Eşim evlendikten sonra değişti, onun istediği gibi yaşamaktan yoruldum. Boşanamam da, ne yapabilirim?

Ben kocamla ailem istedi diye zorla evlenmek zorunda kaldım. Okuyacan da ne olacak bak diğer ablan kaçarak evlendi başımızı öne eğdi liseye kadar okudun yeter dediler hiç tanımadığım görmediğim bir adamla sırf durumu iyi diye evlendirdiler. Evliliği bozup karşı tarafa bir şey ima edersen vururuz dedi bu eve gelme bir daha dedi öz babam.
Evlendim bir şekilde mecbur gelip beni götürdüler hiç tanımadığım bir şehirde düğünüm yapıldı. Kocam dediğim kişide başta beni kimselere ezdirmezdi beni kendine sevdirmeye çalışırdı ılımlı davranırdı şimdi ise karı koca gibi davranmamı istiyor. Benimde onu sevmemi bekliyor kadınlık görevlerimi yapmamı eve geldiğinde güleryüzlü karşılayıp ona yemek yapmamı istiyor.
Ben onu sevmediğim için bunların hiç biri içimden gelmiyor.
Çok şükür kendi evimiz ailesi ile yaşamıyorum.
Ama bu eve geldiğimden beri kendimi hapishanede hissediyorum. Sürekli uyumak istiyorum.
Çünkü tek başıma dışarı çıkmama izin vermiyor daha önce kendimden vazgeçip inthr girişiminde bulundum acilde midem yıkandı olmadı evden kaçınca sürekli gözleri üstümde kendini bana sevdirdi ama asla tek başıma dışarı çıkmama izin vermiyor.
Ben bu hayattan bıktım. Ona kalkıp az önce sahur hazırladım zorla beni uyandırıp oruç tutmamı beraber yemek yememizi istedi yaptım.
Bu hayatta mutsuz hiç bir hayalini gerçekleştiremeyen bir insan, hayatını yaşamamıs bir birey olduğumu hatırladığım an bunalima giriyorum. Onu itiyorum ben istiyorum ki okuyayım kendi evim kendi arabam işim olsun özgür olayım ailemin deyilde benim kendi sectigim asik oldugum biriyle evleniyim istedim yurtdisina cikmayi gezmeyi istedim. Hiç biri olmadi.
Çoğu arkadaşım başardığı için ise onları sosyal medyadan her gördüğümde imreniyor ve üzülüyorum.
Tamam kocam iyi bir insan olabilir hasta olduğumda başımda bekleyen kendini bana sevdiren zorla sahip olmak istemeyen düşünceli benim iyiliğimi isteyen biri olabilir ama zorla güzellik olmuyor iyi olmasi birini sevmek için yeterli mi sizce ya?

Güncellemeler
+1 yıl
Ben ciddi bir durumdan bahsediyorum burada bazilariniz alaya aliyor ya saka gibisiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
Eşim evlendikten sonra değişti, onun istediği gibi yaşamaktan yoruldum. Boşanamam da, ne yapabilirim?