Önce Requiem sonra Interstellar derken 10 yıl önce çıkan dizinin hepsinin üstünde olması ve benim daha yeni keşfetmiş olmam

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce Requiem sonra Interstellar derken 10 yıl önce çıkan dizinin hepsinin üstünde olması ve benim daha yeni keşfetmiş olmam

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet Intersteller gerçekten o kadar güzel bir film ki benim dönüm noktamı güzelleştiren bir filmdi kendisi aslında lisede de izledim ama lisedeyken sınıf ortamında izlemiştik ve ben o zaman stresli bir şekilde geometri çözüyordum arkadaşlarımı izliyordu falan ben çok böyle bakmamıştım bile konusunda anlamamıştım ama sonra üniversiteyi kazandıktan sonra izledim ve gerçekten o kadar çok etkiledi ki beni babanın o sevgisi sonra verilmek istenilen o ince detay ve mesajlar o kadar hoştu ki aslında o yasalardan bahsedilmeside çok anlamlı ve imkansız diye bir şey yoktur aslında gerçi imkansız senin içindeki tabulardır
Nolan başyapıtı insanın izleyipte duygulanmaması imkansız ama film dramdan da öte ve daha iyi filmlerde var
İrreversible çok vurucu bir filmdi. Noe denen adam zaten manyak bunu biliyordum da filmde resmen dünya yıldızı karıya (monica belluci💕) 20 dakika t*c*v*z ettirmiş (gerçekten ettirmiş bu arada adama sen canın isteyene kadar devam et. Sen bırakana kadar sahne devam demiş adamın gerçekten b*şalmasına da izin vermiş), bunun görüntüleriyle de film yapmış manyak, hasta ruhlu, sadist, deli bir adam olduğunu kanıtlamış. Film ayrıca çok akıllıca kurgulanmış, tersten akan bir kurguya sahip. Yani hikayenin sonunu filmin başında ilk sahnede görüyoruz, hikayenin başladığı ilk an ise filmin kaapnış sahnesi. Ve hikayenin sonu da zaten çok vurucu kan, vahşet, cinsellik, gırla ne ararsan var. Film ilk kez bir festivalde gösteriliyor zamanında ve filme girenlerin sadece %30u filmi tamamlayabiliyor kalanlar dayanamayıp filmin ortasında çıkıp gidiyor.(ilk başta anlattığım malum sahnede çıkmış çoğu) midesi kaldıran ve o gece gözüne uyku girmemesini göze alan herkesin izlemesi gereken bir film.
Konuyu anlatmasan iyiydi tamamen okumadım ama izlicem
Işıklar sönünce güzel
Adı aklıma gelmiyor ama vardı
yok ya
Seyerderim filim
Ölüm Günün Kutlu Olsun 1 ve 2.
Hayır Yok.
Cok güzel degildi ama cam sehba var
Çok var ama şu an aklıma gelen FORGOTTEN
Şu an yok
Behind her eyess
Yeşil Yol filmi