+1 yılbu durum günümüzde çok sık görülen bir şey senin durumunda olan çok kadın var ve sen ki bunu dile getirecek konuşacak kadar güçlüsün , bunun sebebini çok irdeledim ve ulaştığım sonuç heyecan , kadınlar erkeklerin kendilerini şaşırtmasını ve bir sonraki adımda ne yapacakalrını bilememek isterler bunu sağlayamayan erkek zaten evlilik sonrasında herşeyi salmış kendine bakmamış kendini geliştirmeyi durdurmuş oluyor , özellikle de çocuktan sonra kadın çocuğa odaklansın yeter mantığıyla ben zaten her ihtiyacınızı karşılıyorum mantığıyla ruhu hisleri sevgiyi heyecanı tutkuyu adrenalini göz ardı ediyor , sanki evin tüm ihtiyaçlarını karşılasa yetiyormuş gibi ki cinsel boyutuna hiç girmiyorum bu konunun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eşinizle bu durumu konuşun. ayrılma işin en son seviyesi. bu durumları aşacak çözümler aramalısınız. sonuçta bir annesiniz.çocuklarınızın hep boynu bükük kalacaktır. ben yakın bir akrabamın çocuklarının gözünde gördüm bu acıyı.çocuk annesine diyorki ''Anne bizimde babamız olsaydı, bize balon alırdı değilmi''. şimdi bu ve bunu gibi binlerce acıyı çocuklarınıza yaşatmak isterseniz ayrılın. mantıklı ve profesyonel hayat tarzı benimseyenler bu tür sorunları yapıcı ve çözücü konuşmalarla doğru yola sokarlar. Adam daha ne yapsın, evine sadık , sizi baş tacı edinmiş, boynunuzu bükük bırakmıyorsa o adamın eli öpülesidir. Lütfen kendinizi rahatlatacak, bu bedbaht düşüncelerden kendinizi arındıracak uğraşlar bulun ve çocukların boynunu eğdirmeyin.
00 Yorumla
+1 yılNe yapmaya evlendin o zaman be kadin adam işinde gücünde kazanıp size bakıyor daha neden boşanmak istiyorsun sıkıldığın şey ne anlamıyorum seni. kendini veya koçanı düşünmüyorsun çocukları düşün bencil olma ne mikropsun ya otur evinde aşağıya
03 Yorumla
Soran+1 yılOturmuyorum memnun olmadığım bir evliliği sürdürmek zorunda değilim.
- +1 yıl
Memnun olmadığın şeyi kendinde bilmiyorsun aklını başına al madem ayrilacaktin sebepsiz yere neden evlendin.2 çocuğun var edepsizlik etme
Soran+1 yılEdepsizlik derken boşanmak hak.
Mutlu değilsen evliliğini sürdürmeye devam etmen hata olur. Fakat iyi düşün. Sorumluluklarını bilen, sana ve çocuklarına kıymet veren, sizi kimseye muhtaç etmeyen bir eşin var anladığım kadarıyla. Onu kaybetmeyi göze almak ne kadar doğru olur diye iyice düşün. Anlık bir kararla ya da yanlış bir hisle eşinden boşanma hatasını gösterme.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
+1 yılÇocuk oyuncağı olmuş evlilik sen de daha çocuk kafalı. Neymiş sıkılmış. Evlilik sıkıldım boşanacağım diyeceğin bir olay değil. İşimden sıkıldım ayrılıcam diyebilir insan, koltuğumdan sıkıldım değiştiricem diyebilir insan, kız arkadaşımın aptallığından sıkıldım artık konuşmayacağım diyebilir insan ama, evliliğimden sıkıldım boşanacağım diyemez. Rahatlık mı battı derler, çok şey derler. Ne kolay diyorsunuz boşanmak için bana yeterli sebepler vermedi sadece sıkıldım. Bunca evli insan evliliğini en zor şartlarda devam ettiriyor, yıkılmasın yuvası diye onca çaba onca öz veride bulunuyor niye? Bi senin canın sıkılmış ama. Sizin gibilerede insan evladı düşüyor evine ailesine bakıp vazifesini layığı ile yapıyor yine yaranamıyor. Metiyeler dolusu satırlar yazılabilir sana da anlayacak durumda değilsin
21 Yorumla
Soran+1 yılHe öyle
- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılHayat mücadelesi sanırım bu eski gezme tozmalar yok evde pineklenip müge anlı Esra Erol seyretmekten gına geldi birde çocuklar olunca kendine zaman ayiramamak sence bunda eşin mi suçlu sen mi suçlusun kitap okumayı farklı şeyler yapmayı neden deneniyor sun belkide çalışan bir kadınsın evlilikten yılmak değil bu olay kendinize zaman ayiramam demek daha mantıklı eski sevgilim zamanlarini araiyorsunuz ve gidip kafe kafe gezmeler nerede akşam orada sabah olmalar yeniden yapabilirsiniz sen evlilikten değil monotonluktan sıkılmışsin şu an klasik şeyler yapmaktan eskiden öyle değildiniz geziyor egleniyordunuz değil mi
20 Yorumla
+1 yılDerdim yok dert arıyorum diyosun
Ne bekliyodun ki evlilikten her şey tozpembe sürekli havalarda olmayı mı
Annenden gördüğün gibi işte ev iş yemek temizlik cocuk Koca
Sen evliliğine renk kat süprizler yap çocuklarına eşine.. sıkıldım demekle gökten bişey inmiyo
Bu sebeple boşanmakta çok saçma çocuklarına bu bencilliği yapma lütfen27 Yorumla
Soran+1 yılAnnem çalışanları bir kadındı!!! Bende işi gücü mesleği olan bir kadınım!! Nerden çıkardın hizmetçi olduğumuzu
- +1 yıl
O daha kötü hem dışarıda çalış hem evde aman aman..
İki katı yük.
Hizmetçisin demedim ayrıca hayat böyle.
Soran+1 yılKanka bizim eve gündelikçi geliyor annemin de yatılı bir temizlikçisi vardı. Ne diye evde iş yapayım.
- +1 yıl
Kanka sıkılmakta haklısın yazık o kocana ve çocuklarına hadi çık hayatlarından senin yerinde olmak isteyen biri gelsin konsun sende hayatını yaşa
Soran+1 yılHajelwlsndhewısodk sen hasta mısın? Çalışan bir kadınım ben tabiki evime temizlikçi gelicek
- +1 yıl
Hayatım hasta olan sensin 😂
Soran+1 yılGüzelim bana bu cümleyi kurcak ne söyledim sana çalışan bir kadın olarak birde evde mi çalışmalıyım
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bosanirsin sonra bakarsin ki hicbisey eskisi gibi degil. Ben naptim dersin ama yuvan dagilmistir artik. Bekarligin sonu yok, eger kocan iyi biriyse konus onla ve biraz heyecan katin. Evilikler monotonlastikca insanlar mutsuz oluyor. Sevgili ve arkadas tadinda surdurulmeli evlilikler. Bosanmaya degilde biseyleri degistirmeye odaklan. Daha guzel olacaktir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik hayatını çok monoton yaşadığınız için bu sıkılma. Halbuki dışarı çıksanız yemeğe gitseniz, veya eğlenseniz, tatil yapsanız değişiklik ikinize de iyi gelecek.
11 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yapıyoruz.
Evlilik bitince yine sıkıntı risk sorumluluk hele ki şu zamanda ve bir Anne sebebi yokken sıkıldım dememeli çocuklar için dersem abes olur fakat bence destek almalısın. Evine bakan bir adam ve sıfır şikayet sen farklılaştır hayatını dizayn et derim
00 Yorumla
+1 yılBenim de sevgilim var. Her gün havalarda ucmayi falan bekliyordum. Ama sonra anladim ki sevgi aşk denen şey beraber mutlu olmak kadar beraber acılarını paylaşmak, üzülmekmiş de. Yani sen aşkı çiçek böcek sanmişsin ama değil işte. Boşanirsan ah vahh demeye başlarsın.
Elindekinin değerini, kıymetini bilmek gerek...10 Yorumla
+1 yılBence de boşan ama nafaka isteme ki adam evlilikten sıkılmayan bir kadınla evlendiği zaman mutlu yaşasın.
20 Yorumla
+1 yılRahat batması deniyor buna. Aynı sorundan muzdarip olduğum için anladım hemen 😛 bana da geliyor o his çoğu zaman. Çaktırma 😄
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir sebebiniz yokken bunu diyorsanız ya sevmiyor ya da heyecan duymuyorsunuzdur veyahut birden fazla insanla zaman zaman takılma isteği hakimdir arzularınızda.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yıl
Bizler neden ve niçin korkalım hayat senin hayatın boşanırsan da sana boşanmazsan de sana.
Çocuksu hareketler yapmayalım yolumuza bakalım büyüme zamanın geldi00 Yorumla
+1 yılSen bekarken bekarliktan sklır pisman olur kocanla geri evlenmeye kalkarsin skliyosan kocana de yillik izne ciksin cocuklari birak biyere balayi tazeleyin gezin aile terapistine gidin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çocukları düşün. Ve özür dileyerek söylüyorum sana bu coğrafyada dul kolay kadın vermeye hazır gözle bakacaklarini unutma.
04 Yorumla
Soran+1 yılAy coğrafya kim ; boşanmaya korktuğumuz için böyle düşündüğümüz için zaten öyle oluyor anayasa diye bir şey var. Bir kadın tek uygulama ile. Dava açıyor. Banane coğrafyadan onların günahından
Soran+1 yılHeycan aratan yok kendine yotma sakin kalmak istiyorum sevgi hissetmiyorum. her şey yoruyor beni.
- +1 yıl
Dur dur sakın!! Sakın saçma sapan düşünceler içine girme.
Aciz biri değilim evliliği kötüye giden birini kendime yontma gibi aptallıklara ayıracak vaktim yok.
Burada sana anlatmak istediğim sen ve eşin ebeveynlik görevleriniz var o çocukların psikolojisi büyüme şekli onlarda oluşacak hasar ve gencliklerinde yapacakları her hatanın suçu sizden göremedikleri sevgi ve buna benzer bir çok psikolojik sorunlar sizin sucunuz olacak bunları da düşün demek istedim kısa yoldan ama sen farklı anlamak istediğin için ben uzun uzun yazdım umarım anlamışsın dir. Nasıl bir kaosun başlangıcı şu an ellerinde.
Yoksa hayat senin karar senin çocuk senin.
Benim vatandaş olarak tek tavsiyem ülkenin gelecek neslini bu şekilde kaosa sürüklemeyin. Biraz çaba çocuklar reşit olunca ne isterseniz onu yapın ama sabi sübyan iken onlara sahip çıkmanız Gerekli. Çünkü onlar dünyaya gelirken onlara sormadıniz bizim çocuklarımız olmak ister misiniz diye.
+1 yılEğer sana karşı kötü davranışları yoksa bazen bu tür sıkıntılara girebilirsin geçici şeyler için güzel giden evliliğini bozma
10 Yorumla
+1 yılBir evlilik terapistine görün. Belki de sıkıntıya neden olan şeyin basit çözümü vardır
13 Yorumla
Soran+1 yılAman boş ver
- +1 yıl
Zaten kararın kesin ise buraya sormana gerek yok direk avukat bulman lazım. Bunun yanında Velayet davalarını da kaybedebilirsin. O zaman istediğin özgürlüğe kavuşursun.
Soran+1 yılVelayeti kaybetmem k
... Ona bıraköaö
+1 yılhemen boşan kocan kurtulsun senin gibi birinden rahat batıyor sizlere
12 Yorumla
Soran+1 yılGeldi kadın düşmanı erkek yalakası
- +1 yıl
kadın düşmanı mı puahahah
+1 yılİyi düşünün, sonradan pişman olacağınız hirşey yapmayın.
20 Yorumla
+1 yılŞaka gibisiniz vallahi. Yarın tekrar sinirlendiğinde ne hissedeceksin ve yetiştirmekte olduğun çocukların nasıl insanlar olacak hiç düşündün mü acaba?
00 Yorumla
+1 yılSen boşanmanın tadına bakmamışsın belli ki boşanda yağmurdan doluya yakalan ve eşin de iyi biri üstelik
00 YorumlaBoşanmalısın diyeceklerini mi sandın? Madem boşanmak istiyorsun boşan o zaman öyleyse ama bu sebeple mahkeme kararıyla boşanır mısınız bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılAile içi şiddet yoksa bu evlilikteki rutinden sorun yaşıyosan eşinle konuşup çözersiniz böyle çözümü kolay şeyler için ailenizi dağıtmaya değmez
00 Yorumlaelle tutulur gözle görülür bir nedeniniz var mı boşanmak için sanırım yok. diyelim ki boşandınız. napcaksınız. planınız ne
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence sana rahat batmış güzel insan. Kendini mutlu edecek meşguliyetler bul. Şayet başka düşünceleriniz yoksa.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Öyle bir karar verki pişman olmayasın. Evlilikten sıkıldım demek kısıtlı bilgi. Evlilikten sıkılmana sebep olan etkenler ne mesela
00 Yorumla
+1 yılşöyle bir söz var BAZILARINA BATTIĞI RAHATLIK BAZILARININ HAYALİ...
03 Yorumla
Soran+1 yılRahatlık batmıyor
- +1 yıl
3altın kuralı dene istersen genelde nişanlı ve evli kadınlar deniyor
- +1 yıl
20 den fazla kişiye anlattığım oluyor çok yazan oluyor ama fake çıkanda çok oluyor ondan arada seçtiklerim oldu ve teşekkür msajlarını da atarım sorun yok
Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. Boşanmak istiyosan boşan. İstemediğin bir hayatı yaşamaktan iyidir
02 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorım da
Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı. Çocuklarına bakabilecek güçteysen ve birbirinizle de anlaşamıyorsanız ayrılın. zehir etmeyin hayatı
10 Yorumla
+1 yılboşan biraz da öyle takıl baktın olmuyor yine evelen zaten oyun bu evlilik
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılrahat g. tüme battı diyorsun yani güzel neden olmasın boşan tabi boşan da gör a. anın nikahını
10 Yorumla Ozeldin yazarmisin bana korkma sapikca bisey soylemicem merak ettim sadece nedenlerini lutfen bende evliyim cekinmene gerek yok yani
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbacım
sen ne sandın evliliği , her akşam Bungee Jumping yapacağını falan mı sandın?00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. İki çocuk yapmasaydın adam istemezse dava yıllar sürer nafaka da alamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik zaten sıkıcıdır. Boşanmaktan önce diğer seçenekleri değerlendir, hayatını renklendir, eğlen, hobiler edin. Her şeyi kocandan bekleme, olmadı sonra boşanırsın yine.
00 Yorumlarenklendirmek şart yoksam monotonluk denen illet hastalığa kapılır heba olur gidersin arkadaşım.
00 YorumlaAhlaksız tekliflere açık ol heyecan yaşa kaçamak yap biraz istee..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeveye diken insana z. ken yaratmış. Sana anlaşılan ikisi de yaramamış
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boşanmak istemenin nedeni ne önce onu bi belirle sonra değer mi değmez mi kendin karar ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu, yeni evleneceklete veya henüz evlenmeyenlere söylemeliyiz, yaymalıyız ki. Böyle sıkılmalat, boşanmalar ve mutsuz çocuklar olmasın.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. kusura bakma da sana rahatlık batmış anlaşılan daha iyi bir fikrin warsa boşan kendi hayatına bak ama yoksa otur ewinde
00 Yorumla
+1 yılValla kocam iyi diyosun açıkcata bırakmıyor bakıyor diyorsun keyfine göre adam boşamakmı olur otur oturduğun yerde eterin beteri var
00 Yorumla
+1 yılBoşanmalısın eğer sıkıcıysa eğlenceli hale getir 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimisi aldatılır boşanmaz çocuklarım var der, kimisi de böyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye aldatim
Cevap sahibi+1 yılAldatır demedim aldatılıp boşanmayan kadınları dedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYEminle benden bahsediyorsun..
Bende senın gibiyim ama erkek tarafıdnayım..
Ne pok yiycem bende bilmiyorum..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni heyecan mı arıyor sun yoksa kafana göre mi takılmak
05 Yorumla
Soran+1 yılİkiside değil
Cevap sahibi+1 yılNe peki
Cevap sahibi+1 yılSen biraz seri manyağa benziyorsun sakın kafayla düşün
Soran+1 yılSöyle ben sorumluluk istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani özgür ruhun var haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen delirmissin senin hayatina sahip olmak isteyen onca kiz varken elindeki sansin degerini bil
01 Yorumla
Soran+1 yılJdjejdje sahip olmak istediğiniz hayat evlenmek ni fowğwşddn
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen evliliğiniz monoton geçiyor ve eğlenceli şeyler yapmıyorsunuz, farklı aktiviteler yapmalısınız birbirinize sürprizler yapmalısınız aile yıkmak kolay ama yapmak zordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi anlik şeyle boşanma mi olur o zaman herkes bıraksın ergen misiniz
00 Yorumla
+1 yılEminim oda senden sıkılmıştır ve oda boşanmak istiyordur boşanın ömür boyu süreceğine bir kez acı çekersiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılYok istemiyor o
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklisin, bagli kalmak zor. Neden hala ayrilmadinki sacma zaten.. nerdensin
05 Yorumla
Soran+1 yılSana da gün mü doğdu kart pislik
Cevap sahibi+1 yılNe var 3. hatun seni gotursem yani
Soran+1 yılTaciz davası açsam?
Cevap sahibi+1 yılCok dolmussu ama ssn, biraz rahatlasan mi
Soran+1 yılSenin o ananı yedi düvele babanın yanında pazarlarım. Adam ol. Tipsiz fakir bir or. Ospu çoluğu olduğun belli. Tek kadın bakmıyor demi abaza soysuz. Yaşın olmuş 35 gebrrmene az jalmıö
+1 yılYuvayı dağıtmak kolaydır. Bence yapma hangi hususlardan sıkılıyorsun o hususların telafisini yapmaya çalış yıkma yuvanı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanıp çocuklari karamsar yapmayın sende karamsar olma tabiki hayatını yaşamaya çalışozgur olmaya çalış tat almaya çalış hayattan istediklerini yapmaya çalış aklımda kafanda soru işaretleri kalmasın sen özgür bir bireysin bunu asla unutma
00 YorumlaEvliliğinize renk katın. Herşeyi bırakıp en azından çocuklarınız için bunu yapıp beraber yaşamaya devam edin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikten kim sıkılmaz ki hele heyecan flört seven birisi isen. Sıkılma sebebin nedir?
00 Yorumla
+1 yılSana rahatlık batıyor
40 YorumlaBir anlık kararla evlenince böyle oluyor. Neden sıkıldın bunu kendine sormalısın.
00 YorumlaKula bela gelmez hak yazmadıkça
Haktan bela gelmez kul azmadikca.00 YorumlaBu durum erkeklerde olsa
Türlü nafaka isterler
İnsanlar 1 acayip olmuş
Sanada rahat batmış00 YorumlaAdamla oturup ciddi ciddi konuş. Birlikte nasıl renklendirebiliriz onu düşünün
00 Yorumlaeğer cidden kafanda bitirdiysen daha fazla uzatma derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıls*k*lecek popiş y*rr*ğa yakın gezermiş dedikleri olay budur
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat