AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Senin gibi kadınlar işte hemen boşanır ne tuhaf insanlarsiniz ya sende birgün anne olacaksın tabiki evladın en çok seni sevecek
İfade etme şekli yanlış eş ve annenin yerleri farklıdır ama ikisi de özeldir fakat annemi daha çok seviyorum diye ifade kullanması yanlış
Yani bunu açık açık dile getirip seni üzmesi saçma olmuş ne kadar üzüldüğünü kırıldığını tahmin edebiliyorum
Abla şimdi kocan davranış olarak nasıl eşit mi davraniyor size annen ile onu cevaplarmisin ona göre yazayım. Her doğru heryerde soylenmez
Annesi ile en az 20 sene gecirmis seninle ise en fazla 10 sene.
Zamanla siralama degisecektir
çocuğunu doğurduğuna evladın da denin için öyle düşünürse sadece annem derse
Sen de ben de evladımı ve babamı hiçbir erkekten çok sevemem seni anlıyorum deseydin. Hemen üzülüp pısmayın, ayrıca dört aylık hamile eşe böyle söyleyebilen kalpsizden her şey beklenir
Yanlış Bir seçim yapmışsın
Eş bulursun ama anne bulamazsın
Anne zaten eşsiz benzersizdir ama hayatına aldığın kişi de herhangi biri değildir. Herkes annesini çok sever ama bir kadın kendi annesine duyduğu sevgiyi kocasına duyduğu sevgiyle kıyaslama ve rekabet konusu yapıyorsa o kadın normal değildir sağlıklı bir muhabbet değil çünkü. Aynı şeyi erkek yaptığı zaman nasıl normal karşılıyorsunuz? Anne annedir senin hayatında yatağına aldığın kadınla arandaki sevgiyi sen annene duyduğun sevgi ile kıyaslama yaparsan ananın dizinde otur hiç evlenme daha iyi ne gerek var
Bir kız annesine sevgi duyar ona bağlanır ama bazı erkekler annesine aşık olduğunu iddia ediyor ve bu normal bir bakış açısı değil bence. Ben mesela babamı çok seviyorum ama babama aşık değilim çünkü aşk seni dünyaya getiren insana duyulmaz karşı cinse duyulur bir duygudur.
Kıyas etmek hata bu konuda haklısın ama sen de anne yerine geçmeye çalışıyorsun
Hayır eş eştir anne annedir bazı erkekler bu kadının kocası gibi erkekler annelerini allahtan önce tutan bağlı değil bağımlı ilişkiye sahip insanlar oluyorlar ve bu yanlış. Akıllı bir kadın kocasının annesi olmaya çalışmaz çocuğuna iyi bir anne olur iyi bir anne de oğlunun ilişkilerine haddi olmayan biçimde sırf annesi diye sürekli dahil olmaz. Herkes yerini bilmeli sonuçta bir evlilik veya ilişki iki kişi arasında yaşanır oğul ve anne ilişkisi ayrıdır koca ve karı ilişkisi apayrıdır. Kimseyi ikinci planda gibi hissettirmeye hakkı yok kimsenin herkes özeldir özel değilse hayatına almasın olsun bitsin
Aynen
Kimseye gereğinden fazla değer vermeyeceksin
Yol yakınken ayrıl
Takıntı haline getirme
Oğlum olunca ileri de anlarsın
Oğlun*
olgunlasamamis bir insanla devam etme ayril
Çocukların için yaşa farzet ki o bir ölü
Annenin yeri ayrı kadının yeri ayrı
sen yoluna ben yoluma de
ayrılmanı tavsiye ederim
Ne büyük derdin varmış
boşanmak ya da aldatmak
Evliliğin nasıl gidiyor
Normal yaa, takma kafaya. Sen de ona babamı senden daha çok seviyorum de olsun bitsin😅
Kocan da bi degisikmis
Takma kafana millet birbirine neler ediyor
Kuruntu yapıyorsun boşa
Sana değer vermeyen sende değer verme
Salla takma bu kadar hassassın hamile olduğun için
Bana aşk evliliği yapmamış gibi geldi
Bir şey yapma ama fazla yüz de verme
Nerde oturuyonuzki uzulme
O zaman kapat defteri
Bu böyledir ama her doğru her yerde söylenmez ki
Sende aynısını yap emin ol işe yarayacak
Oha o ne öyle annesi sevsin bunu ayrıl
YOK ( yankılı )
Sen eşini annenden daha çok mu seviyorsun?
boşa gitsin
Boş yapmış
Ayrıl bence
tensel konuladad nasl
Boşan o zaman
Ben bile kırıldım
İnsanın eşinden bunu duyması üzücü
Üzüldüm adına
Anne kuzusu
Ayrılma seni sever
Ayrıl
Evey bencede