4 senedir evliyim ve mutlu değilim eşimle aramızda problemler var. Boşanmak istiyorum ama eşim boşanmıyor, ne yapacağım?

4 senedir evliyim ve mutlu değilim eşimle aramızda problemler var ve çözümü olmayan problemler benden bosanmiyor. Ben boşanmak istiyorum her defasında bir sebep buluyor ikna ediyor kızımız var birde. Asıl mesele neden bilmiyorum ama eski sevgilimi rüyamda görmeye basladim yaklaşık 5 aydır aklıma geliyor durduk yere evliliğindeki sorunlardan mi neden bilmiyorum onu özlüyorum onu düşünüyorum dua ediyorum ya karşıma çıkmasın aklıma gelmesin diye o derecede o kişi de evli canım yanmaya başladı vesvese diyorum kendi kendime yargılamayın beni çözüm bulmama yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum ( zamanında ben çok büyük konuştum evli bir insan dedim nasıl baskadini sever nasıl düşünür diye aynısı başıma geldi ) ama ben kimseye yanlış bişey yapmadım dua ediyorum aklıma gelmesin diye düşünmemeye çalışıyorum bunun gerçek olmadığını gün içinde kendimi engellesem de rüyalarımda kendiliğinden görüyorum bana rüyamda sürekli beni unuttun mu diye soruyor anlamıyorum kimseye de söyleyemiyorum yardım edin ne olur

4 senedir evliyim ve mutlu değilim eşimle aramızda problemler var. Boşanmak istiyorum ama eşim boşanmıyor, ne yapacağım?