Eşim evlendikten sonra değişti, evlilikten yoruldum. Ne yapacağım?

8Aydır evliyiz çok değişti evlenmeden önce bu huylarını bilmiyordum bilisem kesinlikle evlenmezdim evde esir kampında hissediyorum sabah işe gidiyorum akşam geliyorum yorgun oluyorum yemek bulaşık çamaşır hepsi bende arada yemek yaparken yardım ediyor o kadar evi temizle baskısı olmuyor yap demiyor ama yapmazsam evi bok götürecek ve sürekli orayı yavaş kapat şunu şöyle koyma ev dağınık falan diye gezinen bir adam ezilmiyorum ama sürekli kavga ediyoruz susmadığım için de deliriyor ayrıca gezelim dediğim an adam deliriyor kendi işe arabayla gidiyor sigarasını alıyor özgür ama sıra bna gelince hadi canım sıkıldı şunu yapalım dediğim an of ne gezme meraklısısın diyen bir adam hergün aynı sey yasanıyor bir yere de çıktığımız yok gidersek benim abimlere ya da onun kardesigile gidiyoruz bir iki tur arabayla dönüyoruz bu kadar ve bunun da lafını ediyor daha dün yine gezelim dedim diye laf etti :( haftaya iş yerinde gececi olacak sen gider gezersin diyo bende seninle neden evliyiz o zaman yalnız gezeceksem dediğim iç. in tartıştık gezmeyi sevmiyormuş neyse beni aradı şimdi arkadaşı akşam dışarı çağırıyormuş ve sanırım gidecek insanda utanma olur ne yapcam bilmiyorum çaresiz kaldım artk yoruldum sıkıldım

Eşim evlendikten sonra değişti, evlilikten yoruldum. Ne yapacağım?