Sizce eşimin ayrı uyuması evliliğimi zedeler mi?

7 yıldır tanıdığım sevgilimle 3 yıllık bi evliliğim 2 yaşında da çocuğum var. Eşim klasik türk erkeği, çok beklentim yok kendisinden hergün çiçekle gelsin gibi.. Hasta olunca benimle ilgilenmesi ya da sevdiğim yiyeceği bilip eve getirmesi de seni seviyorum demenin bir biçimi bana göre. Genelde bi problemimiz yok yani uyumlu bir çiftiz fakat eşimin üniversite döneminde de böyleydi beraber uyuyamama problemi var. Biraz takıntılı sese, ışığa vs. Gece mesela çocuk ağladığında benden önce uyanır o da işe gittiği için uykumdan verim alamıyorum diye çoğu zaman salonda uyuyor ve bu durum benim çok canımı sıkıyor. Güzellikle söyledim olmadı kavga ettim olmadı adam başka odada uyuyor sürekli. Aldatma problemi yok yani bişey sakladığını sanmıyorum beni sevdiğini de biliyorum tabii gizlemek dışında çok profesyonel değilse.. Sormak istediğim sizce ne yapabilirim? Bi kadın olarak insanın eşi ile uyumak istemesi kadar normal bir şey yok bence. Ne yapacağım bilmiyorum çözüm bulamıyorum eşimle konuşmak çözüm değil çünkü

Sizce eşimin ayrı uyuması evliliğimi zedeler mi?