AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
yaşlı çünkü :D
Bunu diyen de 28 yaşında ilginç
tamam teyze :D
Teyze kadar başına taş düşsün kız ben senin seviyene düşüp de yaşından vurmayacağım
tamam ihtiyar :D
Tamam moruk 😏
Bence bir tek sana böyle yapıyorlar
İstediğin cevapları alamıyorsan soruyuda sorma
He tek bana yapıyorlar ben Allah'ın sevilmeyen kuluyum çünkü hjhjhj
bana hakaret edemezler ayrıca sana soracak değilim istediğim soruyu sorarım
Kim diyor peki bunları sana
İnsanlar. Sorudaki yorumları oku
Salla insanları hatun.
Mesafeli davran onlara
Hiç sorma 1 ay önce 25 yaşına girdim herkes her şey için geç kalmisim gibi davranıyor
Maalesef ülkedeki gerici kesimin zihniyeti bu.24 yaşında kıza kart denildiğini gördüm halbuki yaş sadece bir rakam. Mühim olan genç gözükmek.19 yaşında olup 30 gibi görünen kızlar da var ki
30 yaş moruk çünkü
🤦😂😂😂
Şakasına yazdım genç tabi ciddi yazmadım bu arada
20 sene önce böyle miydi durum?
20 sene önce 9 10 yaşındaydım boş ver
Neden boş vereyim ki?
Çocuktum sonuçta 😂
Ahahah 😂 ben de anlamadım neden boş ver dediğini
😂😂
Aslında şunu söylemek istemiştim ben de 20 sene önce evlilik yaşı 30 ve üstüydü. Bugün 20 ve 25 yaş arası.
Tam tersi olmasın.
Değil eminim. Eskiden insanlar ünv okumak işe girmeden evlenmemek gibi şeylere inanırdı. Şimdi öyle değill
Zaten Yaşlı değil mi 30 🙄
Sen de yaşlısın o zaman
Ben Erkeğim 😆
Erkeklik bir cevher değildir
Mücevherdir 🤗
Takılıyorum Allah aşkına ne yaşlısı ya 50 ve sonrası yaşlı kadınlarda 45 ve sonrası
Hilkat garibesi neymiş Yeni duydum
Çirkin demek işte
İnsanların birbirine saygısı yok çünkü
30 olup taş gibi olanlarda var
Bence de evlenilmesi lazım o yaş ne
Düpedüz terbiyesizlik
Cahil insanlar işte boş ver
30 yaş üstü insanları sevmiyorum
Sen hissettiğin yaştasın, gerisi boşşş!!!
Tek kadınlara özgü değil☺️
Aynn
Bu biraz ayalcı gibi bir aynen gibi geldi bana. Kart demiyorlar tabiki ama gereksiz bir sürü sorumluluk yüklüyorlar. Bu da kendini bir nevi yaşlı hissettirme şekli oluyor
Haklısında abartmışsın
Aptallar çok bu ülkede o yüzden takma bence.
Çok çok tatlı olduğuna eminim böyle hissetme
Yok ya ne alaka ama çocuğu kadın salıyor kendini
Ergen erkek algısı işte zekasız oldukları için.
30 olunca genç de olmuyor kendimden biliyorum
Kim demiş onu ya en güzel yaslar
Bu durum erkekler içinde geçerli
Eğitimle alakali bir durum
Ergen erkekler diyordur, takılma onlara
25 den sonra öyle
😂😂😂🤦
Makyajı azaltan gençleşin🙂😅
Hiç yapmıyorum artık
Yaş itibariyle doğrusunu bilirsin 😊 . boş ver kalıplar yargılar takma.
soruda insanlar 30 yaş yaşlı yazmış da, valla ben hiç büyümemiş gibi hissediyorum hala kendimi genç kız gibi hissediyorum ya
Ben de 30 oldum ne olduğumu inan bende bilmiyorum. Eskiden bu yaşlar çok büyük geliyordu bana 😅😅. Yaş hakkında yorum yapanlar tahminim daha dünkü çocuklar. Bu yaşlara gelsinler görsünler var oluşsal sancıları
Aynen sanıyorlar ki kendileri hep aynı yaşta kalacak. Bir de bir zamanlar biz de gençtik çıtırdık bu neyin havası ki? Gençliklerini bile bize karşı bir silah olarak kullanıyorlar ya :D herkes genç oluyor vakti zamanında. Yaşımızı yaşamışız çok şükür. Bu yaşı göremeyen nice gençler de var. Çok şükür bu yaşa kadar sağlıklı bir şekilde yaşadık
Evet haklısın kardeşim. 😊
Çünkü yaşlı
Acı gerçek şu ki 24 yaşındaki kız da bu ülkede kart olarak görülüyor. 😀 Sen de bir çıtır değilsin.18 22 yaşındaki kızlar varken kimse sana göz ucuyla bakmaz onlar her zaman daha genç daha çekici bulunur
Yeni gençlik kendi ni bozduruyor ben halen beklemedeyim , üstelik bu ülkede bir avuç kan için herşeyi yapacak erkekler olduğu sürece giderim var
Canım ben seni kimse tercih etmez demedim ki, sen kadının yaşını baz alarak değerlendirdiğin için ben de 18 20lik kızları örnek verdim. Kadınları yaşa göre değerlendirmek adil değil. Hiçbirimiz 18 20 yaşında kalmıyoruz neticede. Bekaretin için sana değer verecek erkekten de çok umutlanma benden sana bir abla tavsiyesi. Bu tarz takıntılara sahip erkeklerle yola çıkılmaz
Ablam çok sağol ablam
Yas gectikce isiniz bitiyo
Sanki sizin bitmiyor 20 yaşındaki çocuk senden daha çevik olur yatakta
Yoo biz 30dan snra bile genc kizla evlwniriz puhaha bekl3 ve gor sen
He he avut kendini. Boy desen 1.80 yoktur tip yakışıklılık var mı o da meçhul para var mı kariyer var mı muhtemelen o da yoktur. Yani söylediklerin boş
Kusura bakma da bu ülkedeki her erkek senin gibi kendini bir halt sanıyor tamam şöyle 1.80 üstü yakışıklı, yüksek ya da orta gelirli biri olur eyvallah dersin bu kadar egoyu hak görürsün ama bakıyorsun bunların hiçbiri yok yine de adamın egosundan geçilmiyor ben önemliyim ben değerliyim havaları atıyor. Gerekçesi de erkek olması. Erkeklik her şey değildir. Bir cinsiyete göre kendine değer biçemezsin
30 üstü bir erkek olduğunda genç kızla evlenebilmen için çok zengin olman lazım. Aksi halde evliliğin başarısızlıkla ya da aldatmayla sonuçlanır çünkü genç olan taraf mutsuz olur. O kız sana gençliğini verirken sen de ona para saçmakla yükümlüsün olay bu
Ben genç güzel bir kız olsam niye gencecik çıtır adamlar varken içi geçmiş 30 yaşında bir adamla yatmak isteyeyim ki? Zengin olsa belki. Hadi 20lik bir saalağı kandırdın evlendin diyelim sonra o saalağın da gözü açılacak seni beğenmeyecek ya gözü dışarı kayacak ya da seni terk edecek yine kalacaksın g**t gibi 😀
Bak senden 3 yaş büyüğüm beni bir abla olarak gör söylediklerimi dikkate al. Hayat ve zaman sandığından daha gaddar. Kimseye acımıyor erkeği kızı yok.
Hayaller... 30dan büyük erkekleri kabul etmiyoruz
Teyze diyorlar mı
Reelde değil de sanalda diyen oldu
Sanalı boş ver reelde demedikleri sürece takma.
iyi para kazanıyosan hiç öyle değil bence
Bence tam çekici dönemleri
Keyfine bak
Yaşlandıkta ondan 😁
Bende 30 um cok kırıcı 🥺
Erken yaşlanıyorsunuz çünkü
Amin
Ülke geneli sıyırmış ztn canım takma
Mesaj atar mısın
Evet öyle
30 yaş yaşlı falan değil ki..
Sarı kart mı kırmızı kart mı? HAHAHAHHAHA