Eşim bana karşı çok ilgisiz. Evimizin her ihtiyacını karşılıyor beni kimseye muhtaç etmiyor bu ayrı bir konu ama zaten sabah 8de çıkıyor akşam 8de geliyor. Geldiği gibi duş alıp açsa yemek yiyip tv izliyor ya orda uyuyor ya da yatagına gidiyor. Günün nasıl geçti diye sormak yok ben sorsam kısa cevaplar verir konuşmaz. Yanına uzansam diğer koltuğa geçer ya da benim ondan istediğim hiçbir şeyi yapmaz. Ben ilgi görmek istiyorum sarılsın öpsün istiyorum. Sarılsın öpsün diye şekilden şekile giriyorum. Cinsellik desen yok. Bana yaklaştıgında da ben istemiyorum. Sadece cinsellik için yaklaştıgını bilmek beni üzüyor. Daha 1 senelik evliyiz. Anlatıyorum ona durumu beklentilerimi belki 100 kere anlattım bana mısın demiyor boşanmaya yanaşmıyor ne yapacağımı şaşırdım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbence boşanmak için yeterli sebepler değil bunlar. Aİle kolay kurulmuyor. Aldatma ve şiddet hariç boşanma konusu sadece kolaya kaçmak olur. Şöyle bir tavsiye verebilirim sen de hiç ilgilenme o zaaman kaçan kovalanır olabilir. Mesela eve gelirim alışırım annemin nasılsın, naptın, aç mısın, yemeği iyi yedin mi? meyve getirim mi çay yapayim mi laflarına. bir süre sonra bunları sorması çok sıradan oluyor ve cevap dahi vermek istemiyorum bazen. Evet-hayır demek bile zor geliyor. Ama annem bunları söylemeyi bırakınca acaba bir suç mu işledim, kalbini mi kırdım, küs mü diye düşünüyorum ben konuşmaya çalışıyorum. Yani sen de dene, ne kaybedersin.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılmerhaba çok üzücü bir durum bu zor daha çok yeni evliliğiniz severek mi evlendiniz? yoksa tek taraflı bir mecburiyetten dolayı mı? senin konuşmaların dan sonuç olumlu olmuyor olumsuz da olmuyor ise bence aile büyüklerinize de sormanız konuşmanız gerekiyor diye düşünüyorum bir de özel olacak ama en azından korunmayı da ihmal etme her şey düzelene kadar mutlaka bunu da ihmal etmemelisin inşallah her şey düzelir mutlu olursunuz...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın...
Ama size şunu söyleyeyim adam yorgun kendini dinlemek dinlenmek istiyorsa ona da hak verin sabah akşam 12 saati işte anası ağlıyor ise ilgi alaka her zaman beklememek gerek diye düşünüyorum...
Ya işi bırakacak az yorulacağı bir iş yapacak ya da fazla yorulmayacak ya da SEN YOLUNA BEN YOLUMA denip ayrılacaksınız...
(Not: Haftasonu da böyle mi? Öpmez konuşmaz vakit geçirmek istemez mi? )02 Yorumla
Soran+1 yılHafta sonu da aynı malesef.
- +1 yıl
Peki sizce çok mu yoruluyor yorucu bir işi mi var daha az yorulacağı bir işi olsa ilgilenir mi yoksa 24 saat evde otursa çalışmasa bile huyu mu bu? bunun cevabını bulmak doğru olacak...
+1 yıl1 yıllık evlisin ve emin ol birçok kadın senin derdinden muzdarip.. Erkeklerin çoğu düzen çocuk olsun millet konu komşu evlendi desin diye evleniyor. Etraf aldatılan ya da ilgisiz kadınlar ile dolu.. Evlenmeden önce verilen hatalı kararların sonuçları bunlar..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
162Cevap
+1 yılGelmişler burda yok adam yoruluyor yok işte sen evliliği ne zannediyodun demişler. Pardon da geri kafalılarr siz ne zannediyodunuz acabaa? Kadın diyor ki bana kendimi unutturdu suratıma bakmıyor. İki kelimeyi bir araya getirip sohbet bile bakın bildiğimiz sohbet bile edemiyoruz diyor yaa burda kadının suçu ne asalaklar? Siz bu boş insanları dinlemeyin yolun başındayken ayrılın eğer gerçekten mutsuzsanız. bir şekilde ya karşınıza alın güzellikle konuşun ya da baktınız olmuyo mu siz de onun gibi davranmaya başlayın hatta daha da soğutun kendinizi. Ancak bu şekilde olur ne yazık ki. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur
50 Yorumla
+1 yılHiç ilgilenme. Gün içinde arama, akşam geldiğinde kendi kendine takıl yanında bile durma. Bir süre bu şekilde soğuk davranmayı sürdür. Gerektiği zamanlarda konuş diğer türlü sohbet etmeye falan çalışma. Zaman içinde bu onu rahatsız edecektir. Her zaman ilgilenen ve ilgi bekleyen kadın artık onun yüzüne bakmıyordur çünkü. Neden böyle davrandığını bir şekilli soracaktır. Sadece sabır gerekir. İstikrarlı davranmak senin elinde. Bu şekilde davranırsan evliliğiniz kurtulabilir o da hatasını anlar. Seni kaybetmek istemiyor madem yola gelecek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim 4 yıl oldu. Bu gün geçer yarın düzelir diye diye bir gram ilerleme yok şu korona bitsin soluğu mahkemede alıcam. Yazdıklarını ve daha fazlasını birebir yaşıyorum. Böyle ömür çürümez. Sokağa çıktgımda bir bakan dönüp bir daha bakıyo ama evdeki öküz bakmıyor. Kadın oldugumu insan oldugumu unuttum. Kendimi değersz hissetmeye başladım. Azıcık mayam bozuk olsa aldatırım onu bile hakediyor ama bn kndime yakıştırmadgım için boşanıp kurtulucam.
812 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken de bu zaten sen kendine yakışanı yap. Elinden geleni yaptıktan sonra hala bir değişim olmuyorsa hele bir de 4 yıl olmuşsa yapacak başka seçenek bırakmıyor sana. Çocuk var mı bilmiyorum ama normalde ayrılmaları desteklemeyen biri olarak bu durumları anlayışla karşılamak gerektiğini düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yıl4 yılın sebebi çocuk zaten. İnsan anne olunca kendini unutuyor yinede diyorum iyi bir baba olsa vallahi kalırdım. Çocugum için ilk önce sonra kendim için bitiriyorum. Yoksa şu an para pul derdim yok karnım doyuyor evim var asalak gibi aman ilgide olmasın der hayatıma devam ederdim ama kızım. O çok mutsuz 😔
Cevap sahibi+1 yılAmin. Yaklaştıgında suratına bakmayan sarılmayan ilgilnmeyen bir baba. Sadece benim korkumla eve gelnce 5 dakika ilgilnyor oda bn başında bekliyorum. Sesinden soluğundan rahatsz olan bir baba nasıl mutsuz olmasın. Daha çok küçük anlamaz zannediyordum ama hissediyo ya.
Cevap sahibi+1 yılOkan şey böyle konuşmaya çalışsam ya da kızınla ilgilen desem işten geldim bir soluklanıyım dur. Yemek yedim bir sindiriyim dur. Sonra uykum geldi erken kakıcam bir dur. Adam bn onn peşinde koşamam ugraşamam diyo ya. tamam otur yanına örn lego yapın sırtına al gezdir demiyorum diyorum yine yok. Akşam sürekli gerginlik bagırış kaos ortamı o uyuyana kadar
Soran+1 yılAynı şeyleri düşünüyorum biliyor musun ve benim galibs en büyük avantajım çocuk olmaması
- +1 yıl
Çok enteresan gerçekten acaba bunları ona yaptıran şey ne? Bir insan bu kadar sevgisiz ilgisiz olup bu kadar mutsuzluk saçıyorsa etrafına gerçekten bir sorun vardır. Sen gayet bir baba ve evlat arasında olması gereken doğal ilişkiyi istiyorsun bir anne olarak bu senin hakkın çünkü evladını düşünüyorsun. Çocuklar anne karnından itibaren her şeyi anlamaya hissetmeye başlıyorlar. Bunlar kızınızın üzerinde babasına karşı hiç olumlu etkiler bırakmaz. Keşke bunların farkında olsa sana ve kızına gereken değeri verse.
Cevap sahibi+1 yılEvlat mükemmel bir şey ama srnn benim gibiler için olmaması daha iyi kndi hayatımız mahvolmuşken onlarıda sürüklüyoruz yanımızda düzelmez hele ki ilk yıl sizin ki şu an dib dibe olmanız lazım. Bitirelim
Cevap sahibi+1 yılArtık sorununun ne olduguyla ilgilniyorum kendi pisliğinde boğulsun. Yavrum ve ben en kısa sürede umarım kurtuluruz bu adamdan. Yine elimden geleni yapıcam ilikisinin ilişkisnde kızım için ama bir ama anne kadar babada önmli büyüdüğünde kendi karar vericektir baba denmesini dahi haketmediğini.
- +1 yıl
Kızın kendi kararını gayet güzel verir zaten şu an yaşadıkları bile hafızasına yazılıyor merak etme hiç. Senin nasıl bir anne olduğunu anlayacak. Eşin ise anlattığına göre artık umutsuz vaka olmuş. Kendisi bilir sen elinden geleni yapmışsın. Söyleyeceğin soracağın bir şey olursa dm den sorabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi profiline baktım daha önce den merhabalığımız var seninle. Teşekkürler beni tekrar dinlediğin için hoşçakal 😊
+1 yılUğraştığım ve çabaladığım aileme zaman ayırma umutlarımı sürekli tazeleyen bir durum. Bir de böyle olunca sanki erkek, işinde gücünde ve maddi ihtiyaçları karşıladığında bütün görevlerini ve sorumluluklarını yerine getirdiğini sanan bir varlığa dönüşüyor. Bazı insanların evliliğin ne olduğunu cidden gerçek anlamda öğrenmeye ihtiyacı var. Sanki para kazanmaya çalışıyorlar da evlerinde taşımak zorunda oldukları bir yük var. Ayıp denen bir şey var ya...
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEe buradan ne denmesini bekliyorsun aldat falan mı desin insanlar yani onu anlayamadık eğer konuşarak çözemiyorsan o zaman kararlı durup temizinden boşanırsın.
Olmuyorsa zorlamayacaksın helalinden boşanırsın ne kendi başını ne de eşinin başını belaya sokmazsın.12 Yorumla
Soran+1 yılAldatmayı asla düşünebilecek kadar düşmedim. Eşimi de sevdiğim için evliliğimizi kurtarmaya çalışmaktan yoruldum sadece anlatıyorum durumu anlamıyor boşanmakta istemiyor zaten.
- +1 yıl
İnsanın önünde iki seçenek varsa ben 3. yü seçerim deme lüksüne sahip değil.
Hayat sadece kendisinin hayatı olsa eyvallah derim ama evlenmek demek aynı hayata ortak olmak ve sorumluluk almak demektir.
Ben kafama göre takılırım diyemez kimse.
Eğer sorunları çözmeye çalışmana rağmen hala aynı ısrarla kendi bildiğini okuyorsa ne derse desin boşanırsın.
Boşanmadan da ayrı yaşayabilirsin. Bunu terk ediyormuş gibi yapmana da gerek yok üstelik bir iki hafta ailenle kal. Yokluğunu fark edip özlesin. Her gün eve geldiğinde seni görmenin bir kıymeti olduğunu anlasın. Kaçan kovalanır. Gözden uzak ol biraz. Haklı haklı köşeye çekilip bekle
20 YorumlaSana evinin çalışanı gibi davranması çok ayıp birşey. Evliligin amacı ortak bişeyler paylaşabilmek. Sanki otele yatmaya geliyormuş gibi hareket ederse kaybeden o olur. Sen haklısın. Anlatmaya çalış. Baktın olmuyor sende kafana göre hareket et o zaman. Canının istedigini yap.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1 yıl doldu ise kararlı isen anlaşmalı boşanma güzel çözüm.
anlaşmaya yanaşmıyorsa anlattıklarını tanık, mesajlaşma, el yazılı mektup vs. ile ortaya koymalısın. mesela cep telefonundan eşine mesaj yaz. ilgi istediğine dair mesajlar gönder. gelen cevaplara göre lehine delil ortaya çıkmış olur. delil topla.10 Yorumla
+1 yılSende dedin 8 de kalkıyor8 de geliyor yorgun oluyor giy bir güzel süslen masaj yap sen ilgi göster kocacım falan saçlarının rengini değiştir kocacim nasil olmus begenmediysen hangi renk yapim masaj yap güzel bir koku sur masaj yaparken arada boynunu okşa kulagina seni seviyorum diye fisilda ilgi istiyorum de
134 Yorumla- +1 yıl
Var mıdır bunlara dayanamick bir erkek 😂
- +1 yıl
Kendine bakım yap güzel görün salma öyle başka koltuğa gidince sende git neden kaciyorsun de kolunu kaldir altna gir sarl hafif hafif inle arada yüzüne bak öp
- +1 yıl
Ee bunlara da yanasmiosa annenin evine git hasret kalsn biraz sana
- +1 yıl
Buna yanaşmayan erkek bülent olsun sjdjjsjsnd
- +1 yıl
@Yabba-dabba-doo qgehxjsjx aynen eminim okurken azan abazalar vardr qhidndjdh
- +1 yıl
@Yabba-dabba-doo 😂 Gaydir o zaten, eve erkek almaya hazir olsun bunlari yapip da ilgi gormeyen kadin.
- +1 yıl
@uyuyançirkin 😂😂
- +1 yıl
@uyuyançirkin niyee cirkin yaprn ki ppdeki sensen ve yaşına göre masallahn var 💛
- +1 yıl
Tamam ama bide bunlara yanıt vermezse bacağının iç taraflarina dokun oksa konusurken elini koy baktn buda tutmadı sen kaç git başka eve valla bak
- +1 yıl
😂 Zaten goren en cok 27 diyor ama sans yok. 😂 Bunlari bana yapsa biri, lezbiyen olurum ayol 😂
- +1 yıl
Ahahahshahah ya seven bir erkeğe bunlari yapmaya gerek bile yok o gelir zaten seni boş bırakmaz. Onu geçtim evlenmiş 1 yıl olmuş öküzlük sendromu çekiyor ya da gerçekten gay. Başka şans yok yani
- +1 yıl
@uyuyançirkin Aynen öyle qgwjdhdkch evet ya genç duruyorsun ne güzel
- +1 yıl
@Yabba-dabba-doo ya bide kadını cinsel amaçları için kullanması ne kadar onur kırıcı yani bu evlenmeden de böyle miymiş meraj ettim açıkçası veya aldatıyor olabilir
- +1 yıl
@hastirolomoji sevmedigi açık sevdigi var bnce. İlk bastadami böyleydi sonradan mi oldu bilemem ama 1 yıl da ne olabilirki sevmemek icin? Kendi karısına cinsel obje muamelesi yapan zaten şerefsizdir bu alası. Boşanmıyorda namussuz. Allah bunun gibilerden korusun bizleri adami katil eder bunlar
- +1 yıl
Kesip eline vercen yani soran olursa zaten kullanmıyordu der. Bu kadar basit. Bence
- +1 yıl
@Yabba-dabba-doo amin. Bence de aldatıyor yani ama niye boşanmaya yanaşmaz ki o zaman.. Adam nereli ya merak ettim Allah kadına sabir versin taktiklerimi uygulasn hiç denemedim ama olur qhsjcjf belkiiii adam imanlıdr
- +1 yıl
Helal olsun seni alan yaşadı :)
- +1 yıl
@forbiddenzone kimi
- +1 yıl
Yok kuzum ya bu iman değil. Kadına tövbe mi etmiş acaba hshshhshhssh : ) bu taktiklere tav olmayan erkek yq sevmiyor ya gay ya sevdiği var. Başka şans yok. Yorgunmus onlar bahane isterse 24 saat çalışsın bir erkek yine ona zaman bulur onda gözü açılır.
- +1 yıl
Seni :)
- +1 yıl
@forbiddenzone yok be ahdhshdhd
- +1 yıl
@Yabba-dabba-doo ama aldatsa boşanır kariyla evlenir belki karsiliksizdr olaylar o kadar karışık kii
- +1 yıl
Öyle öyle :) deli olur sana
- +1 yıl
@forbiddenzone sanrm hayatmn sonuna kadar sap kalcm : o yüzden kimse deli olamyck vee sorduğum soruya bir bakarsan anlarsn yazmaya erindim şimdi qhhdhc küfür edip hayallerimls bırakmak daha zevkli geliyor
- +1 yıl
Ya özele gelsene sen :) sonra engellersin
- +1 yıl
@hastirolomoji belki cani istemiyordur ne diyim yani hshdjsjsjs kadin yanina oturuyo kaciyo adam aldatmiyosa istemiyor hormonlari demekki tuhaf fjdjsjs bizim komşu vardi 10 yillik evli kadın eşinin gay olduğunu 10 sene sonra anladi. Boşanmadılar da cocuklarida var ama. Ondan geldi aklima
- +1 yıl
@forbiddenzone ne için?
- +1 yıl
@Yabba-dabba-doo ohaaaaaa yuuh Allah korusun ayyyy ne kötü
- +1 yıl
Merak ettim. nasil birisin düşünce olarak
- +1 yıl
Öyle kuzum yaa. Allah çıkarmasın karşımıza. Daha ne insanlar var. Tanıyamıyorsun evlenmeden evlenincede is isten geciyo Allah hayirlisini çıkarsın karsimiza mutlu olalim. Artik lutfen yeter
- +1 yıl
@Yabba-dabba-doo amin aminn
- +1 yıl
@Yabba-dabba-doo tekrardan doğum günün kutlu olsun :)
- +1 yıl
@hastirolomoji oyy kuzum yaa çok teşekkürler : ) sağ ol
- +1 yıl
@Yabba-dabba-doo neee demek 😂🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür evlilikleri çok gördüm ve sonu hep aynı bitiyor. Yani, koskoca bir hiçlik ile!
İlgili davranıyorsun tepki yok.
Seviyorsun tepki yok.
Tutkulu davranıyorsun tepki yok.
Konuşmak istiyorsun cevap yok.
Sorunlarını dile getiriyorsun çözüm yok.
Yani, hep sen veriyorsun ama aldığın sadece maddi karşılık. Bu şekilde ömür geçmez. Belki düzelir mantığı ile çocuk falan yapmaya çalışmayın, o çocuğa yazık olur. Tabi sana da. Kısacası iyi bir avukat bul.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de sarılıp her fırsatta öpüyor, ilgi manyağı tapıyor AMA hiç bir giderimi karşılamıyor, maddi olarak tüm yük bende ve İnan onun canım cicimi ve aşırı ilgisi yerine kirayı faturayı ödemesi, mutfak masraflarını karşılamasını tercih ederdim. Hamileyim bu yüzden susuyorum. Sen de kendine uğraş bul ve çok da sık boğaz etme. Para kazanmak hiç de kolay değil bu devirde.
416 Yorumla- +1 yıl
Benim de karım evi kendi baksa bende karımı her fırsatta sarılıp öperdim adam yolunu bulmuş artık tek düşüncesi cinselliğe kaymış
- +1 yıl
Ne güzel. Tüm yükü kadına yık. Bu düzen sürsün diye bir de kadını hamile bırak. Valla uyanıkmış adam.
Cevap sahibi+1 yılşu an bebek için katlanmak zorundayım beyler ama buna bir ömür katlanırım anlamına gelmez, kendine çeki düzen verecekse verir yoksa da hayatımdan çıkar.
- +1 yıl
Muhtemelen çocuğum babasız büyümesin diye katlanacaksın. Adama rahat verme. Çocuk geliyor masraflarımız artacak kaldır kıçını diye başının etini ye.
- +1 yıl
Yoksa hayatımdan çıkar diyorsun ya, hayatından çıkınca da çok ararsın onu. Para dediğin kazanılır. Bir işe girer çalışır. Ama sana böyle ilgi göstereni zor bulursun. Şimdi şu sorunun altına yorum yazan abazaların tek amacı cinsellik. Ama senin kocanın öyle değil, seni seviyor yoksa böyle ilgilenmezdi, işini görür yüzüne bakmazdı.
- +1 yıl
@ComplexTheory eşinden ayrıl demiyoruz. Hayatın yükünü biraz da beyefendi üstlensin diyoruz. Kadın hamile olduğunu yazmış sen millet sana yürüyen abaza diyorsun. El insaf yaa.
- +1 yıl
@AlperKayacan ya hepinizin ne olduğunu biliyorum.
- +1 yıl
@ComplexTheory sana hayırdır lan abaza filan doğru konuş önce. Adam kadını kullanıyor ahmak. Yorumdan ne anladın da abaza diyosun millete hayta. Öpmesi sevdiği anlamına mı geliyor. Adamın tek düşündüğü şey öpme. Evine düzgün bakamayan çalışmayan birisine adam mı denir. Sen çalışma kadını çalışmaya gönder bu adamlık mi lan. Karı gibi evde oturan bir adamdan bir y***k olmaz. Bir daha da abaza dediğini duymayayım ulu orta millete.
- +1 yıl
@DangerCrossFire hepiniz abazanın kralısınız. Bu sitede nerede evliliginde sıkıntı olan, sevgilisi ile sıkıntı olan kız buldugunuzda yorumlarinin altina ahtapot gibi yapisirsiniz. Agzinizdan salyalarinizi akita akita hormonlu parmaklarinizla ayril gitsin o adam şöyle kötü böyle işe yaramaz diye karsinizdaki insanlari bilmeden uzaktan sallarsınız. Siz ne kadar adamsınız ki daha tanimadiginiz insanlarin adamligini sorguluyorsunuz? Abazanın kralısınız kralı ! Bir sıkıntı varsa çözülür. Adamlık falan böyle şeylerden anlasılmaz. Insan hata yapar, sonra duzeltir, hersey guzellesir. Onemli olan sevgi ve sadakattir. Daha cok da burda benim yorumlarima cevap yazip durmayin, defolun gidin kendinize baska avlar arayın hormonlu ezikler.
- +1 yıl
@ComplexTheory nickine bak önce ve fotona bak velet. Gelmiş burada sallıyor. Lan olum biz kimsenin durduk yere kocasını kötülemedik sen ne istiyorsun lan. Olum kimsenin de yuvasını yıktırmasını istemiyoruz abaza olsam gizli üyeye yürümem mal. Bak durduk yere polemik çıkarıyorsun ona göre
- +1 yıl
@DangerCrossFire Tamam yazma artık. 21 yasindasin gelmissin burda abin olacak yasta senden kac yas buyuk insana oglum falan diye hitap ediyorsun. Ben goruslerimi paylastim. Uzun suredir de bu sitedeyim. Kimin ne oldugunu biliyorum. Daha cok polemik istemiyorum ben de.
- +1 yıl
@ComplexTheory polemik istemiyorsun ama hâlâ aynı laflara devam ediyosun. Senin bu sitede uzun süredir olman kimseye abaza deme hakkını vermez sana anladın mı. Beni bilen çevrem biliyor sen benim kim olduğumu tanımadan bana abaza filan diyemezsin. Uzun süredir bu sitedesin ama belliki bir b*k bilmiyorsun. Senin lafınla olmuyor tamam mı koçum tamam mı olum. Son sözü de ben söylerim koçum
- +1 yıl
@DangerCrossFire tamam hadi soyledin simdi kapa ceneni
- +1 yıl
@İbrahimhk görüyosun kanka ne insanlarla uğraşıyoruz hepsi komedi
- +1 yıl
@DangerCrossFire s**tir et kanka boşver takma ürlesin dursun ama sende fazla uzatma konuyu kapa zaten seviyeli konuşuyor öyle olmasa farklı konuşurduk onunla
+1 yılEvliliklerin çoğunda görülen aşamaya siz erken geçmişsiniz. 1 senelik evlilik çok ama çok erken. İlk başlarda nasıldı acaba?
Böyle giderse hayatına başkaları da girebilir. Daha açık konușmalısın, sende eksiklik varmıymıș
içinde yaşadığı fantaziler olabilir, bunları öğrenmeye çalış.
İlgisiz kalan, cinsellige doyamayan bir kadın zamanla kendini boşlukta hisseder, başkalarından gelen ilgi ve alakaya kayıtsız kalmayabilir. Bu ihtimali ona düşündür, hissetir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılişte kritik an bu aslında.. sana yaklatığında ben istemiyorum cümlesi.. o zaman soğuyor olay.. tama romantizm ve ilgi sevgi araıyor istiyorsun... ama bunun için biraz da biraz zaman ve sabır gerekli.. daha yeni evilisiniz.. eşine sorsak ne zaman yaklaşsam kaçıyor bende bıraktım kendi haline gibi bir cevap alırız..
00 Yorumla
+1 yılKocan Allah katında senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doğurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır.
00 Yorumlaya kusura bakmayında bu sarılmak nedır ya hergun sarılsak sarılcaksınız bıktık bıktık valla bune vıcık vıcık hergun hergun ne sarılması devamlı bı ilgi bizi bir şımartın bir hedıye beklemeler devamlı kendılerıyle ılgılenen erkekler ya bıktık bızde bırak adam hayatını yasasın bıraz
10 YorumlaUmursamazlık üzerinden sizi kıskanmıyor sanırım. İşleri yoluna koyma gibi bir gayeniz varsa biraz sizi kıskanayacağı ve sahipleneceği eylemlerde bulunun. Mesela biraz pot kırın dışarıya serbest giyinin (abartmadan) onun hissedeceği türden karşı cinsi övün (tv, sinema vs karakterler). Böyle böyle yavaştan dozu arttırın. Ta ki ilgilenene kadar. Yok ben boşanıcam derseniz maalesef mahkemeler kapalı pandeminin geçmesini bekleyeceksiniz 😢
00 YorumlaEvlilik sadece nafaka temin etmekle olmuyor maalesef insan diz dize oturup göz göze bakıp beraber sohbet edip çay içmek istiyor hayat arkadaşıyla yeri geldiğinde çocuk gibi sarılıp oynamak yeri geldiğinde şakalaşmak hatta yeri geldiğinde sarılıp beraber ağlamak istiyor ama olmayınca olmuyor işte 😔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanoğlunun beklentileri sınırsız. Birçok kadın keşke kocam kumarı bıraksa içmese diye ağlar, kimisi bir türlü işini düzgün yapmaz diye boşanmak ister. Kimisi sadece parayı çar çur etmesin evin ihtiyaçlarını karşılasın en azından çok mutlu olur boşanmam güzel güzel yaşarız der. Ama bir insan ne kadar herşeyi tam yapsa mutlaka birşeyler eksik kalır ve eşi her türlü sıkılır ve bu hale gelir. Maalesef hiçbir zaman bir evlilik mükemmel olmayacak. Buna alışsan iyi olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Cinsellik bittiyse o evlilik tek celsede biter. Bunun sakasi yok.
10 Yorumla
+1 yılAdam kaç saat çalışıyor sen evde göt büyüyorsun öpsün istiyorum diyor birde yoruluyor haliyle he belkide koca götünden dolayı sana ilgisi kalmamıştır
63 Yorumla- +1 yıl
Harika vurdu gol oldu
Soran+1 yılPardon da göt büyüttüğümüz kanısına nereden vardınız acaba? Neyse cevap vermek istemiyorum daha fazla Allah kimseyi böyle bir duruma sokmasın tek duam bu size
- +1 yıl
çalışmak çok zor bir iş herkesin harcı değildir her gün senle ilgilenmesini beklemen cahillik boşan istersen başka erkeğe git çalışıyorsa yine aynı duruma çıkıcan aşk karın doyurmaz lafını atalarımız boşa dememiş öğrenmiş olduk
+1 yılseni seviyor nefret ediyor güvenmiyor konuşurken buyuk ihtimal ona hakaret edıyon ve asalıyon kıyaslıyon cınsellık önemli bak bır erkegın en hassas noktası reddettıgınde buyuk tahrıbatlar yasarsınız saygılı davranın istemıyorsun sogukluk gırdı çunku guven yok bıde asla kıyaslama yapma
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yapmayın anlık heyecanla zamana bırakın biraz kendini geri çek senin boşluğunu hissetsin eğer gerçekten sorunları olduğu için senle ilgilenmiyorsa anlaşılır ama sabır etmek lazım umarım mutlu olursunuz.
20 YorumlaDinsin hakkından imansız gelir bacım hadi göreyim seni. Boşanmak her zaman çözüm değil-dir en kolay yoldur al değirmenine, tasinla bir güzel öğüt sabırlı ol yine olmazsa zaten o adamdan olmaz boşar gecersin
10 YorumlaBu süreçte çocuk yapmayın ilişkiyi çocuk kurtarır düşüncesine sakın girmeyin olan çocuğa olur ilişkiniz içinde bir aile psikologu ile görüşmeni öneririm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz gibi değer bilinmesi gereken kadinlar nasıl boyle adamlarla oluyorsunuzki Allah aşkına balik bastan kokar aslında bastan belli olması gerekir bunun böyle olacağı neyseki değeri bilinmesi gereken erkek değersiz kadına değeri bilinmesi gereken kadın ise değersiz erkeğe catar zaten ( allah yardımcın olsun inşallah Zor valla (seviyormusun peki onu?
00 YorumlaAyrı yaşamaya başla. Ve ilgini ondan al başka şeye ver. Mesela o evdeylen birileri ile yazış. Çivi öiviyi söker diye boşuna dememişler. Senin ilgini kaybettiğini anladığı an sana sahip çıkmaya çalışacaktır emin ol.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kadın için zor durum da, biraz bakımlı olarak vs dikkatini çeksen nasıl olur ki? Sadece yatmak için yanına gelmesi de gurur kırıcı bir durum tabiki, bunu ona anlatmalasn ya da aile psikologlarına danışarak yol bulabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle aynı ama aynı durumdayız ve boşanmaya da yanaşmıyor bir tek cinsel ihtiyaçlarını giderme peşinde onun dışında diğer oda da hep oyun oynar bıktım bende
55 Yorumla- +1 yıl
kaç yıllık evlisin?
hep mi böyleydi?
Cevap sahibi+1 yıl4 yıllık evliyiz 1.5 senedir böyle
- +1 yıl
başkası olabilir mi hayatında?
Cevap sahibi+1 yılYok olamaz eminim öyle bir şey olmadığından
- +1 yıl
Hmm
Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Bence artik onun icin sekilden sekile girme. Biraz da sen onun gibi davran. Kendine gelmezse eger boyle devam ederse sen de ben her yolu denedim vicdanim rahat dersin...
20 Yorumlaİş yoğunluğu Yorgunluk buna sebep. Çok çiftin sorunu bu. Yaşam standardını değiştirmelisin. Mesai saatleri falan mesela. Ekstradan gıda takviyesi dene vitamin gibi. Azda olsa yorgunluğa iyi gelir. Zor durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocan için değişiklik yap sevdiği şeyler giy veya saçını basını degıstır ne bılım degısıklık ıyıdır ona şans ver aynı sekılde devam ederse o zaman çocuk sahibi olmadan son ver buna
00 Yorumla
+1 yılİşte aşkın ve evliliğin yalandan ibaret olduğunu anlamışsin ona sorma sadec bişnama kagıdı at önüne ve bir dahada ask ile muhattap olma yapıcağın hatayı yapmışsın zaten.
00 Yorumla
+1 yılSana her akşam romantizm yaşayacağız diye söz mü verdi... Ne zannediyordunuz ki evliliği?
51 Yorumla- +1 yıl
Doğru
Sevgili hanımefendi Size bir kitap öneriyorum. Adı [Gary Chapman 5 sevgi dili (çocuklar için olan değil )] Yararı olur ya da olmaz bunu bilemem. Ama bu kitap size birşeyler katıcaktır. Eğer bu iş olmuyorsa bunu bir üst merciğe yani anne babalarınıza danışmanız gerekir. Yine olmuyorsa size getireceği sosyal ve ekonomik yükü kaldırmayı kabul ederek ayrılmalısınız. Fakat bunun için çok güçlü bir kadın olmanız gerekir. Umarım herşey iyi olur mutlu olursunuz bir gün. İyi günler...
00 YorumlaAdamın işte ya da başka birşeyde sıkıntısı var demekki sende beni öpsün sevsin diye bekliyorsun. Hiç sordunmu sıkıntın var mı neden boylesin diye sordunmu işte günün nasıl geçiyor diye sordunmu
04 Yorumla
Soran+1 yılSormaz olur muyum hep soruyorum varsa bişey üstüne gelmem elimden geldiğince destek olurum paylaş benimle diyorum yok diyor sen kendini düzelt diyor
Soran+1 yılKonuşmucakmışım sorun çıkartmıcakmışım ona göre bu sorunlara susarsam bizden mutlusu yok
Eşini seviyorsan kendini değiştir. Piyasada adma gibi koca var sanıyorsan yok ben sana diyim 😃
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBide kadınlara laf atarlar bu erkeklerin hepsi değişikkk ne istediklerini bilmiyorlar Dengesiz ler den ge siiizzz
48 Yorumla- +1 yıl
Dengesiz olan kadinlar. Beyin kullanmadan evlenirseniz olan bu
- +1 yıl
Beynini kullanan da aynı sonuçla karşılaşıyor kusura bakma kendini de aklamaya çalışma ama dengesiz siniz ne istediğinizi bilmiyorsunuz kalkıp bana burda caz yapma
- +1 yıl
Ben sizin tercih etmediğiniz anti öküzüm. Evlenir sonra gelir bana ağlarsınız. 35 yilimin 10 küsür senesinde boyle oldu. Ben ilişkilerde mantık önce gittiğim için yalnızım zaten
- +1 yıl
Kadın dengesizliği tamamen hormonal, yetisme biçimi sorunu temelli şeyler kendinizi fark etmeden anlamadan evlenmek başınıza gelen
- +1 yıl
Kadınların dengesini erkekler bozuyor tamam mi bunuda böylece bil, bilin.
- +1 yıl
Sus canım bebem
- +1 yıl
@MinimalistRüyalar arkadaşım çocuklara laf anlatmaya çalışıyorsun, bizde bir laf vardır bekara karı boşamak kolay diye, bir de zaten doğalarında var sorumluluk ve suçun kendileride olduğunu kabul etmemek, kadınların kendileri bile ne istediklerini bilmez... ciddiye alma
- +1 yıl
@müendisbey aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde olmaz iki yabancı gibi davranılmaz gün içinde özleyip bunu da sana belli etmeli daha çok yeni evliliğiniz eskiyen evlilik lerde bile bu kadar uzak değil çiftler
00 Yorumla
+1 yılBöyle eşi olacağına insan evlenmesin daha iyi.
Bence otur konuş hala aynıysa boşan başka ne yapabilirsin ki yaptıklarını görmesi lazım.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yanaşmıyor diye bir şey yok. Sorumluluklarını yerine getirmiyorsa paşa paşa kararına uyacak. Sen boşanmana bak.
10 Yorumla
+1 yılBoşanmayın bence de. Bunlar dert değil adam çalışıyor yoruluyor evlilik devamlı mum ışığında yemek mi sanıyorsunuz?
33 Yorumla- +1 yıl
Güzel dedin
Soran+1 yılBence bunlar gayet dert. Ben de evlenmeden önce sizin gibi düşünürdüm evlenince her şey değişiyor. Evliliğin mum ışığında yemek olmadığını biliyorum ama zaten mum ışığı isteyende yok. Yanlış anlamışsınız beni evde yüzünüze bakmayan konuşmayan size değer vermeyen bir insanla yaşasanız ne demek istediğimi anlardınız
- +1 yıl
Sizde iletişim yok. Siz kendiniz olun önce sonrası kolay kavramlar sızı eziyor
+1 yılNe güzel hali vakti yerinde koca bulmuşsun işte. Alışveriş yap bol bol. Parayla satın alınamayacak şeyler bekleme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hahaha, işte bu yüzden "evlenmeyin" diye bas bas bağırıyoruz. Siz hep zannettiniz ki; o cicim ayları gibi sürecek hayat. Hey yavrum hey...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılOrtada çocuk yoksa seni ona bağlayan birşey de yoktur.
Bir gece işten geldiğinde ona boşanmak istediğini söyle yapacağın şey bu kadar.00 Yorumla
+1 yılBoşanma, ileriki yıllarda düzelir bu. Çok sorun edilecek bir şey değil. Boşanmak Allah'ın sevmediği helaldir hem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBosanmaya razi gelmek zorunda degil, yine de bosanma davasi acabilirsin. Hevesle evlenmis iste, oyle olmamasi lazim.
00 Yorumla
+1 yılAy kader ortagim gel gel ayni dert bende de vardi. Seninki Niye byle davraniyomus peki sorunca ne diyo yani?
23 Yorumla
Soran+1 yılyorgunum diyor
- +1 yıl
bir kac gun ayri kal annene gidebiliyosan git akli basina gelir
- +1 yıl
Sen naptın
+1 yılAllah yardımcın olsun asosyal bırısıne düşmüşsün.. işin çok ama çok zor o kabul etmıyorsa sen valizi toplayıp gideceksin belki akıllanır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılstres fena
ses kaydı https://voca.ro/1xAYxqedrzN00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok zor bir durum ve yeni evlsin.
sonra çıkıp derler ki kadın aldattı. burada senin ne suçun varki00 Yorumlasevip saydığı görüşlerine değer verdiği bir büyüğü varsa onunla konuşun ya da direk ailesiyle konuşun bence
00 Yorumla
+1 yılBiz eşimiz olsun diye uğraşıyoruz millet elindekinin kıymetini bilmiyor ya daha ne diyeyim 😑
10 Yorumla
+1 yılElinden geleni yapmışsın daha ne olacak ki kendini geri çek bana kalırsa
10 Yorumla
+1 yılKolay bir durum degil fazla uzerine gitme istersen oluruna birak belki kendi gelir yanasir sana
10 Yorumla
+1 yılEşin gibi bir koca olmayacağım için mutlu bir evliliğim olacak sanırım.
10 Yorumla
+1 yılAklı başka yerde gibi desem hala aynıysa bırak yaa çoluk çocuk olmadan baştan bitir adam gibi birini bul yorgun olan insan eşinden ilgi bekler duyduğunda ve gördüğünde de kendisi de belli eder illaki kaçıyorsa sen yanaştıkça var bunda sebep bilesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCilve yap aklını al her zaman kinden daha seksi giyn oturma şeklini bile değiştir bacak aranı aç mesela.
20 Yorumla
+1 yılBu sizin seçiminiz :) demekki daha iyi tercihler yapmak lazımmış...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. tükenmişlik ve bıkmışlık sendromu senden degil herseyden
00 YorumlaHayırlısı de ve allahtan yardım iste. Emin ol sana yardım eli uzatacaktır
00 Yorumla- Devamını Gör (167)
Devamını Gör(212)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem