Merhaba arkadaslar,
Annem babam ayrilmak uzere. Ben haliyle bu duruma normal insan gibi uzuluyorum. Uzuldugumude cogu zaman esime belli etmiyorum.
Esim ise elime ayagima dolaniyor. En son olayda kardesimi havalanindan almam gerekiodu, buda onun zoruna gitti. Kendin git beni niye goturdun gibi kelimer etti ve bayada agir konustu. Surekli bende cok sarsildim bu surecte yok boyle yiprandim. Ben bile bukadar yipranmadim ona neoluyor anlam veremedim.
Herseyi kendi ustune cekmeye calisiyor. Zaten basindan beri abime abi bile demez yas farkinin baya olmasina ragmen. Hep bi kiskancligi var. Sirf kardesimide almaya gittim diye benden ayrilmayi dusunmus bu onun icin son damlaymis. Gidersen gidebilirsin dedim ama blof yapti. Ve hala dediklerimin arkasindayim diyor.
Bu evlilik nasil gececek boyle bilmiyorum. Kac haftadir küsüz konusmuyoruz. Bana haksizlik ediyor ben bunlari yasarken boyle yapmasi beni cilazeden cikariyor. Duzgun konusmaya calistim hep alttan alan bendim yine fayda etmedi. Bana ve aileme karsi cok saygisizlik ediyor. Kimse ona bisey demedigi halde. Artik cok huzursuzum eve bile gitmek istemiyorum cocukca hareketlerinden biktim.
Annem babam ayrilmak uzere. Ben haliyle bu duruma normal insan gibi uzuluyorum. Uzuldugumude cogu zaman esime belli etmiyorum.
Esim ise elime ayagima dolaniyor. En son olayda kardesimi havalanindan almam gerekiodu, buda onun zoruna gitti. Kendin git beni niye goturdun gibi kelimer etti ve bayada agir konustu. Surekli bende cok sarsildim bu surecte yok boyle yiprandim. Ben bile bukadar yipranmadim ona neoluyor anlam veremedim.
Herseyi kendi ustune cekmeye calisiyor. Zaten basindan beri abime abi bile demez yas farkinin baya olmasina ragmen. Hep bi kiskancligi var. Sirf kardesimide almaya gittim diye benden ayrilmayi dusunmus bu onun icin son damlaymis. Gidersen gidebilirsin dedim ama blof yapti. Ve hala dediklerimin arkasindayim diyor.
Bu evlilik nasil gececek boyle bilmiyorum. Kac haftadir küsüz konusmuyoruz. Bana haksizlik ediyor ben bunlari yasarken boyle yapmasi beni cilazeden cikariyor. Duzgun konusmaya calistim hep alttan alan bendim yine fayda etmedi. Bana ve aileme karsi cok saygisizlik ediyor. Kimse ona bisey demedigi halde. Artik cok huzursuzum eve bile gitmek istemiyorum cocukca hareketlerinden biktim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba, eşinle bunları açık açık konuşmayı denedin mi?
Evet, hatta uzulmustum bile ona kendim uzunulcek durumdayken. Ona acidigima pisman etti beni, hala dediklerimin arkasindayim ben hambal da degilim taksicide degilim dedi, shok olmustum resmen. Kardesimi almak demek hambalcilikmis...
O zaman boş yere kendini üzmene gerek yok. Son kez oturup konuşacaksiniz.
Bu yaptıklarını davranışların seni uzdugunu yiprattigini ve evliliğinize zarar verdiğini anlatacaksın
Ne kadar ciddi olduğunu göster
Bunu yaptim bile, ben ne soylersem soyleyim o benim dediklerimi geri bana iade ediyor. Cocuk gibi iste.. konusulmuyorda
O zaman yapılacak iş belli. Daha fazla tiksinme
Evlilik tamamen sans isi allah iyi insanlarla karsilastirsin
Amin. Vicdan merhamet onemli.
Herzaman adil olmak gerek sana iyi olmayan koca cocuklarina hic iyi biri olmaz
Çok üzüldüm gerçekten kardeşim ailevi problemler insanın içini deser bunda en büyük pay çocuk olmadığında daha kolay olduğunda daha zorlu bir süreç etkiliyor
Evet. Elimde olmadan cok uzuluyorum. cocugumuz yok ama esim cok yoruyor beni. onu ilgilendirmeyen konularda kendine firsat bulup canimi acitiyor. Kardesim tatilinden donunce beni alirmisin diye sordu, yani olaylardan dolayi uzulduk diye kardesimin ne sucu var, tabiki alcam ama esimi anlamiyorum.
Bazen çok ufak meseleler büyüyebiliyor haklısınız yeni bir evlilik surecindemisiniz
Yeni sayilir, fakat bu sureci kendi cok buyuttu. eger benimle ayni fikirde degilsen ayrilir demeside ayri cirkindi. Ben onun sacma dusuncelerine hak asla veremem, aileme saygisizlik etmis olurum.
Peki bunun sonucunda ayrılık kararı alırsanız ne kadar etkilenirsin
hic bilmiyorum. Ayrilmasakta bu durum beni mutlu etmiyor.. gercekten ayrilik sebebi bi durum gibi goremiyorum ama kendinden sogutuyor.
Anladım kardeşim dertleşmek istediğin zaman yaz konuşuruz Rabbim yardımcın olsun istersen seni takip edeyim ister buradan yaz farketmez canını hiç sıkma bir arkadaşın olarak ben hep burdayım
Sagol Allah razi olsun. zor bi surec, rabbim zorda olan herkese yardimci olsun insAllah.
Amin kardeşim amin dediğim gibi bak istersen takip de atayım unutursan burayı ya da kendin bilirsin ya inan şu an tek istediğim hastalara şifa dertlilere de deva
Zor sana birşey sormak istiyorum ama
Sor
Burda sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli
çocuk yoksa boşan
Boyle bi durum icin ayrilmak gercekten sebeb degil. Ama beni bunaltiyor ve durumun ciddiyetini farkinda degil. Beni nekadar yiprattigini gormuyor.
asıl yeterli bir sebep gayette
Oylemi dersiniz? kafam cok karisik. neye kafami yoracagimi bilemedim. aileme uzulurken onunda bencilce kendini araya sokmasina aklim almiyor.
evet bu sorun bitmez ilerde daha da artar
Kaç yıllık evlilik
3.5 sene
O bahane arıyor
Ama kendisine madem ayrilmak istiyosan, cik git dedim ama gitmedi, ustelikle ayriliktan vazgecmis diyor. blof yapmasida ayri bi durum. neyapmaya calisiyor anlamis degilim onu zorla tutmadim
Takip eder misin