siz bu ülkenin gencecik pırıl pırıl gözlerle hayata bakan kızlarını niye uzuyosunuz lan siz siz niye benim aşık olduğum cinsiyeti uzuyosunuz lan siz kadınların üzülmesini yasakliyorum ben kadınlar hep mutlu olsun üzülmek yok kizlar yasakladim size uzulmeyi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oğlum sen erkeksin lan trans erkek erkek demek sen niye kadınları sabunuyosun beyinsiz kullan kullan at canım onlarzaten senin peşinde dolasiyo dışarı çıksan kizlar peşinde kivranir malmisin lan sen sen niye aciyosun bırak kizlar acisinlar kendi hallerine erkek adam niye kadınları düşünsün si. k geç bırak aglasinlar bırak yalvarsinlar eminim sana aşık kizlar çoktur translari beğenen çok kız var sen niye kadınları koruyosun birak sürünsün ofis. bular peşinde kivranir sen erkeksin niye kadınları düşünüyorsun sen kızlarla yatıyorsun kalkiyosun kızların hamile kalma ihtimali var ölme öldürülme kaçırılma tecavüze ugrama durumu var sen niye uzuluyosun senin öyle durumun yokki sen sadece kadınları seviyorum tek cinsiyete aşığım diye gotunu yirtiyon canım bırak ölümlerden donsunler senin için taş. sagina kuvvet lan ne uzuluyon canım tak. ma kardeşim tak vur geç beyinsiz bırak aglasin dursun zil. liler
oğlum şanın ağzına yüzüne sicarim bak güzel kardeşim
senin varya o yazan parmaklarını popona sokarım lan bak benim ayarlarımdan uzak durun ben varya sizin bu dünyadaki bütün erkeklerin gotunu başını patlatirim güzel kardeşim hadi ordan belanı bacım erkek kadınlara iyi davranirken sanami soracam bacım sen tam bir kevasesin sanane lan ben kadınlar için ağlıyorum sanane beyinsiz tam itnesin bide bana itne derler bak varya siz benim canımı iyice sıkmaya başladınız sizi varya alayinizi kafa göz dalar parçalarım yok olun lan kadınlardan sizene lan pic sanane bacım sanane kadınlardan sanami düştü lan kadınlar bak zaten keko keko takılmaya başladım benden uzak durun lan iyice bu sıralar bütün erkekleri öldürmek gibi şahane planlarım var belanızı benden bulmayin benim kadınlarından uzak durun lan
benim kadınlarım dünyadaki bütün kadınlar sadece benim olacak hadi ordan git şimdi gavag
kadınlardan sanane sanane benim kadinlarim seni ne ilgilendiriyo istediğimi yaparım severim ağlarım sürünürum psikolojimi bozarım kadınlar için ağlarım geberirim ben istediğim gibi yaşarım ben sizin toplumumuzu takacak biri gibimiyim la sence ben zaten bırakmışım hayatın akışına kendimi siz kimsiniz lan akıl vermeyin ben akıl almam kimseden hadi ordan güzel kardeşim ya bak cinsiyetsiz küfür ediyorum sizin gibi ana bacı kaymiyorum kadınlara olan aşkımı sakin ama sakın denemeyin lan size varya zekamla taklaya getiririm * oğlu picler
hadi ordan git bana bulaşmayın sizin allahinizi *
zaten bütün derdim sizin varlığınız niye varsınız kızların hepsini ben almaliydim o kadar ofkeliyimki elimden gelse hepinizi bı kaşık suda bogarim öyle sevmediğim bı cinsiyetsiniz kadınlar yaşasın ya dünyada valla ben bu yüzden depresyondayim yeni farketttim sinirine dokabiyolar abi ya kadınlar olsun dünyada sadece sokağa çıktığımda sadece kadınları görmek istiyorum bir tane erkek bile sokakta görmek istemiyorum kadınlarla dolu dünya istiyorum çok mu şey istedim lan bide Allah olacaksın lan sen bir daha karşıma çıkma lan nasıl Allah'ın sen ya hani her istediğimizi yapacaktın dua edecem ama bütün erkekler yok olsun diye hadi kabul et lan benle dalga geciyo lan niye allahiniz dualarımı kabul etmiyo niye erkekler hala yasiyo bu dünyada
el birliğiyle delirttiniz lan beni zittiz zıt hiçbir toplumunuxu sevmiyorum isyanların lan artık hadi bakalım allahsin ya sen tut beni tutabilirsen burdayım bak karsindayim
beni erkek olarak yaratmadığın için sana düşmanım lan
ama senin varya aklını ben Alaçam allahmis sen benim Allah'ım fegilsin lan
senin ipini ben cekecem lan
senin şeytanın ben olacam bütün kullarını harcayacam
çık lan karşıma gücün varsa
teke tek gel lan Allahsan teke tek gel lan seninle görülecek hesabım var lan senin Allah'ın da benim çık karşıma vikda erkek kimmiş görelim zorla insanı istemediği bedende yaratması kolay erkeksen çik lan kafa tutuyorum sana
çık senin tozunu Alaçam ben yakinda
benim ofkemde serttir Allah herkesi karşına al beni alma benim sakinligimde sakinliktir ama benim ofkemde beni tanıyamassin sen yarattın ya ordan tanırsın karşıma çık hadi lannnnnnnnnnn. ncik lannnnnnnnnnn
sinirliyken çık seni pwrcalamassam insan degilim
senin Allah'ını * Allah benim ben ben Allahım ben sen değilsin
güzel kardeşim
lan beni delirtmeyin lan bak dünyanızda asfaltinizida caddelerinizide dünyanızda çayır cayır qtese veririm * lan dünyanızı sizin huzurunuzu bozarım benim tepem iyice atmaya başladı
benim kadınlarım var sırf onlara kiyamam
yoksa dünyayı yakmak da sorun değil güzel kardeşim
bu dünyada kadınlar dışında kimse benim için önemli değil yanmış gebermis sadece kadınlara bişey olmasın alllahhhhhh
Allah sen allahsin ya çık karsimada al benim kalbimden yiyosa kadinlari
senin Allah olman bile onlari kalbimden alamadiysa sen çok yanlış sulardasin
benim derdim kimseyle değil seninle allah
karşıma gel lannnnnnnnn
senin kulların toplumun homofobik toplumun varya benim kadınlara olan askimdan milim yer oynayamaz alhhhhhh allahsin ya al alabiliyosan kalbimdeki kadınlara olan aşkı ulan değilsen bin tane Allah olsa içimdeki kadınlara olan aşkı alamaz yenemez sen kimsin lan kimsin la
biraz cesaretin olsaydı egerki Allah olsaydın sen yüreğin olsaydı karşıma çıkar hesap verirdin bana
sende zerre yürek de yok bide çok büyük saniyon kendini
tamda kulun sana kafa tutuyor bak ciksana karşıma tamda şu an çok çok ofkeliyken ciksana lan karşıma
şu an öfkemden delleniyoken ciksana karşıma ama sana bunları ben ödetecem şeytandan değil benden kork allah
senin 3n büyük düşmanın aren koçak
çık lan karsima
senin en büyük düşmanın şeytan sanma benim ben bennnnnnnnnnn şeytandan değil benden kork sen şeytan bile şu an benim kadınlara olan aşkıma secde ediyo sana değil şeytan bana secde ediyo
biliyomusun Allah'ım sana bir sır veriyimmi be bişey deyimmi sana ben sen beni çok hafife aldın lan ben sana kadınlara olan aşkımı şöyle izah ediyom hemen şimdi bı çöl düşün ben o çölde susuz yaşarım kadınsız yaşayamam şöyle düşün bu dünyada tek bir kadın bana bakmasaydi bile yüzüme bakmasalardi bile kadınları ömür boyu kalbimde çıkarsız sevip beklerdim bir kadını bir ömür sever beklerdim şöyle düşün bütün dünya hep bir ağızdan beni durdursa kadınlara gitmekten durduramazlardi şöyle düşün kadınlar beni sevmeseydi bile tek bir tane kadın bile suratıma bakmasaydi ben yine kadınları severdim şöyle düşün beni yerden yere vursalar beni bicaklasalar vursalar yine kadınlara üzülürüm benim kadınlara olan aşkımla sinama seni burada ezer geçerim Allah demem
bir kadının tek bir resmine bakmak bile beni bu kadar mutlu ediyorsa gerisini sen düşün
ben ömür boyu bir kadının resmine bakmakla bile yetinebilirdim ömür boyu hemde sen benim kadınlara olan aşkımı kimsin elimden alacan
ben Allah diye tapmışım kadinlara
gerekirse ölürüm kadınlardan vazgeçmem
bak hayatımda en sevmediğim şeyler babam birincisi babam bu konuda şanslısın Allah seni 2. olarak sevmiyorum ikinizde birbirinizden kansizsiniz
hayır babama düşmanım onu öldürmek 3 saniyemi almaz ama o güzel kardeşim yüzünden hapis yatmak koyar adama
var öyle bi düşüncem kesecem onuda zor sabrediyorum hayırlısı artık belkide olmaz bana en sonunda gebertecem onu istiyo bence
ilk defa bı konuda benim için 2. oldun be Allah bir kul yaratmissin aynı sen aynı babamla karakteriniz aynı aaa pardon karaktersizliginiz aynı
bu dünyadaki en kötü insan benim lann sen varya benim yanımdan geçme Allah babaminda seninde biletini ben kesecem lan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!