30 yaşında kendini kundakta bebek sananlar var demekki halaa bu ülkede..
normal şartlarda o yaşlarda insanların aile kurup çocuklarıyla uğraşmaları gerekiyor ama ülke normal değil , insanlar hiç değil.. ve her geçen gün dahada kötüye gidiyor.
Sen sadece kendi açından aynada kendine bakıyorsun ama birde BÜYÜK resim var ! Evet bu senin suçun değil..
İçinde bulunduğumuz sistem artık insanları yaşatmayı değil harcayıp yoketmeye programlı çalışıyor. İnsanlar artık hakettikleri ücretleri alamıyorlar, birikim yapamıyorlar, paraları abuks abuk şekilde gereksiz yere giderlere borçlara vergilere vs vs harcattırılıyor sistem ve yönetenler tarafından vs vs..
Evlenmek isteyenlerin üzerine DAĞLAR geliyor gibi.. artık ahir zamanın sonuna dorğu gidyoruz ve her şey dahada ZOR ve ekmek aslanın ağzında falanda değil , aslan yemiş öğütmüş Zıççmış ve o artığıda 3 harfli domuzlar yemiş onlarda kalanı kendi kurdukları atık tesislerine verip orada paraya çevirmişler :-)
ne gülmüştüm TVde görünce = Afgan çöp çülere operasyonlar yapılıyor diye haberle çıkınca :-) meğer bazı kardeşim'ları atık ve çöp tesisleri açınca çöp toplayan gariban çöpçülerin çöplerine bile GÖZ koymuşlar ve çöpçüler piss kaka kötü AFGAN çöpçü oluvermişler :-) ülkede sistem böyle mi işliyor ne?neyse konuya geri dönelim.. normal şarltarda evet evlenmiş ailen ve kocan olmuş olması gerek.. yoksa sürekkli bekar takılan insanlar sürekli zinaya yöneliyorlar, bu bir gerçek , o sevgili bu sevgili şu sevgili o olmadı bu olmadı değiştir şu olmadı değiştir.. Amerikancı modern medeni kapitalist ahlaksız dinsiz şehir hayatı işte böyle bir şey. İnsanalar zamanlarını aile kurup mutlu yaşamaya değil sürekli birbirlerini telefon kabı gibi değiştirmeye ve kullanıp atmaya harcıyorlar , ciddiyette yok oyuncak gibi herkes birbiryile oynuyor.
Tabiki bu kötü durumu KÜRESELCİLERde destekliyorlar.
Küreselciler heryerdeler filmler diziler vs vs insanların evlenmesini çoğalmasını nüfuısun artmasını istemiyorlar tam tersi ailel kurulmaması çocuk olmaması ve hatta insanların kısırlaştırılmalarını istiyorlar. (KÜRESELCİLER ŞEYTAN TARİKA apayrı ve farklıb ri konu başlığıdır. İsteyen googlden araştırıp sayfalarca bilgiyi günlerce okuyabilir.)Özetle sen 30 yaşında kundakta bebek değilsin ! filmlerde dizilerde yalancı medyada , akıl hastası ilişki uzmanlarının sallamasyon arıza videolarına bakıp aldanma halaa sana daha çoooook vaktin var diye verilen gazaalara inanMA !
Kadınların yaşları geçtikçe eskirler ve derleri değerleri azalır (erkeklerin gözünde) seni havaya sokup düzgün erkekleri sallamanı görmezden gelmeni ve onları boşlayıp sürekli yeni hayallere yelken açmanı söyleyenler , yaşın her geçen gün geçtikçe sen gerçeklerle yüzleşip artık değerin ederin azalmaya başladığında senin yanında olmayacaklar bunu unutma ! Öncelikle sevdiğin düzgün bir erkek var mı? yoksa ara bul çabala , aptal gibi MAL gibi oturup hiçbir çaba göstermeden bekleyen IQsü düşük tembel egolu kibirli ya da ezik aciz soğuk vs kadınların yaptığını yapma.. çaban olsun tanışmaya vs vs (düzgün erkekler tanışmaya hiçbir çabası omayan kadınlarla gidip ZORLA tanışmazlar bunu asla unutma , zorla gidip tanışan erkekler her kadına aynısını yapan yüzssüz it namussuz * güvenilmez aldatıp terkeden erkeklerdir onlar ve bunu kadınlar birtürlü anlamıyor ve öğrenemiyorlar çünkü onları çok fazla kandıran var ve bunu anlayamıyorlar.. sürekli yağcılık boyacılık sen aslansın kaplansın çok güzelsin prensessin! hayller öyle ama gerçekler öyle değil ? ) Düzgün bir erkek önce uzaktan hoşlandığı kadına bakar inceler ama bilmez sen evlimisin sözlümüsün sevgilin var mı? işte bu noktada kadınlara verilen yalan yanlış gazlaar büyük aşkları hiç başlamadan bitirir.. Kel gay feminist akıl hastası vs ilişki uzmanlarına göre erkek KÖPEK ve durup dururken utanmadan sıkılmadan senin üzerine atlamarı zorla gelip senle tanışmaları gerekiyor :-) tabii hayallr böyle ama ya gerçekler? bu ülkede erkeklere TVde sabahtan akşama kadar kaatiill saaapıkk taccizzci aabaazaa pisslik pisllik hakaretler ediliyor ve artık düzgün erkekler zorla hiçbir kadına gidip tanışmıyor, polislik olmak istemiyorlar.. normalide bu ! buülkede artık işler rayından çıktı ve sürekli erkeklerin ürerine saldırılıyor artık medyad ainternette herkyerde.. özetle çaban yoksa düzgün sonuç alamayacaksın demek oluyor.
Sana hakaret edenleri boş ver olay hakaret değil , olay gerçekler ama sana söyleniş tarzı bozuk ve yanlış.. sadece kendi durumu anla ve farket ve ona göre yol al (bence) seçim senin.. 30 yaşında artık olgun büyümüş bi kadınsın , yok ben kendimi hala liseli orta okullu bi kız gibi görüyorum diyorsun o sana kalmış :-) ozaman hayatta başarılar..033 Yorumla
Soran+1 yılLise çağında cinselliği yaşadım hayatım zaten kolay geçmedi ben hiç büyüyemedim bırak da hala liseli bir kız gibi hissedeyim. Şimdi sen bana diyeceksin ee yapmasaydın kardeşim izin vermeseydin kardeşim diyeceksin ee o zaman erkekler de yapmasaydı ama böyle olmuyor işte hep kız kendini korumak zorunda değil mi? Erkek işte erkek ya yapar değil mi? Bak ben de bu gerçeği çok geç anladım bilseydim bu ülkede kadının herşeyden sorumlu tutulduğunu suçlandığını inan bırak erkeklerin bana dokunmasına izin vermeyi onlardan kilometrelerce uzağa kaçardım ama o zaman anlayamadım
Bu memlekette herkes çok normalmiş düzgünmüş gibi bana giydiriyor. Herkes herşeyi kendine hak görüp beni suçluyor. Kullanılıp atılacak bir kız gibi görülmeyi ben istemedim. Ayrıca olgun deseler neyse, aminna. Kaba bir şekilde kart, evde kalmış gibi söylemlerde bulunduklarını zaten soru güncellememde belirttim. Kimsenin kimseyi bu şekilde aşağıya çekmeye incitmeye hakkı yok ama insanlar kendinde herşeyi hak görüyor maalesef. Bir de sen erkekler damgalanıyor zorluk yaşıyor falan demişsin iyi de yapan yine tacizini tecavüzünü yapıyor yapmıyor mu? Kadınlar öldürülmüyor mu? Erkekler de sütten çıkma ak kaşık değildir. Bir de kadınlar yaşları ilerledikçe eskir değerini yitirir falan diyorsun da. Sizin değeriniz azalmıyor mu sanki? Zaman kadın erkek fark etmiyor herkesin aleyhine işliyor bu gerçeği neden kabullenemiyorsunuz? her şey üreme sisteminden ibaret değildir. Genellemeler de güven vermez- +1 yıl
Ben sana söyleyeceğimi söyledin , nasıl istiyorsan öyle anla..
okumak istiyorsan bir daha bakarsın yukarıyı okursun..
Ben sana erkek yapar dediğimi hatırlamıyorum? bunları sen kendi kafandan söylüyorsun?
ALLAH emirlerine göre ZİNA (evlenmeden laf olsun diye keyif için cinsel ilişki yaşayıp yatıp kalkmak) herkese yasak !
İnsanlar birbirlerini oyuncak etmesinler aşkla sevgiyle oyuncak gibi oynayıp atmasınlar! diye
ama takan var mı YOK? insanlar dinsiz ALLAHsız medeniler olarak şehirde kapitalizmi yaşıyorlar.. onlara uyarsan onlardan olursun seçim senin..
yaa ALLAHın emrilerine uyarsın ya da Şeytanın , başka bir seçenek yok.
Ayrıca artık evlenmek kolay değil bu ülkede , ülkeyi ekonomik olarak batırıyorlar ahir zamanın sonuna dopğru gidiyoruz , kadınları zenginleştirip güzel işler verip erkekleri 2. sınıf vatandaş konumuna getiriryorlar günümüzde, erkekler zor iş bulurlarken kadınlara bol bol iş imkanı veriyorlar.. Bu bir terazi , kadınlara çok fazla yükseltirlerse erkekler alçalacak.
Ayrıca erkeklere kızıyorsun? seçtiğin erkekler senin aynandır ! Sen düzgünsen seçtiğin erkekte düzgün olacaktır , sen yamuksan bozuksan kaşaarın tekiyse seçtiğin erkekte aynısın olacaktır. Sen düzgün erkeğin kim olduğunu bilmezsen , ülke ekonomik olarak batarken zengin erkek arar, parasına göre erkek seçersen, ereği barlarda clublarda gecehayatında ararsan? ozaman kendi düşen ağlamaz ! kendi hatalarını gözlemle.
Soran+1 yılAynen zaten hep suçlu kadın ya da kız. Yani cinsiyet kız oldu mu ortadaki suçlu ya da sorumlu kadındır. Bırak ya beni yargılayacak kişi sen değilsin kendi düşen ağlamaz, kaşaaar falan. Haddini bil. İyi insanlar da kötülere bulaşabilir bu herkes için geçerli. İyi kadın kötü erkeği de bulabilir iyi adam kötü kadına da bulaşabilir sonra özünde iyilik oldu mu ayrılır yolunu çizer. Erkekleri koruyacağım diye bana book atma yok sen de onlar gibisindir falan. Nerden tanıyorsun? Kalbimi biliyor musun?
Soran+1 yılAyrıca ben zaten hatalarımın farkındayım bunu bana söylemene de gerek yok şu an zaten bilinçli bir kadınım. Hatalarını gözlemle falan deme nedenin zaten kendi hemcinslerini korumak. Başka derdin yok
Soran+1 yıl"ülkeyi ekonomik olarak batırıyorlar ahir zamanın sonuna dopğru gidiyoruz , kadınları zenginleştirip güzel işler verip erkekleri 2. sınıf vatandaş konumuna getiriryorlar günümüzde, erkekler zor iş bulurlarken kadınlara bol bol iş imkanı veriyorlar.. Bu bir terazi , kadınlara çok fazla yükseltirlerse erkekler alçalacak" iyi çatlamışsın bakıyorum 😂 kadın düşmanı seni kadınların yükselişi karşısında kudur daha çok çatla
Soran+1 yılSenin gibi kadın düşmanı biriyle konuşacak bişeyim olamaz. Son attığın yorumdan sonra ne söylediklerini takarım ne de sana cevap veririm. Amma kudurmuşsun kendinden güçlü kadınları görünce. Sen de zamanında üniversite okuyup kariyer peşinde koşsaydın da yüksek gelirli bir mesleğin olsaydı. Hani akıl vermeyi çok seviyorsun ya insanlara özellikle kadınlara. 🙂 Ben de sana akıl vereyim kendi hatalarını gözlemle. Çok azim gösterseydin bugün yüksek gelirli bir mesleğin olsaydı kadınların altında ezilmezdin. Kendi hatalarını gözlemle 😉 Herkes hak ettiğini yaşar
- +1 yıl
Bencede sen bi feministsin ,
Benim meseleğimin ne olduğunu bile bilmiyorsun senide ilgilendirmez?
benim ne okuyup okumadığı mı hangi üniv. den mezun olduüğuda seni hiç ilgilendirmiyor :-)
kendi kendine sallamışsında sallamışsın :-) kafana göre takıl OK sıkıntı değil.
Yüksek gelir konusuna gelirsen evet gelirim yüksesek değil "normal" ve bu ülkenin derdi dini imanı PARA olan kadınlarına hitap etmiyorum , doğrudur. Zaten bu ülkeden biriyle ciddi olma hedefimde YOK. Deri PARA olan kadınlar buülkede hırsızları YANDAŞ-Yalakaları, vurguncuları bulup onlarla sevgili olup tatlı hayatlar yaşayabilirler.. düzen böyle ülke böyle.. düzgün erkeklere onlara göre değiller.. bu ülkede düzgün insanlar CEZALANDIRILIRLAR ya da az kazanırlar normal.
Güçlü kadınmış , komedi.. günümüzde güçlü kadın erkeğe karşı DÜŞMAN kadındır ,
kadınların gücü başka birşeye yaramıyor? feminizm.. sen gidip bir teyzenin amcanın Torbasını mı taşırsın güçülüysen? hayır.. yoksa bir gariban yolda kalmış arabasını mı itersin? hayır
hangi güç? ne gücü? sizlere gazlanan güç kelimesi = PARA ! .. onu zaten biliyoruz bu ülkede kadınların derdi PARA.. yeni bir şey öğrenmedim senden :-) sen sadece bilinenleri garanti şekilde onaylayacak tarzda döktürmüşsün içindekileri sorun yok.
Doğru herkes hakettiği gibi yaşar ben şu an rahat yaşıyorum sorunum sıkıntım YOK :-)
30 yaşındasın diye laf üstüne laf yiyen ben değilim sensin oyüzden bana batan bir şey yok.
GÜÇ GÜÇ diye kendini yırtan da sensin :-) ben değilim.
Ne güçmüş.. NARSİSTLİK TAVAN yapmış buülkede :-)
Gazııı almış kadınlar kendilerini Cleopatra sanıyorlar :-)
Sen bildiğin yoldan devam et.. OK
Soran+1 yılBeni zaten ilgilendirmiyor ne iş yaptığın, sorgulama da gerek yok hani zaten yakınmandan belli oluyor az kazandığın. Sen elin kadınlarının kazancıyla ilgilenirsen millet de senin az kazancından söz eder, etme hakkını kendinde bulur. Beni ilgilendirmiyorsa seni de milletin kazancı ilgilendirmez net 🙂 Kendinize gelince benim özelim benim hayatım kimseyi ilgilendirmez dersiniz ama başka hayatları başka insanları rahatlıkla eleştirmeye yeltenirsiniz ama böyle bir dünya yok yani sen eleştirirsen karşıdaki seni eleştirir. Bu arada ben 30 yaşındaysam sen de 45'e doğru yol almışsın sence hangisi daha kötü? 😄 Bir de 25'lik bir adam gibi gelmiş yaşımdan vuruyor komik. Laf üstüne laf yiyen benmişim. Sanki sen hayatında hiç laf yemedin kimbilir size neler denmiştir de ne laflar yemişsinizdir de içinizde tutup dışa vurmuyorsunuz sırf kuyruğu dik tutmak için. 🙂 Benim içim dışım bir. Sizler gibi sinsi değilim. Kaldı ki onlar bana laf söylese ne olur? Yatmak isteyen herif yatamayınca kuyruk acısından beni aşağıya çekmeye çalışmış. Aman ne kadar önemli
Soran+1 yılHayır bu yaşta 20lik kızlara falan mı ilgi duyuyorsunuz? 30 yaşındaki kadını yaşlı bulmanın başka bir açıklaması olamaz çünkü. Çok şükür ben gençliğimi sağlıklı bir şekilde yaşadım bu yaşı göremeyenler de var bu hayatta. Amma dert olmuşuz millete
Soran+1 yılTamam abi sen büyüksün. Bot da cevabını en iyi cevap seçmiş ya. Tartıştığım insanın cevabını seçiyor bir de inadıma 😂😂
- +1 yıl
Ben, ZORLA BOT beni seçsin diye kendimimi yırtıyorum? gerçekleri söylüyorum !
ama insanlara BATIYOR.. DOĞRU söyleyeni 9 köyden kovarlar.
Ben seni tanımam etmem?
Sana çirkinsinde DEMEDİM?
düzgün bir erkekle tanışmak istiyorsan çaban olsun ve yukarıda yazdığım yazıya tekrar bak ve oku..
Ben DOĞULARI ve GERÇEKLERİ SÖYLÜYORUM !
Sana çevrenden laf söyleyenleri TAKMA ama kendi hataların varsada gözlemle düşün ve düzelt !
bukadar..
- +1 yıl
Herkesin bir alıcısı vardır.. HERKESİN ! seninde VAR , ama seni sevip almaya gelen erkeğe küfreder gibi bakarsan , saygısız konuşursan onu adam yerien koymazsan ozaman kim neyapsın?
Bak tekrar yazıyorum : .. düzgün bir erkek önce sana uzaktan bakar.. seni süzer kimsin nesin bilmez? sende ona bakmıyorsan iliglenmiyorsan tanışmaya hiçbir çaban yoksa küfreder gibi kötü kötü bakıyorsan.. bu şu anlamlara gelir = "senden hoışlanmadım , seni sevmedim ya da ben evliyim , szölüyüm seviglim var bana bakma defol git" .. bunları aklına yaz..
Ben sana Doğruları söylüyorum, yalan dolan hayal ürünü uydurma tekniklerle seni duygusal uçuruma sürekleyecek laflar etmiyorum.. Yokk erkeklerden kaç kıymetli olursun , yok bir erkek senle tanışmaya gelirse (düzgün erkekten bahsediyorum sende ona baktın beğendin ve bakıştınız sana geldi vs vs) onu tersle soğuk yap zorla kıymetli kız olursun , biraz peşinden koşsun kıymetini anlasın.. bu laflarıu söyleyen akıl hastası ilişki uzmanları var Türkiyede yaşamıyorlar sanki? ya da Türkiyede bir erkeğin zorla kadını peşinden koşmasını SAAPIKLIK olduğundan habersiz yaşıyorlar.. neyse konu uzamasın.. böyle..
Soran+1 yılUzamasın sorun yok ama sonuçta yorum yapmışsın burada bana da cevap verme hakkı doğuyor. Açıkçası ben geçmişte o ilişki uzmanlarının dediklerinin tam tersini yaptım. Erkeklere yüz de verdim ilgi de gösterdim üstlerine de titredim benimle yakınlaşmalarına da izin verdim. Sonuç ne oldu? Oroospu dediler aşağıladılar, kendilerini nimetten sayıp geri çektiler. Türlü türlü pislik yaptılar çok da detay vermeme gerek yok hani. Demek istediğim ben zararlı çıktım ben zarar gördüğümle kaldım. Hani diyorsun ya "30 yaşında kadınsın" kendince beni yaşımdan vurmaya çalışıyorsun. Kusura bakma nerdeyse 15 yılımı erkeklere feda ettim daha da feda edecek değilim. Hayat zaten acımasız, zamanımız ise kısıtlı. Dediğim gibi ben her şeyi yaşayarak öğrendim ben onlara önem verdim yeri geldi vaktimden, hayatımdan ödün verdim. Peki onlar ne yaptı? Yanımda olmadıkları gibi bir de bana darbe üstüne darbe vurdular. Tekrar söylüyorum ben herşeyi yaşayarak öğrendim ve gördüm ki insanlara özellikle erkeklere iyi ve vefalı kız olmak yaramıyor. Aksine mesafeli duran, yerine göre kötü davranan, harcama yaptıran kızı değerli görüp el üstünde tutuyorlar. Ben bunu gözlemlerime dayanarak söylüyorum. Hatta kolay ulaşınca hepten değersiz olarak görüyorlar. Benden 8 yaş küçük kız kardeşim var, ona her zaman hiçbir erkeğe çok yüz verme derim. Çünkü erkeklere yüz verince tepemize bineceklerini çok çok iyi biliyorum. Olayı feministliğe de bağlamaya gerek yok. İnsanoğlu yapı gereği zaten nankördür. Kötü kadınlar da tanıdım bu hayatta inkar edecek değilim ama maalesef erkeklerin de genel yapısı böyle. Türk erkeği böyle! Kolay ulaşınca kıymet mıymet vermiyor şefkatli yaklaşınca da soğuk durup uzaklaşıyor hatta kaba davranıyorlar. Günümüzle de ilgisi yok bu durumun.70'lerden 80'lerden bu yana hep zor kadınlar erkeklerin ilgisini çekmiştir. Uzmanlık bir durum yok yani. Bu gerçek, eski türk filmlerinin de esas konusudur. Kız zoru oynayınca adam daha çok meftun olur. Unutmayın ki filmler de toplumun bir yansımasıdır.
Soran+1 yılZaten bizler mükemmel bir toplumda da yaşamıyoruz. İnsan bu ülkede biriyle muhabbet ederken, evine giderken bile endişeye kapılıyor. Ben samimi davrandığım ya da gülümsediğim bir adamın bana "yollu" etiketi yapıştırmayacağını nerden bileceğim? Hani diyorsun ya soğuk davranmayın diye. Sen bunun bana garantisini verebilir misin? Veremezsin. Hayır soğuk davransak suç sıcak davransak yine suç. Bu arada zina konusuna da değinmişsin yanlış okumadıysam yanlış bulduğunu da belirtmişsin. Dinimize göre zaten bir bayan ile bir erkeğin el ele tutuşması bile haramdır bunu da göz önünde bulundurun. Sadece ilişki yaşayınca günaha girmiş olmuyorsunuz yani. Dininiz size nikah şartı koşuyor.
- +1 yıl
Sen bildiğin yoldan devam et.. OK..
Senin bu mantığında kesinlikle "DÜZGÜN" erkeklerle yolun kesilmez , kesişsede bu düşüncelerle BİTER ! Senin bu anlattıkların nerde namussuz şrefsizz itt erkek onlara göre ! Seçimlerini KÖTÜ erkeklerden yapp sonrada erkekleri suçlayamazsın.
Ben kendi deneyimlerime ve kendi erkek arkadaş çevreme göre sana şunu söyliyim : sen eğer bu erkek düşmanı feministçe düşüncelerle devam edersen.. sadece kendini değiş kardeşinide yakıp yanlış yöne çekersin amabenim söylemem bir şey değiştirmeyecek anladığım kadarıyla..
Sen kendi bildiğin yoldan git ve gör.. sonucu..
Soran+1 yılAynen tek doğru sensin 😂 valla verdiğim taktiklerden sonra kardeşim şu an el üstünde tutuluyor. Erkekler resmen üstüne titriyorlar önüne hediyeler saçıyorlar korkudan da cinsellik konusu bile açamıyorlar. 😉 Demek ki neymiş? Her erkek senin gibi düşünmüyormuş. Nokta.
Soran+1 yılGerçekler işine gelmediği için hala beni feminist olmakla suçluyor sun. Ben yönetime şikayette bulunacağım. Senin gibi erkek egemenliğine boyun eğmemi isteyen birinin görüşünün sorumda eig seçilmesinden rahatsızlık duyuyorum çünkü
Soran+1 yılDüzgün erkeklerle yolum kesişmezmiş puhaha düzgün erkek de sen misin? Sen düzgünsen neden bu konularda bu kadar hayıflanıyorsun peki? Demek ki senin de yolun düzgün kadınla kesişmemiş ki bu kadar dertlisin. 😉 Ee bu mantıkla zaten kesişmemesi de normal. Yani çok heveslenme. Burada evli haline bakmadan gelip kadınlara yavşayan erkeklerden de akıl alacak değilim. Düzgün insanın tanımını böyle insanlar yapamaz. Bu arada zina konusunda niye yorum yapamadın? İşine gelmedi tabi. Bir kaç gün önce oo zinhar haram diye atıp tutuyordun. Toplumca show yapmayı çok seviyorsunuz ama icraata gelince fos tabi. Bugün hangi kadın sana verse reddebilirsin ki 😉 Anca burada vaaz verirsin
Soran+1 yılDikkat et de yanan sen olma. Evli olduğu halde burada karıya kıza yavşayan tipler gelip edebiyat yapıyor bize ahlak dersi. veriyor komik. Kırk yaşındaki adam böyle bir sitede neden takılır? Büyük olasılıkla evlidir evli olduğu halde de burada arayışa geçiyordur. Şimdi böyle bir adamın ben sözlerini ne derece dikkate alabilirim ki? Hayatı kendi dünyandan ibaret sanan birisin. Bence sen de kendi bildiğin yoldan git sonra da burada kadınlar soğuk, pas vermiyor diye bizlere sızlan. 😉 Ee bu duruma siz getirdiniz. Şimdi niye şikayetleniyorsunuz ki? Toplum olarak milletin etek boyuna bakıp yollu damgası vuran aleyhinde atıp tutan sizlerdiniz. Şimdi korkudan insanlar size pas vermeyince de feministliğin arkasına mı sığınmaya başladınız? Kadınları bu noktaya sizler getirdiniz. Bak toplumun ne durumda olduğunu söylüyorum erkeklerin nasıl davrandığını söylüyorum buna bir cevap veremiyorsun. Neden biliyor musun? Çünkü sen de biliyorsun türk erkeğinin genel yapısını. Ama işine gelmediği için bahanelere sığınıyorsun. Ben feminist olsam avrupalı erkekleri de hedef alırım algı operasyonu yapma boşuna. Türk erkekleri eleştirdiğim ayan beyan ortada. Boşuna kendini paralama
- +1 yıl
Ben kendim hakkımd ahiçbir ukalaık yorum ya da EGO yapmıyorum? sen kendi kendine bana yorum yapmaya kalkıyorsun ! buraya gelip soru soran ben değilim , SENSİN.
Zina haramdır bunu 10 kere yazmaya gerek yok çünkü kadınların çoğu artık zaten ALLAHsıoz dinsiz medeni modern kapitalis tşehi rhayatı yaşıyorlar , lafta anlamıyorlar o yüzden kendi hallerine bırakmak gerkeiyor.
BEN HERBİ BOKU BİLİYORUM DİYELERİDE KENDİ HALİNE BIRAKMAK GEREKİYORKİ DUVARA TOSLAYA TOSLAYA, ELİ SOBADAN YANA YANA GERÇEĞİ ÖĞRENSİNLER !
Soran+1 yılHahaha insan özellikle bir genç kız gençken kıymetini bilmeli değil mi? 🙂 Gördüğümüz gibi hayat sandığımızdan daha gaddar. Bana sürekli sonun böyle olacak şöyle olacak gibisinden boş laf yapma. Kimin akıbetinin ne olacağını siz bilemezsiniz. Belki sizin gibi büyük büyük konuşanların sonu kötü olacak nerden biliyorsun?
Soran+1 yılBen de sana senin yanmayacağın ne malum diyorum. Hani çok bilmiş bilmiş konuşuyorsun ya hiç yanılmayacak biriymiş gibi. Üstelik milyonlarca erkeğin adına yorum yapıyorsun. Her adamın seninle aynı fikirde olduğunu nerden biliyorsun? Bu arada "kadınlar" dinsiz imansız yaşamıyor kadınlar yaşadıklarını erkeklerle yaşıyorlar tek başlarına o haltı yemiyorlar. Siz istiyorsunuz ki erkek hep pohpohlansın kimse onlara laf edemezsin mahrem konularında sadece kadın ayıplansın eleştirilsin. Asırlardır aynı kokuşmuş gelenekler sürsün. Çünkü işinize gelen bu.
Soran+1 yılKadının kazancı bile zoruna gitmiş hangi ideolojiye sahip olduğun az çok ortada kusura bakma. 😂 Kadınlara verilen haklar bile gözüne batmış yazık
Soran+1 yılBir kadın olarak heralde sana boyun eğecek değilim tabiki karşı çıkarım bu fikirlerine
Soran+1 yılHe he sen de kahinsin ya bu yüzden bilirsin sonumuzun ne olacağını. Kardeşim çok mutlu dert etme. "Sen ve senin gibi düşünen kadınlar ancak kendiniz gibi düşünen erkekleri bulacaksınız " Laf! Masum ve iyi niyetli bir genç kızken neden kötü niyetli erkekler denk geldi peki? Aaa o da benim tercihimdi değil mi? İstediğinizde ne de güzel yapılanlara kılıf uyduruyorsunuz. Neyse senin de sonunu görmen dileğiyle. Umarım büyük büyük konuşmanın bedelini o sonu yaşayarak ödersin
Soran+1 yılToksik bir toplumun içinde yaşıyoruz zaten kardeşim de benim önceki halim gibi saf, ön yargısız biri olursa çok çekeceği olur. Bu yüzden diyorum gözünü aç kendini kullandırma diye. 🙂
- +1 yıl
"Masum ve iyi niyetli bir genç kızken neden kötü niyetli erkekler denk geldi peki?"
ÇÜNKÜONLARI SEN SEÇTİN ! kimse kimseyle ZORLA görüşmez.. iyi erkek kim kötü erkek kim kendin bilmiyorsan ailen sana öğretmediyse bunu suçlusu erkekler mi?
Sen gitip akrebi elinle severmisin? ama bir kedi görünce seversin.. aklını kullanırsın !
Soran+1 yılAkrep akrepliğini evvelden göstermezse bilemezsin. Kimse bile isteye tehlikeye atlayamaz. Kim ister zarar görmek? Akıl var mantık var
En İyi Cevaplar
+1 yılBu bizim ülkemize has bir olay değil önce bunu kabullenmelisin!! İnsanların davranışları kontrol edemezsiniz maalesef hayat acımasız. İkincisi kadınların biyolojik gelişimi erkelere ile aynı değil kadınlar çabuk gelişir ve çabuk yaşlanır!! Asıl sebep doğurganlığın sona ermesi yani menopoz saatinin yaklaşması. Bir kadın ömrü boyunca kaç çocuk doğurabilir? Bunu bir araştır ama bir erkek hayatı boyunca isterse tek başına dünya nufusınu 100 katlanabilecek kadar üretkenliğe sahip. Ben olaya hem bilimsel hemde sosyolojik yaklaştım.
07 Yorumla
Soran+1 yılGenellemeler her zaman yanıltır genelleme yapılmasını çoğu konuda yanlış buluyorum şahsen. Üreme konusunda evet haklısınız bizim menopoz gibi bir şanssızlığımız var. Geç de olsa eninde sonunda menopoza gireceğiz ama kabul etmelisiniz ki her şey üreme sisteminden de ibaret değil yaşınız ilerledikçe cinsel performansınız düşüşe geçiyor sperm kaliteniz düşüşe geçiyor. Sonuç olarak zaman bazı konularda sizin de aleyhinize işliyor
- +1 yıl
Elbebu yaş ilerledikçe bizşmde birçok kaybımız var ama aynı yaşta bir kadın ile erkek aynı deformasyonlara uğramaz.
Soran+1 yılO hiç belli olmaz kadın var bakıyorsun kocasından genç gözüküyor kadın var kendini salmış ninelere benziyor
- +1 yıl
İstisna o dediğin özellikle Türkiye'de 100 kadınından biri dediğin gibi olabilir.
- +1 yıl
Kadın ömrü erkek ömründen fazla bu bilimsel olarak bir gerçek. Kaç defa araştırması yapıldı
- +1 yıl
@yağmur_yüreklim01 evet bu doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogurganlik meselesi. Bende anlamam neden kizlar olarak adet gormeye yani doğurgan olmaya 10 yasinda basliyoruz. Bu durumun yas ortalamasi 10-15 yas arasi. Bu yaslarda bir kiz hamile kalma durumunda evet ama o hamileligi ya da sanciyi cekebilecek gucte degilken neden bu kadar erken adet olma ve hamile kalma durumumuz var anlamiyorum.
Yani bir kadin 25 yasinda cocuk dogurmak istese,10-15 yasinda adet goren ve hamile kalabilir duruma baktigimiz zaman kafadan 10-15 yil bosa gidiyor. 10-15 yil yumurtalar da bosa gidiyor. Ve bizim vucudumuz var olan ureme hucresini kullaniyor. Yeni yumurta hucresi uretmiyor. 10-15 yil o hucreler boşa gidiyor baktığımız zaman.
Hani bu adet ve dogurgan olma işi 15-16 yaşından sonra olsaydi bu sorunlar olmazdi sanki. O erken yaslarda adet olmamiz var ya 1p yil kafadan giden kisim. O kisim 30 lu ve 40 li yaslarimiza eklenmis olsaydi bence daha cok vaktimiz olabilirdi ureme acisindan.
Yani kucuk yasta hamile kalabilir durumda olup ama bunyenin o yasta bu zorlu sureci kaldiramamasi durumu var ve net 10 yil kafadan gidiyor bu yuzden. Sonra da 30 lu yaslarda aslinda daha gencken biyolojik olarak çanlar calmaya basliyor.
O 10 yil kucuk yaslara degil de buyuk yaslarda olmus olsaydi. Bugun kadin icin ozellikle doğurganlik acisindan yasli kabul edilen yas 30lar degil. 40 lar veya 50 ler olurdu. Yani bu yaratilis mi bilmiyorum. Eski topraklar ilk adetlerini 16-17 yaslarinda gorduklerini soylerken bugun adet gorme yasi ciddi dusuk. 9-10 yaslarda. Dedigim gibi kafadan 10 yilimiz kucuk yasta oldugumuz icin gidiyor.
Kizlar cabuk gelisiyor aslinda bu da olmasaydi daha iyi olabilirdi sanki. Kucuk bir beden hamilelik, dogum, lohusa, emzirme bunlari kaldirabilecek durumda degil. 25-35 yas arasinda dogum yapan kadinlar bile bu sureci cok zor atlatirken daha kucuk yaslarda ureme konusunda kadin cinsiyetinin erken gelismesi sıkıntı baktığınız zaman. Ama yaratilis yapacak bir sey yok.
Dunya uzerinde butun acıyı, baskiyi yasayan biziz. Uzun yasiyoruz ama kaliteli yasayamiyoruz biz kadinlar. Erkeklerin 60-70 yillik omrunun yarısını bile dogru duzgun yasiyorsak yine iyi.
Surekli sancilar, hormon inis cikislari, bir yerinden kan gelmesi onunla basetmeye calismak ve bunun daha kucuk yasta basimiza gelmesi ve kucucuk yasta bununla ugrasmaya calismak, dogurganlik icin belli bir vaktinin olmasi, hamileligin, dogumun, lohusaligin asiri zor olmasi. Emzirme, cocuk buyutmenin zor olmasi.
Yapilan yeni arastirmalarda hamilelikten sonra kadinin hafizasi yok oluyor, zayifliyor. Aslinda cogu kadinda regl donemine yakin ya da o donemde de var bu mesele. Regl zaten hamileligin her ay ufak provasi gibi. Bende mesela reglden birkac gun once kafam calismiyor bunu gercekten farkediyorum, algim ufak kapaniyor sanki. Bunun sebebi bu iste.
Bazi kadinlar dogumdan sonra bile bazi seyleri hatirlamiyorum hafizam eskisi gibi degil diyorlar. Gercekten hamilelik, yasadigimiz hormonlar her seyi degistiren cok enteresan bir olay ve cok zorlu.
Menopozda basli basina bir dert. Gencliginde bu kadar sıkıntı cekip yaslaninca rahat edecegim diyemiyorsun. Bu sefer menopozun etkileri oluyor bir ton. Bir mezarda rahat edecegiz galiba.
Bu dunya uzerinde yaradan bize biyolojik olarak nefes alacak yer birakmamis sanki, baya bir eziyet cekiyoruz. Kuran da adet donemi eziyet olarak bahsediliyor zaten. Adet ve diger durumlarda eziyet. Kadin olmanin her evresi ayri dert, ayri sıkıntılı ve zorlu. Oteki tarafta mukafati olur mu belli de degil.
Erkeklerin yasadigi gibi kaliteli, sıkıntısız, mis gibi bir ömür yasayamiyoruz biz. Bir de biyolojik cektigimiz sıkıntılar yetmezmis gibi bunun sebeplerini ve toplumsal sorunlarini da cekiyoruz boyle. Gercekten cok zor.
34 Yorumla
Soran+1 yılAltına imzamı atarım bir de bunlar yetmezmiş gibi bir de toplumda baskı görüyoruz eziliyoruz bakire kalsan adın bakire kezo bakire kalmasan ilişki yaşasan oroospu diyorlar hatta bakire de olmasan ilişki de yaşasan yine kezban oroospusun ağzına geleni yapıştırıyorlar. Evlenmesen evde kaldın olur evlensen boşansan dul, bu yemiş, biz de faydalanırız olur. Bir de ağızları açıldı mı erkeklerin üzerinde daha çok baskı var derler
- +1 yıl
kaç aydır burdayım. böyle güzel anlamlı yorum yapan görmedim.
Soran+1 yıl@voyager_2001 Aynen kız kendini geliştirmiş belli
- +1 yıl
çok zekice, Değişik konulara dengeli atıfta bulunuyor. yaşı ne kadar doğru bilemiyorum. ama iyi bir birikime sahip olduğu anlaşılıyor. ama gizemli tabii
+1 yılBence bu durum yaşadığın sosyal hayatla ilgili çevrendeki insanlarin eğitim seviyesi de buna ilaveten. cunku çalıştığım iş yerinde sorumlumuz 41 yaşında kadın bekar aslında evde kalmış gözüyle bakılabilir ama gayet alımlı bakımlı hiç evlenmemis çoluğu çocuğu olmamış birisi. artik o da yuva kurup evlenmek istiyor ama bu kadar bekledikten sonra da adam gibi birisiyle evlenmek istiyor... bazende ben halimden memnunum diyor yani onun yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki anlatamam evlenip çoluk çocuğa karisacagina kariyer yapmış bir insan zamanında nişan atmış falan yani nasip kısmet
06 Yorumla- +1 yıl
Hakaret etmen de hiç hoş değil sen kimsin ki hareketin tutsun
Soran+1 yılSen kimsin ki sözlerin dikkate alınıp da yazdıkların okunsun
- +1 yıl
Annene sorabilirsin
Soran+1 yılSenin anana soralım direk
Soran+1 yılOkumuyorum yazdıklarını kaybol
- +1 yıl
Olur benim annem gibisini b*k bulursun sen 😁😁😁😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yıl30 yaşında ki kadın yaşlı değildir.. hala gençtir tabi ki de
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılYani benim çevremde böyle bi baskı yok açıkcası, kendi kendimi baskılıyorum biraz yaṣım geldi geçiyor hala kimse yok diye. Niyet doğurganlık vs. den çok yalnız kalmak istemediğimden yoksa insanların bakıṣ açısına kulak astığımdan değil. Zaten türkiyede yaṣamıyorum ve bu durumlarda iyi ki yaṣamıyorumda diyorum çünkü insanlar çok mutsuz ve mutsuzluklarını ancak ona buna sataṣarak giderdiklerini sanıyorlar. Yani sanane benim evliliğimden, çoluğumdan çoçuğumdan herkesde ṣeyimin bekçisi oldu mübarek 😂 o kadar düṣünen varsa düzgün birini bulsunlar o zaman ağzı olan konuṣuyor. Ayrıca yorumlardaki bazı erkeklere güldüm kendilerini 30+ hala genç gören var pes 😂 geneli bakımsız ve yaṣlı, ben 29 yaṣındayım çoğu benim yanımda babam gibi duruyor ṣaka yapmıyorum kaldı ki kendilerine 19 20 yaṣındaki kızların bakacaklarına çok inandırmıṣlar ama zaten internet alemi böyle tüm psikopatlar burada. Alın bi tanede ben paylaṣayım bu o' nun bunun ç' ocuğu gibi olanlar bu hayatta bi dikime yaramaz size söyleyeyim bunlar evlensede israf evlenmese evde kalsada israf- insan demek hakaret.
14 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarına sonuna kadar hak veriyorum. Tip desen tip yok şekil desen şekil yok ama nedense hepsi kendini kaf dağında görüyor. Örnek verdiğin beyinsiz gibiler de hem uçana koşana hallenir hem de milleti aşağılar. Kendine bakmaz. Buradaki kızlar asosyal ise kendisi de asosyal. Yoksa niye burada arayışa girsin? Bak kendisi de yazmış gelir bulurum diye. Ulan mal zaten kaliteli olsa sanalda aranmazsın. Bunlar bizi nasıl en küçük hastamızda eleştiriyor kaşaar diye etiket yapıştırıyorsa bizim de bu tür basiretsiz kişiliksiz erkekleri eleştirmemiz lazım. Hayır şahsen ben önüne gelene yürüyen hallenen abaza yavşaaak bir erkekle olmak istemem. Hayatımda yer vermem. Zaman kaybı olarak görürüm. Geçen sorumda "27 yaşından sonra kadının cinsel pazar değeri düşer ama erkeğinki yaşı ilerledikçe artar" diyen bir hödük bir mal vardı. Bana 17 18 yaşındaki kızlar asılıyor diye hava atıyor bir de. Geriizekalı mısın onlar zaten ergen, ergenleri mi dikkate alıyorsun diyince bana dönüp alayına yürüyoruz diye cevap verdi puhahaha böyle mal abazalar onu bile marifet sanıyor düşün. Alayına yürümek kalitenin değil vizyonsuzluğun göstergesidir ama gel de bunu böyle beyin yoksununu anlat 😀 bunlar kadın ilişki yaşayınca ayiplayan ama kendi yapınca skor olarak gören cahil çomar tipler işte. Alayına yürümeyi de bir skor olarak görüyor. Ben böyle basit ve kalitesiz birinin fikrini ne kadar dikkate alabilirim ki?
Soran+1 yılBu arada Türkiye'de olmamanıza sevindim. Keşke ben de temelli çıkabilsem bu toksik ve cahil ülkeden.23 yaşındaki kızın biri de yaşlı olduğumu belirtip yaşıyla övündü. Tek erkekler değil Türk kızlarının bazıları da böyle çomar kalitesiz. Hemcinsini ezip kendini ön plana atmaya çalışıyor
Soran+1 yılKlavyeden kaynaklı biraz yazım hatalarım olmuş kusura bakmayın
- +1 yıl
Evet ve bu yorumu bana onunla tanıṣmak isteyip sonra yüz vermediğim için değil sırf ona foto atmak istemediğim için yaptı 😂 yani psikopatlığa bakar mısın. En kötü kaṣarlar erkek kaṣarlarıdır böyle yorum yapanlar zaten erkeğin or. sudur yani sen nekadar kadın gördünde bu yorumu yapabiliyorsun demezler mi adama 😃 Ben zaten burada koca arayıṣında değilim bunu sanırım bu sitede 50 kere söyledim napim türkiyedeki adamı mesafe iliṣkisi sevmem kimseylede flört etmem ama sohbeti hemen flört olarak değerlendirdikleri için hemen gelin güvey oluyorlar. Cahilliklerine veriyorum.
Erkeklerin manipüle tekniklerinden biri zaten bu yaṣın geçiyor senden bi halt olmaz demeleri ve sadece cinsel amaçla bakmaları zaten baṣlı baṣına iğrenç.
Genç kızları anlamak mümkün değil zaten hep derim yavrum ben ṣuan 30um ama dün bende 23düm yani sende benim gibi olacaksın etme bulma dünyası ben 20li yaṣlarin baṣında kimseyi hor görmedim çok ṣükür kimseyede evde kalmıṣ olarak bakmadım ama bu hor gören kızların sonu hiç iyi bitmeyecek yaṣ aldıkca krize girecekler sanırım zaten küçülsünlerde cebime girsinler aradaki 5 6 yaṣtan kendilerini hemen genç görüyorlar beyin bedava nasılsa 😂
Valla size bol sabır diliyorum türkiyede herhalde ya kanser olurdum ya da katil inṣ sizde kurtulursunuz ya ülkeden ya da bu durumdan. 🌸
+1 yılKadınlara toplumda ki bakış açısı erkeğe göre aynı olmadığı için beklentiler oranında değerlendirmeler yapılır. Mesela kadınlar belli yaştan sonra dogurganlik azalması genel olarak kadın daha erken çöker o yüzden genç kadın ile evlen diye bir yöre var :) Erkekler de mesela bu içinde bulunduğumuz süreç dahil olmak üzere iş bulamayınca toplumda işsiz erkek, parasız erkek evi arabası bir birikimi yoksa o erkek bana bakamaz algısı oluşturmak. Bunlar hep toplumun kendi içinde ölücü çoğu kendi çerçevelerine göre haklı eğer psikolojik ve duygusal açıdan bakarsanız da kapılıp kendinizi hemen onay verirken bulabileceğiniz bir alan haline geldi. Sen kadınlara böyle bakılmasın çünkü ben kadınım ben iyi hissetmiyorum yanlış dersin ancak erkeğe bir laf etmeye kalktığında bunu erkek söylediğinde. Erkekler bize göre daha güçlü gibi düşüncelere kapılıp söyleyebilirsin. Bu konuşmalar farazi ama maalesef toplumda bunu yapan çok. Bu yüzden de 30 yaşında ki kadına kart da derler, geçen bir arkadaşımın kaldığı aparta genç öğrenciler gelmiş kız 24 yaşında abla sen bitmişsin yaşlısın demişler bunu diyenler de 18-20 yaşlarında kızlar :) Bu da çok göreceli yani o yüzden elalem enderden çıkıp kendi yoluna bakmak en iyisi. Ancak şunu unutma toplumda bu düşünceler varken de ona göre dikkatli olarak kendi yoluna bakarsan daha sağlıklı olur. Netice de toplumun görüşleri böyle olsa da sende arasında yaşıyorsun.
15 Yorumla- +1 yıl
Ben böyledir tanısı yapmadığımı farazi olduğunu ve toplum gorusundeki genel örneği verdiğimi belirttiğimi sanıyordum. Ama yeterince açık olmamış sanırım.
- +1 yıl
@Edatekn yoo doğum yeniler bedeni cildi araştırması yapılmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilinç dışı veya bilinç altı farkındalığın sebebidir bu dediğin Cinsel Pazar değeri denilen (cinsellik değil yanlış anlaşılmasın) bir araştırmada bu keşfedildi. Kadınlar 27 yaşından sonra yavaş yavaş değer kaybetmeye başlar Biliç altı farkındalıkta Kadının doğurganlığının düşüp yumurtaların omlet oluşu aynı zamanda zamanla Erkeğe oranla kadının daha fazla deforme ve yaşlanma göstermesidir. Erkekler öyle ya da böyle daha aktif bir hayat yaşayıp çalıştığı için vucut daha dinamik ve geç yaşlanma yaşıyor Öte yandan birazda biyoloji böyle Kadınlarsa yangel yat armut piş ağzıma düş tembelliğindeler Erkeklere göre daha rahat ve çabasız hayat sürüyorlar öte yandan kullanılan kozmetik malzemeler yoğun kimyasal içerikleri yüzündende cildi tahriş edip deforme olmasına sebep oluyor. Bide içsel bir farkındalık vardır Erkekde dahil yaşı ilerleyen kadının doğurganlığının düşüşünün farkındalığı derken değer kaybediyor. Son olarak Erkekler genç kadınıda daha çekici bulurken Tam tersi kadınlarda Olgun olanları daha çekici buluyorlar Bununda başlıca sebepleri 30 lu yaşlarda Erkeklerin 20 li yaşlarda ki o Toy çocuksu yüzünün yerine daha oturmuş daha maskülen bir görünümü olmakla beraber Tecrübe olgunluk Kariyer olarak kendini tamamlamışlık bu yaşlarda olunca değeri artıyor. Bütün bunlar doğamızın bir parçası ve gerçek isteyen kabul etsin isteyen etmesin Kadın 30 geçince Efendi sünepe seçeneksiz abaza Erkekler dışında seçeneksiz kalırlar.
213 Yorumla
Soran+1 yılKendini güzel avutmuşsun da boyun kaç merak ettim
Soran+1 yılYa da paran pulun kariyerin var mı? Kızlar bunlara bakıyor çünkü. Sırf erkeklikle kimse üstün olmuyor erkekten bol ne var bu memlekette
Soran+1 yılBir de o araştırmayı kim yapmış? Senin uydurduğun bir araştırma olmasın
Cevap sahibi+1 yılMeselenin ne benimle nede boyumla bir ilgisi yok ki Merak ediyorsan 1,84 zaten :D ve evet Kendi işletmem var. Optisyenim aylık gelirim 180.000 - 240.000 arası değişiyor. Evim arabam herşeyimde var.🤣 Ama bunları bi kenara bırak bu uydurma değildir. Defalarca gözlemlenmiş incelenmiş bir şey bunla ilgili bir grafik bile çıkarmışlardır şuana kadar. Ben sadece nedenlerini ayrıntılı şekilde açıkladım. Senin sorduğun sorunun veya neden böyle olduğunun arka planda ki sebepleri Kadınların çabuk Yaşlanması doğurganlıklarının azalması öte yandan Genç olanların daha tercih ediliyor oluşu, Erkekler için durumun tam tersi işlemesinin sebebi Çocuksu görüntüden çıkıp muhtemel gençlik yıllarında hiçbir şey sahip olmayıp 30 lu yaşlarda Daha bir Erkeksi ve ADAM gibi görüntüye sahip oluşu Tecrübe ve Olgunluğa ağır başlılığa sahip oluşu karakterinin oturması ve Muhtemel aynı bende olduğu gibi bu arada " yaşım 27 dir " 30 lara doğru Kariyer statü saygınlık çevre gibi unsurları bu yaş aralığında elde edip tamamlaması sayesinde daha fazla tercih edilir olurlar. Bu yüzden çoğu zamanda aldatanlar olursa erkeklerden bu yaşlarda gerçekleşir Çünkü Hem yaşı yüzünden daha çekici olması ile beraber yani bu anlattığım sebepler yanında Kadının çekiciliğinin azalması yani karısının Ve bide Maid coppin effect Etkisi "Erkeğin seçilmiş oluşu diğer kadınların gözünde ki değerini artırır ilgiyi artırır"Olayı yüzünden de ayrıca Evlenmiş erkek talep görür. Genelde iradesiz olan erkeklerin bu yaşlarda aldattığı görülür. Çevremde örnekleride var. Adam 25 lerinde evlendi 30 lara doğru Hatun mıknatısı gibi oldu bir yerden sonra baştan çıkardılar elbette 🤣
Soran+1 yılTamam kanka aynen senin gibi adamlar kesinlikle aldatılamaz mümkün değil 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir iddam hiç olmadı ki Kimse ne aldatılmaz nede vazgeçilmez değildir. Ha ama benim gibi adamları aldatmaya kalkan ve terkeden süzme s, alak olacağından sorun yok. Ben direk bulurum kasmam bile Oysa anca abaza damsalak sünepe zavallı Damacana bile hallenecek Erkek bulabilir ancak 🤣
Soran+1 yılAbazalar ilgimi çekmiyor sanalda, burada bile uyuz oluyorum. Penisini atıyorlar ben de sövüp engelliyorum 😂
Soran+1 yılŞöyle uzunca büyük kalın zenci penisi gönderiyorum karşılığında netten bulup 😀
Cevap sahibi+1 yılValla onlar açıktan abazalık yapan gürüh bi o kadar hatta daha fazla sinsi abaza çok bunlar ilgi iltifat çiçek böcek parayla işini yapıyor. Maksat bi an önce gönlü olsunda amacıma ulaşayım gerçekten sevdiğinden felan değil. Biz erkekler direk anlarız bu tipleri ama kadınların büyük çoğunluğu kandırılıyorlar.
Soran+1 yılHaklısın. Ben de kandım onlardan birine geçmişte ama yaşım çok gençti toydum daha.
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur Genelde ilgiye alakaya çok düşkünlük ve muhtaçlıl buna neden olur.
Soran+1 yılİlgi alaka olabilir ama muhtaçlıkla ilgisi yok. Güzel hediyeler, lüks restoranda yemekler, tatlılar hangi genç kızın hoşuna gitmez ki?
Cevap sahibi+1 yılİlgisi şöyle var Buna aşırı düşkünlük Bilinç altında (ki insan bilincin alt versiyonunda olan şeylerden kendi dahi haberi olmaz) Kendiyle barışık olamama Değersiz hissetme Öz değer kaybı veya Özgüvensizlikten kaynaklanır. Kişi bu eksikliği giderebilmeyi başkalarından gelen onaya bağlar. Başkalarından onay alma ihtiyacı güder. Buda ilgi ve alakaya fazlaca düşkünlük olarak tezahür edecektir. Ülkemizde kadınların çoğu DIşardan gösterdiklerinin aksine ciddi şekilde bir Öz değer sorunu yaşadığını söyleyebilirim bu bağlamda Öte yandan gösteriş yapma çaka satma kendini fazlaca övme kılık kıyafet pahalı eşyalar. BUnların gösterilmeside yine hemen hemen aynı sebepten kaynaklanır. Zira aksine kendine gerçekten güvenen kendiyle barışık bir insan kimseden ne onay bekler nede buna ihtiyaç duyacaktır. Ki biz buna GERÇEK ÖZGÜVEN DERİZ. maalesef ki günümüzde narşislik egoistlik ve buna yönelik haraketler Sanki Özgüvenli olmak gibi algılanmakla beraber Özgüvenli olduğunu göstermek için bunların yapılması gerektiğine dair bir yanlış ve çarpık algı mevcuttur. Şimdi şu ""Güzel hediyeler, lüks restoranda yemekler, tatlılar hangi genç kızın hoşuna gitmez ki "" Soruna gelirsek değil bi kızın dünyada ki cinsiyet farketmeksizin herkesin hoşuna gidecek şeydir. Para ve ona dayalı olan her şey Ancak maddiyata dayalı bir ilişki ancak çıkardan ibaret olur. Bu durumda da karşında ki insana "Bak ben senin paran için seninleyim"İmajı çizdikten sonra o İnsanın sana saf gerçek içten gelen bir sevgi ile arzu ile seni sevmesini bekleyemezsin Tüm insanlar şu yargıya varır. Para için gelen Para için gider böyle düşündürdüğün bir insandan gerçekten sana değer vermesini beklemen son derece abes ve absürt bir beklentiye girmek olur.
+1 yılBu tamamen bizim (ve diğer doğulu) kültürlere ait bi bakış açısı ve çok yanlış. Ben bir Avrupa ülkesinde yaşıyorum ve burada 27-28 yaşından önce evlenenlere erken evlenmiş gözüyle bakılıyor. Tabi ki o yaştan önce ilişkileri vs oluyor ama evlenip aile kurmak (ya da birlikte yaşamaya başlamak) o yaşlardan önce olmuyor genelde. Hele o yaşlardan önce çocuk yapmak baya istisnai bişey. Zaten eğitimini tamamlayıp bir iş bulup kariyerine başlayana kadar yaş geliyor 25 lere. İnsanin belli bir olgunluğa ulaşıp kendini keşfetmesi, ne istediğini bilmesi ve hayatına nasıl yön vermek istediğine karar vermesi de bu yaşlardan önce olmuyor zaten genelde.
Bir de kader denen bişey var. İnsan her istediğine istediğin zaman ulaşamıyor. Sana söylenenleri takma diycem ama bunun zor olduğunu biliyorum. maalesef bazen toplumum bize dayattığı şeylerle yaşamak zorunda kalıyoruz.21 Yorumla- +1 yıl
bende 5 yılönce ingiltereye yerlestim kafam rahatladı :D
Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Cahillik başka bir şey değil.
Geri kalmış toplumlarda olan şeyler maalesef bunlar.
Eğer çocuk yapmak gibi bir niyetin yoksa 30'lu yaşlar bir kadının belki de en seksi yaşları bile olabilir.
Çocuk konusu da doğurganlıktan dolayı var, 20'li yaşlarda doğurmak, 30'lu yaşlarda doğurmaya göre daha güvenli, biyolojik olarak böyle bildiğim kadarıyla.Çocuk doğurmayacaksan çevrende ki insanları ciddiye alma, geri kalmış bir toplumun insanlarının her dediğini ciddiye alırsak kafayı yeriz.
Yukarıda sana edilen lafları yazmışsın. Dış görünüşün nasıl bilmiyorum ama sağlıklı insanlar biribirine böyle laflar etmezler, bence sen zaten geri kalmış bir toplumun en alt segmentinden insanlarla bir aradasın, acilen ortamanı değiştir, düzgün insanlar da var.
32 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşları çoktan geçtim çocuk yapma şansımı kaybettim o zaman 😂
+1 yılBeyinsiz vizyonsuz insanları neden ciddiye alıyorsun?
Ömür uzadı, eskiden 18-22 yaş aralığına denk gelen dönem 30 yaşa kadar geldi. Gençlik orta yaş ve yaşlılık periyodları bile değişti. Bunu adapte olamayan canım kafana takmana hiç gerek yok.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki her kadın çocuk doğurmak zorunda. Doğurganlık azalırmış. Genlerin iyiyse ve şanslıysan 30lu yaşlarda çoğu 20li yaşlı kızlardan genç bile görünebilirsin. 20li yaşlarda yaşından kat be kat fazla gösteren kızlar gördüm. Ama çoğu kadına yaklaşıp yaşlarını bile soracak sohbete gelemeyen insanlardan gelen eleştirileri umursamak mantıksız. 30 yaşına gelip önünde göbeğinden ayağını bile göremeyen erkekler 30lu yaşlardaki kadına yaşlı diyor. Erkekler kadınlardan daha genç kalıyormuş. Saçları bile 30 yaşına gelmeden dökülüyor 😂 Aynaya bakmaktan bihaber erkekler bilim hakkında konuşur olmuş. Bir kadın bakımlıysa ve giyimine dikkat ediyorsa (dekolteden bahsetmiyorum) dişil enerjisiyle her zaman değerlidir. Onları boş ver.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü 30 yaşına kadar bir kadının bakire kalması imkansız mastürbasyon bile dayanmayaz oraya düşünceleri var.30 yaşına kadar bekar kalan kadın hakkında acaba cinsellik yaşadı mı? Bir kusuru mu var? İstegi hiç yok mu? seklinde düşünüyorlar bu çok kötü. Ayrıca bende nisanda 30 olcam bekarım 24 yaşında duruyorum. Boyum kısa kilom 44 Hiç sıkma canını belkide bekarlığını özlüyorlardır.❤️😂Emin ol herkes aslında kendi hayatına bakıyor senin evlenip evlenmemek onların derdi değil. laf koyduğunu sanıyorlar sende lafı koy ve geç kardeşim.
13 Yorumla- +1 yıl
Boyunuz kaç
Cevap sahibi+1 yılBoyum 154 canım
Cevap sahibi+1 yılBu arada bu düşünceler benim değil benimde karşılaştığım düşünceler maalesef kötü insan heryerde bu arada günümüz kutlu olsun
Bir kadın bakımlıysa sporunu yapıyorsa ya da en azından evde egzersiz yapıp hareket ediyorsa, tırnaklarına ojesine kadar dikkat ediyorsa, her gece kitap okumaya yeni şeyler öğrenmeye devam ediyorsa o kişi daha yaşlanmamıştır. Ama işten eve g. t büyüten insan yaşlanmıştır abi.
311 Yorumla- +1 yıl
Ben
- +1 yıl
Oje kullanmıyorum abdest alabilmek için diğerlerime katılıyorum
- +1 yıl
@Soruüreten teşekkür ederim
- +1 yıl
Niye @Berserk34
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen insanlara takılma klasik olacak ama ağzı olan konuşur her yaşın kendi güzelliği var o konuşanlar hiç mi o yaşları görmemiş ya da o yaşa gelmeyecek ya da o yaşa gelebilecek mi sen hayatını yaşamaya bak evlilikde öyle aceleye gelecek konu değil evlenmek için evlenillmez bir ömür geçireceksin senin sevdiğin seni seven birisini bul takma kafana rahat ol
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Ülkenin tamamında bu kıyaslama kültürü oluştu. Herhangi birşeyleri bir diğeri ile daha iyi daha kötü olarak kıyaslayan bir zihniyet oluşturuldu. Kültürsüzlükle alakalı bir durum 30 40 yaş gayet genç bir yaş. 1700 lerde yaşamıyoruz 50 yıllık bir insan ömrü yok artık. Ama bende kıyasladım. jsjdndndndndn
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa takma kimseyi. Ama paran varsa bence estetik yaptır. Kendini sev. Önce sen sev sonra gerisi gelir. Ben kendimi sevdiğim için kimse bana öyle laflar edemiyor. Ben 31 yaşındayım ailem evlenmemi istiyor ama işin tuhafı bana gelen görücüler de benden küçük. Hatta ablalarım bile benden kaç yaş küçükleri öneriyor. Kimse yaşımı farketmiyor galiba. Senin çevren sorunlu sende sorun yok. Ama ben kendimi çok seviyorum ondan Kimse ağzını açamıyor. Baksana sen bile kendine acır durumdasın. Acıma kendine yoksa Kimse sana değer vermez !
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sağol canım ama ister istemez bende de özgüvensizlik oluşuyor çünkü hep yargılandım annem zaten zorba biri olarak hep yargıladı sonra akrabalar çevre toplum derken psikolojim allak bullak oldu. Birçok sıkıntı yaşattılar bana. Kendini sevmen çok güzel bir şey aslında tüm insanlar olarak özümüzde hepimiz biraz benciliz kendimizi düşünürüz ama ben kendime karşı sevgimi pek gösteremiyorum heralde
Cevap sahibi+1 yılCevre çok etkiliyor insanı
Belki de yazdığın kadar kötü değilsin
Ailem özellikle annem bana neler diyordu
Ama oka başka şehire gittim kendimi farkettim
Akrabalar da alay ediyordu
Çok güzel olduğumu berbat aile ve akraba ortamından uzaklaşınca anladım
Şimdi yaşım büyüdü ama kendime güvenim sayesinde herkes bana hayran hayran bakıyor ailem akrabalarım hepsi
Gizli Üye(36-45)+1 yılGençler pek değil ama özellikle 50 yaş üstü yapıyo onları. 90 kiloya indiğim dönem vardı boyum 1.68. Bi gün dükkanda arkadaşımla oturuyoruz müşteriler de var. Kız da 48 kilo. Bence sen daha fazla kilo verme dedim. Kendi aramızda kilo konuşuyorduk. Bak ben de iyiyim artık acele etmicem kadın ordan şey dedi sen kendini kandırmaya devam et. Annemden büyüktür rahat 65 vardı. Evde kalmış kız laflarını çıkaranlar da kadınlar maalesef. Düşmanımız yine kadın. Özellikle büyük ve daha anlayışlı olması gerekenler
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen kendisi yaşlı olduğu için kıskanıp seni aşağıya çekmeye çalışmış bu şekilde iyi hissetmeye çalışırlar
Soran+1 yılTeyzem 60 küsur yaşında hatta kızı da benimle yaşıt döndü benim için telefonda anneme kart, kartlaşmış kız falan dedi ee ben kartsam senin kızın ne? Sonuçta benimle yaşıt değil mi kızın? Görünüşüme diyor desek o da değil ayrı şehirlerdeyiz 20 yaşımdan beri beni görmemiş birisi. Fotoğrafımı dahi görmemiş ama sırf yaşım ilerlediği için gelmiş bana kart diyor. Ben kartsam senin kızın da kart
Cevap sahibi+1 yılBir de diyorlar ki yaşlılara saygı. Kalkıp bir şey söylüyor olsak suçlu biz oluruz. Ağızlarından çıkanları kulakları duymuyor. Aslında tam yeri gelmiş ben öyleysem senin kızın da öyle kart anası demek lazım ama işte 😂😂
Soran+1 yılZaten teyzem çok kıskançtır kıskançlığını kusup durur hep. Kocası 20 yıl önce kendisini başka bir kadınla terk edip gitti bu yüzden millete bela oldu durdu böyle
Cevap sahibi+1 yılHep öyledir. Kendi hâlinde hayatından memnun insan kimseye laf sokmaya çalışmaz bunu çok gözlemledim. Hayatında bir şey yakalayamamış mutlu olamamış insanlar başkalarının işleriyle ilgilenir. Aslında acınası durumdalar mantık çerçevesinden bakacak olursak. Bir insanın sana zararı olmadıkça onun herhangi bir özelliği ile ilgili (üstelik yaş fiziksel özellikler gibi değiştirilemeyecek seyler hakkında) yerli yersiz konuşmaz acizlik. Gülüp geçmek lazım. Bizden kötü durumda oldukları belli ve bir şekilde hınç alabileceklerini düşünüyorlar 😂
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Toplumda kendini yetistirememiş insan çok yaşa göre, medeni hale göre değerlendiren hatta çocuk yapamayan kadına bile aşağılayıcı bir yaklaşım var bu ülkede. O seviyede insanlarla görüşmemek en güzeli. Çogu insan da bu baskılarla istemediği bir evliliğe başlıyor ve mutluymuş gibi hayatlar yaşıyor maalesef. Ve bunu yapanlar da en çok hemcinslerimiz maalesef. Ya cevabını vereceksin o insanlara ya da irtibatı keseceksin tamamen..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl30 yaş yaşlı bir yaş değil, sen bakma bizim millet alışmış çocuk yaşta evlendirmeye. Sana öyle diyenler kendileri öyledir, Sen çok değerlisin bunu kendine hep hatırlat, kimsenin seni öyle hakaretlerle yaralamasına izin verme. Ben Değerliyim de hep..🌺
31 Yorumla- +1 yıl
Güzel paylaşım
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30'una varmadan kelleşen, g. tü göbeği salmış İngiltere prensleri mi diyor bunu, hiç aynaya bakmıyorlarsa demek ki, böyle kadınlara laf atıyorlar, genç kızlar napsın böyle yamuk kafalıları, parası varsa eskortvari kızlarla takılıp kendini kandırırlar ancak.
32 Yorumla- +1 yıl
Tamam da kadınlara bu lafları yine kadınlar takıyor deniyor
Cevap sahibi+1 yılEvet kadınlar da yaş konusunda birbirinin üstüne çok gidiyor ama 30luk kadınlara, kart, yaşlı diyenler en çok erkekler, sanıyorlar ki kaç yaşına gelirse gelsin 20likler bunlar için ölüp bitecek. Kadınlar birbirini nereden vuracağını şaşırıyor artık, çoğu özgüvensiz, başkasını aa aşağıya çekmeye çalışıyor, yasayamadiklari özgür hayatı başkası yaşayınca kuduruyorlar işte böyle 😬 erken evlendi de başı göğe erdi sanki, evliliğinin kaç günü mutlu oldu acaba sormak lazım böyle şeyler söyleyenlere
+1 yılCahil insanlar öyle maalesef.29 olacağım, her zaman bakımlıyım, yaşımdan genç gözüktüğümü söylüyorlar, yeni şeyler yapmayı seviyorum. Yani heyecan ve tutku meselesi. Biz hayvan değiliz dişimize bakıp yaşımızdan puan verecek olan birisi kendi insan değildir zaten.
20 Yorumla30 yaşında bir erkek 20-22 yaşında bir kadınla iliski kurabilir ama sizin kurmanız zor 30 yaşındaki kadınlar genelde 35-40 civarı erkeklerle ilişki kuruyor.
20 li yaslarinizdayken siz de 30 daki erkeklere bakıyordunuz ama 30 a gelince 20 yaşındaki kadınlarla rekabet edemiyorsunuz, yani tarih tekerrür ediyor.
Gerçekler maalesef acı ama kabul etmek sizi özgür bırakır.
030 Yorumla- +1 yıl
Yoo ne alaka 30a gelsem biye 20lik kızlara bakan erkeklere bakıyım ki? Ayrıca bi erkek 30 35 yaşındayken 20 yaşındaki kızlara bakıyorsa o erkekte sorun vardır
Soran+1 yıl@Karameell_00 aynen işte herkesin adına yorum yapma hakkını kendinde nasıl buluyorlarsa. Ben senin gibi konuşan çok genç kız görüyorum mesela 30 yaşındaki erkeği ne yapayım genç kızlar varken diyen ama bu tipler kendilerini hep aynı boş fikirlerle söylemlerle avutmaya devam ediyorlar 😀
- +1 yıl
Aynen ha hayır sen 30 35teyken kimsinki 20lik kız sana bakıcak? Bide kendi kızları kış kardeşleri o yaşlardeyken 30luk adamla sevgili olsalalr kızı eve kapatırlar kendileri ne diyor hey allahıım yaaa
Soran+1 yıl@Karameell_00 bunlar kendilerini Elon Musk en kötü acun Ilıcalı falan sanıyorlar kanka 😂😂 çoğunun parası pulu bile yok genç kız istiyor şaka gibi
- +1 yıl
Alsjxlhxlxhxjxj
- +1 yıl
@Karameell_00 188 boyum var antrenörüm ayni zamanda, mukemmel bir fizigim var, yurtdisinda eğitime geldim iyi bir kariyerim var bana bakıyorlar merak etmeyin 😄
Yatağınızın içinde ağlayabilirsiniz ya da 40 yaşında bir adama yamanmaya çalışın, yaşıtlarıniz bakmaz artık size 😁😁
Soran+1 yılKıyamam. Şimdi fotoğrafına bakıp ona göre bir analiz yapardım ama inan değmez oturup ağlar beddua edersin sonra 😂😂
- +1 yıl
Ben 20 yaşındayken yaşıtım erkeklere bakıyordum diğer kızlar da öyle
Soran+1 yıl@uncanny00 bak bu ikisi sadece senin gördüğün. Yorumuna yazan kızlar sadece. Yanıldığını buradan anla
Soran+1 yıl@uncanny00 sen kendini kandırmaya çalışıyorsun görüşünün altına yorum yapan kızlar bile tezini çürüttü hala konuşuyorsun. Senin söylediklerinin gerçek olduğunu kim nerden bilecek? Kime sorsak hep peşinde kadınlar kızlar koşuyor zaten. Hepsi hikaye
- +1 yıl
5 yaş büyük olsa bile yaş farkı çok mu diye bir düşünüyoruz 8 yaş bir kuşak farkı ve çevremde o kadar okul hayatımda hep yaşıtlar sevgili oldu ve oluyor
- +1 yıl
Eniştem de ablamdan 2 yaş küçük son sevgilim benden 6 ay küçüktü sana da yazabiirler bir şeyi değiştirmez yani kadın erkek bu konuda aynı hatta kadınlar daha bakımlı ve uzun yaşıyor bu konuda avantajlıyız
- +1 yıl
@Soruüreten aynen kedilerinizle uzun uzun yaşarsınız puhaha 😄😄
- +1 yıl
Cevap veremeyince bu yaftayı attın demi ezik seni zamanla akıllanırsınız Allah’ın sopası yok belki sen yalnız ve uzun yaşarsın Allah bilir kalp kırmanın bedelini ödersin ama
- +1 yıl
@Soruüreten kalbin mi kırıldı 😄 sadece gerçekleri söylüyorum siz kabullenemiyorsunuz
Soran+1 yılProfil fotoğrafına baktım kastettiğin gibi iyi değilsin. Bu ego nerden geliyor anlamadım. Ayrıca mesajları ifşa etsen ne olur? Çoğu pembe hesaplı erkektir
Soran+1 yıl@Soruüreten hahaha bir de yakışıklıymış gibi fotoma bak falan demiş iyi güldüm. Bu türk erkeklerinin hepsi böyle kendini yakışıklı sanıyor ama görünürde bişey yok
- +1 yıl
Biz bakmıyor demedikki tabiki bana var olabilir ama sanki kadınlar 30a gelince 30 35 yalındaki erkekler 30luk yerine "sadece" 20lik kızlara baktıgını öngördügğn için seni şu an eleştiriyoruz oysaki 30luk kadın 20lik erkegede vakar bakmaz degil ama bu kadar genelleme yapmaya gerek yok ve kimse korkmasın yani herkesin bi alıcısı var
Soran+1 yıl@Karameell_00 bunun gibi insanlara bişey anlatamazsın duvara karşı konuş daha makbule geçer ciddi diyorum
Soran+1 yılHerkes herşeyin en iyisini istiyor ona bakarsan ama bu elde edebildikleri manasına gelmez. Ayrıca her genç kız da bakımlı ve güzel olmuyor neyi tartışıyorsunki daha
- +1 yıl
Ya biz demiyoruz ki erkek kendinden büyğgğne bakıyor tabikii daha küçüklere ya da aynı yaşındakilere bakar tıpkı kadınların küçük erkeklere az oranda baktıgı gibi ama sen 35 yaşındaki erkek 20lik kızlara bakıyor diyemezsin çünkü bu normal degil. Ha bakan var mı evet ama bu anormal bir durum. Bunuda genellememek lazım bence
- +1 yıl
Aynen yaa boşveriiin amannnn
Soran+1 yıl@Karameell_00 zaten özellikle genç kız isteyen 30luk bir erkekten hayır gelmez. Kız yaşlanınca daha gencini aramaya çıkar evlendiği kadını aldatır. Eşine sadık kalamaz bence böyle zihniyetteki biri
- +1 yıl
Aynen kesinlikle çok haklısın herkes dengini bulmalı
Yav redpillci embesiller doluşmuş gene "cinsel pazar değeri" diye zırvalıyorlar.
Sen kendi ayaklarının üzerinde dur ekonomik olarak, kendi hayatını kur, zamanı gelince istersen evlenirsin. Önemli olan ekonomik özgürlüğünü kazanman30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani elalem hep konuşucak bir şey bulur 20 yaşında evlenirsin aaa ne acelen vardı derler 25+ yaşında bekar birini görüncede evde kalmış derler eleştireceklerine kendilerine baksa herkes böyle olmaz ama işte. Hem kimse evlenmek çocuk yapmak zorunda değil kim ne zaman hazır hissederse o zaman a bazıları istemiyo mesela evlenmek çocuk yapmak tercih meselesi. Ben 40 yaşında doğuranda gördüm 40 yaşında evliliğin "e"sini bile duymak istmeyende. Kişiye göre değişir. O herşeyi eleştiren tiplerede ayrı bi sinirim zaten başkasının hayatı, başkasının karar sana neeeeee diyesim var hepsine ki diyorumda bazen. O yüzden takma boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir 'erkek' yoruma tohumdan düşüyorsunuz yazmış güldüm bayağı tohum sizde olmuyor muydu? 35 yaşında olsaydım 35 yaşında sperm kalitesi düşmüş adamla asla evlenmezdim şahsen 😅 20lik çıtır erkekler varken...
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen bir tanesi de yaş geçtikçe işiniz bitiyor, biz 30 üstündeyken bile genç kızla evleniriz yazmış saalak erkekliği ile övünüyor erkeklik bir cevhermiş gibi konuşuyor ben de verdim veriştirdim gerçekleri yüzüne vurdum sen 30 yaşın üstündeyken genç kız para olmadan seninle neden evlensin dedim cevap veremedi 😀
Soran+1 yılBunlar sırf erkek oldukları için kendilerini özel sanıyorlar ama yanılıyorlar.1.70 olduktan sonra erkek olsan ne olur? Ya da paran olmadıktan sonra önünde penisin olsa ne olur? Resmen penislerini güç sembolü gibi görüyorlar beynine soktuklarım. Cinsellikten daha önemli şeyler vardır hayatta, temel ihtiyaçlar gibi.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKlasik tc insani iste cahiller cunku. Cahil insandan medeniyet bekleyemezsin. Medeniyete öcü muamalesi yapan, kadina da yapar. Ama gidip teknoloji de kullanir sigirlar...
Erkeklerin cogu 30dan sonra patates oluyolar hic onlara laf eden yok varsa yoksa kadina her turlu psikolojik fiziksel siddeti kendilerine hak goruyolar.21 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendilerini avutuyorlar böylelikle
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEkşi Sözlükte erkekler çok atıp tutuyor 18-24 genç, 25+ yaşlı diye. 25+ olunca nine olduğunu sanıyorlar. İşin garip tarafı atıp tutarken o kişiden yüz bulmayı da bekliyorlar, aslında bir av taktığı ama çok ezikce.
22 Yorumla- +1 yıl
Site milf meraklısı erkek dolu, onu da söyle
- +1 yıl
Benim yerime söylemiş bulundun.
+1 yılMallar çünkü 30'un nesi yaşlı ayrıca olgun olmak muhteşşşem bir şeydir
16 Yorumla- +1 yıl
19...
Soran+1 yılbak kompleksli olmayan kaliteli kızlar kendini belli ediyor işte kız daha 19 yaşında gencecik ama 30 yaşın yaşlı bir yaş olmadığı gerçeğini söylüyor diğerleri gibi kasıtlı olarak yaştan vurup aşağıya çekmeye çalışmıyor çünkü kendisiyle barışık bilinçli bir kız. Kızın biri senden büyük 23 yaşında gelmiş bana yaşlı teyze falan yazmış
- +1 yıl
Ya iltifatların için teşekkür ederimm, çok şekersin. Ben sadece yaşıyla kendisini bir şey zanneden insanlara acıyorum, o 23 yaşındaki zavallı galiba seni aşağıya çekmeye çalışarak erkeklerin gözünde "taze et" gibi durmak istiyor, ne kadar aşağılayıcı bir yaklaşım. Hepsini geçtim lan 30'un neresi yaşlı? Bunlar kafayı yemiş, 30 yaşındaki kadınlara bakıyorum gayet genç, diri diri suratları, taş gibi insanlar. Yazık valla 30'u yaşlı gören zihniyete de, 40-50 yaşındaki kadın olgun diye aşağı görenlere de, hepsi kadınları et parçasından ibaret görüp kemik bekler gibi kemik yaşıyla ilgilenen hayvanlar. Ayrıca abla lütfen üzülme her insanın yaşayışı farklıdır ve hayat yarışma değildir, kalıpların ötesinde yaşamak bu tek tipleşmiş düzene yeni bir soluk getirerek insanlara özgürce yaşama imkanı vermiş olur. Evlilik çok da mühim bir şey değil ki, benim kuzenim 30'unda evlendi, evlenmese bile olurdu yani. Neyiz biz üremek için yaratılmış varlıklar mı? Hayır tabii ki, kimisi 30'undan sonra toparlar hayatını, deneyimlerinden faydalanır, kimisi de erken atılır ama hiçbirisi birbirine üstün gelmez.
Soran+1 yılSen de balsın bal. ❤️ Gördüğümüz gibi kalite insanlık yaşa bakmıyor genç yaşta da insan kendini geliştirip yüce gönüllü bir insan olabiliyor. Bir de sizin kuşağa ergen Z kuşağı, saygısız falan derler. İşte hiçbir konuda genelleme yapmamak lazım beş parmağın beşi bir değil. İnşallah kalbin gibi temiz, güzel bir geleceğin olur kardeşim.
- +1 yıl
Çokk teşekkür ederim umarım senin de düşüncelerinden parlak bir hayatın olur 🌻💓💓💓
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu insanları cidden anlamıyorum sizene yaa evlenmek kolaymı 25 yasina gelsende 30 yasina gelsende evde kaldij demesinler aga erkekler 30 yasina gelince evlenir bazısi bise demezler cok istiyorlarsa kendi evlatlarini evlendirsinler böylelerine cok sinir oluyorum hayatina hayirsiz biri ciksa ne dicekler bekarlık sultanlıktir kim ne derse desin
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bizim toplumda kimse ben ne olacağım, hayatta hiçbir şeyin garantisi yok demiyor. Yüksekten uçup büyük konuşmayı biliyorlar anca. Adalet olsa zaten bakire olmayan erkekler bakir kızla evlenme hakkını kendinde görmezdi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle bide her evlilik aynı olmuyor sende dersin ben ne zaman hazır hissedersem bu sizi alakadar etmez de evlensen ne zaman çocuk olucak olmuyosa bi sıkıntı mı var derler de derler çok kırıcılar kimse kusura bakmasin hakedene hakkettigi gibi cevap vericeksin
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Millet artık ön yargı ile hareket ediyor, biri yaşa takar biri engelli birey olduğun için reddeder yani bizim milletimiz gerçekten biraz akılsız toplum
35 Yorumla
Soran+1 yılÖyle valla yazılan çizilen yorumlara baksana
- +1 yıl
Güncellemeni okudum çirkin misin? O zama hemen işe koyul spora başla sağlıklı beslen bedenin güzelleşirse yüzün de güzelleşir bakımlı ol ve mutlu ol insan önce kendine ilgi göstermesi gerekir, ben bedensel yürüme engelliyim ama ne tipsizim ne de bakımsız çirkin biriyim, beni bu halim yüzünden reddeden çok oldu ama inancım hâlâ devam ediyor kaderimde ki insanı bekliyorum hakkımda hayırlısı 🤲
- +1 yıl
Helal olsun sana. Rabbim gönlüne göre hayirli bir kiz nasip etsin Amîn
Soran+1 yılÇirkin değilim aslında ama insanlar her türlü book atıyor çirkin ya da güzel ol fark etmiyor senin de Allah yardımcın olsun umarım hakkında hayırlısı olur
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. bana da az once yht garında bir büfede bir kız ccalısan abi dedi. kendide 20lerin basındadır ya da 25 cok üzücü bi durum. hos olmuyor karsı cinsten duyması
10 YorumlaBende şunu farkettim yaşıtım erkekler yaşliymisim gibi davranıyor. Aynı yaştayız kendileri daha yaşlı duruyor yanımda yine de beğenmiyorlar 😂😂😂
15 YorumlaSizin erkek versiyonunuzum bende. Daha az önce birisi burdan hakaret etti bana. Tamam bende yakışıklı olmadığımı biliyorum ama insanlar çirkin diye birine hakaret etmeyi hakmış gibi görüyorlar kendilerinde. Allah’ta bizi böyle yaratmış ne yapalım.
14 Yorumla
Soran+1 yılYa ben bu toplumda ne güzel insanlarda kusur bulunduğuna şahit oldum birinin çirkin demesiyle çirkin olacak değiliz bazıları sırf iibneeliğine kötü hissettirmek için diyor
Soran+1 yılKaldı ki çirkinsem de kime ne? Herkes güzel olmak zorunda mı? Niye böyle dert oluyorsa millete
Soran+1 yılRabbim herkesin kalbine göre verir
Bende otuz yaşındayım banada çok söylüyorlar üzülüyorum ama bide söyleyen kişiye bakmak lazım kendi hayatında birşeyler yapabilmişmi bir yere gelebilmişmi evlilik her şey değildir ayrıca böyle söyleyenler genelde hiçbir baltaya sap olamamış kendi hayatında hiçbir şeyi doğru düzgün yapamamış boş insanlar oluyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes ettiğini bulur merak etme. Benim ablam 30 unda evlendi ama kimse öyle şeyler demedi çünkü yaşadığın şehir hatta mahalle bile senin huzurunu etkileyen yegane şey.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sitede az önce biri bana teyzesin diye yazdı.😃
Kadınların yaşı herkese dert oluyor sanırım.
Biz kendimizden küçüklere ergen ufaklık muamelesi yapmıyoruz.
Onlar gelip bize yaşlı muamelesi yapıp mobbing uyguluyorlar.13 Yorumla
Soran+1 yılKanka 25 oldun mu teyzesin bu ülkede. 😂 Direk teyze diyorlar özellikle bu sitede. O değil sadece bu siteden de ibaret bir olay değil. Ben 26 yaşındayken bile babamlar 30 yaşına geldin diyorlardı düşünsene yaşını bile güzelce yaşamana izin vermiyorlar.26 dedin mi otomatikmen 30 oluyorsun yuvarlama hesap yapıyorlar 😂
- +1 yıl
😂O zaman bundan sonra şakayla karışık bizde yuvarlama yapıyoruz.
Teyze diyene küçülde cebime gir.
Abla diyenlere abla deme lazım olur.
Bizden yaşça küçük olanların yaşlarını daha küçültüp yerin dibine sokuyoruz.
Bizden büyük olanların yaşlarınıda dahada büyütüp mezara sokuyoruz.
20 li yaşlara senin yaş 15 dimi diye soruyoruz
Yaşı 50 ve üzeri olanlara senin yaş 65 mi 70 miydi diye sorup morelmen hepsini çökeltiyoruz.😂
Soran+1 yılAyy yok be kalsın bunlarla uğraştıkca daha strese giriyor insan. Bataklık gibiler zaten 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanımızde aşağılık kompleksi var ve aşırı derecede dış görünüş meraklısı. Bunlara göre kadın üretim makinesi olduğundan 30 yaşı geçmiş kadına kart deme cüreti gösteriyorlar. boş ver hangi birimizi güzeliz, yakışıklıyız ki, kendini üzme.
20 YorumlaÇevrende öyle insanlar varsa direk sil. Başkaları ne der diye yaşama hayatını. evlenmek zorunda değilsin ölsen seni üç günde unutacak insanlar için moralini bozma enerjini düşürme
32 Yorumla
Soran+1 yılZaten yaşarken laf yapıyorlar varlığımız zorlarına gidiyor heralde
Amaçları birilerinin canını yakmak. Kötülükten besleniyor onlar amaçları yaşam enerjinizi daha da düşürmek. Herkes karşılaşıyor. Kıskanıldığınız zaman özellikle yapıyorlar
21 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi cevap
+1 yılErkekler 30 olunca da çöküyor 23 yaşım amcam gibi duruyorlar kendilerine baksın onlar kadınlar 30 olunca da öyle yaşlı duran görmedim gayet iyiler
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü erkekler hep çıtır kızla evlenme derdinde 20 yaşındaki adamda 40 yaşındaki adamda 20 li yaşlarda kızlarla evlenme peşimde. 30 dan sonra talipler azalıyor. Erkekler nekadar olgun kadın seviyorum desede iş evlenmeye gelince 20 li yaşlarda kızları tercih ediyorlar
08 Yorumla
Soran+1 yılParanız varsa evlenirsiniz çok genç kızla. Sorudaki erkekler Ali Ağaoğluymus gibi genç kızla evleniriz yazmış hep. Trajikomik olan sorudaki kızlar da 20lik erkek varke 30luk erkeği istemem yazıyor
Cevap sahibi+1 yılKızlarda yalan söylüyor damat adsyubub maddi durumu iyiyse doktor avukatsa 30 lu yaşla olması sorun değil
Cevap sahibi+1 yıl@_Breeze_ ben tüm kızlardan bahsetmiyorum büyük bir kitleden bahsediyorum
- +1 yıl
Çok fazla arkadaş ortamım oldu. Hiçbir genç kız 30 yaş erkeklerle birlikte olduğunu görmedim. Birde büyük bölümünden bahsetmişsiniz sanki bütün kızları tanımışsın gibi. Bence kafanıza göre oran vermeyin. Aradaki uyum daha önemli. Doktorun tribi bir yere kadar çekiliyor. Çoğu kişi karakterine denk birisini arıyor. bunun içinde olgun yaşa gelmeyi tercih ediyorlar. Gidipte 20li yaşlarda bir kızla evlenen erkek gelecekte o kızın kendisinden boşanacağını biliyor olması gerekir. Çünkü anlık heveslere verilen kararlardir. 30 yaşına gelince aklı başına gelip ayrılacaktır.
Cevap sahibi+1 yıl@_Breeze_ türküye senin çevrenden oluşmuyor
Soran+1 yıl@_Breeze_ ahaha aynen bir de hala kendi düşüncesini dayatmaya çalışıyor kızlar sadece senin çevrenden ibaret değil diyerek. Kendilerini güzel avutuyorlar bırak avutsunlar. Hayat gerçekleri tokat gibi çarpar 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle erkekler var ama ben genelde olgun düşünceli 30 yaş üstü kadınları daha çok begenirim.
Yasitim (28) kızları beğenmiyorum çünkü daha karakterleri oturmamış oluyor. O kadından yapacagin çocuk da hasta olur. Kompleksli bir anneyle büyüsün istemem çocuğum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yanlış düşünüyorsunuz, 30 yaşına ulaşmış kadın/erkek fark etmeksizin, genel bir baskı balata sistem var, siz kadın olduğunuz için kendinize hissettirilen baskıyı bildiğiniz için bundan bahsetmişsiniz, ancak aynı baskı hatta daha fazlasına erkeklerde maruz kalıyor.
00 Yorumla
+1 yılKadının genelde ilisikilerde tek rolu dıs görüntüsüdür ( herkes icin degil) yas ilerleyince kırışıklık baslar guzel gorunum yavas yavas kaybolur bu yuzden kadınlar o yaslardan sonra yaslı ve mutsuz hisseder
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo ilgisi yok 16 17 yaşında güzel bir kızken de mutsuz hissediyordum.20 yaşında depresyon yüzünden de yaşlı gibi enerjim bitikti
- +1 yıl
Genel olarqk konusuyorum arkadasım
- Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılbu ülke asgari ücrete zam gelmesinin iyi bir şey olduğunu sanıp 20 yıldan fazladır da ülkeyi bitiren adama oy veriyorlar sence bu toplumun düşüncelerinin ne önemi var? 5 yaşındaki çocuğun yaptığı yorumu kafaya takmaktan farkı yok
10 Yorumla
+1 yılHayatlarindaki tek başarı evlilik ve çocuk sahibi olduğu için çürük toplumun böyle dayatmalari var.
20 Yorumla
+1 yılValla açıkçası bana 30 yaşına gelmiş kadın da erkek te kart gelir ama bakımlı ise ve genç duruyor ise öyle gelmez yinede ne kadar içimden kötü düşünsem bile karsimdakine bunu söylemem hakkım değil
00 YorumlaMaalesef millet yanlış düşünüyor hatta 30-35 yaşına kadar evlenmemiş erkeğe de bu yaşa kadar evlenmediyse kesin bi sorunu vardır başkasının uğraşamadığıyla ben hiç uğraşamam diyip reddeden çok kadın var.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. Çok genç bir yaş aslında, hiçbir kadın evlenmek zorunda değil, cin.. liģi merak edip Ortadoğu bakirelik tabusundan dolayı hatalı , ve erken evlilik yapıyor çoğu kadınlar, çoğunun hayatı bitik
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte bir tanesi çıkmış sen bu kafayla hep evde kalırsın yazmış sanki canımı yakacakmış gibi 😂 her gün dayak yiyeceğime aldatılacağıma evde kalmayı tercih ederim. Ya da evlenip kocamı aldatacağıma sadakatsiz bir insan olacağıma bekar kalır istediğimi yaşarım. Kocasını aldatan kadınlar bile sırf evlendiği için kendilerini üstün görüyor bu zihniyetler yüzünden. "Ama ben evlendim" tek başarı bu sanki hayatta
Soran+1 yıl@fth1998 kanka bizim toplum zihniyeti genel olarak çok kirli. Evli kadına aldattığı halde sırf evli olduğu için saygı duyarken bekar kadın seks yapınca ayıplıyor kınıyorlar. Zina dinimize göre günah ama neticede beni bağlayan bir günah. Allah yargılabilir ancak ama Türkiye'de insanlar gelip yargılama taşlama hakkını kendinde buluyor. Evli kadın kocasını aldatınca da hoş görüyorlar evli kadın diye saygı duyuyorlar. Sence hangisi daha ahlaksızlık? Kocasına ihanet eden kadın neden benim gibi bekar kalıp evlilik dışı ilişki yaşayan kadından daha çok saygı duyuyor? Burada bile görüyorum kocasını aldatan kadınlara yapılan yorumları. Evlilik dışı ilişki yaşayan kadına gelen yorumlar kadar ağır yorumlar gelmiyor
Soran+1 yılBir de toplumumuzda erkek ne yapsa müstahak. İhanet konularında sadece kadını hedef alan erkeğe destek veren belli bir kesim de var. Onları da kınıyorum burdan
Soran+1 yılAynen dayak yeseler de aldatılsalar da eşlerini affediyorlar bir de aldattığı kadını suçluyorlar sanki kocasını zorla yoldan çıkarmış gibi. Yani çok çarpık ilişkiler çok çarpık düşünce biçimleri var bu ülkede ama lafa gelince herkes en düzgün en namuslu insan
- +1 yıl
Bakirelik tabusundan dolayı cinselliģi merak edip sevmediģi adamla merakinı gidermek ićin evleniyorlar, hevesini alınca eßlerinden bıkıyorlar, eşlerinin peni.. i küçük , ince olunca sosyal medyadan buldukları adamlarla gòrüntülü sek.. yapıyorlar, adamın peni.. i kocasınınkinden 3-5 cm büyük olunca ve daha kalın olunca bulußup yatıyorlar, o adamların da kafa yapısı bakire olmayanla evlenmem olduğundan yatınca kadınla amacına ulaßıyor, kadın evlenelim deyince ben evlenmeyi düşünmüyorum diyor, bazı kadınlar kocasının penisi küçük , ince olunca belki bu adamın ki büyüktür diye aldatıyor, görüyor ki adamın ki kocasının ki ile aynı boyda ve kalınlıkta, adam evlenmeyince de tekrar eßinin yanına gidiyor, evli kadınlar sosyal medyada peni.. resmi görmek istiyor, görüntülü göster diyor, bunlara bakıp mastürbasyon.. asyon yapmak istiyorlar, çoğu kadın eşini sevmeden evleniyor, yakın çevresindekilere inat bende evlendim demek için evleniyorlar.
Soran+1 yılMesele birinin bu hatları yemesi değil kocasını falan aldatması değil onun yaptığı zaten yanlış. Ben toplumdaki adaletsizlikten yozlaşmadan bahsediyorum
+1 yıl30 yaş bence evlenmek için yaşlı olunan bir yaş. Bu sözüm seni üzerse de kusura bakma ama düşüncem bu. Bence bir kız 27 ye gelmeden evlenmeli. Çünkü 27 olunca hızla 30 oluyor sanki o yaş
05 Yorumla- +1 yıl
Kızlar için 30 yaş yaşlıdır bence. Erkekler için de 35 yaş yaşlı denebilir.
Soran+1 yılAynen tek doğru sensin kanka
- +1 yıl
Ben kendi düşüncemi söyledim. Tek doğru benim demedim
- +1 yıl
25’te mezun oldum 27’de işe girdim doğru erkek çıkmadı çoğu kız da böyle günümüzde
- +1 yıl
Ben evlenirsem 20-25 yaş aralığındaki kızlarla evlenmek istiyorum
+1 yılİnsanların kafasında 25 yaşına kadar elinde mesleği ve üstün başarılı olup evi ve arabası olmuş olsun istiyor ama bu imkansız. Fakat 30 yaşında olup altında arabası olan arkadaşlarım var. Çevremde hep örnek gösterirler bana onları
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı bir zihin yapısı.
Toplum genel olarak bu tarz gelenekçi kafadan tam çıkamadı maalesef.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılSaygısız, bencil bir toplum olma yolunda hızla ilerlediğimiz için.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılevlenme baskısı toplumun akrabalarn baskısı of gerçekten 25 ten sonra hayat boş ve sıkıcı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenme ve cocuk baskısı yüzünden. Çevremde evli çocuklu olanların hepsi mutsuz. Çocuklu olup mutlu olana denk gelmedim. Evlilik ise aşk yoksa zaten yorucu.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanırım Türkiye şartlarında insanların daha hızlı çökmesinden dolayısıyla olduğundan çok daha yaşlı görünmesinden kaynaklanıyor, ama bu durum sadece kadınlara özel değil, erkeklerde aynı şekilde.
10 Yorumla
+1 yıl30um gayet de genc hissediyorum hiç de korkunc degil. Toplumsal zorbalık kafaya talmaya değmeyen bi unsur
20 Yorumlamaalesef öyle. 40 yaşında kadinlar da ayni sebepten bir ayağım çukurda artık diye öteki dünyaya göçmeyi bekliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de çıtır oğlan oluyorsun bu yaşta değil mi 😂😂
+1 yılNormali o zaten. Tuhaf falan değil ,😂 30 çok iyi bence. Erkekle kendinizi bir tutmayı ne zaman bırakacaksınız
08 Yorumla
Soran+1 yılEe sen de 24 yaşına gelmişsin neticede artık çıtır değilsin Türk toplumuna göre kartsın 18 20 yaşındaki kızlar varken kimse sana göz ucuyla bile bakmaz sen de bu gerçeği kabullen
- +1 yıl
Kabullendim ki. Ben farkındayım zaten. Erkekler bizim gibi güzellikleri çabuk gitmiyor. Onlarla kendini bir tutma
- +1 yıl
Bu arada ayrıntıyı yeni okudum sen başarılı biriysen seni kıskandıkları için senin eksik yönünü bularak kendilerini rahatlatıyorlardır. Sen onlara evet evde kaldım ya ahahha falan dersen dahada kuduracaklardır.
Soran+1 yılHayatım "erkekler geç yaşlanır" gibi genellemeler ne kadar güvenilir olabilir ki? Türkiye'de bazı erkekler bile erkenden çöküyor çünkü hayat şartları belli ekonomik sıkıntı toplum sorunları derken insanlar belini doğrultamıyor bu sadece kadına özgü bir durum değil ki
Soran+1 yılYalnız cilt yapıları bizimkine göre daha dayanıklı bak o konuda haklısınız. Bizim vücudumuz deforme olmaya daha eğilimli. Tabi bu bilimsel gerçek de yine hepsini kapsamaz adama bakıyorsun 22 yaşında ama 35 gibi gözüküyor
- +1 yıl
İstediği kadar çöksün kötü durmuyo bizimki gibi. Bu bi gerçek.
- +1 yıl
Erkekler geç yaşlanır diyosun da ki öyle değil tam tersi,
Kadınlar daha fazla yaşıyor erkeklerden yani genç erkeklerle evlenmeliyiz - +1 yıl
@Soruüreten erkeklerin daha az yaşadığı bilinen bi şey ama dış görünüşün önemli olduğunu kavramalısın
Ülkemizde doğurmak kadının 2. kupasıdır. Birinci kupa ise evliliktir. Şimdi sen 1. kupayı almamışsın ve 2. kupanın süresi doluyor diye sana acele ettiriyorlar.
00 YorumlaBir kadın 30'dan sonra daha güzelleşir, hem ruhen hem de görüntü olarak bir kadın yaşlanmaz. Yıllar geçtikçe kıymetlenir, olgunlaştıkça görüşlerin farklılaştıkça güzelleşirsin. Yaş gereği daha olgunsun çünkü asıl vizyonsuzluk yasa takanların durumu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl30 yaşındaki Ruslar fistik gibiler sanki 20 yaşındaymış gibi ama aslında 30 yaşında Türk kadınları bakımı pek yapmadığı icin olabilir belki
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saçma sapan bir hayat ve ondan da beter yorumlar 😅
11 Yorumla
Soran+1 yıl😃
- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler