Eşimin hayatında hiçbir zaman en önemli kişi olamayacağımı öğrendim. Tavsiyeniz var mı?

Biz üç yıldır evliyiz ve şu an 4 aylık hamileyim. Eşimle çok güzel giden bir ilişkimiz var. Ben onun isteklerini, o da benim isteklerimi hep önemser, elimizden geleni yaparız. Birbirimizden beklediğimiz hemen hemen her şeyi karşılarız. Ama geçen günlerde sohpet ederken bana annem her zaman hayatımdaki en önemli ve en sevdiğim kadın olacak dedi. Yanlış anlamayın, annesiyle de çok iyi anlaşıyoruz, aramızda hiçbir problem yok. Annesi beni sever, bende onu severim. "Ya ben?" Diye sordum. Belki ikinize de eşit değer veriyorum falan der diye düşündüm. Seni de çok seviyorum ama annemi senden çok seviyorum dedi. Kendimi inanılmaz kötü hissettim. Annesinden daha çok sevsin beni diye düşündüğüm yok ama en azından ikimizi ayırmaz zannediyordum. Hep en iyisi olsun diye uğraşıyorum, üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama asla hayatında en değer verdiği kişi olamayacağım demek ki. Artık sürekli bunu düşünüyorum. Ben onu kendi ailemin bile önüne koymuştum ama galiba bu hisler karşılıklı değilmiş. Ne yapmalıyım kafam çok karışık

Eşimin hayatında hiçbir zaman en önemli kişi olamayacağımı öğrendim. Tavsiyeniz var mı?