AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Ne kavga et, ne sitem et, ne de laf anlat. Umursama, görmezden gel. Kendi bile var olup, olmadığının şüphesine düşsün.
Canımı sıkana ben böyle yaparım.
3 senedir evli olman ve bu kadar problem yaşaman akıllarda soru işareti bırakıyor 3 sene evlilik yeni evlenmiş gibi sayılır bende 14 yıllık evliliğimi bitirmek zorunda kaldım ama şu bir gerçek iletişim çok önemli eşinle bunları gayet düzgün bir şekilde konuşmanız lazım sakinlik çok önemli
insan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor kaybetsin demiyorum ama kaybetme simülasyonu yaşatırsanız belki toparlanır zira böyle ömür geçmez
Nerde yasiyorsunuz aileni yok mu eger surekli boyle ise iliskiniz nie kendinize hayatinizi zehir ediyorsunuz. Bitirin evliliginiz insallah karsiniza kıymetinizi bilen biri cikar elbet. Birdaha evlenemem diye korkmayin. Bole korkarsanjz bu kisiye mahkum kalirsiniz. Kendinize sans verin. Katlanmak zorunda degilsiniz
Bence al karşına konuş yeni çok açık konuşma ama ufaktan belirt he yola gelmedimi yüz verme çocuğuna odaklan kadını esk*rt gibi görmesi cidden utanç verici istediğini verme zorla alıcak değil ya ayrıca dosta dertleşecek insana gelirse eminim çevrende çok vardır ama sen yaklaşmıyorsundur
Yaşlar kac? Evlenmeden önce sevgililik döneminiz olmuş muydu? Evlendikten kısa sonra mı bu tavrı almaya başladı yoksa öncesinde de böyle kırıcı patavatsız ve başka kırıcı şeyler yapıyor muydu?
Anlamaya çalıştım dinleyip ama toplu cevap vermişsin
Çocuğun ıcın tabıkıde bısey yapma ama ona artık deger verme mesela benim babam annemi üzünce annem kıyafetleri camdan sokaga atıyor ve her defasındada aynısını yapıyor sız kadınsınjz tabıkıde bende oyleyım guzel gıyın surekli temız ol kişiselbakımını aksatma
Kendine gel vee kendini ondan daha fazlasıymışsın gibi yap degılsen bile bunu yap cunku kadınına boyle patavatsız diyen hiç bir erkek adam yerine konmazz ki zaten adam olsa senı küçültmez
İçin sıkıldığı anda yaz yani yaşım küçük ne kadar akıl verebilirim bilmiyorum ama en azından dertleşebilirim iyi de dinlerim umarım istediğin gibi olur evliliğin de eşin de en kısa zamanda
Eşler arasında hep olağan diyerek farklı açıdan tavsiyede bulunabilirim eşinle diyalog kurmayı denemelisin paylaşımda bulunmayı dene belkide karşındaki kütük ve sen onu yontmak zorundasın direk ateşe atarak kül etmek kolay birazda yapıcı adımlarda bulun eğer hala aynı devam ederse denedim ve olmadı der kendi hayatının planlamasını yapabilirsin kendi ayaklarının üzerinde
Eşin seninle ilgilenmiyorsa sürekli hakaret rencide ediyorsa başka bı konuştuğu vardır kısacası seni aldatıyor sende bu durumu göz önüne alıp takip etmen lazım temizlik konusuna gelinirse elinden yemek yiyip sana pissin diyorsa o manaya getiriyorsa kendini senden soğutmaya çalışıyordur
Sıkıntılı bir durum, ama devam etmek sonunu bildiğim bir kitabı okumak olur, iyi düşün çocuk olunca elbette zor karar veriyorsun, yinede bir durum olursa her zaman konuşuruz
Haklısın
Yani yanlış anladıysam eşinizin görüştüğü biri olduğunu düşünüyorum biri yoksa bile mutlaka çevresinde ki başka kadınlara karşı ekstra bir samimiyet ve sarkıntılık durumu olabilir sen bir kadın olarak kendinden yeterince ödün veriyorsun ama bence alttan alma o nasılsa sende o şekilde davran hiçbir şey senden önemli değil
Bu durum seni çok yıpranmış ve böyle de devam edecek hep senden gidiyor anlaşılan neden bu şekilde davranıyor konuşsana onunla
Konuşuyorum tek taraflı değilmis suç
Nasıl yaa değilmiş senin yazdıkların tek taraflı karşı tarafı suçlamak kolay tabi bu durum senin kendini sorgulamada neden oluyordur ben mi yetersizim yoksa çirkin miyim diye
Aynen oyle kendimden soğudum kadın olduğumu unuttum insna olduğumu değersiz hissediyorum kendimi
Gerçekten zor bir durum düzelme ihtimali de yok gibi özellikle senin için :( üzüldüm
Ben nasıl duzelicem bilmiyorum
Önce kendine güvenmelisin bence kendine değer vermelisin :) konuşmak ister misin
Nerden baslicam bilmiyorum
Spor yap kendine bak yakışan elbiseler giy biraz suslen bak nasıl değişiyor
İnşallah
Yanlış anlaşılmış olabilir miyim :(
Bir sorun mu var
Orada misim
Böyle kocayı ne yapabilirsin ki çöpe atsan poşete yazık. Boşa gitsin. canım...
Bi konuşsaydı en azından.
benim bi sevgilim vardı böyle ben markette çalışıyordum iş çıkışı alırdı beni yok duş aldın mi yok havlumumu kullandın vs dedi bi ara ben mis gibi kokarken o leş gibi kokardı bastım tekmeyi kaç kere aradı sordu en son engeli bastım iğrenç herif
Kendileri pis kokarlar karşısındaki kadına bahane verirler.. kendilerini hiç görmüyorlar mı? acaba
ay bilmiyorum
Biraz sesini yükseltme zamanı gelmiş. Bana bak diye başla... Derdin ne senin diye devam et... Gerisi sende!
Burçlarınızı söyleyin yorumlayım belki eşinin huyunu husunu daha iyi tanıma yardımcı olabiirim
Eğer gerçekten söylediğiniz gibiyse siz harika bir eşsiniz. Sizde hiçbir problem yok. Kocanız sizi haketmiyor.
Özür dilerim ben o tür insanlara öküz diyorum. Daha fazla derimde burada olmaz ne demek banyo yapmış karına temizliğini yaptın mı demek.
Allah sabır versin inşallah bacım yaa.. böyle insanlar hiçbir şey hak etmez. Seni bir gün mum gibi arayacaklar
Bekara boşamak kolay tabi herkes boşan yazmış ama eşine anlat kırıldığını yorulduğunu falan. Elbette bu davranışlar hiç hoş değil o yüzden birebir onunla paylaş bunu. 3 yıl uzun bir zaman değil ve bunlar aşılmayacak şeyler de değil.
Eğer yaptığın halde laf ediyorsa sende yapma artık işleri, kişisel bakımi. Farkı anlasın oda
Başkasına gider gitsin sorun değil ama çok tukendim
Evliliği kurmak ne kadar zor ise ayrılmak o kadar kolaydır. Eğer gerçekten sonunu göremiyorsan al eşini karşına konuş. Ciddi olduğunu anlasin
Kaç kere konuştum çağır aileleri gelsin dedi oda sonra kolay değil biz böyle bir çift değiliz dedi dengesiz oda
Yani sen seviyormusun sevmiyor musun eşini ilk önce bunu bilmek lazım
Sevgim kalmadi
Kadında bitti ise bitmiştir geçmiş olsun. Biz ne desek boş artık. Bundan sonrasını düşün. Nerde kalacaksıniz nasıl gecikeceksiniz
Hayatımı yoluna koyunca ve kendimi hazır hissedince bitecek
Mantık ile hareket et sinirle değil. Dediğin doğru insllah hayırlısı olur sizin için. Bir evde anne mutlu değilse kımse mutlu olamaz
Oğluma da faydam yok zaten
Mutsuzsan nasik olsun. Ama onlar meslektir ne yap ne et mutlu etmeye çalış
Olamiyorum içimde mtluluk yok
Allah sabır versin inşallah bir yolunu bulursunuz. O meleğe yazık oluyor. Onun bu günleri geri gelmeyecek
Tabii ki ama saldırgan kötü davranıyorum yanlış anlaşılmasın sadece mutlu gozukemiyorum
Bakın bende boşandım. Oğulums evli iken zaman geçirmiyordum mutsuzdum çünkü. Anlıyorum seni. Lakin boşandim şimdi çok güzel kaliteli zaman geçiyorum
Ama inanın bosansam Olan bana olur
Bunlar ona normal geliyor olabilir ama asla normal değil sen bunlara rağmen seviyor musun o önemli
Sevgi kalmadı
Daha fazla tükenmeden konuyu ona açmalısın karakter olarak nasıl birisi nazik kaba falan?
Nazik ama yerine göre anlayışsiz dün açtım tek kusurlu ben değilim seninde kusurun var diyor hep
Beraber halletmeye bak zaten evet kusurluyum özür dilerim falan demesi 10da 1 olurdu
Yani biraz değişim yap biraz kıskansın seni yaşlar kaç
O 33 ben 30
Yani bencil biriyse ne yaparsan yap sıkıntı ama biraz kıskandırmka iyi olur
Çalışmaya başlamadan zor
Ne iş yapıyordunuz
Mağaza müdürü idin İstanbul'da ama burada satış danışmanı olarka baslicam
Eşinin maddi durumu iyiymi peki severekmi evlendin istersen ös elden detaylı konşalım
İyi değil tek maasla geçiniyoruz kirada
Yani peki sadece kendinimi düşünüyor senide mutlu ediyormu her konuda
İçinde bulunduğum durumu açık ve net bişekilde anlatırım tüm sorunlarla birlikte...
Hiç uzatma direk bosan. Cok şey yazardım ama neyseee
Allah Aşkına Biraz Mantıklı Olun Çocuk Oyuncağı mı Bu Neyin Kafasını Yaşıyorsunuz Çocuğu Var
Ne yani çocuğu var diye çile mi çeksin. Hep zaten bu cocugumuz var kafası yüzünden bunca mutsuz evlilikler ite kaka yürütülüyor. Sonunda da depresyon, mutsuzluk, huzursuzluk ard arda geliyor. Genc kadin. Calismakta istiyormus zaten. Calisip, çocuğuna bakabilir. Boyle iğrenç bi hayat sürmekten daha iyidir. Resmen kadini ezikleyip duruyor. Eş değil, köle almış yobaz
Küçük Bir Olayı Büyütmeye Gerek Yok Konuşarak Halledilir. Siz Hemen Boşan Diyemezsiniz Sevmiyorsa Zaten Boşanır.. Evlilik Bu Çocuk Oyuncağı mı? elbette her şey Olucak ömür boyunca üzülecekte kurulacakta Ağlayacakta bazen illa evlilik mutlu olmak değil bunlar evliliğin sürdürülmesi için önemli bir rol
İleride Ben Sizide Görürüm Böyle Biri Bana Tavsiye Vermişti Doğru Demiş Dersiniz.
Bak Buraya Yazıyorum. Hayat Bu Adamın Belki Takıntısı Var Ne Biliyorsunuz
Ne takıntısı yaa. Boyle yanındaki kadini ezerek mi takintisini yeniyor. O zaman begenmiyorsa evlenmeyecekti. Kadinj resmen küçük görüyor. Valla ben hiç çekmem kardeşim. Etrafimda da, çok yakinimda da mutsuz evlilik sırf çocuk yuzunden surdurulunce sonunda neler olduğunu gördüm. O yuzden yol yakınken, daha fazla psikolojikman yipratmadan bitirmek. Ayrica kadin benim lafımla bosanacak değil. Ben olsam durmam diyorum ve evet asla da durmam. Kimseye kendimi ezdirtmem. Esim bile olsa. Kocasinin yaptığı nankörlük bildiğin. Kimse kimseye muhtaç değil. Bu kadında kocasına muhtaç değil. Bu kadar basit
Valla işi zor, sığırın önde gidenlerinden birine denk gelmişsin. Temizlik yaptınmı ne demek ya?
Başka şeyler yaparim dedi direkt soğudum ve giyindim içimde gram sevgi yok
Başka şeyler derken?
Beni tatmin edecek şeyler
Adam belliki sorunlu, e sevgide yok içinde, hani boşan diyeceğim ama durumunuda bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Ama emin ol her durum o herifle yaşamaktan iyi. Böyle biri ile ömür geçmez. Hayatının en güzel dönemleri ziyan oluyor. Kimsede sana geri veremez bu giden zamanını.
Tabii ki tükendim biraz önce aradı anlattım bu dediklerimi dondurma yiyorum müsait değilim dedi ya dalga geçer gibi
Dalga geçer gibi değil bu direk dalga geçiyor. Aaaa ben sinirlendim burada :D :D Dondurma külahını bir yerine sokasım geldi. Tanımadığım görmediğim birinden nefret etmemi sağladın :D
Ben burada çocukla uğraşıyorum adamdaki keyif kimse de yok
mesleğin var mı?
Satış danışmanı işte başka bir şey değil
Sence böyle bir herifle bir ömür geçer mi? Ömrü bırak 1 yıl bile geçer mi?
Geçmiyor 3 sene içinde delirdim
Sonradan değişti sanırım bu herif doğru mu?
Evet başlarda mükemmel biri idi zoru görünce değişti
Peki var mı bariz bir olay değişmesine sebep olan, senin gözlemlediğin?
Çocuk oldu hem baba hem eş olmak zor geldi zaten fazla sorumluluk vermemişler, evin küçük oğlu hep rahat etsin diye cabalamislar odadan cikmiyormus biri gelince uykucu tembel biri
Kararlar vermen gerek
Evet ama nasıl kafam çok karışık
karışık olan konular söyle bakalım
Hiçbir şey düşünemiyorum
Olmaz öyle, en çok kafa toplayıp düşünmen gereken dönemdesin.
Nasıl yapicam bilmem
Kafanı toplayıp doğru şekilde kararlar alacaksın
Hayatında neleri isteyip neleri istemediğini gerekirse yazacaksın bir yere. Sonra o şahısa ileteceksin. Kabul etmiyor mu? hadi herkes kendi yoluna. Kimse kimsenin esiri kölesi değil.
Hep beni suçluyor
Biraz baskın olmayı dene.
çocuğu al biraz cafe park bahçe gezin evde kapalı kalkma. mutlaka birileri ile tanışır dost olursun. ozaman eşinin patavatsızlıklarına kafayı takmazsın. he he der geçersin.
doğru
@v7las hayatı kendin için yaşa. seni ne mutlu ediyorsa onu yap. insanlara angaje olma
Bu konuyu eşinle güzelce konuşmalısın, içine attığın tüm şeyleri söyle.
Hayat gecmez bu herifle. Insan esine biraz ince davranir
Koy g*tüne tekmeyi çocuğu da at onun başına görsün ebesininkini
Eşinle arkadaş değilsin. Bence daha samimi olun. Bunları onunla konuşabilmeliydin. Bundan sonra konuşabilecek bir frekans yakalamaya çalış. Daha açık olun birbirinize.
Abla evde bakara suresi oku ya da dinle ev halkına iyi gelir
Ne işe yarıyor. Benim ailemde cok bozuk huzur bereket saygi sevgi yok ise yarar mi
@Xxxxxxxxl ev sorunlarına bakara süresinin tamamını okuyun ya da dinleyin tavsiye ederler... kanıtlanmış evdeki cin ve şeytanlar kaçar eve huzur gelir
Cok saolun
@Xxxxxxxxl 👍
Sey farkeder mi peki arapca veya turkce mealini okumak. Kuram okumayi bilmiyorum
@Xxxxxxxxl çok iyi bilgim yok ama önemli olan senin niyetin telefonda dinle Türkçe mealini oku
www.yasemin.com/.../2972922-salavat-i-kubra-duasinin-faziletleri-ve-arapca-okunusu-buyuk-salavat-i-kubranin-sirlari
Günde 1 ya da 2 defa salavat kubra oku
Cok teşekkür ederim 🙏🌸
Salavat kubra nedir ayet mi
@Xxxxxxxxl Peygamber Efendimiz sav söylenmiş salavat dünya ve ahiret sıkıntılar için fayda verir günde 1 defa okumaya caliş
Allahümme Salli ala seydina Muhammed ve ala ali seydina Muhammed mi
Melek tarafından Peygamber efendimize övgü bunu okuyana fazileti çok
@Xxxxxxxxl söylediğin salavatin biraz farklı azıcık uzun
Linke bak anlarsin
Size mesaj atsam olur mu acaba. Ben namaza baslayip tovbe etmek istiyorum biraz yardima ihtiyacim var baslama konusunda
@Xxxxxxxxl tamam yazabilirsin
Eşini biraz yontmaya çalış. Tamam belki tam istediğin gibi olmaz ama bir pinokyo olabilir
Gidin eşinizle bu konu hakkında konuşun. Ona sorunlarınızı belirtin. Evlilikte birbirinize karşı sorunlarınız olduğunda bunları karşılıklı konuşmalısınız. Lütfen onunla bunları konuşun, eğer ailesini seviyorsa mutlaka hareketlerine dikkât edecektir. Devam ederse yine konuşun ve durum değişmiyorsa artık boşanmayı düşünebilirsiniz diye düşünüyorum.
Şimdi bir sürü insan burada derthane kesilip sans dert ortağın olacak kişiler çıkacaktır bak gör.
Bi şekilde mutlu olmanın yolunu bulmalısınız yaratıcı olun
Hayat müşterektir, eşinizin burada size her konuda yardımcı olması gerekir
Benim eşim de sıkıntılı. Halimiz kötü düzelmiyor da maalesef
Evlilik terapistine götür gelmiyosa boşanmakla tehdit et
Aynı patavatsizlikla karşılık vermen lazım. Başka türlü anlayacağını fusunmuyorum.
Umrunda değil ki
Yorumlara baktım da senin hiç bir seye hevesin kalmamis. Böyle dangoz adamla ömür geçmez. Kendine bir dost edin ve en kısa sürede boşan.
Dost nerede edinecegim çevrem yok
İnternet bugünler için var :) Sen yeterki dikkatli ol , gerisi kolay.
Neden engellendim ki :s
O nedenle evliliğe adım atarken bu kişinin doğru kişi olması bu nedenle önem taşıyor, mutluluk evlilik değil seçtiğiniz kişidir.
Artık seçtim ve çocukta oldu bundan sonra önemli
Sırf çocuk var diye koca bir hayatı mutsuzluk ile sürdürmeyi doğru bulmuyorum, gerekirse kendi ayakları üzerinde durup, kendisini bu mutsuzluktan çekip almalı
Ailem sahip çıkmaz daha iş hayatına bile yeni giriyorum nasıl yaparim
İş hayatınızda başarılı reddelere geldiğinizde bunlar olası, bu süre zarfı içerisinde evliliğe de olumlu sonuç verebilmesi olasılığı adına şans vermiş olursunuz
Ben tukendikten sonra boşuna
Allah yardımcın olsun eşinde inşallah islah olur, böyle eşleri anlamıyorum evlilikte kadınlara neden yardımcı olmuyorsunuz ki kaybedince anlıyorlar değerlerinizi
Bunu eşinle çözebilirsin sadece.
Profesyonel danışmanlardan hizmet alın gerekirse. Burada ki yorumlara çok aldirmayin
Benimkide öyle yikandin mi felan derdi ama sizin gibi takıntı yapmadim hic. Yani bazi sözleri duymamazliktan gelmeniz gerekiyor. Madem sevmediginiz seyler var o zaman oturun konusun eşinizle çünkü böyle giderse ayrilirsiniz NET
Konuştun mu peki neden böyle davranıyorsun bilmiyormuş gibi konuşuyorsun vs diye
Hiçbir sorun çözümsüz değildir. atladgin bisyler vardır mutlaka. seni suçlamıyorum elinden gelenin fazlasini yapiyorsun yazdklarindan anladgim kadarıyla. böyle durumlarda tek tarafi degilde iki tarafı da dinleyerek çözüm bulunmasından yanayım.
Onu karşına alsan konuşsan dertlerini anlatsan dinlemezmi? konuşarak çözebilirsiniz belki. Yaptigi hataların farkına varsa düzeltir belki kendini. Cok üzüldüğünü belli et. Haline dayanamayip belki seni dinler veya hatasından vazgecer diye düşünüyorum
Kendine saygısı olan böyle patavatsız, mağara adamı ile evlenmez zaten. O sebepten bunları hak ediyorsun üzgünüm.
Kızın ne şekilde evlendiğini bilmiyoruz sende kırmasaydın keşke
Sana şimdiden böyle davranıyorsa seni başkasıyla bile görüşüyo olabilir boş gitsin neden hayatı bi kışi için gençliğinden oluyorsun sonuca o adam değişmez seni aldatır boşuna değiş değip kendini avutma topla kendi güçlü dür yıklıma!
Evet esin çok patavatsız mis sende öyle ol kirildigin yerden kırılsın ki anlasın seni sana da yazık biz kadınlar çok sabırlıyım die bu kadar üstümüze gelmeleri doğru değil
Nasıl yapicam bilmiyorum mutsuz bir evlilikte çocuğumla yaşıyorum ona da yazık
Sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran
boş ver takılma üzme kendini o sana yapıyorsa sende ona aynısını yap kendine iyi bak sen
Sevgisiz yaşanmıyor kendimi değersiz hissediyorum
Anlıyorum ama sen kendini sev ilk değer ver kendine sende aynı şekil ona davran takılıpta canını sıkma
Nasıl seveyim bide kayinvalidemin canım komşuları ile uğraşıyorum yok nene gibi giyiniyorsun yok kilo aldın ozguvenim yerlerde
Herkes birşeyler söyler zaten sen niye herkesin dediğini dikkata alıp önemsiyosun ki he diyip geçsene onlar senin bokunu yesin shshs
Ozguvensiziim çünkü
Özgüvensiz olman kendine sevgin olmamasından kaynaklı işte sen herkesi dinliyorsun ama kendini dinleyip canının istediğini yapmıyor milleti önemsiyorsun yapma bunu kendine
İmkanım yok çalışsam kimseye muhtaç olmam
Evet haklısın ama ilk önce milletin dediklerine he diyip geçmeyi bil bence takılma herşeye ya hayat senin zaman senin başkalarının ne dediği umrunda olmamalı ve kocanda sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran bu saatten sonra sende sevme o sevmiyo beğenmiyorsa çocuğunla kendine iyi bak sen canın ne isterse onu yap
Zamanın hayatın akıp gidiyor kendine gelmelisin bir an önce
Yoksa kanser olucam 🥹
İşte olma diye seni kendine getirmeye çalışıyorum sen kendinle ve çocugunla ilgilen sadece takma sözlerinin kimsenin
Seni sevmeyeni sende sevme seni beğenmeyeni sende beğenme
Bir insan eşine temizlendin mi diye soru soruyorsa.. O insanla birlikte yaşamam net. Çünkü her yerinden cahillik aktığı besbellidir
başka biri yok dimi adamın hayatında, sana bu derece acımasız gaddar olamaz..
Bana kalırsa iletişim en güzel yöntem … onunla oturup konuşmayı dene bence … bak bundan rahatsız oluyorum gibi…konuşulmayan şeyler dağ gibi büyür içinden çıkılmaz hale gelir
Katılıyorum. Karşısına alıp ciddi bir konuşma yapmalı önce. Eğer umursamaz ve devam ederse boşanma gündeme getirilebilir.
Kişilmsel temizliği yapın yemegi aksatın daha iyi
Valla bacım zor işin başka çocuk sakın yapma eşin zor düzelir
Karşına alıp konuşun bu konudan rahatsız oldugunuzu söyleyin ve belli etmeden hayatında birinin olup olmadıgından emin olun baktınız böyle devam ediyo kendinize yeni hayat kurmaya calışın
Yeni hayat mi kanka geniş düşün bu kadının aklına gelmesi gerçekten zor mu? Arkadaşım bir evlatta anne ve babanın yerini hicbirsey dolduramaz. hanımefendi bunu düşünüp çare ariyo yoksa yırt at demek için düşünmeye gerek yok bak düşüncene saygı duyuyorum ama kızma da bunu söylemek için yorum yapmana gerek yok bu herkesin aklına gelmiştir çare arıyor arkadaş
Karşına alıp düzgünce konuşmalısın, konuşmadan sonra hala aynıysa mutlu olmadığın bir evliliği sürdürmenin bir anlamı yok. Unutma evlilikte saygı her zaman başta gelmeli.
Demeki aranızda aşk yok bu aşk değildir eşin senle çocuk yapmak ve sevişmek istiyor yoksa sana hiç yüz vermez bir çoğu erkek ve kadin böyle sana iki seçenek ya boşan ya da onla kal onu seviyorsan