Evli birini seviyordum evli diye hayatımdan çıkardım şimdi karısı bana nispet yapıyor?

Evli bir arkadaşım vardı yalan yok çok samimiydik ben onun bana olan duygularını anladım ve ona abi demeye başladım. Kendime başka flört yaptım benden uzak dursun diye beni çok kıskanıyordu Gözlerimiz birbirine kenetlenirdi. Evli olduğun için kimsenin yuvasını bozmak istemedim en azından benim yüzümden olmasın diye çekildim numaranı sildim diye söyledim ve hayatımdan çıkardım aylar sonra baktım hala numaram silinmemiş. Ben onun hayatındayken eşi soyadını bile silmişti sürekli atar gider sözler paylaşıyor mutsuzluğunu paylaşıyordu, şimdiye kadar hiç mutluluk pozları atmıyordu ne olduysa ben onu bıraktıktan sonra olmuş. Hep kavga eden uyumsuz çift ilken son 1 aydır araları iyi. Mutluluk pozları atıyor eşi sürekli hesabını herkese açmış. Neyse aslında kıskanma duygusu olmadı ben de. Ben bıraktıktan sonra eşine bu kadar ilgi göstermesi beni şaşırttı. Ne yapmaya çalışıyor zaten ben aşık değildim ki ona?

Evli birini seviyordum evli diye hayatımdan çıkardım şimdi karısı bana nispet yapıyor?