Bosanmak isteyen kendisi. Evleri dahi ayirdik. Bir bosanmamiz kaldi. Benim erkek arkadaslarim var, kendisi de bilir tanir, benden daha cok görüşürler.
Universiteden yine arkadas tayfasindan olan, üni bittikten sonra memleketine giden ve atamasi da uzak bir sehre yapilan bir erkek arkadasimizla görüşüyorum 2 haftadir.
Cocuk her zaman gelmiyor ve diger arkadaslarla da bulustuk hep beraber. Kuzenimin cafesi var, orada oturduk kahve ictik biri arkadaslarlaydi, biri başbaşaydi.
Eşim gelmis bizi görmüş.(ya da haber uçuruldu bilmiyorum. Kuzenim yapmazda, elemanlar belki) Sonra evime geldi, o kimdi falan dedi kavga ettik.
Sen daha bosanmadan baslamissin gorusmelere dedi. Bana soyledikleri, tavirlari o kadar sinirimi bozdu ki. Diğerleri gibi arkadasim oldugunu söyledim. Bu tavırlarin umarim bosandiktan sonra da boyle olmaz, bosandiktan sonra hayatıma boyle karisma hakkini kendinde bulmazsin umarim ki.
Senin bıraktığını elbet baskalari alacak. Sen kiymet bilmezsin, baskasi bilir dedim sinirle.
Hem kendi bosanmak istiyor hemde gelip bana hesap soruyor. Ki boyle bir aşamada dava da aleyhime olacak seyler yapmayacak kadar da akilliyim. Belki de kendisi kılıf arıyor mahkeme icin.
Bizim erkeklerin bosaniyor olsalar da, boşansalar da kadinin hayatindan cekip gitmeyi, kadinin hayatina karışmamayi ogrenememelerini gercekten anlamiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer