2 senelik evliyiz ve bir cocugumuz var esimden artik sıkıldım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu duyguları ifade ettiğiniz için üzgünüm. Bir ilişkide sıkılma hissi normal olabilir, ancak bu durumu çözümlemek için dikkatlice düşünmek ve konuşmak önemlidir. İlişkiler taahhüt, fedakarlık ve anlayış gerektirir. Eşinizle duygularınızı ve endişelerinizi samimi bir şekilde paylaşmak, belki de bir ilişki danışmanıyla konuşmak size yardımcı olabilir. Bu zorlu süreçte sizin ve ailenizin refahını en üst düzeyde tutabilmek için destek almak önemli olacaktır. Eşinizle iletişim kurarak ve belki de birlikte profesyonel yardım alarak ilişkinizi ve aile düzeninizi iyileştirebilirsiniz. Her şeyin düzeleceğine inanıyorum ve size en iyi dileklerimi gönderiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında belli ki sizin sıkıldığınız nokta evli olmak değil evlendiğiniz kişi ile birtakım anlaşmazlıklar yaşıyorsunuz sonuçta zaten günümüzde insanların veya geçmiş dönemde de evlenen insanların yaşadığı en büyük problemlerden birkaç tanesi olduğunu söyleyebilirim belli bir zaman sonra aynı evde yaşamaya başladıktan sonra her ne kadar eşimiz de olsa sonuçta yabancı bir aileden farklı bir kültürden gelen insanlar evlilik yapıyoruz bu da belli bir zaman sonra birtakım anlaşmazlıklar birtakım uyuşmazlıklara neden oluyor, Bence bu konuda işinizde oturup güzel bir şekilde konuşmalısınız bir de şunu düşünün yani bekar kalsanız nereye kadar bekar kalacaksınız ve sonuçta bir gün annemiz babamız bu dünyadan göçüp gidecek ama anlaşamadığınız noktalarınız varsa uyuşamadığınız noktalarınız varsa eşinizle de bunları konuşmanız tabii ki faydalı olacaktır Ama evlilik hadi ben sıkıldım istemiyorum hadi ben istiyorum diyerek yapılabilecek bir şey değildir gerekirse bir aile terapistine gitmenizde faydalı olur.
11 Yorumla- +1 yıl
@kahrolmuşprensess Görüşümü beğendiğin için teşekkür ederim
İlk 5 yıl çok önemli çünkü alistigini zannediyorsun ama daha bilmediğin okadar çok şey cikiorki. Bence birbirinize zaman harcayın hoslandiniz şeyler yapmaya çalışın cinsellinize renk katmaya çalışın çünkü çocuk olduğu zaman bazı şeyler askıya asiliyor
00 Yorumla
+1 yılDönemsel bir şey olabilir evlilikten mi yoksa eşinizden mi sıkıldınız iyi tahlil etmek lazım ona göre yeni şeyler hayatınıza ekleyin birlikte aktivitelere katılın kendinize oldaklanin ha benim gözüm dışarda diyorsanız da sizin hayatınız Tâbi ölçüp biçip ona göre bir yol almak icab eder insan kendini daha iyi bilir mutsuz bir evlilik sürdürmektense hem kendinize hem eşinize üzmeden adım atılabilir sadece kritik olan insan kendini gerçekleştirmesi bu yolda eşiniz size mâni olmuyorda bence boşanıp ne kazanacaksiniz nacizhane fikrim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
154Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO yüzden hep derim. En güzeli arkadaş kalmaktır. Diğer türlüsü aşkı öldürüyor
83 Yorumla- +1 yıl
Yani aşk yerine uyumlu bir evlilik mi
- +1 yıl
Evlenmeyin arkadaşlar
- Aile & Toplum konusunda 151b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılabilirsiniz, ,
10 Yorumla
+1 yılBen açık konuşmayı severim ne istiyosun ki şimdi busoruya erkelrin yüzde 90 ni sana yürüyecek bende dahil olmak üzere bunlar özelim dir herkezle paylaşılmaz heleki burada eşinden skldiysan olur yolunu bulmaya çalış he olur yolu yokmu işin icinden cikamiyosan pskolojik yardım alırsın oda olmadı izman bosanirsin başka birini bulursun he diyosan yok bosanamam ozman aldatican burada birini bulucan ilaki vardır yazısı hoşuna giden biri bı hafta mesaj burdan bulusrsun eşinden sklma sebebin cinselik de burdakilerin yüzde yüzü azman tatmin eden olur ama yok hiçbir aktivitem yok benimle ilgilenmiyo yanlız hisediyorum kendimi diyosan yanlış yerde yanlış soru sordun bunun için pskologa gitmen gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar sıkıntı çektim evliliğimiz bitme noktasına geldi ama şu sabiler bunu haketmiyor ben onları bırakamadım , bir anne baba ayrildiginda çocukta bir daha hayatı boyunca atlatamadigi travmalar oluşur, biraz kendini o çocuk yerine koyarsan.. ben de evliliği bilmeden küçük yaşta evlendim evlilik oyuncak değil sıkıldım diye bırakılmaz madem girdin bir yola devam edeceksin , inan ki evliliğini bıraksan bile o sabilerin âhı seni bırakmaz , benim âhım da beni bırakanın yakasını muhtemelen bırakmıyor ki mutlu olamadı, ama ben Allah için ailemi sevdim ve Allah bana mutluluk verdi , Elhamdülillah
07 Yorumla- +1 yıl
uyumsuz anne baba evliliklerinde çocuklar mutlu mu sanıyorsunuz siz sadece kendinizi düşünüyorsünüz
Cevap sahibi+1 yılBenim sorunlarım eşimle değildi ailesiyleydi , kendimi dusunseydim çocuklarımı bırakırdım, annesiz veya babasız büyüyen çocuk bu travmayı asla atlatamiyor anne baba olduğunda onların varlığı destek verir , düzeltmek zorunda çocukları için ya da hiç çocuk yapmayacak
- +1 yıl
yoo bende babasız büyüdüm hiçte travma falan olmuyor babasız daha iyi oluyor
- +1 yıl
siz fazla abartıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılHerkeste farklı demekki
- Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sorumluluk ister, sabır ister. İşte bu yüzden 20’li yaşlarda evlenilmemeli çünkü zamanla düşünceler değişiyor, iki kişinin de birbirine sabrı kalmıyor. Sonunda biri birini aldatıyor vs. hop evlenelim gitsin kafasıyla evlendiysen hata etmişsin.
31 Yorumla- +1 yıl
evlenmeden zina mi yapsınlar evliliğin yaşı olmaz
+1 yılÖnce eşini karşına al konuş sorunlarını dinle. burada herkes bosan aldat gibi saçma öneriler de bulunmuş. İlişkinin sahibi sensin ve sorunu çözecek de sensin böyle ciddi bir konu için burdan medet umma bence. Eşinle konuş sorunu çöz ve mutlu aileni koru.
20 YorumlaBen şimdiki insanları anlayamıyorum. Ya hu evlilik modase geçen bir şey gibi olmuş artık.
İnsan sevdiği kişiden nasıl sıkılır, hiç mi ortak paydaları yok?
Hele bir de çocuk varsa o ev şimdi neşeli hareketli olması lazım.
Acaba evliliğin ne olduğunu mu bilmiyor sunuz?10 Yorumla
+1 yılErken evliliğin zararları. Ayrıca eşin seni sürekli eğlendirmek zorunda değil. Kendine meşgale bul. Çalışıyorsan zaten zamaninin çoğu dışarda geçiyor, eve geliyorsun yemek yap, cocukla ilgilen, adamdan sıkılacak zamanin kalmıyor. Adami sevmiyorsan o baska ama seviyorsan ve sana bir hatasi yoksa bu hikayede suçlu sensin. Calismiyorsan bir is bul veya cocugunla daha cok ilgilen.
00 Yorumla
+1 yılNiye evlendiniz abicim o zaman. Ne düşündünüz de evlendiniz? Evlenince İngiltere kraliyet ailesi gibi yaşayacağınızı mı düşündünüz? Kıyafet mi bu sıkılınca çöpe atasın. Sorun varsa uzman doktorlarla görüşün önce kurtarılıyor mu ona bakın derim
40 Yorumla
+1 yılNe biçim karakteriniz var sizin ya. Valla burada evli çiftlerin yazdıklarını okudukça Osman'a dönüyorum aynen böyle ⬇️
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik cidden zor ya keşke evlenmeseydin, eğer evlendiysen de eşin iyi bir adamsa bundan daha iyi birini bulamam deyip adama sıkıca sarıl, artık sevmesen de sıkılsan da nolursa olsun iyi bir adam asla bırakılmaz, biz adam gibi adam bulamıyoruz senin dediğin şeye bak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çocuk yaşta evlenme hayalinde olanlarda sık rastlanılan bir durum. Evlilik nedir, çocuk ne zaman yapılır gibi soruların cevabını bulmadan evlenilmesine bu yüzden karşıyım. Birlikte terapiste gidin, çocuğa yazık olmasın.
10 YorumlaBir süre kendince mutlu olabilirsin belli, sınırlarını koruyarak ancak sonra buda yetmeyecektir, sakın eşine bunu belli etme kırılır, sevgi düsüklüğün var ya da o rütün veya birbirinize ters olmus gibisiniz
00 YorumlaSosyla medya hesaplarını kapat ve baska hayatalar uzerinden kendi hayatın için cikarim yapma
50 YorumlaÇok saçma evlendin sıkıldım bitsin olmaz geçer sabret
53 Yorumla- +1 yıl
sence onu düşünecek yaşta mı knk
- +1 yıl
aynen öyle ama evlendirmişler işte
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Neden sıkıldınız? Çocuk erken geldi o mu yordu? Ya da siz eşinizden sıkıldınız. Bir çok şey yapabilirsiniz tabii. Daha renkli hale getirebilirsiniz evliliği. Romantizm var ise esinizde.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan diyenlerin çoğu sırf cevap olsun diye yazmış bazıları da bekarlığın verdiği dangalaklıkla lan canım kadın soru sormuş insan gibi cevap versenize, evlilik sıkıcı gerçekten hele ki özgür yaşamayı seven birine eziyet bekara karı boşamak kolay tabi sallamaya devam edin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. bu nedir yahu
evlilik oyuncak mı
biraz aklı selim olamaz mısınız
sıılıyorsanız oturun konuşun daha zevkli hale getirin. sıkan kısımları hayatınızdan çıkarın. siz yürütemiyorsunuz10 Yorumla
+1 yılMonotonlastysa normal.
Belki düzelir dicemde.
Her an her şey olabiliyor.
Hayırlısı olsun inşallah.
Karar verirken iyi düşün
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılTamam şimdi eşini aldatmadan evlilik cüzdanını bırakma vakti hadi hayırlısı
40 Yorumla
+1 yılEvlilik çocuk oyuncağı değil ki farklı durumlar hariç ne olursa olsun insan ölene kadar eşiyle çocuklarıyla olmalı, neden herkes evlenmek için evleniyor?
00 Yorumla
+1 yılzaten sevgililik, evlilik gibi şeylerin ömrü 2 yıl. Bende de böyle. 2 yılda bitiyo bi adam benim için. tanış, flört ol, 2 yıl sevgili ol gez toz ye iç her şeyi yap sıkılıyorum. Evlilik de böyle hele bi de o 2 yıllık evliliğin öncesinde birkaç yıl daha varsa daha da sıkıcı. Kendimi tanıdığım için evlenmemeyi tercih ediyorum yani.
00 Yorumla
+1 yılAy pardon da, çocuk oyuncağı mı evlilik? Neden evlendin madem, elin çocuğunun başınıda yaktın? Onu geçtim, bebeğin ne acelesi vardı, kendinden emin değildiysen 🙄
00 YorumlaTamm da ne oldu da sıkıldım eşinden bi yanlışı mi oldu aldattı mi pasif mı önemsemiyor mu daha çok gencsin ne olmuş olabilir ki sıkıldım ne istedin ne hayal ettin ki evlenirken
00 Yorumla20 yaştan sonra insan duraklıyor sıkılıyor herşeyi bırakmak istiyor bu bendede oldu ben aştım aslında bu durumu yapman gereken şey güzel günler geçirmek sana iyi gelen birşeylerle uğraşmak o sıkıldın evlilikten sıkılmamayı kendine kabullendirmen gerek ve sevdirmen gerek tek care bu yani
00 Yorumla
+1 yılÇok kolay. Sıkıldığın şeyleri gözden geçir eşinde değişime git. Biraz yönlendirme ile sıkıntın gidecektir. ya da olmayacak bir şey ise boşan gitsin
00 YorumlaYazık evlendiğin kişiye bir de ne yapmalıyım diyor cidden garipsiniz.2 yılda ne oldu da sıkıldın. Bu karakterle esin senden sıkılmalı bence
10 Yorumla
+1 yılEvlilik danışmanlığı alın. Evliliğini güzelleştirmenin yollarını arayın. Eşinle konuştun mu bunu hiç? Bu çok önemli.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. Sıkılabilirsin, Ortadoğu kulturjnden dolayi cin.. liģi merak edip hatalı evlilik yapıyor insanlar, ayrılıp hayatını yaşa
10 YorumlaEv çocuk konusunda yardım etmezse sıkılırsın tabiki
20 YorumlaTanımadan aşık olmadan yapılan evlilik maalesef böyle sonuçlanıyor. Ondan önce sevdiğin varsa daha da zor.
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne istediğini bile bilmiyorsun. Evlilikten mi sıkıldın, eşinden mi? Buna açıklık getir.
10 Yorumla Sıkıldım diye evlilik mi biter saçmalamayın Allah aşkına
10 Yorumla
+1 yılkötü biri herhalde aşk bittiyse geçmiş olsun yeni sulara yelken aç
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipik kadın sendromu
Önce erkeği evliliğe ikna ederler sonra da sıkılıp boşanmak isterler.
Erkek dediğin "Ali topu tut" dan ibaret24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılE tabi
Onca tecrübeyi boşuna kazanamadık..
İstisnalar var elbette
Ama genelde evlendiği kişiyi tanımadan sadece evvlilik hevesi ile ya da görücü usulü zorla evlenen kadınlarda ilk iki yıl içinde ayrılma isteği oluyor
Cevap sahibi+1 yılTüm bu gerekçelerin içinde kadınlar erkeklerden on adım önde ve daha hevesli hareket ediyor diyeyim 😊
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılOturup güzelce konuşman gerekiyor bence bunu bilmesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılAranızda Yaş farkı var galiba doğru mu? @aryaveydel15
00 Yorumla
+1 yılkafayı mı yediniz neden evlendin sıkılacaksan bir de çocuğun var
00 Yorumla
+1 yılBu tip şeyleri görünce evlilik düşüncesinden bir tık daha uzaklaşıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Fantazili seks yapın sık sık ewliliginize ilaç gibigelecektir😉ohhhhyeahh
00 Yorumlaal işte daha 2 yıllık kocandan sıkılıyosun bide çocuk yapmıssın
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuk yaşta evlenirse böyle olur
😀gitmkaynana kayınpederine sor bakalım iade alcakmı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. Sevdiginiz seyleri yapin. Sevgiliyken yaptiginiz seyler mesela. O zamanlari hatirlatan guzel seyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinden mi sıkıldın Seven sevdigin'den sıkılmaz öyle dememelisin Neşelendirmek senin elinde☺Akşam dışarı çıkın ya da tatile gidin belki iyi gelir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Erken yaşta mi evlendin?
Birde çocuk yapmışsın
Neden?00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılEsra erol'a katıl full aksiyon var orada sıkılmazsın.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz çabala, sorunu bul çözmeye çalış, olmuyorsa da boşan
00 Yorumla
+1 yıl😂😂 kocana söyle 2. Kadını alsın sonra da 3 ü sıkılmazsın böylece
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıldığın yerde bırakacaksın. Yıpratma kendini. her şey olacağına varıyor.
00 Yorumla
+1 yılHerkes sıkılsa dünya ne hale gelir heyecan arıyorsun herlade
00 Yorumlaçocuk yapmasaydın boşanır kurtulurdun ama şimdi boşansan bile bu adamla görüşme kzorunda kalacaksın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boşan gitsin. Yoksa aldatcaksin belli. Belki de aldatiyosundur kim bilir..
00 YorumlaBelki kısa süreli bunalımdan olabilir biraz bekleyin.
00 YorumlaKonuşun evliliği renklendirecek şeyler yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem cinsellik monotonlasti neden konuşup düzeltmeye calismiyorsun önceliğin bu olmalı konuşmalı beklentileri dile getirmelisin. Bunu denedin mi?
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl olabilir ya.
Evleneceğin kişiyi nelere göre seçtiniz acaba?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine çocuğuna üzüldüm bir kez daha anladım herkesle evlenilmez
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sevgilin var mı? Yoksa acilen sevgili yap kendine. Hayatın rengarenk olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle genc hemde birden evlenirseniz sonuc bu oluyo 😁
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğiliklik yap her anlamda evin içindeki eşyaları değiştir kokunu değiştir. Çocuktan dolayıdır o yüzden
00 Yorumla- Devamını Gör (194)
Devamını Gör(239)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt