8 yıldır evliyiz başlarda çok ilgiliydi ama 7 yıldır adamakıllı ilgilendiği yok. Akşam eve gelince güldüğü yok, yemekleri kötü hiçbir özenme filan yok. Birbirimize karşı çok soğuk davranıyoruz. Kavga filan yok ama sevgi de yok artık aşk demiyorum sevgi dahi yok. Sevgilim var onunla 8 aydır konuşuyoruz bana karşı çok ilgili uzun zamandan sonra kendimi erkek gibi hissetmeye başladım, birinin bana değer verdiğini hissediyorum. Karımın bana veremediği sevgiyi saygıyı ilgiyi onda bulabiliyorum ama sorun şu ki ben evliyim ve boşanmak için sebep yok eşimle ne yaparsam boşanabilirim? İki oğlum var eğer boşanırsak eşim oğullarımı bana karşı doldurabilir, arkadaşımın başına geldi bu durum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iki çocuk neden yapıldı peki ilk yıldan sonra sorun varsa
bari onlar zarar görmeseydi psikolojik açıdan :(
benim de pişmanlığım o, başlarda düzelir dedim ama düzelmedi çok çaba gösterdim ama artık yoruldum inanın. tek taraflı olmuyor
yani ben tabi bir şey diyemem ama çocuklar adına üzüldüm ya
umarım onların zarar görmeyeceği şekilde ayrılık yaşayabilirsiniz
evt ben de onu soruyorum ne yapabilirim?
sen erkek misin? Y*rrk gibi bir adamsın, sen hayatın boyunca hiç mutlu olamayacaksın ve bunu da hakketmiyorsun!
ne saçmalıyorsun birader yazımı okudun mu sen? ha yok senin amacın kızların önünde böyle konuşup delikanlılık taslamaksa sg yrrrk
kızlardan banane olum benim zaten kız arkadaşım var. az delikanlı ol,
Anlaşmaya çalış ıp boşan. Boşanmıyorsanızda sevgilinize ve her ikisine de yazık.. Sevgisiz evlilik zulüm gibi bir şeydir ömrümüz tükenir. Konuşun düzeltmeye yanaşıyorsa duzeltemeye çalışın ilişkinizi. Ama düzeltmiyorsa da olan size olur
direk boşanalım mı diyeyim?
maalesef çok denedim tek taraflı olmuyor mutlu değilim onla
Tekrar açın konuyu ve söyleyin evet. Kaç yaşındasınız? Benm annem babam yıllarca mutsuz yaşadılar. Olan onlara ve bize oldu. boşansalardı ne olurdu onuda bilemiyorum ama herşey kısmet. Size üzüldüm eşiniz olgunlukla karşılayamıyorsa daha çok mutsuz yaşarsınız. Evet boşanalım deyin bakalım ne tepki verecek kabuk etemyecek belki?
benim 34 onun 28
bilmiyorum yav çok büyük tepki verirse kinlenip oğullarımı bana karşı doldurur oğullarımı kaybetmek istemiyorum. siz eşimin yerinde olssnız ne yaparsınız
Beni sevmeyen biriyle evli durmam. Ama konuşmadan öğrenemezsiniz tepkisini ve ne düşündüğünü. Benim annem mesela boşanmayı kabul etmiyordu 😃 her kadın farklıdır. Karınz zeki biriyse hırslı ve kendi dediği olsun isteyen biriyse sizi kolay kolay bırakmaz gibi geliyor bana. Siz bilirsiniz bendim çevremde vardinkadin boşanmak istemiyordu yanasmıyordu şimdi boşandı ikiisi de rahat ettiler.
Sebebe ihtiyacın yok güzel bir dille durumu açıkla bence
sen ne tepki verirdin
Karının yerinde olsam kocama bu kasar ilgisizsem sevgim bitmiştir. Nafakamı verecek beni mağdur etmeyecekse boşanıp bende kendi yoluma bakarım
kocana karşı çocukları doldurur musun?
sevgili yapacağına karınla arandakini çözmeye çalışsaydın keşke sana 2 çocuk verip kaç senedir seni çekmiş gerçekten yazık evlenmeseydin baştan o zaman
sorun bende mi? ben ne fedakarlıklar yaptım ya o ne yaptı? hiçbir şey..
beni çektiği filan yok tek düşündüğü arkadaşları onun hakkında ne düşünür bir türlü prenses modundan çıkamadı. hep triplerini çektim yetee artık benim mutlu olmaya hakkım yok mu? ben 7 sene uğraştım 7 sene.
karşına alıp konuşup yüzleşseydin
o olgunlukta biri değil maalesef çok denedim ama oralı bile olmadı çocukça davranıyor hep
belki karını da yeniden kadın gibi hissettiren kudretli bir sevgili bulması için ikna etmelisindir..
Sevgilin biyor mu
neyi
Evli oldugun7
evet de sorum bu değildi nasıl boşanacağımı soruyorum
Naneyu yerken bize mi sordun bul cozumunu
boş boş konuşma
Yalan mı
Sen benim esim olcaktin ne surundururdum seni he nzjdhajaiao
o kadar kolay değil
Neyi zor ya
onu bana yapacak kadın daha bu dünyada yok
Emin ol vrdir belkide Şu an takildigin kadin ilerde seni surundurcek ve bugünleri belkide mumla aricaksin bilemezsin ama elbet vardir
emin ol ben onun burnundan getiririm
Iyi karsilikli getirirsiniz artik
tamam bacım
Okey amca
Allah yardımcın olsun
teşekkür ederim peki boşanmak için ne yapmalıyım?
Olmayınca olmaz benim annem babam da ayrı yaşıyor, abimde iki çocukla boşandı tekrardan evlendi. Keşke böyle olmasaydı ama seni seven de varmış.. Inşallah hayırlısı olur. Bence açık acik söyle ona.
çok haklısın tek taraflı olmuyor, sevgilimi söylersem olay değşşir boşanma da para koparır bir de beni oğullarıma kötüler ondan korkuyorum
Aynen herkes para avcısı olmuş.. Ohalde sus kazan demişler. Anlaşmalı boşanma olmaz mı? Abim mesela çok çok nafaka ödüyor ve durumu o yüzden git gide daha da kötü oldu ama inşallah yakında yine eski kazancını kazanır diye ümit ediyoruz çünkü nafaksi 1000€ dan bile fazla. Çok kötü ya üzüldüm