi ve o zamandan bu yana kendisinden hic haber almiyorum hic biseyime bakmazdi simdi son 1 aydir her durumuma bakiyor acaba degisiklik varmidir bosanma surecindeyiz su an
okadar zaman arayip sormamis barisalim dese barisican mi s. et bence
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 738 cevap paylaştı. 3 aydir aramayip yazmadığına gore çocuk yoktur diğe düşünüyorum eger öyleyse iyi ki yok bence hiç arkana bakma boşuna umutlanma bittigi yerde bitsin önüne bak.
00 YorumlaO başka kari bulmuş geçmiş olsun sana sen kendine yeni koca bak sala
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılSenden kopamadi ve kıskanıp başka iliskidemisin diye kontrol
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki davada kullanır diye bişeyler arıyor olabilir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAcigni aramak icin olabilir bosanma asamasindasiniz sonucta hala
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun gibi cok yorum geldi boyle dusunmemistim tesekkurler fikriniz icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrılık kolay değil ki, başka partneri olsa öyle olmaz ama tek eşli kafa sadakat falan durumları zorluyor erkeklerde
00 Yorumla
+1 yılAranizda cinsel bir problem yoksa boşanma sebebi ve sen ona adim at red ederse istemiyor demekki onu silebilirsin hayatindan
00 Yorumla
+1 yıleğer ki bir erkekle olduğunu görürse direk devreye girecek bu kesin birde o sosyal medyadan engelliyorsa sende whatsapp tan engelle
10 YorumlaBence sen bakma artık onu önemseme senden vazgeçmiş bir kere bu her seferinde böyle olur affetme sen engelle görmesin
00 YorumlaBence bu kadar erkenken bitir yeni evliliğiniz varken bitirmisken o gelirse sakın dönme
00 Yorumla5 ay evlik uzun süre değil mi neden bunkadar uzun evli kaldınız ki
00 YorumlaMerak ediyordur ya da niyeti saf değil
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet iki senecek var zaten ya kotu niyetle bakiyor ya da sevdigi merak ettigi icindir bende anlayamiyorum zaten
Soran+1 yılBenle evliyken ailesi oncelikte geliyordu bunu goruyordum ben ama ona gore oyle degildi beni daha cok onemsiyomus gibi seyler diyordu.. afedersiniz sadece sevdigini yatakta soyluyordu son zamanlarda
- +1 yıl
Kötü niyeti var whatsapp durumlarına sevdiğin erkek arkadaşın falan varsa kesinlikle koyma yoksa eski eşin davayı kazanır. WhatsApp durumuda koyma profil fotonuda kimseyi koyma biri sana ben Ahmet falan gibi yazarsa tanışmak istiyorum gibi biri şeyler yazarsa engelle hemen çünkü eşin olabilir ya da eşinin arkadaşları vardır onlara eşime yazın falan demiştir.
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnadı bırakın ayrılmayın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılPişman olmuştur belki
00 Yorumla yeni birini buldunmu diye meraktan olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılSenin açığını arıyor kendi suçunu bastırmak için
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yıl5 aylık evlilik ne kadar kulaga hos geliyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sanırım açık arıyor nafaka vermemek için
00 Yorumla
+1 yılSen neden engellemedin de takip ediyorsun onu.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kısa sürmüş hanımefendi evliliğiniz
00 Yorumla Ben yokken ne yapio ne edion die bakiodur
04 Yorumla- +1 yıl
çok zeki kız :D
- +1 yıl
Sizin kadar şeytan olamıyoruz maalesef
+1 yılBundan bı anlam çıkarmazsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılma nedeniniz ne?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. pişmanlık loading...%78
01 Yorumla
Soran+1 yılPisman oldugu icinmi diyorsunuz?
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek kıskançtır ondan bakıyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni dikizlyor😂😂😂😂🤡🤡
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden bosaniyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak ediyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden evlendiniz bu ne çocuk gibisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşünecek bir şey yok bağını kes
00 YorumlaBakabilir merak ediyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi bir merakmi yoksa kotu bi sekildemi anlayamiyorum
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boşa düştüyse.
02 Yorumla
Soran+1 yılHic yazmiyor ama sadece bakiyor
yatak konusunda peki nasıl sana-., once
00 Yorumla
+1 yılUnutamanis demekki senijj
00 Yorumla
+1 yıl5 ay çok değil mi?
00 Yorumla
+1 yılHer katil merak eder kurbanını.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden arama
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı. Boş yapıyor
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimal pişman olmuştur
00 Yorumla
+1 yılDelil arıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle sende
00 Yorumla Çok evli kalmışsınız 5 ay çokmuş :D
00 Yorumla
+1 yılEngelle göremesin
08 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi ben gormesini istiyorum ve pisman olup yazmasini bunu nasil saglayabilirim hic yardim edenim yok
- +1 yıl
Engelleyerek sağlayabilirsin göremesin ki meraktan kudursun sende bakma görme anladın
Soran+1 yılBen onun durumlarini acmayimmi yani?
- +1 yıl
Açma ya da okundu bilgisini kapat vatsabdan durumu silinene kadar gördüğünü görmesin ki aramak konuşmak durumunda kalsın
Soran+1 yılOkundu bilgisini kapatinca durumlara baktigimi gormuyormu?
- +1 yıl
Durum silinene kadar açmazsan görmüyo kesin bilgi
Soran+1 yılOnu biliyorum durum silinene kadar gorulmedigini.. ama ben okundu isaretini kapatinca baksam belli oluyormu
- +1 yıl
Olmuyo
- Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılHâlâ seviyor
00 Yorumla Boşanma
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri