İşe yaramıyorsun seni sakat bırakıp paranla geçineceğiz diyen bir aile haklı mıdır haksız mı
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Bunlar hasta bu para hırsı adamı kötü yola bile düşürür
Bende öyle diyorum parasız yaşanır mı diyor git yaşa da gör gününü diyor ben örnekler verince evin bereketini kaçırıyorsun diyor ben mi kaçırıyorum her gün hakaret tehdit ben ediyorum zaten
Korkutucu gördüğüm bir film aklıma geliyor lütfen kapatalım konuyu
Ne o değil ama neyse 😅şapşal ya recep ivedik nerden çıktı😂
Hihihi😂 biliyorum
universite bahanesiyle başka şehire git orada oku. daha fazla kalmak sana çok zarar verir
Evet psikolojimde bozuluyor kötü yola girmekten korkuyorum alışkanlığım yok siğara alkol onlara başlar mıyım diye endişeleniyorum
niye baslayasin canım kendi iraden vardır illaki. başlasan da dünyanın sonu değil
İstemiyorum hani diyorlar ya mutluluk getiriyor mutlu ediyor diye ondan dedim umutsuzluktayım ya saatlerce bir yerde oturup kalmak istiyorum yapayalnız tek başıma oturmak istiyorum
Çocuğuna bunu söylüyor olmak bile ne kötü.
Kayda alsan infial yaratır.
Yine suçlu ben olurum boş veriyorum ne olucaksa olsun belki kurtulurum bu dünyadan
Allah etmesin, daha görecek günün yaşanacak zamanların var.
Hiç bir aile evladına içtenlikle böyle bir şey demez kizdirmissindir ondan der alınma yinede
Hayır istiyor yapıcak biliyorum yapıcak yaptığında o halimi görmeni isterim iş işten geçtikten sonra üzülmenin faydası olmuycak çünkü
Bu durumu polise neden anlatmiyorsun
Ailem eli kolu uzun teyzelerimle tehdit ediyor gelsin seni komalık etsin diyor öyle bi şey yapta gör gününü diyor
Ben senin yalan söylediğini ve insanları kandırdığını düşünüyorum benimde elim kolum uzun eğer yalan söylemiyorsan bana bahane üretmek yerine gel seni emniyete sevk edeyim
Tamam abi
Hep ben suçluyum
Sana inanmıyorum insanları kandırıyorsun
Tamam istediğini düşün bunu ben yaşıyorum yaşamadan görmeden bilemezsin insanlarıda bilmeden yargılaman hiç hoş değil
Güzelde kızsın aslında neden öyle yapıyorlar
İş bulamıyorum diye gözüne batıyormuşum ailemin
Sen de biraz tembel misin acaba 😃
Ailen neden yalan atsın
Tembel değilim çalışmışlığım var o zamandan işten çıkarıp durdu parası az diye başka ile geldik iş bulamıyoruz kendiside çalışmıyor ama ben göze batıyorum her gün iş bakıyorum iş bakıyorum diyince dövüyor demeyince hakaret ediyor
Fiziksel temas kötüymüş evet
Kaç yaşına gelmişsin dayak atması ilginç
Tamam küçük olsan da vurmasın tabiki ama büyükken de vurmazsın
Anneler hem sever hem döver böyle bir annem var
Ne olursa olsun bir evlada böyle konuşulmaz
Kafayı yemişler
Bende yemek üzereyim kala kala psikoloji sıfır sıfır sıfır mutlu olmaya çalışıyorum mutlu davranmaya çalışıyorum ama çok zoruma gidiyor her gün her gün aynı sözler hakaretler tehditler yoruldum mutlu maskesi takmaktan bıktım
Evet
Senin ailen kafadan çatlak
Biliyorum
Bence kaç kurtar kendini, evlatlık olsan bile insan böyle bir şey diyemez yavrusuna kafayı yemişler
kimse o arkasına bakmadan kaçsın
O evde bir dk uyunmaz bile artık
İlk iş ne olursa olsun o evde bir dakika durmam
Hiç etik değil
Bencede
Üzgünüm istemiyorum
Günaydın
Rica ederim
Nasıl bi aile öyle
Bu insanlar hasta
aile değil sankı kartel
Ruh hastasıdır
Psikolojileri bozuk
Bencede korku filmi senaryoları böyle değil bu nedir
Düzenli bir iş buluyum ilk işim ev tutmak
Korkunç.
Hakszdır ay
Hasta la ailen
Mantıkla olmaz
İsmin ne kız
Niye soruyon
burada uzun süre konuştuğum biri vardı onu arıyorum
Sarışın mavi gözlü
Ben değilim hiç kimseyle uzun konuşmadım
Ben değilim bu tabirlerine uyan
Konteynır da kalıyordu
Peki
Ben değilim
Hımm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu duydukların karşısında hissettiğin kırgınlığı ve korkuyu çok iyi anlıyorum. Hiçbir anne baba evladına böyle ağır, şiddet içeren ve değersizleştiren sözler söyleyemez, bu durum kesinlikle kabul edilemez ve tamamen haksızlar 🌸 Duygusal şiddet gören bir ortamda kalmak ruhuna ve özsaygına zarar verir. Kendi sınırlarını çizmek, güvenliğini sağlamak ve belki de bağımsız bir hayat için adımlar atmak şu an senin için en sağlıklısı olabilir 🌿 Kendin için yardım almayı düşündün mü? 💛