Severek evlendiğim insan evlendikten sonra bambaşka biri oldu. 8 senelik evliliğimde görmediğim baskı şiddet kalmadı. İki çocuğum var.. Sırf onlar için dayanmaya çalışıyorum. Eşimi artık sevmiyorum onunla aynı evde olmak ve her zaman onun istediği şekilde yaşamak zorunda olmaktan nefret ediyorum ediyorum. Kendi ailesine bile bizden daha çok değer verir. Ailesi köyde işleri olduğu vakit hemen koşar her gün arar. Dışardan eşimi görenler sevecen olduğunu düşünür bütün kötülüğü bize gösteriyor. Çocuklarım babalarının davranışlarını Şu an için sindiriyor yaşlarından dolayı anlamıyorlar ama büyüdükçe sorgulayacak ve ondan soğuyacaklar. bir çıkış yolum yok boşanmak istiyorum ama bana etmediğini bırakmaz çocuklarımı bile elimden almak için elinden ne geliyorsa yapar. Yazacak çok şey var ama okutmaktan sıkılırsınız. Ben yaşarken sıkıldım. Size akıl verin demicem ama içinizden gelen ne varsa yazın. Belki birinizin düşüncesi veya hayat hikayesi bana yol gösterir. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize yaptığın şikayetleri eşine de yap. Oturun, sakince konuşun, bir orta yol bulun. Evlilikler zamanla, konuşa konuşa, birbirinin sevmediği hususları öğrenerekten rayına oturur. Sorunların büyük kısmı iletişimsizlikten, doğruyu söylemeyip farklı şekilde yansıtmaktan kaynaklanıyor. Boşansan hayat daha mı kolay olacak düşün? Dul olmanın da başka zorlukları var ve belki yaşadığın zorlukları aratacak cinsten bunlar. Boşanan yakınım var, daha iyi halde değil. Geriye dönme imkanı olsa kesinlikle boşanmazdı. İnsan eski yaşadığı zorlukları unutuyor. Bu zorlukları kolay zannediyor. Tekrar başa gelince aslında kolay olmadığı anlaşılıyor. Düşün, bir zamanlar evlenmeyi ne çok istemiştin. Şimdi boşansan eski bekar hayatına dönmeyeceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnunla sakince konuşmak mümkün değil maalesef. Kendini her durumda haklı gördüğü için orta yol bulamıyoruz veyahut söz veriyor bir daha böyle davranmayacağım söyle olacağım diye ama yok. Değişmiyor hiç bişey
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim babamı anlatmışsınız sanki. Yaşadıklarınızı anlayabiliyorum. Zor bir durum. Çocuklarınız için de zor. Lakin şöyle bir gerçek var ki; hiçbir çocuk ailesi boşansın istemez. Ben babamdan çok şikayet ederdim, ona çok kızardım. Hatta ne sevmeme izin veriyor ne nefret etmeme diye ağlamışlığım çoktur. Ama bir gün kalp krizi geçirdiğinde değerini anladım. Babam eve geldiğinde kim bilir neye kızacak diye korkardım ben. Ama o hastanede yatarken bir babanın eve gelmesi bile ne büyük bir nimetmiş anladım. Ne kadar kızarsak kızalım anne ve babalarımız bizim canımız, hayatımız. İnsanın anne kadar babaya da ihtiyacı var. Ben şu an belki yaşımında vermiş olduğu olgunlukla babamı olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim. Artık ona kızamıyorum bile. Babasız çocuk büyütmekte kolay değildir eminim. Bunları iyi düşünüp karar vermek lazım. Boşanmak çözüm olsa keşke... Boşanınca da seni kolay bir hayat bekliyor olmayacak. Boşanma demiyorum. Boşan da demiyorum. Kararı verecek olan sensin ama iyi düşünmek gerek. Çözüm aramak gerek, bir şeyleri düzeltmeye çalışmak gerek. İnançlı mısın ya da ne kadar inançlısın bilmiyorum ama inancın varsa yapabileceğin en doğru şey Rabb'ime sığınmak olacaktır.
47 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemize inşallah.
Soran+1 yılKolay olsa emin olun hemen boşanacağım ama her türlü baskıya dayanacak gücüm yok arkamda sağlam bir destek olsa herseye katlanırım ama yok. Tek başıma yol almam çok zor beni çocuklarımı elimden almakla ve ölümle tehdit eden bir adam o. Rabbimden dileğim ona öyle birsey yaşatsın ki kendi kendine boşansın. İstediğim bu hersey kendiliğinden oluversin. Çok zor durumdayım ruhen
Cevap sahibi+1 yılBak inançlı bir insansın. Arkamda bir destek olsa diyorsun ama belki de desteği yanlış yerden bekliyorsun? Ne yaşarsan yaşa seni anlayacak, sana yardım edecek, seni içinde bulunduğun durumdan çıkarabilecek, sana güç verecek tek bir varlık var o da Allah. burada biz ne söylersek söyleyelim etkisi iki gün. Dünyanın derdi bitmez. Asıl mesele Allah'ın merhametinin, kudretinin senin derdinden daha büyük olduğunu ve sığınacak tek kapının Allah olduğunun bilincine varmak ve bu bilinçle yaşayabilmek diye düşünüyorum ben. Buna inanıyorum. Tam bir teslimiyet ve samimiyetle Allah'a yönelen bir kalbin katlanamayacağı şey yoktur. Belki de katlanmasına gerek bile kalmadan Rabb'im onun derdinin dermanını verir. Dünyanın bir sınav yeri olduğunu unutmadan yaşayabilmek gerek.
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur
Cevap sahibi+1 yılBu cümleyi kurman bile dediğim gibi olmasını güçleştiriyor aslında. Sıkıntılısın, derdin var birde ben seni sıkmak istemiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, Rabb'im yar ve yardımcınız olsun demekle yetineceğim 😇
Soran+1 yılAmin sağolun
Ben tam olarak böyle bir evliliğin çocuğuyum. Annem de hep bizim için dayandı sonra biz büyüdük tabi ama bu defa da 30 yıl oldu nasıl ayrılayım ne yapacağım dedi ve hayatını mahvetti. Çocuklarına bu hayatı yaşatma bi anne olarak onları da al ve git asla da arkana bakma. Annem gibi olmanı istemem. her şey dilediğin gibi olsun..
311 Yorumla- +1 yıl
Benim annem de bana bazen “Sizin için bekliyorum oğlum.” derdi. O cümle beni öyle kötü ediyordu ki. İnsan kendini sorumlu hissediyor. Bir de büyükler çocuk olunca sen büyük oluyorsun. Bir şeyler anlatmaya çalışıyorsun. Haklıyı haksızı ayırmaya çalışıyorsun derken ruhsuz, tahammül sınırları düşük, gergin bir çocuk çıkıveriyor ortaya. Kısacası çok zor. Hepimize sabırlar diliyorum ama biz bu sorunları bu şekilde çözüp devam edebildiysek bizden iyisi de yok demektir. :)
- +1 yıl
Maalesef. Ben umarım bu tahammülsüzlüğümü ilerde olacak eşime karşı istemsizce devam ettirmem. İşte o zaman çok üzülürüm. Ailelerin bizde bıraktığı kötü alışkanlıklar. Aslında çok sakin, adım gibi de mutlu bir insanım ama bazı şeylere gerçekten tahammül edemez hale geldim. Neyse : ) Umarım son nesil biz oluruz. Umarım sen de hep mutlu olursun diğerleri de.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Çook mutlu ol. Adına çok sevindim. Sanırım benim de görünmem gerekiyor. Biraz daha pozitif bakmakta fayda var. Sanırım sen bazı şeyleri çok abartıyorsun. Bende de var o durum. Adına çok mutlu oldum Derya. Tekrardan hep mutlu ol. Umarım eşinle de güller gibi bir hayat yaşarsınız. :)
Soran+1 yılAyrılmak çok zor kendime güvenmediğim için değil ailemden destek göremeyeceğim için ve eşimin bana şiddet uygulamasından korkuyorum ben kabul ettim artık kötü biri ile mücadele içindeyim yoksa çoktan boşanıp gideceğim.
- +1 yıl
Büyükler bile yanlış yaparsa elalem hayli yapar maalesef
Boşandığında hayatım bütün yükünü kendin göğüslemek zorunda kalıyorsun. Dolap kurma işleri, tamir tadilat. Geçim, çoluk çocuk, koruyucu bir unsur. Bunların hepsinden vaz geçmiş oluyorsun. Bunda hayatı sana karşı zorlaştırıyor. Bu belli bir süre oluyor sonrasında alışıyorsun. Bir erkeğe sadece karısı çocuğu gibi bakar. O da bu büyük nimeti kaybetmiş oluyor, bunu tabi uzun vadede anlar erkekler. Benden size oturup adam akıllı konuşmanız. Çok da kötü bir huyu yok gidiyorsa da anasına babasına gidiyor diyorum daha ne arsızlar var. O yüzden bence hala toplanabilir bir durum var ortada. Dediğim gibi konuşmaya çalışın. Konuşamıyor bir problem yok diyip savuşturuyorsa, onun da bazı problemler hissetmesini sağlayın. O zaman o da konuşmak isteyecektir. Evlilik bir süreç, boşanmak da sürece kavgasız dövüşsüz istediğimiz noktaya çekerek yürütmekte fayda var. Kocanızla girdiğiniz bu soğuk savaşınıazanmanız ümidi ile sağlıcakla
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkür ederim umarım hersey daha iyi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılayrılmanız lazım bence,
10 Yorumla
+1 yılAblacım kurtulmak için senin çaba göstermen hareket etmen gerekecek.. Maalesef hiçbir süper kahraman hayatlarımıza konmuyor.. 2 üniv. mezunu bir kadın olarak önce kafanı biraz toparla. Kendin ve çocukların için sana en uygun yolu bulmaya çalış. Gerekirse ailenden ve bir uzmandan destek al.. Çünkü kendin ve çocukların için önce senin düşünce sağlığın iyi olmalı.. Ayrıca, yanlış anlama ama çocuklar için katlanıyorum sözü gerçek değil. Biraz öz eleştiri yaptığımızda çocukların aslında tarafların kalkanı olduğu hemen açığa çıkıyor.. Bilinçaltında asıl senin bırakmamak için sebeplerin mutlaka var.. İşte bunları anlamak için uzman desteği almalısın.. Ya da kendin düşünüp bulup kendine itiraf edeceksin.
Dışardan iyi ama bize değil durumuna EL İYİSİ diyor uzmanlar. Bunu başkalarına anlatabilmen de çok zor bu yüzden.
Önce desteğini al ve yola çık. Şiddet varsa rapor al belgele.. Mahkemede kanıt olsun..
KORKMA. KORKTUĞUN ŞEY ASIL SENİN KORKULARIN. ALLAH yardımcın olsun..22 Yorumla
Soran+1 yılSağol yorumun için.. Çok kez kendime buna benzer telkinlerde bulundum. Cesaretsizlik mi yoksa arkanda kimsenin olmaması mı, yasaların kadını koruma konusunda olan eksikliği mi, çevre baskısı mı.. Ne dersen de hepsini ayrı ayrı düşünüyor insan. Ben evlenmeden önce böyle bir durumla asla karşılaşmam diye düşünürdüm herseyi hallederim ben susmam diye düşünürdüm ama hayat maalesef konuştuğumuz gibi değilmiş içinde olmak bambaşkaymış. Umarım bende korkularımı aşıp aydınlığa çıkabilirim
- +1 yıl
Ennn kısa zamanda daha mutlu olacağın bir hayatın kapıları açılsın. Evet insan sınanmadan bilemiyor bu çaresizliği.. Benzer yollardan geçmiş biri olarak tecrübelerimden dolayı öneride bulunmak istedim sadece.. Ama sen kıpırda ve Allahın yardımından umudunu kesme.
+1 yılGeçmiş olsun, keşke sevgi her şeyi iyileştirse ama iyileştirmiyor. Karışınızdaki insanda karakter yoksunluğu olduğu zaman hepsi çöp oluyor, üzüldüm adınıza.
İlgisiz, neşesiz evlilik.. Mide almıyor yazarken bir de sizin halinizi düşününce..
hukuki konuya gelince de bence endişe etmeyin, her şeyin tedavisi var. Öncelikle kendinize odaklanın, kendinizi iyileştirin. Çünkü her şeyden önce buna ihtiyacınız var..16 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
Yapabilecek misin?
Soran+1 yılKafam çok karışık Allah’a dua ediyorum bir çıkış yolu bulabilmek için
- +1 yıl
Dua amenna. Bunun için bir şeyler yapmaya başlamak ya da başlamaya çalışmak bence en büyük çıkış kapısı. Düşündüğün zaman neler yapabilirsin
Soran+1 yılBişeyler yapmak istiyorum yapacağım ama küçük çocuğum 2.5 yaşında kimseye bırakma şansım yok annem olsa bakardı ama 5 yık önce kaybettim. Çocuğumun anaokulu seviyesine gelmesini bekliyorum. O zamana kadar yaşarsam eğer hem işe gireceğim hem de boşanıp kendime bir yol çizeceğim ama boşanmak benim için çok zor korkum geçim derdi değil de eşimden göreceğim şiddet ve baskı
- +1 yıl
Eşinizden göreceğiniz şiddet mi? Özür dilerim ama bir şey isteyeceğim sizden.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah annesi babasına, kendi ailesine düşen erkeği benden uzak etsin. Evlilikteki en büyük sorunlardan birisi erkeklerin baba anne evinden kardeşlerinden kopamaması. Halbuki evlenmeden once bu kadar bağlı olmuyorlar prensesler. Sanki kız evlat gibi aşırı duygusalda evlendikten sonra çok üstüne düşüyorlar ailelerinin Allah upuzak etsin bunları bizden.
Böyle erkekler evlenmesin bir ömür anne baba kardeşleriyle yaşasınlar
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen de öyle evlenmeden önce ailesi ile arası bozukmuş zaten ne olduysa sonradan kıymetli oldular.
Sana verebileceğim tavsiye şu kendini ezdirme bir daha
Sana karşı en ufak birşeyi olduğunda polise başvur eşimden şiddet görüyorum kadın sığınma evine başvurmak istiyorum de oraya alırlar seni yeri de gizli zaten kimse bilmez sende bi işe başlarsın veya ailen gelir vs vs10 YorumlaBu şekilde hayat geçmez yeterince zindan olmuş zaten git gide nefes alamaz hale gelirsin psikolojin de çok iyi değildir bu ciddi anlamda çocuklarda yansır tek söyleyebileceğim sadece çocuklar için kağıt üzerinde olan evliliği devam ettirmek çocuklara daha çok zarar verecektir
14 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki insan çok karakterli biri çok sinirliyken birden hiç bişi olmamış gibi normale dönebiliyor. Çocukların bunlardan etkilenmediğini söyleyen zaten yalan söylemiş olur.. çok cesaretsiz ve yalnızım kimseye anlatamıyorum içimde bulunduğum durumu. Ailesi onun nasıl biri olduğunu biliyor ama hiç bişey yapmıyor.
Soran+1 yılÇok karakterli derken çok farklı kişiliklere bürünen biri demek istedim aslında
Soran+1 yılUmarım bir yol bulabilirim sağolun
+1 yılAllah kurtarsın seni kardesim inşallah sorunsuz bir şekilde bitirirsin
41 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah sağolun
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa insan bunları yaşamak için mi evleniyor evlilik iki kişinin hayatı birbirine zindan etmesine dönüyor böyle ruhum daralıyor içim sıkılıyor Bnde yaşadım gördükçe kötü hissediyorum Allah yardımcın olsun zor çok zor
25 Yorumla
Soran+1 yılNe hayaller ile evlendim. Bambaşka umutlar besledim ama hüsran oldu. Gerçek kişiliğini gizledi benden. Ki ben geç evlenmiştim onca emek verdim hayatımı yoluna koymak için tam hayatım istediğim şekilde yolunda giderken o karşıma çıktı ve değişti hersey
Cevap sahibi+1 yılBilemiyoruz ki işte evlendgimiz insan gerçek kişiliğini karakterini başta yansıtmıyor ve biz sadece bize gösterdiği yüzünü tanıyabiliyoruz sonradan değişene çare yok ne kadar çabalarsan çabala boşa benmde tüm çabam emeklerim boşa gitti ve ben ruhen hiç iyi değilim artık 😔😔
Soran+1 yılUmarım ikimizde bu olayları aşıp bir gün gerçekten huzur bulabiliriz
Cevap sahibi+1 yılInşallah derken bile içimde çok acı çekiyorum ama inşallah 😔😔
Soran+1 yıl😞😞
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunsuz boşanma diye bir şey yok, ya gözünü karartıp herşeyi göze alıp yola çıkacaksin ya da böyle devam. Ben severek evlenmedim bu yüzden bitirdim ama sen severek diyorsun yine de bu hale geldiysen tek yol kurtulmak, sadece keşke daha önce dedim başka pişmanlığım yok, hayatın yüklerini sırtlamak kolay demiyorum ama bu yaşadığından daha kolay karar senin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evliliğimden bıktım eve gitmek istemiyordum hala öyle gerçi ama sonra birine danıştım ve hayatım değişti biliyor musun dinlemek istersen anlatırım
23 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir öneri sundu kimdi
Cevap sahibi+1 yılEvli bir arkadaşım
Soran+1 yılÖneri neydi
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Mesleğin varsa ve çalışıyorsan 1 dakika bile düşünme hemen boşanma davası aç. Ayrıl bu heriften.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmıyorum onu da çocuklar için yaptım kimseye emanet edemedim. Normalde iki üniversite mezunu bi kadınım ama..
Soran+1 yılKüçük çocuğum 2.5 yaşında bakacak kimsem yok annem 5 yıl önce vefat etti
+1 yılKolaylıklar diliyorum çok zor işler. Kararlı olmak başarmanın yarısıdır. Ayrılırsanız ailenizin yanına mı gideceksiniz onlar sizi destekliyor mu bunlar önemli. Konuşmak isterseniz mesaj atın bana👍🏻Her şey gönlünüzce olsun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. yani berbar yaşamanın getirdiği gibi ayrıldıktan sonrada sıkıntılar olacak önemli olan saru şu dediğin kadar kötüyse deliye hergün ölüye bir gün ağlarsın derler ayrıldıktan sonrada kolay olmayacak ona göre sen karar vereceksin
10 Yorumla
+1 yılBenim annemle babam da boşandı çocukların yaşları 7 den küçükse anneye verilir şu an değişmiş olabilir bilmiyorum ama çoğunlukla anneye veriliyor. Boşanmak istiyorsan da çocukları alır annene gidebilirsin. Sonra mahkeme de çocukları alabilirsin ve nafaka da verecek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor bir yoldasın 8 yıl olmus akısına bırak fazla takmamaya bak zaman gelir sana muhtac olur hasta olur yataga düşer sabret derim
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım mmuhtqc olur
Cevap sahibi+1 yılolur bence gör bak
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılİçini dök her şeyi anlat sana D tavsiyem umursamaz ol sen onu bıktır bırak o senden kaçsın
16 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet var kendini sözlerle ifade edemeyen biri direk siddete başvuruyor o yüzden çekilmek zorunda kalıyorum
- +1 yıl
Haklısın bir dahakine darp raporu al ve sinirlerinin bozuk olduğuna şiddet meyilli olduğunu ispat eder isen çocukları alırsın
Soran+1 yılDarp raporu alamadım ama fotoğraflarım ve onun daha evvel yaptığını kabul ettiği bir daha yapmayacağına dair söz verdiği bir videosu var. Tabi yine yaptı yapacağını sözünde de durmadı. Fotoğraflar delil niteliği taşır mı
- +1 yıl
Elbette taşır ama darp raporu almaya çalış
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Aklına takılan sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöncelikle ayrılmanızı önermiyorum. anne baba sevgisi önemliysede ekonomik özgürlüğünüz yoksa gerçekten sıkıntı olur. kendinize bir arkadaş edinin. dertlerinizi paylaşın. erkek ya da kadın farketmez. bu sizin için daha uygun olur.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım çok dertli olduğun belli haklı olduğunda çok bes belli dertleşmek istersen beklerim bende evliyim seni gayet iyi anlıyorum
10 Yorumla Boşanmak kolay olsa, şu an evlilerin yarısı boşanır gibime geliyor.
20 Yorumla
+1 yılİnsanı evlilik fikrinden aha bu okuduğum şeyler caydırıyor
21 Yorumla- +1 yıl
Hiç sormayın herkes birbiri ile ya gayrimeşru yollarla beraber ya da böyle boşanma hikâyeleri... sonumuz ne olacak bilmiyorum gerçekten..
+1 yılTek yolun boşanmak başka yok düzelir diyosan psikolojik destek almayı öner
20 Yorumla
+1 yılUmarım hayatınız güzelleşir zor bir durum... Allah kolaylık versin
10 Yorumla
+1 yılAbimle konuş aynı dert onda var evli bekar çocuklar olmasa çoktan ayrılırdım diyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin adina uzuldum boylr bir okuzle evli kaldigin icin. maddi durumun yok belliki mecbur hissediyorsun bunla yasamaya
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonusmak ister misin
Gizli Üye(18-24)+1 yılKıyamam canım yaaa allah bu erkoların belasını yani umarım en kısa zamanda kurtulursun bu kişiden
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah Rabbim hiç ummadık bir yol kapı açar da kurtulurum sağolasın 🫶🏻
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSorunsuz boşana bilmen için onun da onay vermesi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşınıza ne geliyorsa sevmek evlilik için yeter kafasından geliyor 😂
10 Yorumla
+1 yılBöyle olaylar insanı evlilikten soğutuyor
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılA planın varsa boşanmalısın yoksa sabredeceksin
10 Yorumla
+1 yılBir uzman destegi alin. Mumkunse.
10 YorumlaKöprüyü geçene kadar ayıya dayı derler misakı
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun
10 YorumlaÇocuklar kaç yaşında? Boşanmayı düşünüyo musun
16 Yorumla
Soran+1 yılBiri 7 biri 2 bck çok düşündüm çok istedim ama olmuyor.. tehdit ediyor
Soran+1 yılTehdit alıyorum korkuyorum
Soran+1 yılOlsa ne olacak ki.. Bu ülkede kadına değer veriliyor mu yapacak kişi her türlü yolunu buluyor. Eğer kanunlar etkili olsa hiç durmazdım
+1 yılTatlım işin var mı senin
05 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmıyorum çocuklarıma adamıştım kendimi ama kültürsüz değilim iki üniversite mezunuyum. İş bulma konusu zorlamaz beni ancak Şu an çalışmam imkansız küçük çocuğum 2 bck yaşında bırakacak kimsem yok
- +1 yıl
O zaman annene bırak veya yuvaya bırak işe gir boşan
Soran+1 yılAnnem 5 yıl önce vefat etti kimsem yok bırakacak
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin, yuva var.
Soran+1 yılÇok küçük kendini ifade edemez derdini anlatamaz başına bişi gelir diye korkarım
Peki neden 2 çocuk yaptınız
01 Yorumla
Soran+1 yılİlki çok isteyerek olmuştu sonra olaylarınız başladı. Aradan zaman geçti ve Düzelir gibi olmuştu ama maalesef yanılmışım
Ayrılalım dedin mi hiç
00 Yorumla
+1 yılBir yolunu bulmalısın
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden evlenmiyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılel iyisi bi adam.
10 Yorumla
+1 yılkonusun
10 Yorumla
+1 yılNe yapıyor sana bu kadar yordu aeni
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılbosancaksın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılneden böyle oldu
00 Yorumla
+1 yılNiyeki
00 Yorumla
+1 yılOzmn bitir sende ama
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem