2 yıllık evliyiz. Eşimin telefon bağımlılığı var bir nevi. Sürekli telefonla uğraşıyor. Twitter Youtube haberler vesaire. Eve geldiğinde de sadece selam verip telefonla uşraşmaya başlıyor. Yemek yerken de telefonla uğraşıyor. Çok defa güzellikle konuştum. Benimle ilgilenmeni istiyorum dedim. İkimiz de çalışıyoruz. Eve geldiğimizde de en azından birlikte vakit geçirmek istiyorum. Ancak o benim zorumla bir şeyleri yapıyor. Yoksa hiç umrunda değil telefonu ile mutlu. Ben sohbet etmek istiyorum yürüyüş yapmak gezmek istiyorum oyun oynamak istiyorum ancak bunlar ancak zorla oluyor. Tek taraflı çabalamaktan yoruldum. Sohbet etmek istediğim zaman sohbet edecek konu bile bulamıyor. Ne yapabilirim? Eşimin ilgisini nasıl kendime çekebilirim? Nasıl onun da bu ilişki için çabalaması mümkün olabilir? Yardımcı olabilir misiniz çok yoruldum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşinizle ilişkinizde ilgiyi artırmak için iletişim önemlidir. İşte bazı öneriler:
1. **Açık iletişim kurun:** Eşinizle duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı açıkça paylaşın. Ona ilginizi hissettirecek ve sizinle ilgilenmesini sağlayacaktır.
2. **Zaman ayırın:** Ortak aktiviteler planlayarak birlikte zaman geçirin. Bu aktiviteler ilişkinizi güçlendirir ve eşinizle daha yakın bir bağ kurmanıza yardımcı olur.
3. **İlgi gösterin:** Eşinizin ilgi alanlarına ve zevklerine karşı ilgi gösterin. Onunla ilgili konuları dinleyin ve onunla ilgili sorular sorarak ilginizi gösterin.
4. **Romantizmi canlandırın:** Sürprizler yapın, romantik jestlerde bulunun ve eşinizi özel hissettirin. Küçük dokunuşlar ve jestler ilişkinizi canlandırabilir.
5. **Empati kurun:** Eşinizin duygularını anlamaya çalışın ve onun bakış açısını anlamak için empati gösterin. Bu, ilişkinizin derinleşmesine ve daha sağlıklı bir iletişim kurmanıza yardımcı olabilir.
6. **Kendinize de zaman ayırın:** Kendinize bakmak ve kendi ilgi alanlarınıza zaman ayırmak, sizin daha mutlu ve tatmin olmanıza yardımcı olabilir. Bu da ilişkinize olumlu yansıyabilir.
Ancak, eğer eşinizle ilgili sorunlar devam ederse ve iletişim yoluyla çözülemiyorsa, bir ilişki danışmanından destek almak faydalı olabilir.02 Yorumla- +1 yıl
Ne boş yapmışsın, kadın zaten yazmış yaptıklarını ve senin yazdıklarının fazlasını yapmış. Gelmişsin bunları yap diyorsun alay eder gibi. Yazıyı tam okumadan uzun uzun yorum yazıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSoruyu okumadan geldin herhalde
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişkilerde zaman zaman böyle durumlar olabilir. Öncelikle, açık ve dürüst bir iletişim kurmanız önemlidir. Eşinle duygularını ve ihtiyaçlarını paylaş, nasıl hissettiğini anlat. Birlikte zaman geçirmek için önerilerde bulunabilirsin. Romantik bir akşam yemeği düzenlemek, birlikte yeni bir hobi keşfetmek veya birlikte sevdiğiniz bir aktivite yapmak gibi. Ayrıca, eşine ilgi göstermekten çekinme. Onunla ilgilen, dinle, anlamaya çalış. İlişkilerde zaman zaman rutinleşme olabilir, bu yüzden yenilikler ve sürprizlerle ilişkinizi canlandırmayı deneyebilirsiniz.💕
00 Yorumla
Benimde aklıma aldatma geldi. Hiçbir erkek o kadar bağlı olmaz ki telefona hele ki evli olup sorumlulukları olunca. Bunda bir gariplik var bi incelemeye al derim. Olmuyorsa da bazı şeyler olmuyordur çok yorma kendini. Evet zorlu bir süreç olur ama kendi hayatına da bakmak zorundasın. Birine bağlı kalıp ve ilgi bekleyerek hayat geçmez. Seni önemseyen senden önce fark ederdi durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk adım olarak kendine ilgi göstermesini beklemek yerine ona iş çıkar, ve beraber o işi halledin, bu şekilde aslında heyecan kazanırsınız ne bileyim bul bir şey illaki cinsel olmak zorunda değil, benimle ilgilen demek yerine başka bir şey bul telefona zamanı kalmasın
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Oh tatlım, böyle bir durumda hissettiğin yorgunluğu ve hayal kırıklığını tamamen anlıyorum. 😔 İlişkilerde dengeli ve karşılıklı çaba gerçekten önemli. İkinizin de birbirinizle kaliteli zaman geçirmeye ihtiyacınız var. Konuşmalarındaki samimiyet ve "onun ilgisini yeniden nasıl çekebilirim" yaklaşımın, çözüm bulma arzunu gösteriyor ki bu çok değerli. 🌹
Sohbet başlatmanın ve onun ilgisini çekmenin yollarına gelirsek, belki biraz farklılık yaratmak lazım. Mesela, ikimiz de teknoloji dünyasına dalmış vaziyetteyken, nostaljik bir dokunuş ne güzel olurdu, değil mi? Bir akşam yemeğini mum ışığında ve telefonlar tamamen kapalıyken geçirmek gibi... Ya da belki de eşinin sevdiği bir aktiviteyi beraber yapmayı teklif etmek, telefon dünyasından çekip çıkarabilir. 📵🕯️
Yapacağınız aktiviteler konusunda onun fikrini almak, belki de onun sevdiği ama senin de hoşuna gidebilecek yeni hobiler keşfetmek ilişkinize yeni bir nefes getirebilir. Bir “birlikte zaman geçirme kavanozu” yapmayı düşünebilirsiniz; ikimizin de yapmak istediği şeylerin notlarını koyduğunuz bir kavanoz bu. Her hafta bir tanesini çekip yapmaya ne dersin? 🏞️🎨
Ve tabii, iletişim, iletişim, iletişim! Onun da fikirlerini, düşüncelerini ve hislerini öğrenmeye açık olduğunu göster. Eşin değişiklik yapmayı diliyorsa, beraber bir uzmana başvurmak da ikinize yardımı dokunabilir. 🗣️💑
Unutma, ilişkiler karşılıklı çaba gerektirir. Senin çabaların değerli ve umarım eşin de bunu kısa sürede fark eder. Yalnız olmadığını bilmek önemli. İkiniz için de mutluluk dolu günler dilerim! 🌈💖10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılo zaman seni sevmiyor demektir.. kendine saygı duy ve ayrıl
20 Yorumla Yorulacak bir sey yok gulum iliskilerde her sey kadinin elinde oluyor kolaylikla istediğini elde edebilirsin. Senin durumunda yapman gereken tek sey kendine yeni ilgi alanlari olusturmak ve bunlarin hicbirinden ona bahsetmemek. Mesela kizlarla daha sık gorus veya spora basla. Devamli olarak gittigin ve gitmekten zevk aldigin bir seyler ekle hayatina kisaca. Boyle biri olduktan sonra birak ilgisini vermeyen erkek arkadasini, herkesi kendine çekiyor insan istemsizce. Artik onun ilgisi icin yalvarmayi birsktigini gorunce zaten piş pış doner sana erkek arkafasin ama sen yine kendinden odun verme kafana gore takil hayatini yasa ve birsk o da hayatinin bir parcasi olmak icin cabalasin
22 Yorumla- +1 yıl
Abim sen onu aldatmaya yönlendiriyorsun. Farkında mısın?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde aynı durumdayız canım şimdi neyse 10 sene sonrada aynısı olucak. 8 yıllık evliyim sadece cinsellik sırasında ilgili oluyor işi bittimi dönüp arkasını uyuyor. Erkeklerin genelinde var bu durum arkadaşlarım da aynısı söyler hep. Erkekler bizim gibi fazla duygu yok ince düşünme yok. Adama bana yazma sarılma diyorum sinirliyken gerçekten yazmıyor. Halbuki bunu söyledim diye daha da çok yazmasını sarılmasını bekliyorum. Benimle iki laf etmez arkadaşlarıyla kahkaha ata ata güler konuşur. Artık bende saldım böyle devam ediyor bakalım cocuk da var elden bir şey de gelmiyor. Sende cocuk yoksa bi düşün bu adamla ömür geçermi diye
114 Yorumla- +1 yıl
Sevgiliykende böylemiydi
Cevap sahibi+1 yılSevgiliyken kavga Ettiğimizde kapıya gelirdi gönlümü almadan duramazdı. Evlendik her şey bitti
Cevap sahibi+1 yılHaftada iki kez kesin.
Cevap sahibi+1 yılSanane bee
- +1 yıl
Merak ettim kanka demekki sadece kendini düşünüyor
- +1 yıl
Cocuk yoksa ayrıl gitsin böyle yürümez bu
Cevap sahibi+1 yılOral çok nadir yapar. Genelde kendisini düşünür. Cocuk var birakamıyorum
- +1 yıl
Çocuk kaç yaşında kızmı erkekmi
- +1 yıl
Sen her iliskide zevk alamıyorsun yani sadece onun istediği icin yapıyorsun
- +1 yıl
Hayaller ve hayatlar maalesef bencil bir öküzle evlisin galiba
- +1 yıl
Erkeerin hepsi demek yanlis bi kismi boyle olabilir ama cogu boyle degil
Cevap sahibi+1 yılCogu böyle işte tabi hepsi degildir. Bir
- +1 yıl
Günaydın
- +1 yıl
Salmak cok yanlis. Sen mutsuzken cocuk nasil mutlu olucak ya.
+1 yılHerkes boşan ayrıl vs demiş bir yuvayı kurmak o kadar kolay mı sanıyorsunuz. Bacım isteklerini emri vaki yapmadan eşini işin içine çekerek yapman daha iyi olur. İlgi alanlarına yönelik sorular sorabilirsin aldığın cevaplara göre ona konuyla ilgili sürprizler yapabilirsin.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSelamlar
Bu tip iletişim problemlerinde
Aynalama daha doğru tabirle yaşadığını yaşatmak faydalı olabiliyor
Onun tarafından gelen az da olsa iletişim talebine sende başka şeylerle ilgilenerek durumu net anlamasını deneyebilirsin
Rahatsız edici olacaktır onun için20 Yorumla
+1 yılYa harbi şaka gibi ya. Ben burada evleneyim biricik güzel tatlı hoş bir karım olsun sabah akşam fırsat buldukça ilgileneyim diyorum, bazı kızların kocası evlenmiş ama eşinin kıymetini bilmiyor. Ne ilginç bir dünya beee
İnan ki var ya evlenmek için can atıyorum ama üniversite bitmek zorunda öncelikle. Atanmadan olmayacak.11 Yorumla- +1 yıl
Kocanız kaç yaşında ve ne iş yapıyor merak ettim? Belki de bununla alakalı olabilir
+1 yılHerkes ayrıl yazmış kafayı mı yediniz siz bir aileyi kurmak ne kadar zor ki boşanmak kolay olsun insanlara saçma fikirler vermeyin lütfen düzelmeyecek bir sorun değil sadece uygun çözüm yolu belirlenmeli telefon ile ilgileniyor diye boşanmak nerede görülmüş yahu
12 Yorumla- +1 yıl
Saygısızlık varsa kimse kusura bakmasın o yuva yıkılmaya mahkum
- +1 yıl
Çözülmeyecek bir konu olmadığını düşünüyorum
Telefonunu al elinen ve yüzüne bakmasını isteyip şunu şöyle ben senin eşinim telefondan çok bana zaman ayır benle ilgilen telefonla internette değil benle dışarıda gez sonra telefonu geri ver umarım alıp tekrar internette dolanmak yerine sizinle dışarı çıkar
00 Yorumla
+1 yılSevgili mağdur kardeşim, ilişki gidişatınız hiç iyiye gitmiyor. Bu şekilde devam ederse ikinizde zarar görebilirsiniz. Onu en iyi sen tanıyorsun buna göre düzelebilir.
Hayatınıza renk ve heyecan katmanın yollarını araştırman gerek bence :-)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Abicim bu öküz zaten böyleydi yeni olan bir şey değil. Evlenmeden önce bir dönem beraber yaşanmalı ki bu gibi olaylar olmasın. Beraber yaşarken anlarsın gelecek nasıl olacak. Hukuki karar Atlası sevdiğim bir Instagram hesabı yargıtay kararları paylaşır. Senin durumunda yargıtay boşanma kararı vermis bakabilirsin. Tek taraflı zorlayarak olmaz. Bu Evlilik mantığına aykırı. Dik dur
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbenimde aynıydı 3 yıl olacka hala aynıyız değişen bir şey yok. Bana hiç bir şey anlatmaz her şeyi unutur ve bu yüzden sohbet edecek bir şeyimiz olmuyor. Ben bıraktım kendi haline
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin hala tek yaşiyor. Bence kisasa kisas yapmalisin. Her zaman yararlidir. Sonuc olmasa bile yorulmamis olursun. Sende canin istemedigi halde surekli telefonla vakit gecir. Sana bir sey soeunca telefona bakip cevap ver. Ama tam onun gibi yapmalisin. Hic hic yaklasma. Ise yarayacak 👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkaları çekmiş ilgisini maalesef gel benimle ilgilen diye konuşmakla olacak iş değil, kocanı sen tanıyorsun ilgisini ne çeker sen biliyorsun, evde çekici giyinip sessiz sakin ilgisini çekmeye çalış bide değişik pozisyonlar dene oral yap işteyken bile mesaj atar kesin diyorum yap bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbunlar hep ırgat gibi çalışmaktan meydana gelen şeyler, benim de başıma gelmemesi için deli gibi birikim yapıyorum şu an bir sürü ev alıp hepsini kiraya vericem kocamla ve yattığımız yerden gelen paralarla mutlu mesut geçinicez böyle dertlerimizde olmayacak fkfslsjahs
03 Yorumla- +1 yıl
Ne işle meşguldünüz acaba?
Cevap sahibi+1 yılöğrenciyim💅🏻💅🏻
- +1 yıl
Anlıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılSence buradaki insanlar evlilik danışmanı mi? Yorumlara bak bakalım, yatak, boşan dan başka tavsiyesi olan var mı? Aile içi problemleriniz sizi ilgilendirir. Cozemiyorsan annene veya kaynanana danış yani
18 Yorumla- +1 yıl
Anne ve kaynana genelde üstünü kapatmak istiyorsa ya? Ya erkektir yapar diyorsa kadın napsin.
- +1 yıl
Bunun erkektir yaparı yok. Kadının ağzı yok mu? Senin oğlun yapıyorsa ben de yaparım, bakalım o zaman oğlun benden memnun kalacak mı? diyemiyor mu? Kadın olarak erkeklere bel bağlayıp hayatınızı mafetmeyin bu kadar.
- +1 yıl
Ben yapmadım öyle bir şey. Sadece kadınla empati kurmaya çalışıyorum. Belki anlatacak kimsesi yoktur
- +1 yıl
Tamam bende yazdığın şeye istinaden cevap verdim zaten. Anlatacak birileri illaki vardır. ya da eşi gibi kendisi de telefonla ilgilensin. Eşi de m. l değilse uyanır duruma. M. l sa biter evlilikleri
- +1 yıl
Buraya abaza cevaplar atanlar var ama mantıklı konuşanlar var örneğin yorumları okursan bı abimiz senin dediğine benzer güzel aciklamalar yapmış. Kadın da buna uyacak
- +1 yıl
Buraya yazmakla iyi yaptı yani. Kaynanasina anlatsa sende aynısını yap diyeceğini sanmiyorum
- +1 yıl
Iyi bir anneyse oğlunun kulağını çeker ama
- +1 yıl
Hangi evlat dinliyor ki annesini. Adam karısının uyarılarına rağmen evliliğini kurtarmaya çalışmıyor. Annesini mi dinleyecek
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılSakın çocuk yapma Boyle birisinden.
İlgisini çekmek istiyorsanda eğer , sen kendi başına takil. Çik kendi başına dolaş eglen. O da sana katilacak zaten. Gördün yine olmuyor boşan gitsin. Böylesiyle tüm hayatını gecirecek degilsin sonucta10 Yorumla Benim eşim de aynı anlattıkların gibi. Biz daha 9 aylık evliyiz hatta ilk günden itibaren öyle. Bu durum onun psikolojisi ve ekonomik durumla alakalı olduğunu düşünüyorum ve ne kadar söylediysem de değişmedi bir iki gün yapar sonra yine aynı. 😕 üzerine ben hamileyim şu an daha çok ilgiye ihtiyacım var ama anlamıyor
21 Yorumla
+1 yılAwk günümüz evliliklerine bak. Kocanı dövesim geldi allah carpsın
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce biraz yorumlara falan baktım tam cevap yazacaktım ki eşim 26 yaşında demişsin ne bekliyorsun ki o daha olgunlaşmamış bir oğlan çocuğuuu 😃 o yaşta bir erkekle evlenirsen böyle olur vericek bir tavsiye bulamıyorum
00 Yorumla Git tanga al jartiyer corabi çek herife suslen hatta ben şey aldım mini okul eteği pileli ondan al herifffe bacım yap bakım her gün senle nasıl ilgilenmiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece o esnada ilgileniyor maalesef ben de aldım o tarz şeyler giyiyorum da ancak işi bitince yine aynı.
+1 yılbence sen onun bunları isteyecek duyguya sahip olmasını istiyorsun. zorla güzellik olmaz kendi içinden gelmesi lazım biraz kendini geri çekebilirsin ona düşünmesi için zaman yaratabilirsin. olmuyorsa tekrar konuşmayı dene. ilişkinizi gözden geçirin birlikte
13 Yorumla- +1 yıl
İşve cilve diyorsun
- +1 yıl
yani bi tık evet
- +1 yıl
Sen cilveli misin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende buraya azmak yerine git mahkemeye esine bosanma davasi ac esinin durumunu isbat et. Esinede bosanicam deme birak ona tebligat gitsin. Akli basina gelir ozaman
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinizde heyecan bitmiş , üzücü bir durum. Tartışmalar başlar o yüzden kalp kırmadan konuşun kesinlikle.
119 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu daha evleneli. Heyecan nasıl bu kadar çabuk biter ben de anlamıyorum. Heyecanı diri tutmak için ne yapmak lazım sizce
- +1 yıl
Siz nişanlılık dönemi yaşamadınız mı hiç? Şu an ki yaptıklarını o zamanda yapıyordu belki de. Ama siz göz ardı etmişsiniz bunu, yani görmemezlikten gelmişsiniz. Şu an mantıklı yapacağınız şey oturup karşılıklı konuşmak tabii ki kalp kırmadan ve tartışmadan. Siz , sizin ondan isteklerinizi söyleyeceksiniz. O da sizden. Ve orta yolu bulacaksınız bu şekilde..
Soran+1 yılYaşadık 6 yıllık bir ilişkimiz var. 3 yıl sevgililik 1 yıl nişan 2 yıl evlilik şeklinde. O zamanlar buluşmalarımız çok olmadığı için o esnada telefonu bırakabiliyordu bir süre de olsa. Ancak evli olunca aynı evin içinde bu şekilde çekilmiyor maalesef. Konuştuk çok defa. İsteklerimi de söyledim. O telefonla uğraşmaktan rahatsız değilmiş. Günümüz nasıl geçti diye soruyormuş daha ne istiyormuşum gibi durumlar.
- +1 yıl
Oldukça üzücüü. Sizi avucunun içinde zannediyor o zaman. Cinsellik yaşamayın bir süre bence. Bu arada aman çocuk filan yapmayın bu şekilde bir baba asla olamaz çünkü..
Soran+1 yılNasıl kaybetme korkusu yaşatabilirim sizce? Siz eşiniz veya sevgiliniz ne yapsa onunla ilgilenip onu kaybetmekten korkardınız gözünüz ondan başkasını görmezdi
- +1 yıl
Gözün ondan başkasını görmezdi olayı çok saçma bir kavram. Aradaki büyük saygı eşine , sevgilisine değer kazandırır bir erkekte ve kadında. Sizin eşinizin saygısı yok anladığım kadarıyla. Cinsellik yaşamayın bir ay kadar , burnunu iyice sürttürün onun. 👍🏻
Soran+1 yılKaybetme korkusu nasıl yaşatabilirim sizce peki
- +1 yıl
Aldatarak değil tabii ki asla. Alın çantanıxı gidin annenizin yanına aramayın uzun süre bakalım ne yapacak..
Soran+1 yılBu işe yarar mı
- +1 yıl
1 hafta - 10 gün deneyin. Hem size de büyük moral olur bu..
Soran+1 yılTamam teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Evliliğin yükünü kaldıramamış kocan bence. 👍🏻
- +1 yıl
Sorumsuzluk en nefret edilen şeydir..
Soran+1 yılBence de kaldıramamış. Sırf evlenmek için evlenmiş gibi hissediyorum.
- +1 yıl
Rica ederim , geçmiş olsun. 👍🏻 özlettir biraz kendini. Amaa bu arada öyle bişey yap ki evini gelip kontrol etsinler komşuların arada bir. Veya çevrenden birileri..
Soran+1 yılAldatma ihtimali mi?
- +1 yıl
Bu yorumu atan abi çok mantıklı konuşmuş. Uygulamanda fayda var bence. Yokluğunu hissettirmeden değerin bilinmez. Abiye %100 uymalisin
- +1 yıl
Yapabilir , evet. 👍🏻
- +1 yıl
@Senanurrrr06 çok teşekkür 👍🏻👍🏻
+1 yılya anlamadığım bu evlenenlerin çoğusu hep yanlış kişi seçimi yapıyor asıl eş olacak kişiler hep bekar kalıyor anlamadım bunu
22 Yorumla- +1 yıl
10 numara yorum valla 👍👍
- +1 yıl
teşekkürler
Sürekli baskı yap biyerlere çıkar tehdit et surat yap bu böyle biraz devam etsin eğer evliliğini düşünüyorsa mutlaka cevap verecektir ben öyle oldum mesela şimdi dikkat ediyorum
00 YorumlaÖncelikle böyle yapmaya devam ederse seni kaybedeceğini anlamalı ona bunu bir şekilde göster. Bir şeylerin artık ciddiye bindiğini anlasın.
10 Yorumla
+1 yılHey Allah'ım ya kimisi evlenmek ister evlenemez, kimisi evlenir sahip çıkmaz ilgilenmez. Sen en iyisi kır o telefonu başka türlü olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin ilgisini Çekmen için sen niye mücadele veriyorsun ki eşin bir kafasını kaldırsa zaten tüm güzellikleri görecek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCebine esrar koyup polise şikayet et içeride kıymetini anlayacaktır.
22 Yorumla- +1 yıl
Dinsizin hakkından imansız gelir denklemi😂
Eşin ayri dünyada o kadar bir uzaylı onunla iletisim kurmak istiyorsan sosyal medyadan istek at sohbet et bir yabanci gibi en mantiklisi bu
00 YorumlaYa aklını al gözü senden başka şey görmesin ya da yokluğunla cezalandır.
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece cinsel hayatımız sırasında benimle ilgileniyor zaten onun haricinde ev arkadaşı gibiyiz.
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bunların hepsini ona anlat rahatsızlıklarını söyle, sohbet için sen konu aç en azından
03 Yorumla
Soran+1 yılHepsini anlattım. Sürekli bir bahenesi var çok yorgunmuş. Ne konuşacakmışız. Neden bu kadar gözüme batıyormuş telefonla uğraşması. Ben de telefonla uğraşayım o zamanmış falan filan. Yani her yolu denedim. En son burdan fikir almak istedim
Soran+1 yılİlgisini kaybettiyse eğer nasıl tekrardan ilgisini kazanabilirim sizce? Nasıl heyecan diri olur ilişkide
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Bir yerlere git kızlarla gez kıskandır abla hiç ilgi gösterme en azından onun yaptığı gibi yap
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Seni elinin altında gördüğü için rahat davranıyor. Ona gitme korkusu yaşatmalısın
14 Yorumla- +1 yıl
Kadın neden renk katsın? Köle mi? Zaten evliliğini kurtarmak için mücadele ediyor.. Erkeğin görevi ne? Evlilik ortak paydada buluşmaktır. Erkek onun ilgisini çekecek şeyler yapmıyor da kadın neden yapıyor? Armut piş ağzıma düş ilişkisi yaşayanlar ya ayrılırlar ya da aldatılırlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yapmadan ayrılın hemen hemen ikiniz içinde böylesi iyi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbende diyorum biri olsada hep onunla ilgilensem birlikte yemek yapsak birlikte toparlasak ask ah be
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek çözüm güneşte fırtına çıkacak ve dünyada elektrik gidecek cihazlar bozulacak ki ondan sonra seninle ilgilene kocan, telefon bağımlılığı kolay kolay bırakılmıyor
10 YorumlaGiyin kuşan sexilik seklinde dikkat çekebilirsin merak uyandir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendisiyle güzelce konuş bence. bu şekilde bir evlilik devam eder mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlgilenmiyorsa ilgilenmez şansına küs odunla evlenmişsin o iş bitti artik
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Bırak o sana biraz ilgi versin biraz daha kendine odaklan bakalım ne olcak
01 Yorumla- +1 yıl
Bişey olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 90 kişi sana cevap vermiş doğru düzgün cevabın yok hiç kendimi yoramam naparsan yap
00 Yorumla
+1 yılEşini sal.. bu boşanma sebebi biliyosun değil mi? Madem güzellikten anlamıyor boşanın..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeraber dizi izlemeye baslayin ikinizinde hosuna gidecek bir seylee, gidim gidim belki bir seyler olabilir. Bazende sen de onun hoslanacagi seyleri yap
00 Yorumla
+1 yılSen üstünü çıkar, çıpçıplak evde gez o hemen ilgilenecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka biri mı var diye geçiyor insanın içinden niye bu kadar telefonla ilgili ki herşeyi senin gözünün önünde mı yapıyor , bu kadar ilgisiz olması şaşırtıcı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Ayrılacağını söyle. Artık bunda da değişmiyorsa bitmiş bu evlilik.
00 Yorumla
+1 yılEşin tam bir odunmuş hayatım üzüldüm ya sen istemeden o verecek ilgiyi sana ama nerdeee
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine çekmek için çaba içinde olmak daha fazla iter. Umursamicaksin
00 YorumlaBen tartıstım kaç defa inat ettim o telefon bırakılcak diye düzeldi sonra aksamları gelince çay iciyoruz sohbet ediyoruz sonra kendimize zaman ayırıyoruz, önce bürlikte sonra kendi halimizdeyiZ
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılacaksan ve eşinden emin değilsen çocuk yapma bence korunmanı öneririm
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu an çalkantıda ya ilişkileri sırf benek var diye ayrılamıyor bazı kadınlar ondan dedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana cinsellik olarak mı ilgilenmiyor yoksa seninle vakit geçirmeyerek mi ilgilenmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen aranızdaki bazı şeyler bitmiş sadece görev icabı yapılıyor bazı şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkeklerinin sonu 😂Emin ol evlilikte yüzde doksani böyle tatlım değiştiremezsin..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sürekli başın ağrısın
00 YorumlaArtık ilgisini çekmiyor olabilirsin adama biraz cilve yap, yatakta istediği şeyleri yap bak nasıl sana dönüyor
10 YorumlaAbla boş ver bundan olmaz karşına al konuş ya güzel ya boşanalım de uğraşmaya değmez sen çok çektin biraz annesinin evine yolla annesi çeksin
10 YorumlaCinsellik durumunuz nasıl sen mi isteklisin o mu?
00 YorumlaGüzel giyin reis ilgisini cekecek şekilde , birde namaz da sürekli dua et ALLAH kabul eder
20 YorumlaSen çalış kendıne bak madalyada yap parfüm sık bak bakalım. Nasıl ilgılencek snle bak gör
20 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat