Karım benle aile zoruyla evlenmiş. Ben de başkalarında teselli buldum. Şimdi de boşanmak istemiyor. Ne yapacağım?

Bana ilk evlendiğimizde evliliğin 2. Ayında aile zoruyla evlendim seni istemedim dedi. Maddi durumum çok iyi diye vermişler ailesininde durumu da çok iyi. Uygun görmüşler yani. Bende o lafı duyduktan sonra ondan uzaklaştım. peki dedım. Kendimi başka kadınlara attım eziklik duygum gitsin istenmediğim bastırılsın diye eşimde biliyordu sessiz kaldı söyledikten sonra Dokunmadım hiç ama hamile kalmış. Oğlumuz doğduktan sonra çok değişti. Zamn geçtikçe sahiplendi beni ve aşırı kıskanmaya başladı. Beni merak etmeyen kadın peşime düşüp arar oldu. Ama bu süreçte ben başka bir kadına bağlanmış bulundum. Beni dinledi anladı sevdi. Eşime Boşanmak istediğimi söyledim başka birini seviyorum dedim. Asla kabul etmedi ve ayrılmayacagını yuvamızı yıkmak istemediğini söylüyor. Eve sabaha karşı geliyorum yataga giriyorum sessiz Sessiz ağlıyor. Ne değişti ne oldu ben çözemedim. Beni sevdi mi alıştı mı çocugu mu düşünüp beni kandırmaya çalışıyor. Anlamadım lütfen hanımlar siz anlarsınız kadın aklından yardım edin. Sevmiyor sadece çocuk için bana rol yapıyorsa bileyim. Ben zaten kimseyi mağdur etmem oda biliyor. Zaten eşimin maddi sorunu da yok oda zengin. Lütfen nedir bu olan. Ben ne yapmalıyım?
Karım benle aile zoruyla evlenmiş. Ben de başkalarında teselli buldum. Şimdi de boşanmak istemiyor. Ne yapacağım?