AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
30 dan sonra çoğu kadın yaşlanmaya başlıyor, bu çok normal. Kızlar 11 yaşında ergenliğe girdiği için çökme süreci de daha erken başlıyor.
Ben 36 yaşındayım, yaşıtım kız arkadaşlarım yanımda annem gibi durmaya başladı artık
11 yaşında ergenliğe giren regl olan mı var ya 😀 ben bile o kadar gelişkin olduğum halde 13 ümde girdim. Bunlar çok büyük içi boş genellemeler. Yaşı geçmiş genç gözüken kadınlarımız da var ona bakarsan
28 olunca bile teyze gibi oluyor bazıları. Ben 30 olayına katılıyorum. Erkek de yaşlanmaya başlıyor 35 ten sonra ama olgun görüntü diye bir durum var erkekte. Kadında ise daha ziyade vucut bozulması.
Algı meselesi. Herkes aynı olacak değil neticede
Aynen herkesin fikri kendine
Yaşım 21 ama 30lu yaşlardaki kadınlar genç kızlardan daha çekici geliyor bana 😊
Bu sitedekileri kafana taktığını söyleme sakın!! Çoğu ensest sapık.
Gerçekten kalbi kötü iğrenç insanlar var Allah onlarin bin belasini versin diğer tarafta ödicekler hesabini
İnşallah ya gerçekten insanların kalbi kırılır mı incinir mi diye hiç düşünmüyorlar.
Evet cidden empati duygulari yok bazilarinin
30 yaş gayet ideal güzel yaş ama ülkemiz de evde kalmış olmuş. Bitmiş hissettiriyorlar aksine öyle Bi durum yok
🤷🏻♀️ bilemiyorum..
ama emin ol en güzel yaslar.. pek takma söylenenleri.. bizede teyze diyorlar aman boş ver 🤣
30 kadınlığın başlangici yani anne olma evlilik tarzı bir konumda olmak yaşlı gibi davranan yoktur bence
Ben 32den gün aldım ama internettte 33 çıkıyor ve bana biri dedi ki 25 26 yaşında görünüyorsun? ve çok şaşırıyorlar
Ulan tam troll yorum yapacaktım güncel ciğerimi yaktı 🚬
Kanka boş ver üzülme onların çoğu öncesinde övgü yağdıran insanlardı 😂 koklatmayınca durum bu noktaya geldi
Git evlen o zaman burada soracağına teyze ne yapayım ben mi ayarlıyayım sana
7 yaş küçükler bana teyze diyorlar. Sen git önce üstüne bişey giy abaza burada böyle çıtır düşüremezsin
Yok öyle bir derdim yokta senin yaşındakiler çoluğa çocuğa karışıyor sen gelmişsin 30 yaşına evde yalnızım diye yakınıyorsun çok zavallıca değil mi seni alacak adam demez mi bu yaşa kadar kimle yatıp kimle kalktın diye üzüldüm sana
Senin yaşındakiler çoluk çocuğa karışıyor mu puhaha ne kadar sığ bir düşünce. Herkes evlenmek zorunda değil ki. Kaldı ki evlenip boşanan da aldatılıp mutsuz olan da var ama değil mi? Evde yalnızım mı demişim, evde olduğumu nerden çıkardın? Ne iş yaptığımı size söyleme zorunluluğum yok çünkü sorunun konusu kariyer/iş değil toplumdaki genel algı. Bu yüzden işimden uğraşımdan bahsetmeme de gerek yok. Bu yaşa kadar seks yapmadım ama geçmişte yaptım evet. Bu da sadece beni bağlar sonuç olarak benim evleneceğim adam da bakir olmayacak derdi tasası sana düşmesin
Daha önce seks yapmışsın evlilik olmadan uçkuruna düşmüşsün ama karşımdaki bakir olmayacak diye kendine pay çıkarıp savunuyorsun kıyamam sana ya :D ama sana bir şey diyeyim bu toplumda kadınlar geçmişiyle erkekler ise mesleğinden sorumlu tutulur senin değer yargılarını kimse iplemez maalesef bu kafayla evde kalmaya devam edersin o yüzden Başkalarının hayatından kendine pay çıkarma sen yine de.. önüne bak derim :D tabi senin hayatın beni ilgilendirmez ama sonuçta bir soru soruyorsun fikrimizi belirtiyoruz bu durum normal değil yani
Aynen belki de orta tipli ingiliz bir beyle evlenirim belki bir mucize olur kimbilir
Bu arada çırılçıplak soyunup bekareti savunmak da komik geldi. Erkek olunca her şey mübah heralde zina haram her şey mübah oluyor 😃
Ben dindar değilim sen 30 yaşındasın o kısmı kaçırıyorsun benim gibi yaşayamazsın hayatı
30 yaşında olunca ne oluyor? Dindar değilsin ama gelmiş evlilik dışı seks yaptığım için yargılıyorsun ne saçma saalak insansın ya
Ben gayet de istediğim gibi yaşıyorum hayatı. Ben bu yıl 30 yaşımı doldurabilirim ama süt gibi vücudum var genç gözüküyorum belki senden bile genç gözüküyorumdur 30 yaş diyince yaşlı kart kadın geliyor aklınıza heralde sizin ama herkes öyle değil
Dindar olmayan herkes evlilik dışı seksi mi onaylıyor aq salağı neyin kafasını yaşıyorsun beynin erimiş senin git evlen gerçekten yazma bana
Uza soruma yazıp durma
Mal işte kendin yapamadın tabi biz yapınca sorun oldu bakir erkeği kimse sevmez hadi kaybol
KDOSADW aynen
Tek derdi kızların seks yapması. Kendine gelince erkek olduğu için seks yapmak ister kendi yapamayıp kızlar yapınca zoruna gitmiş bir de yaşımdan vurmaya çalışıyor ben de senin gibi çömez sevmiyorum zaten boş laf yapıp durma daha fazla
30 yaşında olan seks yapamıyor hayatını yaşayamıyor sanki. İsteyen 40 yaşında 50 yaşında da yapar komiksin. Bence şart da değil senin gibi zihniyetlerle olacağıma elimle takılırım daha iyi.
Sorun önce yaşım oldu sonra önceden genç kızken yaptığım seks oldu. İnsanlar sana göre mi şekil alacak? Senin değer yargılarını ya da tercihlerini ipleyen var mı acaba?
Çocuğa bak hem bakire hem genç istiyor aynen kesin bulursun bu devirde. 😃 Bu devirde kimin eli kimin cebinde değil siz hala bekaret arayın 😃
Senle evlenecek adama allah yardım etsin diyorum amin
Seninle evlenecek hatuna da
Aksine kadınlar 30 dan sonra kendilerini keşfederler ve fikirsel olarak daha kaliteli bir hayat yaşamaya başlarlar
Olur öyle ya fazla aldırış etmemek lazım yolun yarısına yaklaşıyor insan belki ondandır ama gerek yok kafaya takmaya
Erkek dura dura koç, kadın dura dura hiç olur derler. Çünkü erkekler için doğurganlık azalmıyor 70 yaşında bir erkek baba olabilir ama kadın belli bir yaştan sonra anne olamıyor.
Tamam ama sonuçta cinsel performansınız düşüşe geçiyor yaş ilerledikçe. Sperm kalitesi düşüşe geçiyor siz de genç adamlara yanında bir hiç oluyorsunuz birbirimizi kandırmayalım
Siz de genç adamların yanında hiç oluyorsunuz
Elbette yaşlı bir dede ile 30 yaşında performansının zirvesindeki bir erkek aynı değil ama Acun veya ali ağaoglu gibileri çok ama çok genç ve en güzel kızları götürüyor. Buda bir gerçek 👍
Evet çünkü para faktörü devreye giriyor sen de o kadar zengin ol sen de genç kızları götür. Sanki acun ve Ali Ağaoğlu bilmiyor o kızların para için kendileriyle takıldıklarını. Biliyorlar ama bu gerçeği görmezden geliyorlar. Dediğin gibi düşünürsek seda sayan da parasıyla genç adam bulup evlendi. Kadın da parasıyla kendinden genç adamları yanında tutuyor. Pınar Altuğ'da seksi ve çekici biri olduğu için kendinden yaşça küçük, genç biriyle evlenebildi mesela.
Çok mu çirkinsin?
Çirkinim dedim mi 🤦
Çirkinim demiş olsan sorar mıydım?
Demi aldirma yaslilar yapio bunu yeni nesil digil...
Salla onlari boz hatta devir
Lafımı söylüyorum zaten beni yermeye çalışan tüm pisliklere de yol verdim hayatımdan çıkardım
En guzeli.
Bunu sadece kadınlara demiyolar rahat ol 😀erkeklerede diyolar nezmaan evlencen nolcaksın böyle bekar hayat geçmez va yalnız değlsin yani 😀
üretmenin yaşamanın yaşı yok
ama 30'a gelenlerde ruhen çökmüşlük olduğu için bu algı yayıldı bilginize,
Daha dün 29a bastım yapmayın şimdiden depresyon mood açıcam😶
Doğum gününüz kutlu olsun 🤎
Nice yıllara
Teşekkür ederim 😄
Rica ederim
Evet bu ülkede ne doğru ki bu doğru olsun
20 de evlenirsen çok genç 30 da geç kalmışsın derler her konuda söz hakları varmış gibi 10 sene verirler hemde hayatının en yoğun en dolu dolu olan dönemlerinde
Aslında bu çok göreceli bişey kime göre neye göre eğer inanıyorsan herşeyin bi vakti zamanı var çok takılma it ürür kervan yürür.
Kulaklarını her bişeye kapat sadece hayal ve içinden geldiği gibi yaşa ona buna bakarsan iş var bu ülkede
Bence eskidendi bunlar. şu an 30 yaşındaki nesil yaşını bile kabullenemiyor. Daha dinç, dinamik, kendine bakmayı biliyor, erkenden çökmüyor. Geç evlenip, sorumluluklar altında ezilip yıpranmıyorlar
özellikle bu sitede çok oluyor bana da öyle yapıyorlar ki yaşım 38 dışarıda hiç böyle birşeyle karşılaşmadım
ben kötü hissetmiyorum, hissettiremiyorlar. öyle diyenler olmadı yüzüme karşı ama olursa cevaplarını alırlar..
canım oldukları için. bu ayrımı yapan tipler cahil yani ülkenin yüzde 90ı gibi. klasik ortadoğulu gerici kafası. o yüzden s2ktr et takma.
20 yaşındayken 30 yanındakilere amca diyodunuz
Valla ben demiyordum o dediğin genelde Z kuşağında var. Ben y kuşağındanım bizim nesilde yoktu böyle saygısızlıklar falan
Adam gibi adamsın 👍
Tohumdan düşüyorsunuz. Kadın 35 yaşında hurdaya çıkıyor. Erkek antika değeri kazanıyor.
Kendini avutma siz de yaşınız ilerledikçe gücünüzü kaybediyorsunuz saç maç bile kalmıyor sakallar beyazlıyor. Gençlik çok ayrı bişey
Asla genç erkek gibi olamazsınız
Tabi ki ama siz daha çabuk değer kaybediyorsunuz :D
O her kız için geçerli değil canım benim
%99 için geçerli. ;)
İnsanlara takılma, onlara göre yaşayınca psikoloji bozuluyor.
Takılıyorum ister istemez
İnsanların tatmin olma duygularına onay verme böyle onlar sen çok güzelsen de b0k atarlar.. Kendine bak nasıl mutluysan hayat öyle güzel çoğu kız makyaj yapınca doğal güzelliğinin içine eder mesela ve bunu toplum popülerliğine göre yaparlar kendileri değillerdir yani
Güzel olana neden book atarlar ki
Çekemedikleri için
Sen kendini bildiğin sürece takılmazsın böyle şeylere. Öyle insanlardan uzak dur yeter.
Bilmiyorum umrumda da değil benim çıtırım var diğer kadınlar beni ilgilendirmez xd
Kanka senin link var mı ya
@Cerenimiss ne linki?
Böyle düşünen erkekler baya nadir bulunuyor da
Bende senden başka var mı anlamında espri yaptım
@Cerenimiss tamam.
Nadirdir benim sevgilim
Allah sınırlı üretim yaratıyor herhalde böylelerini
@Cerenimiss
Nasıl birilerini?
boş ver kanka
@Cerenimiss belki adamın sevgilisi de bu sitede olduğu için göz boyama amaçlı böyle yorum yapıyor nerden biliyorsun? Her yazılan çizilene inanma
soran haklısın
o benim sevgilimdiii
@judebellingham hadi ya cidden senin sevgilin olduğun aklıma gelmedi kötü niyetle söylemedim. Genel olarak erkeklere güven duymadığım için bu yorumu yaptım. Neyse şimdi içine de kurt düşürmüş gibi olmayayım kardeşim ama bu sözler bana daha çok gösteriş gibi geliyor
ayrıldık zaten
@judebellingham hayırlısı olsun kısmet değilmiş demek ki. Daha 18 yaşında gencecik kızsın üzülme daha karşına neler neler çıkar..
üzülmemek insanın elinde değil ama
hayırlısı olsun
@judebellingham kızlar ayrılık sonrasında ilk zamanlar erkeklerden daha çok üzülür acı çeker zaten ama geçecek emin ol. Bir gün acısını bile hissetmeyeceksin. Bak bir de sana bir abla tavsiyesi vereyim buradaki erkeklerden fazla ciddiyet bekleme. Ben de ilk 19 yaşında üye oldum bu yaşa kadar birçok kişi ile sevgili oldum inan hiçbiriyle sürmedi. Buradakilerin amacı genelde farklı oluyor. Evlenme amacıyla sevgili olan erkek nadir çıkıyor.
tamam ablam
çok teşekkür ediyorum
Aynen haklısın
kim o hadsiz la
kadının en olgunlaşmış dişil enerjisi 30 lu yaşlarda baş gösterir...
30lu yaşlarına gelmiş bir kadından daha leziz koku tanımam
Ona özgü kokuda mı var
var
ben bilirim o kokuyu
basit çocuk kokusuyla olgun libidosu pişmiş ve yükselmiş olan kadının kokusu çok farklıdır
birisi eyfel parfüm iken dieri miu miu gibidir 🥰
Çocuk kokusu mu yuh sapık mısın
buradan bunu mu çıkardın 👏👏👏
sapık olmadığım için 30 yaş altını çocuk olarak görüyorum.
adamlar 16 yaşındaki kıza yükselirken ben 26 yaşındakine kardeşim gözüyle bakıyorum
Sen çocuk kokusunu örnek verince ne blm oğlum
şimdi de oğlun oldum öylemi?
😊
Lafın gelişi o
biliyorum latife ettiiiim
Aşk konusundada öylesiniz Bunda bişe vardırki evde kalmış gibi ön yargı var
İnsan işte. En normalinin bile manyak bir tarafı çıkıyor.
O kadar doğru yorum ki ben kendimi yaşlı hissetmiyorum güzel yaşlar keyfini bilene
Kaç yaşına kadar genç olmak istiyorsunuz hayat kısa zaten 45 de bitiriyor
ülkenin zeka ortalaması 89 olan bi yerden ne tip yorumlar bekliyorsun ki
dogruları söylüyolar neden bu kadar zoruna gidiyor ki? 30 una gelen biri evde kalmıstır ve karttır ınsanlar 30 unda yaslanmaya baslıyo zaten
Senin bu dünyada istediğin her sey anında tam istediğin zamanda oluyor sanirim. Evlenmek insanın elinde olan bir şeymiş gibi davranmayı kesin ya. Evlenmek için de evlenilmez. Senin düşüncelerin kart o daha kötü lol :(
@eslines valla bunların yorumunu sizin sayenizde görüyorum yoksa tüm yorumları okumuyorum bile. Konuşsun kendini avutsun dangalak aldatılınca da burada ağlar şimdi kendini özel sanıyor 😀
Böyle büyük büyük konuşan kendini bişey sanan tiplerin sonu zaten hiç iyi olmuyor
Bu gizli kız bunu yazdı ya büyük olasılıkla ya evde kalacak ya da evlenip boşanıp rezil olacak demedi demeyin 😀
İnsanlar otuzunda yaşlanmaya başlamıyor yavrucum o senin Türkiyende geçerli hayat şartları ekonomi belli çünkü garibim insanlar belini doğrultamıyor bu yüzden erkenden çöküyorlar. Sen buradaki 30luklara ne bakıyorsun? Burada 24 yaşındaki kız da çöküyor hayat şartlarından baskılardan dolayı
Bana da yakisikli erkekler abla diyor artik hahah komik sadece 😂
Aldırış etme sen de karşılık ver hakedene bu kadar basit
30 yaş bir kadının en güzel ve olgun olduğu bir yaştır. kim diyorsa aldirmamak gerek.
Niye bizede aynı tavırlar sergileniyor 😁
Yoo görmüyor musun hemcinslerinin yazdıklarını? Ben erkeğim 30 umda 40 ımda bile genç kız alırım diye böbürlenmişler
Hiç bakmadım çünkü burada yazan erkeklerin yazdıklarını görünce kendimden utanıyorum
Insanlari cok takiyosun sanirim bunsekilde gitmez hayat.
Aynen takıyorum açık konuşmak gerekirse
https://voca.ro/17e5NFD7hHXX
Bu ses sana iyi hissettirir umarim
Teşekkür ederim ama sanırım özgüvensizlikten de takılıyorum kendime güvenim pek yok. Önce bu durumu aşmam lazım bu tür insanları da yorumlarını da gözümde büyütmemem lazım
Ozguvensizlogin sebebi nedir?
Geçmişte yaşadığım talihsizlikler olabilir erkeklerin bana karşı yanlışları falan. Yoksa güzel olduğumu söylerler yalnız biraz depresyondan kilo aldım eski çekiciliğim yok gibi hissediyorum eskiden daha ince yapılı bir kızdım şimdi irileşmiş hissediyorum kendimi. Antidepresanlar da beni mahvetti
https://voca.ro/14tkn9f9iRMH
30 yaşındaki kadın erkek yaşlıdır ellerinden öperim teyze
El öpenlerin çok olsun.
Bana teyze yazan karı 25 29 yaş aralığında şaka mısın teyzem? Saygılar 😉
18lik çıtır gibi teyze yazmış beyin gondiklemesi yaşıyor arkadaş
23 yaşındayım tatlım trol amaçlı o aralıkta yazdım
Yaşlısın kabul et
Bayramda elini öperler senin ahahhahaa
18lik 19luk kızlar varken kimse seni takmaz zaten. Şurada bana üçün beşin hesabını yapıp da teyze diyerek aklınca kendini iyi hissetmeye çalışmışsın ama görünen korkunç sayı her şeyi gözler önüne seriyor üzgünüm artık senden geçmiş
3 5 değil tamı tamına 7 yaş var ablam hadi torunlarına bak sen
23 mü? ee tamam şurada 1 yılın var bak iyi değerlendir o yılı çünkü 1 yıl sonra sen de kart sınıfına gireceksin abla 😀
Teyzeciğim neden engelledin yorumumu kaldıramadın dimi
Ayrıca 23 senin yanında ergen yaşı kalır sen çürümüşsün bile burada ağlicağına git ölmeden önce hayatı yaşa
@Iam_devil_bitch @Iam_devil_bitch sitede iki hesap birden kullanan özgüvensiz kezban dayanamayıp yedek hesabıyla yorum yazmış. Gerçekleri yedirmek zor geldi tabi. 😉 Ablalıktan teyzeliğe terfi etmene bir yıl kaldı iyi değerlendir bak.1.50lilik abla büyük olasılıkla boyun da 1.50 1.60 arasıdır ya da kilolu birisindir bu yüzden gencim diye kendini avutuyorsun ama sen de sınıra geçmişsin be teyzem.1 yıl sonra bu gencim havaları da geçmez. Ayrıca daha 30u doldurmamış biri olarak torun sahibi olacak yaşta değilim bunu sen de biliyorsun. Senin gibi Kürt aşiretine mensup kişiler 16 17 yaşında üreyip bu yaşta torun sahibi oluyor ama doğru. Ee herkes de senin çıktığın yerden çıkmıyor ki be canım herkesin dünyası ayrı. Herkes senin gibi mağaradan bağlanmıyor buraya. Neyse bir iki yıl sonra 19luk bir çıtır çıkıp sana teyze diyecek kendine ona hazırla sen hadi :D
Aman Allahım ne kadar genç. Yavrucum 7 yıl önce ben de 23 yaşındaydım 18lik kız değilim diye üzülüyordum anlayacağın artık sen de çok genç değilsin.24 yaş olgun yaşıdır senin de bu yaşa ulaşmana sadece 1 yılın kalmış elini çabuk tut aksi halde sana da toplumda evde kalmış kart diyecekler
İstediğin kadar moral bulmaya çalış gerçek şu yaşlısın ayrıca soruyu soran sensin terslemene gerek yok al sana cevao
Ben senin gibi ağlamam tatlım hâlâ çıtırım çünkü sen kendine çare bul
@Iam_devil_bitch sen de elini çabuk tut koca bul.18lik 19luk çıtır gibi burada takılıp vakit harcama. Yaşlı dediğin kişi de senden genç gözüküyordur zaten o yüzden böyle millete saldırıyorsun çünkü kendin de biliyorsun bir halt olmadığını bu yüzden mutsuzsun
@Iam_devil_bitch çıtırlığın bitmesine 1 yıl kala hahaha
Ya 18 olmama gerek yok sen beni düşğnme teyzeciğim sana cevabını verdim ağlama şimdi. Bu kadar koyucaksa sormasaydın
Ahahahhahaha ben en azından 24 olucam sen napıvaksın
@Iam_devil_bitch senin gibi 24 yaşına yaklaşmış bir kızın yorumunu ne kadar takabilirim ki? 19 20 olsan neyse teyze.
Takma o zaman cevap verme hadi elini çabuk tut teyze kırışık kırışık koca zor bulursun
@Iam_devil_bitch kadın vardır 40 yaşına kadar giderini korur kadın vardır senin gibi 24 25 yaşında çöküşe geçer.
Ben teyzeysem sen nesin acaba nsndndmsmdksm kırışık buruşuk nine
Sen şimdiden çökmüşsün
Ben en azından 23’lük çıtırım sen ahahhahahahhahah
@Iam_devil_bitch teyzesin tabi sana da 18lik 19luk kızlar teyze diyor 😉
Ahahhaha aynen canım sana iyi yaşlanmalar hadi laf yeriştirme de koca çıkar burdan belki onlara bak sen
Yoksa huzurevinden yazarsın bana susmam çünkü
@Iam_devil_bitch 18-23lük çıtır yaşıdır ama bu yaş aralığına sahip her kız da çıtır değildir çok gördüm senin gibi genç yaşta çöken moruklaşan ama genç geçinen tipleri 😀
😂😂😂😂 moruk hadi koca kaçıyır hadiii
@Iam_devil_bitch kırışık yok bende. Sende bu yaşta başlamış heralde bende de olabileceğini düşünüyorsun 😀 hani bende bile var 30 yaşındaki kadında neden olmasın hesabı. Kendine teselli veriyorsun işte bu çok açık
Ben gencim canım benim 23’üm çünkü 23
Yoğ öyle bi iddiam yok benim çünkü 23 yaşına yeni girdim hâlâ gencim
23 bak tekrar et 23 ahahhahahhaha
Yaşlanmış ağlıyor teselli istiyor bi de mal mk
@Iam_devil_bitch koca derdine düştüysen bu yaşa varmadan evlenseydin ya böyle sitelerde sürtmek yerine. Yakında sana da teyze diyecekler.7 yıl sonra da huzur evine kapatılırsın hadi yallah
Koca derdim yok genç olduğum için istediğim gibi takılıyorum evlilik için çok gencim daha ama senin yaş almış başını
Hadi sana yalllah teyzeciğim bak benden 7 yaş büyüksün
Geç kalıyorsun
@Iam_devil_bitch 30 yaşa yaşlı diyen bir kaç maldan birisin.24 yaşına yaklaşmış karta kaçmış biri bana ne teselli verecek lan 😀daha kendine hayrı yok bu yaşa gelmiş ergen gibi takılıyor kendini 18lik 19luk kız sanıyor
23 yaşındayım iyi oku bunu bak 23 ahahhaha senin için baya genç bir yaş tabi sorduğun sorunun cevabı şu : YAŞLISIN MORUKSUN GEÇ KALIYORSUN HAYATA HADİ YALLAHHHHHH
Kalpten gitme diye yazmicaktım ama sen anlamadın cevabımı hadi nineciğim işine bak
@Iam_devil_bitch çok genç değilsin çok genç olan en fazla 20 21 yaşındaki kızlardır 30a yaşlı diyen 23 yaşındaki kız ne kadar genç olabilir komik olma istersen.7 yıl var arada.10 bile değil. Türk toplumuna gelirsek zaten evlenecek yaşı da geçmek üzerindesin elini çabuk tutman gerekir aksi halde 1 2 yıl sonra sana da evde kalmış derler bunu yaşayarak öğrenirsin
Gencim kudurma teyze GENCİM sen tabi kuduruyorsun genç olamadığın için
Hadi lilili yar hadiiiiiiiş
Sınırı geçmek üzeresin
Yoğ sen ama geçmişsin bayaaağ
Hatta aşmışsın
Kudur teyze hadi sana iyi kudurmalar
30’luk kırışık buruşuk evde kalmış bi de bana yaşlı diyor AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHA
Sen gerçekten komplekslisin kıskanma 18lik 19luk kızları. Yaşını kabullen 24 olgun yaşıdır süren kısıtlı. Elini çabuk tut koca bul
Sen kıskanıyorsun bizi hadi teyze moruklaşma daha fazla da işine gücüne bak mezar paranı say
@Iam_devil_bitch sende bu yaşta kırışıklık olunca tabi 30 yaşındaki karıda niye olmasın diyorsun ya da etrafındaki kart karıları gördüğün için bütün kadınlarda kırışıklık var sanıyorsun. Kendini avutma şekline hayran kaldım yalnız 😀
24 değilim daha 23’üm bebeğim ayrıca 24 bile olsam senden gencim hala
Yoğ gayette bebek yüzlüyüm çünkü genceciğim
Sen kolajenlerini depola geç kalmadan
Ki geç bile ama
Sana moral olsun azıcık
Yorum yapmak hataydı, 53 bildirim ne ya. Çocuk musunuz.
@Iam_devil_bitch benden genç olman mesele değil ki. Teyzen değil ablan yaşındayım benimle kendini kıyaslaman zaten saçma. Sen benden gençsin evet ama senden de gençler var sen de bu toplumda aynı sözlerle karşılaşacaksın diyorum sen gelmiş benimle sidik yarıştırıyorsun demek ki kendi yaşındaki kızlardan epey aşağıda birisin
Ben daha çocuğumda teyze çok alıngan
Teyze işte çok dırdırcı oluyorlar biz gençlerde yaşlılara gıcık kapıyoruz haliyle
Neyse teyze sana iyi çürümeler genç biri olarak sevgilimle eğlenmeye gitmem lazım
@Iam_devil_bitch yaşlı olmadığımı eşek gibi biliyorsun hala kompleksli olduğun için üste çıkmaya çalışıyorsun.1 yıl sonra görüşürüz
İyi geceler.
Çürümezsen görüşürüz teyze hadi allaha emanet ol gençlere püskürme
@Iam_devil_bitch dikkat et de çürüyen sen olma malum böyle şeyler yaşa maşa bakmıyor ölüm bile yaşa bakmıyor
Ahahhaha teyze baya kudurmuş utanmasa mezardan yazıcak
@Iam_devil_bitch aynen teyze tamam sen 1 yıl sonra da gencim diye geçin
Hadi teyzeciğim iyi akşamlar
Gençler ellerinden öper
@Iam_devil_bitch yanımdaki 19luk kız da senin elinden öper teyzem hadi sana da iyi akşamlar
Hadi balım hadi 19’luk kızla aramda 4 yaş var senin 11 AHAHHAHAHHAHAH
@Iam_devil_bitch ne mal kompleksli birisin ya :D o zaten benimle senin gibi sidik yarıştırmıyor çünkü ultra güzellikte genç bir kız sen sidik yatıştırmak zorundasın ama tek övüneceğin şey yaşın. O da sınırda
Öf teyze uzatma işte yaşlısın
Allah bilir neye benziyorsun da gencim diye kendine teselli veriyorsun gelip olgun kadınlara saldırıyorsun. Zaten kendisiyle barışık güzel bir genç kız başkalarıyla uğraşmaz
Yoğ doğruyu söyleyince çirkin mi oluyorsun
Kendini avutma 30 yaşındasın ve genç değilsin ayrıca soruyu soran sensin doğru söyleyenlere püskürme
Ayrıca sen demişsin at hırsınıza benzetiryorlar beni diye seni görelim bi de mezapotamya eşşeği
@Iam_devil_bitch aşkım onlar ulaşamadığı için çamur atıyorlardı çoğu aynı zamanda beni öven insanlardı benimle olamayınca kötülemeye başladılar
@Iam_devil_bitch 30 yaş dediğin gibi yaşlıysa sen de elini çabuk tut 7 yıl çabuk gelip geçer
Bana niye evlenmedin diye sorduklarında " anan daha boşanmadi" diyorum 😄😄
😂😂😂
Beni de erkekler 20 yaşında bir lolita gibi hissettiriyor
Meğerse olay olgunlaşmakmış, eğer yüzün ve vücudun güzelse, dolgunsa ve beyaz tenliysen,40 yaşındaysan bütün erkekler peşinde olur üzülme😂🙈
Yaşın kaç ki
40 ablacım🥰
Sırrın ne abla
Sırrım bekareti vermek galiba😂🙈bakireyken kısmetim kapalıydı
O iş hayırlı değil ya sanmam 😂
Ben hayrını görmedim 😂
Çok tatlısın😂😍
❤️
Erkeğede öyle benden 5 yaş küçük kız bana amca diyo 😏
30a kimse yaşlı demek 30 tam gençlik zamanı 40 orta yaşlar artık 20li yaşlar ergenlik
yapı ve bakım ile alakalı kırk beşte hala diri olan var
30 yaşındaki kadınlar prime dönemindedirler. Hem seksi olabilirler hem akıllı hem adım atmasını bilen biri ılur. Olgun bir kadın güzelleştiremeyeceği bir hayat yoktur
Eli yüzü düzgün olunca 35inde lolita muamelesi yaparlar baş üstünde tutarlar vasat tip olunca evde kalmış derler. Akraba eş dost çokça şahit oldum buna. Güzelsen 30 luklar nikahı basmalık ilk seçenek görülüyor. her şey dış görünüş artık
Çirkin biri değilim hatta çok genç olduğum zamanlar herkes güzelliğimi methederdi sonra kilo aldım kendimi saldım heralde onun da etkisi oldu
Yüzün yaşlanmış gösteriyordur yoksa 30 lu yaşlarda güzel bir kadın her erkeğin hayali arkadaş çevremden biliyorum. Kendini toparla fazla kiloluysan kilo ver yüzün güzelse yaşın sana avantaj bile sağlar.
Yoo yok öyle bisey kızlar her yaşta birilerini bulur
Bu yorumları yapanların aklı kart bence.
Beyinleri küçük çünkü
Türk toplumunun cahilliği ile alakalı takma kafana evlenince ne olcak bir sürü mutsuz insan var hayata pozitif yönden bakmaya çalış onlarında çoluk çocuk derdi mükemmel biri olduysada evlenmedin mi biyoe düşün 😂
Valla öyle, ne yaparsan yap ne olursan ol fark etmez kimseyi memnun edemezsin özellikle bu ülkede 😂 belli bir yaşa kadar evlenmeyince evde kalmış kız kurusu, boşanıp ayrılınca dul, aa bu yemiş zaten. Bakire olmayınca patlak, oroospu bakire kalınca kezban, açılmamış gül goncası diye giydiriyorlar ne yaparsan yap eleştiren çıkıyor bir de kendi doğrularını dayatmaya çalışıyorlar
SLK çok , boş insan , boş muhabbet yapıyorlar bilimden teknolojidennilimden hicbirseyden haberleri yok sanane kadının evlenmesi evlenmemesi veya boşanmasi sana mı kaldı sen kendi cahilkigine bak sorsan bir kitap bile okumamış insanlar emin ol. afedersin bi tarafıma takmam yani. M*l biriyle evlenip cocuk bezleme de mükemmel hayat olmayacak zaten hep bu mutsuzlar ortalığı karıştırır
Ağzı olan konuşuyor zaten çok itici. Ben de sinir oluyorum mal mal konuştuklarında artık. Bünyem dayanmıyor
Terslesene ne izin veriyorsun böyle insanlara kötü niyetliler onların açığını bul sende kendileri mükemmel hayat yaşıyorlarda sanki. oğlu fabrikatör mü olmuş kocası padişah miymiş ne olmuş evkenince başı göğe ermiş mi tek derdi evlenmek olanlara acınası bakıyorum k. bskma ve hala küçük yaşta okunmamış derdi koca meraklısı çok var
Yoruldum hepsiyle uğraşmaktan. Bak mesela bir tane ruh hastası teyzem var kızı benimle yaşıt. Aynı yıl doğmuşuz sadece aramızda 15 gün var. İkimiz de 29 olduk teyzem telefonda anneme benim için kart dedi. Ben kart isem kendi kızı ne oluyor? Kendi kızı da kart olmuyor mu? Benim için anneme yaşı geçmiş kart kızlar onun gibi azar falan diyordu kulağımla duydum. Annem de zaten benim düşmanım gibi. Hiç beni savunmaz aksine zorbalık yapar. Bu yüzden beni savunmaya bile geçmedi. Hayır teyzem olacak kadın tipime kart diyor desek o da değil zira 20 yaşından beri beni görmemiş etmemiş fotoğrafımı bile görmemiş. Yaşım üzerinden yorum yapıyor tamam da ben kartsam kızı ne? Kızı da kart değil mi? Telefonda hep benim hakkimda böyle saldırgan yorumlar yapıyordu. Ben kendimi savununca da annemle beraber tepeme biniyorlardı. Ben çok çektim insanlardan. Teyzem olacak kadının kocası 20 yıl önce kendisini terk etti böyle millete bela oldu
Kadınları da çok takma. Zaten kadınlar kendileri yaşlandkca milletin arkasından konuşuyorlar kendisi öyle olduğu için sana saldırıyor niye kendini güya genç hissedecek ezik. Kendi kac yaşında 18 mi değil bak sana bişey söyleyeyim evde boş boş oturan dedikodu yapan insanlar işleri güçleri olmadığı için bunu yapar. Sen duymamaya çalıs
Muhattap olma çalış biseyler yap oku. dedikoducu tayfadan uzak dur sej hiç günlere gittin mi onların muhabbet kafa yapısı hep aynıdır milletin arkasından konuşur. Kim evkenmis kim boşanmış evi var mı işten cikmis mi? Niye cunku başka işleri yok
Genç hissetmesi mümkün değil zaten 60 yaşında. Kocasızlıktan ona buna sarıyorsun demiştim ben bu yaştan sonra kocayı ne yapacağım dedi zaten yaşlı olduğunun farkında ama bilerek çirkeflik yapıyor beni de kötü hissettirmeye çalışıyor işte 😂 kendisi 60 küsur yaşında annem 50 yaşında ama teyzem çok uyanık sinsi fesat biri. Ayrıca tam bir manipülatör. Annemi bile bana karşı düşman etti sözleriyle
Çocukken annemle gidiyordum günlere. 😂 O zaman ne konuştuklarına kulak vermiyordum ama tahmin edebiliyorum
Küçükkende rahatsız olurdum ben oldum olası hiç sevmem ne gün ortamı ne de misafir zaten misafirlerde o tarz olunca başka muhabbetleri yok. Misafir hiç sevmem ben oyle akraba torun torba cunku tek konuşulan bunlar
Evet dedikodu yapılıyor daha çok. Bir de senin yanında öbür akrabayı kötülüyorlar. Bunu bizim yanımızda yapan onlara da bizi kötüler öyle değil mi?
Bilmiorum olabilir genellikle uzak kalmaya çalıştgm için 😂 misafir sevmem ben evlenirsemde evime kimseyi Sokmam öyle akraba torun torba çekememm. Uzak kalacaksın bunlardan işine gücüne bakacaksın. Sen birde evlenirsen birde evinde rahatsız ederler seni evden çıkmazlar 😂 kariyerli bir hayatım olur umarım 😂
Umarım. Zaten bunlara yaklaştıkça insanın huzurunu yerle bir ediyorlar. En iyisi yaklaşmamak. Selamı sabahı bile keseceksin
Kıskançlıktan zarar veriyorlar insana
😂 sen iyice dolmuşsun. İyi geceler
Yapcak bişey yok onlardan her yerde var 😂 uzak dur tek önerim bu. Takmamaya çalış.
Sizin yaşınız doğru mu
Değil ama dediğim gibi yaşa ve sana söylenen dedikodulara takma hep iyi hedeflerin ideallerin olsun boş insanların söylediklerine kulak asma. Haytn boyunca mutlu olamazsın bunlara takarsan
Sen de benim gibi yaşı büyük girmişsin heralde 😂 ben abazalar fazla rahatsız etmesin diye büyük girdim ama boşuna uğraşmışım. Uçana koşana yürüyorlar malum 😂
Haklısın deneyeceğim takılmamayı
Banada teyze moruk diyorlar 😂
Evlilik yaşı arttı ekonomi kötüleşmese tamam ama eski imkanlar yok artık 30 normal bir yaş
30 senedir hiçbir kadınla münasebet kurmayınca her şey sıradanlaşıyor milletin ne acayip dertleri var diyorum😂😂😂
Noldu 20 yaşındaki erkekler mi yazıyor, milf muamelesi mi yaptılar
Yok valla milf muamelesi yapan olmadı daha 30 bile olmadım ki. Bana 18 19 yaşında çocuklar milf muamelesi yapar ancak. Zaten onları da ben takmam
20li yaşlar yeni bitecek milf olmadım bence daha
Sana milf deseler rahatsız olur musun peki
Daha erken ya 😂😂
Abartma kimse öyle bişey demiyor kart demek 60 dan sonra
Abartmıyorum gayet de diyorlar ben 24 yaşındaki kıza bile kart denildiğine şahit oldum
Sen şimdi yaşlı misin
Ben yaşlı mıyım diyorum sana? Toplumda böyle bir algı var diyorum
boş ver cakallari sen daha gençsin 45 gelince teyze olursun 60 deyince yaşlı olursun
Toplumda 30 oldun mu kıllığına bile teyze demeye başlıyorlar 😂😂
boş ver canım
Evlenmek kolay istersen evlenirsin
Size öyle geliyor 30 lu yaşlar enlerin olduğu dur
Kültürel maalesef
Sana hakaret edenler seni yargılananlari lütfen takma. yorumları okudum kan beynime sıçradı bu erkekler nasıl bu kadar alçak dedim...
Yargılayanlari*
Desteğin için sağol canım
Rica ederim kadın kadına destek olmalı köstek değil 💕
Merhaba, neden bu kadar öfkelisiniz yav cevablariniz çok agresif 😮
Sadece ben mi öfkeliyim?
Gerçi evet onlarda size karşı düzgün bir dil kullanmamış ama bu kadar kafanıza takmayın bence nasip meselesi yaşım 25 bilmiyorum belki de 30 yaşıma geldiğimde de ben de sizin gibi bekar olurum ama nasib işte
Kimin ne olacağı belli olmaz ki bu hayatta. İnsanlara bakıyorsun hep bir büyüklenme. Kendilerini kaf dağında görüp başkalarını aşağılayıp yeriyorlar hayatta hiçbir şeyin garantisi yok yaşayacağımız bile belli değilken kalp kırmaya ne gerek var anlamıyorum
Kesinlikle
Hem kaba hemde saygisiziz
Sizler değil mi? Aynen doğru söylüyorsun 😉🤢