İlişkinize ailenizin karışması doğru mu?

KS üyelerine sormak istiyorum ve çıldırma aşamasındayım.

Yaşım 19. 2 yıldır bir birlikteliğim var. Sevgilimin ailesi bilmiyor fakat benim ailem biliyor. Babam çok üstelemiyor fakat annem aşırı üzerime düşüyor. Sevgilim ile bir kaç defa konuştu barıştırmak vs için. Fakat sevgilim çok alıngan ve en ufak birşey onu üzüyor. 2 yıldır herşeye katlanıyor, dayanıyorum. Ve son 2 aydır saçlarımın döküldüğünü farkettim. Son 2 aydır çok fazla üzerime geliyor 2 taraf ve ben arada kalıyorum (sevgilim ve annem) Arada biraz mesafe var (1 saat) Gidip geliyorum haftada 1-2 kere. Eve felan geç gelmeme annem kızıyor. Ve bende patlıyorum. Saygısızlık yapma diyenler olacak, fakat elde değil bu konuda yorum yapmayın. Annenin değeri hiç birşeyde yok farkındayım ama sevgilim olan kişide eşi benzeri olmayan biri. Çok insan tanıdım fakat böylesine biri görmedim.

Sizce ne yapmalıyım? Sürekli ayrılık konusu açılıyor bu durum yüzünden. Ve kendime zarar veriyordum zamanında ve şimdi aynı şeyler olacak diye korkuyorum. Bıraktığım sigaraya tekrar başladım ve bunu bilmiyor. Alkol alma eğilimine düşüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Özelden de konuşmak isterim.
İlişkinize ailenizin karışması doğru mu?