AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Evlilik meraklısı olup tanımadan hemen evlenenler böyle hüsrana uğruyor. Cinsel açlık çeken evli kadinlar sanalda ya da Reelde aldatıyor. O raddeye gelmediysen gelmeden ayrıl yazık adama.
Bıkmıştır senden, penisi sertleşiyor sa utanabilir, küçük penisliler isteksiz oluyor.
Yav sırf seks için evlenirse böyle olur işte 🤷🏻♂️
Uzucu bir olay peki. kendisini. daha once tanimiyormuydunuz tanimadanmi evlendiniz
İşten yorgun geliyordur belki diycem ama izin gününde de aynıysa sıkıntj
Zamanla düzeleceğine inanıyorsan sürdür derim ama bir insan dünyaya 2 defa gelme şansı yok
Soğut kendinden burnundan getir istemek zorunda kalsın
Al eşyalarını ya annenin evine git ya da ayri ev tut yasa hayatını
çok haklısın son bir şans daha ver toparlanmazsa ayrılırsın
Severek mi evlendiniz evlenmeden önceki durumu nasıldı bunlara açıklık getirir misin?
Seni hizmetçi gibi falan görüyor işleri görülüyor işte neden boşansın hiç bir işini yapma tavrını koy çocuk oyuncağı değil herkesin bir hayatı var.
maalesef bunları evlenmeden öngörmüş olmalıydın :(
ama artık bence pek bir şey kalmamış geriye. her şey geleneksel hale gelmiş bile
Zor işin. Senin kafanda neden böyle yapabileceğine dair hiç fikir yok mu.
Sana rahatlık batıyor sen diyisunki herşey istedigim gibi olsun emek vermeden evlilik yürürmü
Ne boşanması dur hele ya 😊😂daha dün bir bugün iki ileride ne olacağını bilmiyorsun
Anlaşamıyorsanız çoluk çocuk olmadan boşanın gitsin
yeni evliysen bunun altında yatan sebepler vaardır.. Biraz derin bir mevzu. Bunun altında yatan sebepleri konuşmadan fikir yürütmek doğru olmaz. İstersen özelden sana yardımcı olmaya çalışayım
Böyle giderse başka ilgi gösteren erkeklere giderim de o zaman yanaşır
O evden ayrıl. Annenin babanın evine dön. Arkasından boşanma davası aç. Başka yol yok.
Bence karşına al konuş neden böylesin diye belki sen de farkında olmadan hata yapıyorsundur
Sevdiği biri vardır belki eşcinseldir aile çevre baskısı yüzünden evlenmiştir
Belki de sen çok ilgi isteyen birisin. Kendinde aradın mı hatayı?
Aranızda büyük bir iletişim problemi var kadın olarak seninle ilgilenmesi ve konuşması gerekiyor iş yeri psikolojisi var sanırım Kendisinde sadece iş düşünüyor henüz evli olduğunun farkında değil kendisi
Boşanma belki sorunları vardır ayrıca dertleşmek konuşmak iyi gelecektir sana ve ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
valla ben 1 senelık evlı olucam yataktan duvara duvardan yaataga vrurum kadını:)) sabaja kadar cıkmam:)
Severek evlenmediniz sanırım. Çocuk olmadan boşanma davası açman çok doğru olur. İlla anlaşmalı boşanacaksınız diye bir şey yok, çekişmeli aç.
psikolojik olarak sorun olabilir , bir uzmana gözüksün , mutluluklar
Bu sekildeyse ve cinsel soguluk varsa bosanmak en mantiklisi. Ozellikle aile buyumeden. Onun istememesinin onemi yok bence
Bu aldatmadan önce son düzlük.. Kaçamak yapmayı aklına koyan kadınların hikayeleri hep aynı 😀kocam ilgisiz kocam iktidarsız
Babanın evine git kıymetini anlayana kadar da dönme şiddete kalkarsa da şikayet et sonra mecbur boşanır ilgisiz bir kocayı ömür boyu çekmek zorunda deilsin
Yanlış insanı seçmişsin sırf evlenmek için evlenilmez iyice tanımam lazımdı böyle evlilik mi olur anlaşmıyorsan mutsuzsan bosanmak doğal hakkun evlilik nasil doğal ise boşanmak da aynı şekilde
Ayni dert bendede var nasil olcak bilmiyorm cildirmak uzereyim
Aynı amcamın karısı gibisin sende 😒zor isler allah sabır versin
Onun evli olmaktan eş olmaktan anladığı bu. Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoşgeldin
hayata bir kere geliyorsun bu yuzden durum bu ise affetme boşan gitsin
Baştan beri mi böyleydi? Evlenmeden tanımadınız mı birbirinizi hiç
En iyisi evlenmeyeceksin. Ee cinsel ihtiyacımızı nasıl karşılayacağız diyeceksiniz? Tek gecelik ilişkilerle tabii ki. Yani anlayacağınız evlenmek boş iş hayat:Bum bum ciao.
3 vakte kadar esmer yagiz bir delikanli elinde darbeli matkapla gorunuyor KS falinda..
Psikoloğa gitmeye davet ettiniz mi
Daha 1 yıllık evlilikte böyleyseniz bu evlilik sürmez zaten
Bu yüzden evlenmemek en iyisi hem maddi hem manevi açıdan
evlilik tanrıya aykırı bir şey insan zaman içinde bunu idrak edecek
Nasıl bir öküz almışsın ahırdan ondan sonra niye boşanma oranları artıyo demesinler
Sen yine iyi davranmaya bak belki o gün canı sıkılmıştır
Çok haklısın zor durumun şahsen benim eşim olsan seni sevmekten simartirdim
1 dediğin 2 letmem
Bencil bir eş ilerleyen zamanlarda daha da sıkıntı olacak
Sorun var belli ki ama neyse burdn sormam ama danirm bir tahminim var ama neyse hakkinz da hayirlisi
Ne istiyorsun tam olarak başlık şeklinde bir kaç kelime anlatırmısıniz
Bu durumda sen çok uğraşacan biraz zor ama ancak sen onu değiştirebilirsin uzun sürecek.
Anlamak zor nie kadını boş bırakıyorsun erkek adam üstünden inmemeli
Ablacım vur kapıyı çık git bak yarın öbür gün çokuk çocuk olursa asıl o zaman geç kalınmış hissedersin
Aynısını sende ona yap ki bir şeylerin farkına varsın
Ah ah ilgisizlik senin gibi gelmiyorki sarilip opeyim. Sekillden sekile sokup sabaha kadar ottureyim
Bence biraz daha sabret duzelir belki daha yeni evlisiniz vardır bir sebebi
Mutlu değilsen eşinle oturup konuşmalısın eğer yine değişen birşey yoksa boşanmalısın
Dışarda mi karsiliyim ihtiyaclarimi de ozaman mecbur yapar
Üzücü bir durum lakin önce kocan ile bu konuyu konuş derim
Acikca konus ve biraz zamana birak belki degisir
Başkası var sende elinin altında dur.
Zor durum Allah yardımcın olsun