Kadının ataerkil olanı iğrenç nedese eski nesil kadınlar daha ataerkil sizce neden boyleler?

Yemin ederim kadınlar o kadar kendi cinsim o kadar saçma varlıklarki ataerkil olanlara söylüyorum evlenenler çocuk yapanlar kendini dogurganliktan başka yetenegi olmayan varlık gibi görenler lan evlenen kadınlar bide çocuk yapıyor bırak iki taneyi bir tane çocuk bile başa bela bir kadın için bir erkek kadın bosanamasin benden diye çocuk yapar kadının yüküdür çocuk bırak para için devlet sana trilyon her aileye aylık trilyonda verse çocuk yapılmaz o çocuk nasıl büyüyecek o çocuk ömür boyu seni yaslandiracak bı tane çocuk hele başkasının çocuğunu evli olsun bekar olsun boşanıp ikinci kere evlenen kadınlar istemez kaçar daha çocuk lafını duyar duymaz kaçarlar insan doğurmayacak kadın dediğin varlık bacak arasından ibaret değil kadın bir obje değil kadın bir pazar değil kadın bir varlık kadının kadın olması için bir erkeğe çocuğa karnının şiş olmasına ihtiyaç yok kadın kadındır çok gicigima gidiyor ataerkil hele böyle kısır günündeki yaşlı teyzeler kadınlar sürekli dogurmakla o evlensin çocuk yapsın sürekli onun çocuğu bunun torunu bu okula gitti aile kadını evli kadın koca kadın olarak geçer sürekli aklı başka çalışıyor kadınların kısır günleri valla hiç çekilmez evlenilmez çocuk yapılmaz hele bu devirde erkeklerin hepsi sapik hele Türk erkekleri yobaz kıro maço sert dediğim dedik kadına değer vermez kendi cinsimden olupda evlenen çocuk yapan bütün kadınlara sinir oluyorum neden biliyomusun ayrılacaksın annen baban seni cocugunla kabul etmeyecek ömür boyu hizmetçisin kocana ayak uydur yuvan yikilmasin boşanmayı çirkin bişey goruyolar kendini yumurtalık olarak gören kadın rahim olarak gören kadınlar sen bu dünyaya erkeklerin nüfusunu devam ettirmek erkeklerin soyunu devam ettirmek gibi ataerkil şeyler icinmi dünyaya geldin bu hayat ince düşünenler için cehennem ince düşünenler için çok kalın erkekler zaten pis sapık oyunlarda sokaklarda evli erkekler bekarlar hepsi sapik tacizci küfürbaz hiçbirisini sevmem ama kadınlarinda ataerkisi igrenc
Güncellemeler
5 ay
Kadınlar toplumda erkeklerin etkisinde büyüdükleri için baba figürü erkek kardeş abi figuru kadınlar kendi cinsini yanlış tanıyor kendi haklarını savunamaz konumdalar iğrenç cinselliğe kadın erkek orgazmina gerek yok kadın cinselliği kendiside yaşayabilir
Güncellemeler
5 ay
Kocam olmassa yaşayamam bir erkekle sevgili olmazsa kendini kadın gibi hissetmeyen varliklar çok ataerkil çok görmemiş erkek delisi kadınların genelde topluma ben kadınım havasını vermeye çalışması kendini ispat etme çabası komik duruyor kendi cinsinin üzerine basarak sürekli erkek arkadaşlarıyla takılıp seni erkekler taciz ediyor öldürüyor geberdiginde hemcinslerinden yardım alma ozaman
Kadının ataerkil olanı iğrenç nedese eski nesil kadınlar daha ataerkil sizce neden boyleler?