Eşim çok garip davranıyor. Evliliğimiz bu şekilde yürür mü?

Merhaba arkadaslar,

Annem babam ayrilmak uzere. Ben haliyle bu duruma normal insan gibi uzuluyorum. Uzuldugumude cogu zaman esime belli etmiyorum.
Esim ise elime ayagima dolaniyor. En son olayda kardesimi havalanindan almam gerekiodu, buda onun zoruna gitti. Kendin git beni niye goturdun gibi kelimer etti ve bayada agir konustu. Surekli bende cok sarsildim bu surecte yok boyle yiprandim. Ben bile bukadar yipranmadim ona neoluyor anlam veremedim.

Herseyi kendi ustune cekmeye calisiyor. Zaten basindan beri abime abi bile demez yas farkinin baya olmasina ragmen. Hep bi kiskancligi var. Sirf kardesimide almaya gittim diye benden ayrilmayi dusunmus bu onun icin son damlaymis. Gidersen gidebilirsin dedim ama blof yapti. Ve hala dediklerimin arkasindayim diyor.

Bu evlilik nasil gececek boyle bilmiyorum. Kac haftadir küsüz konusmuyoruz. Bana haksizlik ediyor ben bunlari yasarken boyle yapmasi beni cilazeden cikariyor. Duzgun konusmaya calistim hep alttan alan bendim yine fayda etmedi. Bana ve aileme karsi cok saygisizlik ediyor. Kimse ona bisey demedigi halde. Artik cok huzursuzum eve bile gitmek istemiyorum cocukca hareketlerinden biktim.
Eşim çok garip davranıyor. Evliliğimiz bu şekilde yürür mü?