Eşim bana hic bi konuda ilgi gostermiyo... kendimi yalniz hissediyorum... su anda yanimda değil bir iş icin ingilterede 1 aydir yalnizim telefonda bile bisey yok sanki asker arkadasinla konusuyo... ne yapmam gerek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle şunu bilmek lazım kocanın sana ilgi göstermeme nedeni nedir?
Bunun seni bilmem lazım diye düşünüyorum.
Neden basit bir şey ise;
Öncelikle sen kendine öyle bir ilgi ve özenti göstereceksin ilgiyi sen kendi üzerine çekmeyi başlayacaksın. Bizim Türk kadınları evlendikten sonra şunu sanıyor erkek kafese girdi ya bundan sonra kendime bakmaya gerek yok diye
Kaç defa kocanız eve geldiğinde onu elbise (dışarı çıkacak havasında) ile karşılatınız.
burada daha bir çok şey yaza bilirim
neyse daha fazla uzatmak istemiyorum.
Eğer sen ilgi görmüyor isen ufak bir çocuk misali ilgiyi sen üzerine çek02 Yorumla- +1 yıl
Çok biliyonuz mk ilgilenmeyen erkek ilgilenmez zaten en ufak bakımsızlıkta ilgisizlikle cezalandırıp başka kadınlara bakacaksa skm öyle evliliği
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik sen benim yorumu yanlış anlamışsın
en ufak bakımsızlıkta başka kadına giden kocadan zaten fayda olmaz
yukarıda yazar iken neden basit bir şey ise diye not düştüm
Neden ciddi bir şey ise üzerine konuşmak lazımdır.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu böyle platformlarda sorarsan eğer iğrenç yorumlara maruz kalırsın. Ne kadar boş ve hayvanlardan daha aşağılık yaratıklar olduğunu yorumları okuyunca bir kez daha şahit olmuş olduk. Bunu eşinle konuşman daha sağlıklı olur. Böyle yapman kalbimi kırıyor. Kalp kırmak 7 defa kabe yıkmak gibidir. Biraz daha dikkat etsen olmaz mı vesayre gibi cümleler kurmayı deneyebilirsiniz. Bir evlilikte sorun var ise bu sadece iki kişi arasında konuşularak çözülür. 3. Şahıslara sorup danışmak saçma geliyor bana. Bir de çocuklar olunca erkekler nedense çocuklara daha çok ilgi gösteriyor eşinden. Bu da yanlış bir yaklaşım. Dinini bilen insanlarla evlenmek bu yüzden önemli. Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem eve her geldiğinde eşi kapıyı açınca elini tutup öpermiş hanım ben senden razıyım Allah'da senden razı olsun dermiş. Gece Teheccüd namazına kalkarken hanım müsade edersen Teheccüd namazı kılabilir miyim iznin var mı diye sorarmış. Yani eşinin dini bakış açısı nasıl bunu da bilemiyorum tabi. Eşinin ilgi göstermesi için namaza başlayıp dua da edebilirsin. Belki sendeki değişimi görünce sana karşı ilgisi daha farklı olacak. Rabbim yâr ve yardımcınız olsun inşeAllah 🤲
10 Yorumla
+1 yılDöndüğü zaman çocuklar olmadan 2-3 günü geçmeyecek şekilde bir tatil planla. Biraz başbaşa kalmanız iyi olur. Sonraki sürece de tatildeki durumuna göre bakarsın. Ama tatil 3 günü geçmeyecek şekilde olursa daha iyi. O bile çok olabilir. Muhafazakar bir çiftseniz odasında jakuzi olan otelleri tercih et. Başbaşayken karı-koca gibi değil de flört dönemindeymiş gibi hissettir.
Ve şunu unutma erkeğe yön veren her zaman kadındır. Belli bir süre annesinin tezgahında yontulur sonra karısının tezgahında. Henüz eşine daur keşfetmediğin çok şey var belli ki.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin işin haydar dumenlik dua et haydar dümen ölürken bütün bilgilerinin olduğu ansiklopedisi ni bana teslim etti çözüm buluruz eşinle sexting yapınız telefonda bu onu ozlediginizi ona hatırlayacaktır seks oyuncagi kullanabilirsin aşkım işte seni böyle özledim diye ona göster adam İngiltere'den yüzerek gelmek istesin bunu başarmak senin elinde haydi pamuk eller vajinaya 😂
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
97Cevap
Erkekler erkek olduğunu hissetmek ister, özel hissetmek ister. O sana ilgisiz davranıyor ise sen tam tersini yapabilirsin. Her gün ona "seni seviyorum" diyebilirsin, cilveli davranabilirsin, birlikte aşk filmleri izleyibilirsin... Monoton bir hayata bir renk katın hemen pes ederek olumsuz düşüncelere kapılmayın çünkü kapılırsaniz evliliğiniz hep aynı şekilde ilerler. Bir müddet ona ilgi gösterin ama hala aynı telden çalıyor ise o zaman üçüncü biri daha olma ihtimali vardır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sen ilgi goster belkide bi canlanmaya ihtiyaci vardir evlenince tamam iste ya daha ne olsunki die bi dusunceye inanmaya basladiysa senin birazcik durtmen basbasa bol bol eglenmelik biseler bulman lazm gelince bi supriz yap beraber ugrascaginiz ve tepesinden inmicegin seni yaninda gormekten huzur dolcagi bi uygulama olmali bu kisiden kisiye degisir kimi film kimi puzzle mucadelesi verir kimi sessiz sinema oynar kimi dans eder mutlaka bi durtu vardir
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyle seyleri sevmiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılBak kesinlikle boşanmaya karşıyım eğer aranızda bir muhabbet bir uyum sevgi neşe ya da bir etkileşim yoksa arada çocukta yoksa en güzeli yollarınizi ayırın ilerde hem boşa yıpranan zaman ve gencliginiz olacak hem uzulmenizden depresyona gireceksiniz kendimden biliyorum yani yaşanmışlık ve tecrübeyle sabit
01 Yorumla- +1 yıl
Bak birde dikkat et etraftaki çakallara fırsat vermeyin köpek balığı kan birçok erkek de fırsat kokusunda damlar
+1 yılÜstüne gitmeyin, bir süre uzak durun. Alıştırmışsınız yoğun ilgiye "Ne yapsam zaten konuşuyor" diyor. Bu güveninin almak lazım elinden. Siz değil, bırakın o arasın.
00 Yorumla
+1 yılBunu yapmamalısın. Başına büyük işler açarsın. Bence bir an önce kendine vakit ayır ve iyice düşün. Bu şekilde çok sıkıntı çekersin. <3
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer bir süredir böyleyse, günlük hayatının koşuşturmacasi buna müsade etmiyordur. Fakat uzun süredir bu şekildeyse birşeyleri yitirmişsiniz demektir. Elbette evliliğinizin ilk başında olduğunuz gibi olmanız mümkün değil. Fakat tamamen de bitmemesi gerekiyordu. Seni asıl rahatsız eden duygusal eksiklik mi yoksa cinsel tatminsizlik mı?
09 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel bir soru.. duygusal eksiklik ilk geliyodu ama artik cinsel cunku hic kipirti yok arkadas gibiyiz
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm senin adına. Oldukça zor bir durum. Peki önceden nasıl bir cinsel hayatınız vardı? Ne kadar sürüyordu? Genel olarak aktif miydi seks esnasında?
Soran+1 yılEvet cok guzeldi hersey 1 yil once bana beni arzuladigini her dakika soylerdi ishteyken bile eve erken gelicem hazirlan falan derdi simdi sanki o adam gitti yerine baskasi geldi
Cevap sahibi+1 yılPeki bu bir yılda neler değişti hayatınızda? ya da aynaya baktığında kendinde değişen birşeyler görüyor musun?
Soran+1 yılHayir ben aynisiyim ayni o bakiml8 kadin kendine ozen gosteren kadin mutlu kadin
Cevap sahibi+1 yılTakip istediği atsana? Özelde devam edelim.
Soran+1 yılYa ben mesaj atamiyorum burdan yazin
Cevap sahibi+1 yılMesajı sen değil ben atacağım eğer takip isteği gönderebilirsen. Buradan yazınca kaldırılacak görüş. Yazamayacagim tekrar 😅
Cevap sahibi+1 yılLaflamayacaksak çıkacağım?
Karşina alıp konuş yine dinlemiyorsa terk et aklı başına gelsin. Seviyosa pişman olur hatasini anlar ilgisizliğini farkeder sevmiyosa zaten öküzün tekidir. Yoluna bakar. Ama ilk ayrılık süresinde mutlaka yokluğunu hissedicektir.
00 YorumlaBence onun seni sevmesini sağla, üzerine düşme kendine haline bırak, dönerse senindir zaten dönmüyorsa da, havada balık yakalayıp, marsta kızartsan o sana dönmez. Ama üstüne düşerek onu daha fazla kaçırırsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Aldatmaya yönelik bi davranışın olmasın da onunla bu konuda konuşabilirsin artık benimle ilgilen diyebilirsin en basit şekil onun dikkatini çekmeye çalışmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılHerseyi denedimmm saniyorsam olmuyor
Soran+1 yılHer ikiside seks konusundada herseyi teklif ediyorum kendisi istemiyo geneldede oyle
Onun saygı duyduğu biriyle konuş
O görüşsün
Buralarda da çare arama
Çareden çok bela bulursun20 YorumlaResimlerini yola güzel güzel kendini hatırlat.
Şarkınız varsa resminizi koy anılarınızla onları yolla. Görüntülü ara. Güzel güzel konuş neden bana ilgi vermiyorsun sorularından kaçın. Ararsa Bi yer de ol ve musait değilim şurdayım de aa bu kadın beni unutuyor kafasına sok onu. Birde bunları sık sık yap ve Bi anda onun girdiği moda gir. Bitti aşkım bu kadar mesaj atabilirsin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani ilişkin nereye gittiği çok belli kadınlar bir çiçek gibidir ilgi isterler vermediğin mi kururlar ya koruyup gideceksin ya da Nisan 'a ilgi gösterecek olgun bir erkek bulup tadını çıkaracaksın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yanliş bişey insan hanımıyla konusurken kibar özenli olması lazım deger vermesi lazım tavır yaptınızmı hiç ya da benle böyle konusma diye söyledinşzmi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki sen üzerine çok düşüyorsundur. Ya da sana ilgi duyması için bir sebep tanımıyorsundur. Sorunun onda olduğunu düşünüyorsan açık açık konuş. Ömür geçmez ya böyle yaşam enerjin kalmaz. 3. kişi olması da bir sebep olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz gorucu usulu mu evlendiniz ya da hic bir birbirinizi tanimadanmi evlendiniz sunu soyleyim esiniz sizi sevmiyor bu acik
00 Yorumla
+1 yılKadinlarin ilgi hastaligi deli ediyor beni iş güc gecim derdiyle ugrasirken bide gelip ilgi de ilgi diye erkegin basinin etini yiyosunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. bu işin sonu kötü ama sende hissediyorsundur... helede bazı ihtiyacları nereye kadar istemiceksin zorla bir süre snra
00 Yorumla
+1 yılBunu söyledin mi ona, ne tepki aldın? İlgisini çekmek için ilgi alaka gösterdiğin halde mi böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılSoyluyorum her gun ama benden boyle seyler bekleme diyor ben sevdigimi biliyorum o bana yeter diyip duruyo
- +1 yıl
Bilmesi yetmez, senin özel olduğunu ve seni sevdiğini hissettirmesi gerekiyor. Hissettirmiyorsa zaten seviyor sayılmaz ki
Keyfine bak
Yoksa psikolojin bozulur
Canın ne istiyorsa onu yap04 Yorumla
Soran+1 yılIste pek oyle olmuyo yapamiyorum psikolojimde bozuldu zaten
Soran+1 yılHayir asla
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence eşinle gelince otur konuş acık acık de sevgi var mı yokmu
13 YorumlaYanlış işler yapma kadın
Herkesin bir imtihanı var.
Seninki de bu00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. bunu bize anlatman saçma bunu senin düşünmen lazım. kocanı karşına alacaksın konuşacaksın olmuyorsa boşanacaksın bunu aklın çıkarıyordur
00 Yorumla
+1 yılMerak etme Ben de aynı durumdayım insan zamanla alışıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. geldiğinde karşılıklı oturup konuşun bence ilgisiz sevgisiz bi ilişki evlilik asla yürümez
00 Yorumla
+1 yılOşanmalısın ve sana ilgi gösteren bir adam bulmalısın, sakın aldatma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılSen ona resimlerini at hoş dikkat çekici seni srzulasin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sonra aldatsan derki karım beni aldattı vs vs böyle tipler herşeyi hakkediyor ne deyim Allah yardımcın olsun
10 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum bu adamları
Kaç yıllık evlisiniz en başından beri böyle miydi00 YorumlaBeninle sohbet edebilirsin sohbetim guzeldir istersen tabii
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Nasıl bir işmiş o bir aydır.
O kadar süre ayrı kalıp bir ilgi yok ise soğukluk girmiştir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeverek evlenmediyse senle muhtemelen başkası var senden soğumuş basit gelmişsin artık ona şimdi ya da evlilikten memnun değil
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlendiyse de başkası olabilir
- +1 yıl
Başkasına hakkı yok. Senin normal bişi gibi başkası demen bi tuhaf.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada ya da farklı platformlarda görüştüğünün kişiler oluyor mu?
ilgiyi bulabileceğin kişilerle konuşmak seni rahatlatacaktır.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbul'da yaşıyorum yaş 30 öğretmenim. Seni tanımak isterim. Seviyesiz birisi değilim her konuda güvenebiliersin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgencecik eşi var nasıl ilgisini çekmiyor anlamadım bu durumu. 22 yaşında bir kadının da evli olduğu halde sekse uzak olması zor bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen biraz ilgi göstermeyle başlasan devamni getirmez mi
04 Yorumla
Soran+1 yılGosteriyorum hemde cok fazla
Cevap sahibi+1 yılPili bitmiş gibi mi davranıyor
Soran+1 yılNe bitmesi sanki ölmüş yokk herif
Cevap sahibi+1 yılHic yoklamadin mi kendisini ne bilim Bi enerji versen
Gizli Üye(30-35)+1 yılal eve yeni kocanı hemen ne duruyosun çaktır bence ihtiyaç bekler mi
01 Yorumla- +1 yıl
Şu yorumun yüzü den seninle olmayacak kadın iÇin günaha giriyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgi alanın kayıyor mu? Bir güzel laf bile işitmediğin eşinden ilgin kayıyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgi duyabileceğin sert enerjik ve tutkulu biriyle takıl sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle oluyor ki ya.. ben de benzer şeyi yaşıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşimde çok ilgisiz KS de zaman geçiriyorum sohbet edecek arkadaş arıyorum tanışmaya ne dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh ah benzer durumu umyasiyorum. Varlik icinde yokluk cektirenler utansin. Sonra KS
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamam sana ya ben ne kadar zordur şimdi senin icin
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaçlarını eşine açıkça söyle
özgürce konuşmaktan neden korkuyor bu insanlar anlamıyorum24 Yorumla- +1 yıl
işte aradığım cevap... burada eşiyle olan problemleri eşleriyle neden paylaşmıyorlar. ama şu an düşündüm, belki de zamanında paylaştı sonuç alamadı, artık gereksiz görüyor. neyse yazdıklarımız silecektim kıyamadım. bu yorum da burada kalsın
- +1 yıl
@softpowerr
Açıkçası konuşamayacaksan ve karşındaki kişi anlamayacaksa neden evlenesin ki - +1 yıl
sence de bence de öyle ama kişileri evlenirken farklı hikayeleri oluyor. severek evlenenler konuşmalı. sevmeden evlenenler varsa gelsinler anlatsınlar amenna. severek evlenenler de konuşa konuşa çözümsüz kalmışsa onlara da kabul.
Kocanla bu durumu konuş eğer şimdiden böyle düşünüyorsan çocuk düşünme. İp inceldiği yerden kopar ilerde çocuk yapıp boşanırsan kötü olur.
00 Yorumla
+1 yıl@soran Sabahlara. kadar duygularını sana en tatlı romantizm ve özel anlarla hissettirmemi. istersen tanisabiliriz
00 Yorumla
+1 yılEvlilik böyle bir şey olmamalı. Kendine bak biraz gözü açılsın ökzün
02 Yorumla
Soran+1 yılTabikide bakiyorum daha 22 yasindayim kendime ozenle bakiyorum ama yinede yok
- +1 yıl
Acaba adam heteroseksüel mi değil?
İşin zor ya bu şekilde çok gitmez illaki birisi gelir ilgiyi gösterir gönlün kaymaya baslar
00 Yorumla
+1 yılhaklisin ne yaparsan yapabilirisin sanalda isini gör
00 Yorumla
+1 yılSana destek olmak isterim.
00 Yorumla
+1 yılBu durumu konuşun.
Hayatında biri vardır belki00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılAtla git ingiltereye bas bir otel odasında onu
00 Yorumla
+1 yılBelki de kısa bir ayrılık en doğrusu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılyapacak olan şey sende soğuk yapman
00 Yorumla Bu gidişler boşanma olur ne yazık ki
00 Yorumla
+1 yılyakınındaki herkes zaman geçtikçe kıymetsizleşir
00 YorumlaGeçmiş olsun önceden nasıldıNasıl tanıştınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aldatacan büyük ihtimalle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evliliklerin kimisi böyle oluyor
00 Yorumla
+1 yılaldat ya da benim ile sohbet et
00 YorumlaNeden ilgi göstermiyo kaç yıllık evlisin
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimden ilgi görmüyorum, başkalarına özeniyorum. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım