Aşık olduğum kişiden aşkıma karşılık göremedim. Beni seven çok insan oldu ama benim aklım aşık olduğum kişide. Ondan başkasını sevemiyorum yıllardır. Anca onun enerjisine sahip insanlardan hoşlanıyorum. Aşık olduğum kişi esmer, esprili ve tezcanlı bir erkekse aynı şekilde esmer, esprili ve tezcanlı erkeklerden hoşlanıyorum. Ama böylesi karşıma hiç çıkmıyor, zaten karşıma çıksada aşık olduğum kişiye benzediği için seviyorum böyle kişileri de yani yine aşık olduğum kişinin yerine koymuş oluyorum bu insanları. Annemler, teyzemler yani aile büyükleri, hiçbiri sevdiğiyle evlenmemiş , hepsi görücü usulü evlenmiş. Bana da diyolar seni kim seviyorsa onunla evlen daha çok değer görürsün diye. Abi iyi güzel de ben adama karşı bir şey hissetmedikten sonra sırf beni seviyor diye evlenirsem o adama da günah, ayıp değil mi. Yengemin sevdiği biri varmış zamanında, adamla kavuşamadı diye amcamla evlenmiş. Açıkça diyor ki sevgi yok ki hiçbirimizde diyor. Ee o zaman niye sevmedikleriyle evleniyorlar anlayamadım. Düşünsenize yanımda beni seven adam ama ben gökyüzüne bakıp sevdiğim adamı hayal ediyorum.
Bu eski kuşak kadınlarda neden böyle seni seveni zehir olsada yut seni sevmeyeni bal olsada unut düşüncesi hakim sizce? Kendileri öyle gördükleri için mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şu an benim ona karşı hissim olmayan biri benimle sevgili ol şans ver diyor ne yapmalıyım bilmiyorum ama galiba biz kızlar bizi sevmeyen ve yari yolda bırakan kişileri seviyoruz neden böyle anlamıyorum
Vallahi ne güzel dedin, içimizdeki o yarım kalmışlığı mı tamamlamak istiyoruz neden böyle bizi istemeyenlere takıyoruz ben de bilmiyorum. Beni seven ama benim öyle çok da aşık olmadığım biriyle denedim ben bir kez. O da sırf yine aşık olduğum adamı andırıyor diye. Görüştükçe birbirine alışıyorsun ama diğer kişiyle yaşayamadıkların, içinde kalmışlık hissi geçmiyor. Sonra seni sevene de haksızlık ettiğini düşünüyorsun. En azından benim öyle olmuştu ve ayrılmıştım
Bence o kişileri bırakıp önümüzü bakmamız lazım çünkü onlar hayatına devam ediyor
Bu konuda da haklısın canım, sorsan belki adımızı bile hatırlamazlar ama biz kızlar için unutmak çok zor. Özellikle yarım kalmış bir durumsa daha zor. İnan tiktokta bazen denk geliyorum kızların yüzde 80i aşk acısı çekiyor, aşık oldukları çocuk geri dönsün diye dualar vs. Neler neler yapıyolar. O kadar şaşırıyorum ki bu kadar kızın aşk acısı çekmesine ve aşık olduğu çocuk geri dönsün diye dualar okumalarına. Yani tek biz böyle değiliz aslında ama kendi yolumuza bakmamız lazım dediğin gibi. Ama yine de seni seven insana senin de sevginin olması lazım bence. Sadece seni seven biri olmaz ya da seni sevmeyen biriyle de aynı şekilde. Yoksa bütün ömür sevgisizlikle geçer diye düşünüyorum ben
Ya şu an konuştuğum biri var benim duygularım yok ona tani şans ver diyor canımı yakiyorsun diyor ne yapabilirim ki anlamıyor
Eğer sonrasında ayrılmak istediğinde seni bırakıp kendi yoluna bakıcak biriyse şans ver istersen canım , büyüklerin dediği gibi seni sevenle ol bakalım sevebilecek misin, eğer yapamazsan ayrılırsın bu kadar basit
Öyle ama daha birlikte olmadan böyle olan birlikte olursam ve ayirlmak istiyorum desem daha zorlaştırmaz mi
O zaman hiç bulaşma kuzum, sonuçta bizim sevdiklerimiz de bizi istemediği halde aşkımızı içimizde yaşadıysak o da aşkını içinde yaşayabilir
Bilmiyorum ki insan sevilmek istiyor ama sevdiği kişi tarafından o sevgiyi görmüyor
Zor bi durum evet bilirim bu hissi
Seni istiyorum dedikten sonra ne açıklama yapıyorsan yap diyor anlamıyor kart kafalı
Hayatın boyunca mutsuz olacaksın bu şekilde
Neden?
Yaşayarak göreceksin bunu demem boş olur
Söyle lütfen merak ettim
Yaşa gör acı olacak ama anlayacaksın bunu en fazla 5-7 sene içinde
İlişki anlamında hiçbir şey acı gelmez bana. En acısını yaşadığım için. Ama teşekkür ederim yorumun için yine de