Çok çaresizim evliliğim yürümüyor siz olsanız ne yapardınız?

8-9 yılı aşkın birlikteligimiz var eşimle 2 yıldır evliyiz evlendiğimiz ilk seneden beri bana karşı tavrı değişti umursamazlığı ilgisi sevgisi kaybetme korkusu sıfır. Sürekli kavga halindeyiz günlerce ağlıyorum başka odada yatıyorum günlerce necisin niye ağladın gel oturalım konuşalım ya da sen neden ayrı yatıyorsun yok. Ben gidiyorum konuşmaya sus artık hıh geldik gene eve bu MK evinde ne yapcam ben seninle gibi laflar söylüyor. Günlerce sussamda aynı konussamda aynı. Zaten geç geliyor yorgun olmasını anlarım yatsın uyusun dinlensin ben diyorum yat uykunu al diye ben ne zaman bisey desem istesem yorgunum git başımdan kapat ışığı git komşuya vs şeyler söylüyor yatana kadar telefon elinde ya bide dön ne yaptın ne ettin sosyal aktivitemiz zaten yok. Özel hayatımız deseniz aynı şekilde canı isterse istemezse hayatı da öyle yaşıyor ben olsam da aynı olmasamda bu yatağa seninle s*vismek için mi gircem diyor telefonla gece saat 2 ye kadar uğraşıyor ve yatiyor. Ertesi gün gene aynı. Bu sefer ben tahammül edemiyorum ve kriz geçiriyorum işi büyütüyorum gene tepki yok evden gittim gene aynı. Ağzında sürekli hakaret küfür. Herseyden en önemlisi hiç bir şekilde konuşmuyor yapım bu diyor kenarıya çekiliyor. Kısacası manevi olarak bana hiç bir şeyi yok. Çok emek verdim. Daha bunlar gibi bir çok konumuz mevcut. Nereye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum. Onun gibi umursamasamda aynıyız yani. Gidebildiği yere kadar bu şekilde gitcek diyor lütfen yardımcı olun dışarıdan Bi göz olarak çok çaresizim ve aglamaktan gerçekten maf oldum.
Çok çaresizim evliliğim yürümüyor siz olsanız ne yapardınız?