AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Çocuğun varsa boş yere ayrılma. Gerekirse çift terapistine gidin.
Seni mutlu edip sorumluluklarına destek olmaması üzücü ben eşimde olsa ne çamaşırımı yıkatırım ne bulaşığımı herkes sorumluluk almalı
Ailesi yüzünden bebek gibi yetistirmisler
Boşanmayı düşündün mü hiç
Kaç kere ama ailem beni düşünmüyor tek başına naparim neryee giderim
Mesleğin yok mu ya da aşık olup evlensen fiziğin nasıl neden kendine haksızlık ediyorsun
Bir adamdan kurtulup başka erkeğe mi gitsin? Yani senin dediğinde doğru değil. Bence iş bulup boşanmalısın.
Boşan bacım boşan öyle adamı dogrardim ben valla benim eşim bana böyle davranamaz onun burnundan getiririm
Kendine yazık etme yarın yaşın geçerse çok pişman olursun her şey gençlikte güzel aklını kullan evli olmak için evlenilmez her şey cinsellik değil
Bu platform ve benzerleri bunun için var zaten... konuşmak herkese iyi gelir ;)
Bunu açıkça onunla konuşmalısın olmadı destek al. Bu senin psikolojini yorar. Belki konusunca daha iyi hal alabilir
Açıkçası eşini bir dinlemeye çalış belkide adamın bir problemi vardır ve sana o yüzden gergin davranıyor olabilir.
Aynı benim eşim gibi şu an hamileyim doğmadan karışıyor gelecekteki halimsin çekilmiyor cidden bi değerim kalmadı
Tavrını ortaya koy, istemediğini zorlandığım şeyi yapma, ona hatalarını şöyle eğer davranışlarına hala dikkat etmiyorsa sen de ona aynı şekilde davran
Bu tipler den hoşlanmam ben erkek olarak sabretmem ama sen yine sabırlı davranmışsın çivi çiviyi söker misalimi yapacaksın Allah akıl versin ona
Bence konuşulabilecek sorunlarınız varsa konuşmayı dene derim ama senin gösterdiğin çabayı gösteriyorsa kendine odaklan bence ve çocuğuna
Rabbim kolaylık versin inşallah dertleşmek istersen özelden bana ulaşabilirsin kardeşim sen eşini bırak çocuğuna odaklan onun sana ihtiyacı var
Kırıcı konuşmak istemem eşinin hayatında biri olabilir böyle davranması bunu gösteriyor ya da beğendiği biri de olabilir
Eşinizin bu tavırlarından rahatsız olduğunu söyleyin anlayış göstermeyip daha da tavirlarini arttirirsa bosanin
birbirinizi daha yeni tanımaya başlamışsınız dır gayet normal Bunlar asilamayacak şeyler değil biraz sabır
Bu mal seni aldatıyor böyle kırıp ayrılma ya zorluyor incele araştır
Sen çok alıngan olmuş olabilir misin fazla ilgi bekledigin için kendini de sorguladın mi hic
Bacım adam bisey dememiş ne var bunda neden alındın hassaslasmissin
Sen okudun mu bütün yazılanları?
Sonuna denk geldim
Mutluysan eşimi seviyorsn bırakma ama seni kırıyor patavatsız davranıyor güzel bsiey degil
Ayni sorunlari bizde yasadık özele gelirsen anlatayım sana neden kaynaklandigini
buradan anlat hepimiz bilelim nedir özel mantığı
Hiç sordun mu bana neden bu şekil de davranıyorsun diye?
abla koçanı ya doktora götür ya da ayrıl aw hayat geçmez
Bi de kocandan dinlemek lazım tabi ki. Bizim insanımız sever kim konuşuyorsa onu haklı bulmayı
Güzel arkadasim BOŞAN zaten zamanla BOŞANACAKSİN ZAMANA BİRAKMA ERKEN ONLEM HAYAT KURTARİR...😎🤗
Bidaha dünyay gelmicen necekiyon boşan kıymetbilen cıkar karşına
Endişelenme, hemen gitmiş olacaksın. kocanı çok geç anlayacak
Boşsa düşün taşın huzurun yoksa ne yarar hergun et. Yemek
Çok yüz vermişsin bence ilişki uzmanına danışmalısın bu adamlara yaranılmaz
Valla olan çocuklara oluyor abla inşAllah eşin düzelir
Kusura bakmayın ama süzme odunmuş o da umarım düzelir
Sonuçta temizlik sadece kadına özel değil erkeğin de dikkat etmesi gereken konu sende ona bu tarz konuş temizlikten vur ve yemek konusuna gelince eşinden yardım iste gerekirse yapmıyorum de
Kısas yapardım bana ne yaptıysa aynısını yaparım anlasın nasıl davrandığını
Aşkım yüzde yüz aldatıyordur da seni yoksa bu kadar seni hor görmez
şu an Aldattı Bak Saçmalamayın.. Hemen Aldatıyor Diyor Allah'ım Ya Bu Kadar Basitmi Daha Yaşınız Genç İnsanın Başına Gelmeyince Anlamıyorsunuz İlerde Bende Görürün Seni Aynısı Sana Yapılsa Tepkin Ne Olurdu
Bosanirdim abla ne olacak Allah aşkına neyin kafası bu. Bana bok gibi davranacak ben de susup oturucam çok şükür evde köle değilim özgürlüğüm var
O İşler Öyle Olmuyor İşte
Evlilik Ne İçin di Sinirlendiğin Zaman Ağladığını Zaman Mutlu Olduğun Zaman Yanında Olmak Değilmiydi Bunları Göze Alarak Millet Evleniyor
Ayrıca Ortada Çocuk Var Küçük Bir Olayı Büyütmeye Gerek Yok Konuşarak Halledilir... Ama Hemen Aldatıyor Kelimesi Aşırı Derecede Yanlış Adam Sabhtan Akşama Kadar Çalışsın İşin Stresini Bazen Eve Elbette İstemsiz Bir Şekilde Getirecek Nolcak Yani Bunu Sadece Erkek Yapmıyor Kızlarda Yapıyor
Ne sacmaliyon abla ya kadına temiz misin diye sormuş bildiğin ayi adam
Bak Benim Bu Konularxa O Kadar Çok Tecrübem Varki Yaşadım Yanii
Diyemezmi Ben Olsam Bende Derim Desin Eşimde Bana Desin Hiç Alınmam Gücenmem Doğal bir şey Aksine
böyle bir adamla evli kalmayıp çocuğumu da alıp direk boşardım kocan senin değerini bilmiyor ona vereceğin en büyük ceza bosanmak olur
aptal mısın sen? bide evlilik kolay kurulmuyor diyor git ne bk yersen ye o zmn bize niye soruyosun gzekalı
Sensin canım mal
ya kes kimin mal olduğu yazdığın güncellemeden belli oluyor
bence sende onun sana davrandığı gibi davranmalısın böylece hatasını anlayacaktır
Muhtemelen biter
Seni beğenmeyecek neyin var ki beğenmeseydi evlenmezdi
Bir şey sorabilir miyim nasıl tanışmıştınız eşinizle bu tavırlarını hiç göstermedi mi? bende görücü usulü görüşüyorum biri ile tecrübelerinizi anlatırsanız faydalanmak isterim
Valla cane bende görücü usulü evlendm tanıdım sandım hiç öyle çıkmadı yani kendinilwri başkası gbi tanistylr
Nasıl görünüyordu mesela?
Bu kişi iyi birine benziyor ama biraz ben ona göre daha baskın gibiyim
Görücü usulünın sonı mutsuzluk kızlar nettt artık eski devir degıl eskıdwn görücü usulü gectıkte mutlu ederdı ama hangi devırdeyız ben tavsiye etmiyorum gorücü tanıdınız ama emin oldunuz biriyle evlenın
Evlilik cocuk oyuncağı degıl iyice düşünüp öyle kararınız verin
Neden mutsuzluk peki?
Ayenn öyle ben 5 yıldır evliyim ama tavsiye etmm
ay kızlar bi grup kursak da düşüncdlerinizi alsam o kadar kararsizim ki
Ablam sen bir bunları eşine de söyle böyle böyle kalbim kırılıyor vs duygularını düşüncelerini aktar
Üzüldüm dertleşmek istersen yaz.
Eşin ne iş yapıyor
O ne öyle okurken ihtiyaçlarını karşılıyormuş gibi hissettim resmen
Gerçekten uzucu yazarsanız bana dinlemek isterim sizi
zor bi durum yalnız olmak aynı evde
Evet 3 senedir böyle evliliği sadece seks sandı galiba ama öyle değil destek olması lazım ama anca laf ediyor etse de yardım söylenerek ediyor
maalesef bi odunlasın
maalesef
yorum yok
Her evlilikte dalgalanmalar olur konuşup çözmeyi deneyin
boş ver abla böyleleri kıymet bilmezler.
Ya vazgeç ya da ses cikartma
Dertleşmek istersen yazabilirsin.
Boşanırım dakika sabredemezdim
abla evlenmeden önce evliliğiniz nasıldı ve eşinin kültür derecesi nedir.
Hep mi böyleydi
Benimde senden pek bı farkım yok çocuğum için çabalıyorum kendimce çalışmaya çalışıyorum
İngiltere Prensi ile falan mı Evlisin sen
Yeri geldi mi bosanacaksin
Sıkıntı bunlar biriyle dertleşmeden zor
Yaşınız ve mesleğiniz nedir?
Gizli partner bul kendine
Aldatsın mı yani
Bu 32 yaşında olanların aklı niye hep pisliğe çalışıyor
Aynı şeyi düşündüm
Kocası eşşek gibi muamele yaparsa ya boşanıcak ya aldatıcak niye evlendi o zaman hıyar kölelik yaptırmak için mi
Ya ne alakası var gizli partner ne , medeni şekilde halletmek varken. Bazen insan seçimlerini düzeltsene kadar sonuçlarına sessizce katlanmalıdır senin tavsiyen çöp abicim kusura bakma
O adamdan olmaz abla
Had meselesi gibi yazık
Üzüldüm 🙁 keşke elimden senin için bir şey gelse
Bilmiyorum napicam boşanmak çözüm değil
Çocuk var
galiba farkında değil bunun ya
Keşke olsa yoruldum
Knka işin zor valla bunun farkına varmaz kolay kolay
Boşanmak çözüm değil nasıl yapacağım bilmem
Böyle geldiyse böyle gider knka. Cinsellik var ise azalt biraz isteme
Ayyy çok yazık ya boş ver