19 yaşındayım boyum 1.73 uzamam da durdu hiçbir kız kısa boylu erkek istemez ben konuşmaya çalışsam bile en fazla knk olurlar ben de kızlardan uzak duruyorum o yüzden mantıklı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu rastgele söylenmiş bir şey olmasa da gerçekten fazlasıyla genelleme yapılmış bir söz. Hem kızların duygusallığından, duygusal/romantik şeylerden etkilenmelerinden şikayet edersiniz hem de dönüp fiziğe bakıyorlar paraya bakıyorlar dersiniz. Bu iki tamamen birbirine zıt konuda keyfinize göre birini seçip genelleme yaptığınız sürece hiçbir kız size bakmaz zaten. Paranız varken kızlar çok duygusal dersiniz, paranız yokken kızlar para istiyor dersiniz. Senin yaptığın gibi genelleme yapacak olursam sen de uzun veya kısa, kilolu veya zayıf, sadece fiziği ya da sadece yüzü güzel veya ikisi de güzel olmayan bir kızı sevmezsin. Her yeri mükemmel olsun, kusursuz olsun, para da istemesin benden hiçbir şey de istemesin, ben öyle bakayım içim açılsın (çünkü içimi tek açan şey görüntü ve benim iç güdülerim, ben insanları hayvanlardan ayırt eden duygulara sahip değilim), gel dediğimde gelsin git dediğimde gitsin dersin.
Her şeyden öte bu insanlık değil. İnsan insanı insan olduğu için sevmeli. Merhametinden dolayı sevmeli, bir kedinin başını okşadığı an etkilenmeli ondan, mini bir şeyler giydiğinde veya kaslarını belli eden bir tişört falan giydiğinde değil. Cömertliğinden dolayı sevmeli, parasının bolluğundan dolayı değil, gönlünün bolluğundan sevmeli. Seven insan, bunun kızı erkeği yok, seven insan görüntüleri göremez bile. O dudaklarda gördüğü şey ruj değil, içten bir gülümseme olur. Sarıldığında odaklandığı şey karşısındakinin kasları veya göğüsleri falan değil, kalp atışı, nefes alışı olur.Yani sen insanları insan oldukları için sev ki insan olabilesin. Böylece senin gibi insanları insan olduğu için seven bir insan da seni sevecektir. Ne o boyun, ne maddi durumun karşındakinin umrunda olmaz.
Ayrıca nasıl olsa sevgili olamam, ancak kanka olabilirim diye kızlardan uzak durmak da epey taş devrinden bir hareket. Umarım bu düşünceni değiştirebilirsin. Ne kadın cinsiyeti erkek için, ne de erkek cinsiyeti kadın için sevgililikten ibaret değil. Dediğim gibi, kadın ve erkekten önce hepimiz insanız.
115 Yorumla- +1 yıl
Çok boş yapmışsın güzel olmayan kızın gayet sevgilisi olurken 1.80 den kısa erkekleri kimse istemiyor genelleme değil her kız uzun boy istiyor artı kızlarla kanka olmak zaman kaybından başka bir şey değil devamlı yakışıklı 1.90 sevgililerini anlatıyorlar ama senin derdini dinlemiyorlar bile. Siz kadınlar arkadaş olduğunuz erkeklerden bedavaya ilgi görüyorsunuz o yüzden friendzoneyi bu kadar savunuyorsunuz her patron bedava işçi ister ama hiçbir işçi bedava çalışmak istemez.
- +1 yıl
@Efeeee556 genelleme yapılmasını eleştirmişim genelleme yapmışsın, ilk cümlenden sonrasını okuma gereği duymuyorum.
- +1 yıl
@Efeeee556 istatistik sunmayıp gördüğün büyük sayıları yan yana koymana rağmen bilimsel gerçekleri konuşuyormuş gibi bir hâl takındığın sürece kimse seni ciddiye almaz.
Ve hayır, gösterebilirim, kendimle de başlayabilirim buna :)
Ah şu genellemeler... Ah şu her şeyi biliyorum tavırları... - +1 yıl
@Efeeee556 e sokakta da hep kısa erkekler görüyorum. e senin dediğin hiçbir şey benim gördüklerime uymuyor, ne yapacağız şimdi istatistik bey? :D
- +1 yıl
@Efeeee556 e 30 35 de değiller, üniversite okuyorum. ama sen sürekli kendince fikir yürütüyorsun, böyle olmaz ki :D
bilimsel olarak kanıtlı olan şey kadınların dış görünüşe değil içe baktıkları, özellikle de çirkin erkekleri tercih ettikleridir. - +1 yıl
bilimsel olarak kanıtlı olan şey kadınların dış görünüşe değil içe baktıkları, özellikle de çirkin erkekleri tercih ettikleridir. Hangi makale bu atabilir misin ben sana kadınların uzun boy tercihi ile ilgili bilimsel makaleler atabilirim ama sen o dediğin şeyle ilgili bilimsel makale atamayacaksın.
- +1 yıl
@Efeeee556 o makaleleri bulduğun gibi araştırıp bulabilirsin, bir yerlerinden istatistik uydurmandan iyidir araştırmak.
- +1 yıl
@birkızişteyani genelleme demişsin de 1.70 erkekle sevgili olan kız göster deseler gösteremezsin veya gider 40 50 yaşındaki babanı amcanı örnek verebilirsin soruyu soran arkadaş haklı sokakta 18 25 yaş bandındaki kısa erkeklerin hepsi sap 25 35 arası da çoğunluk öyle o yaştaki kısaların da parası oluyor kız parasını yemek için oluyor 35 sonrası zaten eski nesil onların zamanında kadınlada bu derece uzun boy takıntısı yoktu ama şu an her kadında uzun boy takıntısı var boşa genelleme deme 1.80 den kısa erkekler hep red ediliyor.
- +1 yıl
@Eueueueue evet genelleme. bahsettiğin her şeyin cevabını da verdim. aksine kendi ailemde 190ın altında erkek yoktur 16 yaşından büyük olunca.
benim şu an birlikte olduğum kişi ise 170.
boyu umurumda bile değil, önemli olan bana verdiği değer ve bu görüşte birçok kız da görebilirsiniz.
yani hayır, ailemden örnek veremem çünkü hepsi uzun. ayrıca hayır, sokaktan örnek verebilirim çünkü bir mahallede oturuyorum ve 175 üstü erkek görmedim, hepsi de yanlarında sevgilileriyle birlikte.
siz milletin dış görünüşüne, kendi dış görünüşünüze takmış, kişilik, karakter nedir bilmeyen ve büyük ihtimalle de sahip olmadığınız için bir sevgili edinememiş, bu yüzden de sorunu boyunuzda sanan insanlarsınız.
bu son cümleyi de ister genelleme olarak, ister her erkek böyle olarak alabilirsin. tercih senin :) - +1 yıl
Sanalda sevgilim 1.70 diyorsunuz ama 1.70 sevgililerinizi ne hikmetse sokakta hiç görmem artı benim kızda fiziksel kriterim yok kriterlerim karakterle ilgili şeyler fazla egolu olmasın boy takıntılı olmasın etrafı erkek dolu olmasın erkekleri friendzoneleyip duygusal yastık yapmasın benim için yeterli fiziksel hiçbir kriterim yok. Kilolu kızı da ince belli olmayan yüzü güzel olmayan kızı ben severim ama o beni sevmez niye çünkü boyum kısa tipim de vasat.
- +1 yıl
@Eueueueue yalan borcum yok :) kendinden yola çıktın herhalde yalan söylediğimi imâ ederken. sen de sanalda güzel olmayan kızı severim dersin ama cümlende bile ''güzel olmayan'' demiş olursun o kızlara :D
ince beli, kiloyu bilirsin ama sonra ben severim o sevmez dersin :D
neyse anlayacağından şüpheliyim. eğer cidden senin için bir insanın insanlığı önemliyse, sen de seni insanlığın için sevecek birini bulursun, böylece bütün kızları kafana takmana da gerek kalmaz.
En İyi Cevaplar
+1 yılBu seninle alakali tamamen psikolojik bu yüzden bunu sorun etme bence Özgüven eksikliğinden dolayi uzama tedavileri var istersen ona basvur ama 165 boyundaki erkeklerde var Ve bence hersey boy ve tip de değil nice çirkin erkeklerin yaninda manken gibi kizlar var senin ki psikolojik
08 Yorumla
Soran+1 yıl1.65 erkekler de var ama onlar da benim gibi istenmiyor çirkin erkeklerin yanında manken gibi kız olayları da eskidendi artık yok.
- +1 yıl
Ya herkesin dengine gore vardir biri yani bence yanliş bir düşüncen var umarim duzelirain yani
- +1 yıl
Benim erkek arkadaşım da 170 civarı bende 160 falanım fakat bu benim içim bir problem değil fiziksel özelliklerinle barışık olmadığın için küsüp herkesten uzak durmak istemeni anlayabiliyorum fakat benimde kusur saydığın özelliklerimden de erkek arkadaşım memnun yani en önemlisi kafaca ruhca eşini bulabilmek birlikte vakit geçirebilmek diye düşünüyorum. Karşındaki insanın ruhuna ruhunla hitap etmeye çalış fiziksel özelliklerinle değil 🙏 her şey gönlünce olsun
- +1 yıl
aynen boşuna üzüyorsun kendini sebepsiz yere
Soran+1 yıl@ØŔůhĚmīčīØ Vardır lafını duymaktan sıkıldım artık vardır demeyin eminim senin de 1.80 altı sevgilin olmamıştır. Artı kızlar asla dengiyle olmuyor 1.50 boyunda güzel de olmayan kız 1.90 yakışıklı erkeklerin peşinde.
- +1 yıl
Hm en son sevgilim benden 2 cm kucuktu knk
- +1 yıl
@beyazbmwlikız şu 1.70 erkek arkadaşlarını nedense bir ben görmem sokakta görsem dahi friendzone oluyor acaba sen de friendzonelediğin birini erkek arkadaşım diye mi anlatıyorsun
- +1 yıl
@Efeeee556 istediğinizi düşünmekte özgürsünüz kimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim🙂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGerçekten yeni nesil sizi anlamıyorum. 1.73 kısa değil bir defa. İkincisi kısa boy ne zaman kusur oldu. İnsanın kalbi, vicdanı, düşünceleri, tavrı kısa olmasın.
Atatürk 1.74 idi. Napolyon, Büyük İskender 1.50 civarı. Bunun gibi sayısız insan var tarihe altın harfle geçmiş. Bu ülkede kadınların % 90 ı, 1.73 altı zaten. Senin boyun değil kendine güvenin, kendine sevgin ve insanları değerlendirme kriterlerin kısa.
02 Yorumla
Soran+1 yılO dediğin adamlar 100 sene önce yaşamış adamlar ve boyları zamanlarına göre ya normal ya da uzundu.
Cevap sahibi+1 yılTarihte bilmiyorsun bak, Topkapı sarayındaki silahlara özellikle kılıçlara bak sen ben iki elimizle havaya zor kaldırırız, bırak tek elle sallayıp kelle almayı. Yaşam, ömür uzuyor ama eski adamlar daha kalıplı ve boyluydu. Neyse sen beni anlamadın özet geçeyim boyun kısa değil senin normal. Eğer yine de bunu sorun görüyorsan o zaman kişiliğini, becerilerini geliştirip öne çıkacaksın. Seni sadece boyun için değerlendiren kızlarla olma zaten.
1.65'im kızlardan kaçmaktan yoruldum :p gerçekten samimi olarak söylüyorum henüz boy ile yargılayacak kadar aptal olan bi kız görmedim onlar işin dalgasında he yine tabi vardır öyleleri ama dediğim gibi insanları seçemediği özelliklerine göre yargılan üç beş aptal içinde kendini üzmeye değmes boş ver aklı başında çook fazla kız varken üzülmek için çok erken
017 Yorumla
Soran+1 yılKendini kandırma aga her kız boya bakar doğaları böyle sen de pek kız hayali kurma en fazla kanka olurlar.
- +1 yıl
@Efeeee556 gel bakalım erkek kimmiş :p
Kolum yeterli mi daha fazla çalışmalı mıyım? ↗ - +1 yıl
@Efeeee556 kanka ne seni ne de kendimi kandırmam gerekmiyor şu kompleksi bırak artık sen nasılki dünya güzeli aramıyorsan onlarda 1.90 filan aramıyor hiç mi kız girmedi hayatına hiç mi kız görmedin sen üç beş tane yelloz 1.90 yazıyor diye sen o işin gerçekten öyle olduğunu filan mı sanıyorsun. dd azıcık mantıklı düşün
- +1 yıl
Allahım bunu anlatmaya çalışıyorum yapan yapıyor bence sen psikoloğa gitmesin yorumları okuyunca iyce emin oldum sabır sen iyi değilsin gerçekten görünmen gerekiyo kitlenmişsin temizlik hastası gibi aynı yeri silip silip duruyon
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
@Mrtol1453 dostum boşuna simplik yapma o boyla senle hiçbir kız sevgili olmaz anca frienzoneleyip 1.90 sevgililerini anlatırlar her kadın 1.80 üstü erkek istiyor doğaları böyle çünkü
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy uzamasi psikolojik fizyolojik değerlere göre olur. Yemen içmenden tut da düşüncelerine kadar. Daha boy atarsın tabi bu 10 cm olmaz ama (!) Sporla düzenli beslenmeyle ve psikolojik olarak inanarak 10 cm ye kadar uzatabilirsin.
Ayrica bu kısa erkek muhabbeti bos zaten uzun erkekler kısacık kizlarla takiliyor ki bir çoğu da eglence peşinde. Eglence peşinde degilsen kafa dengi birini bulmak zor olmaz. Bu arada benim boyum 172 ben de kendime göre bulamıyorum sorun boyda değil kafada.. düzgün kafada insan yok19 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gittim plağın kapanmış dedi onun için uzamam durdu yazdım zaten ama kimse anlamadı herhalde uzarsın diyip durdular. Kısa erkek olayı boş değil hiçbir kız kısa erkek istemiyor.
Cevap sahibi+1 yılDoktora gittim kısmı görünmüyor kardeşim açıklama da
Soran+1 yılUzamam durdu yazmıştım bir bildiğim varki öyle yazdım.
Cevap sahibi+1 yılTamam kısa boylusun ve seni bu boyla kimse begenmez. Ayrıca bi ton şey yazmışım takildigin tek nokta orası tebrikler kardeşim 👏
Soran+1 yılYazdığın diğer şey de uzun erkekler kısa kızlarla oluyor kısmı beni haklı çıkardın zaten.
Cevap sahibi+1 yılEğlence peşinde degilsen zor olmaz""
şu an psikolojin öyle bir yer edinmiş ki algıda secicilik yapiyosun.
Soran+1 yılCiddi ilişkide de uzun erkek isteniyor?
Cevap sahibi+1 yılAnlaştıktan sonra boya bakan yok.
Soran+1 yılKısa boylu erkekle iyi anlaşsalar bile friendzoneliyorlar
+1 yılYahu boyu 1.10 olan kızlar kalkıp "boyo 190 olmoyondo kondono orkoğom domoson" diyor
La yer cüceleri mevzunun boyda olmadığını ne zaman anlayacaksınız
Boyu çok uzun olup uruzbu çocuğunun önde gidenleri de var kızlar o kişileri sevip sonra tüm erkeklerden nefret ediyorum diyorlar
Çok saçma bir şey ya bence seni her halinle sevebilecek biri vardır
Helalini ara yani47 Yorumla
Soran+1 yılBoyu uzun olan erkek nasıl olursa olsun tercih edilir benim gibi kısaları da kimse istemez
- +1 yıl
Yanılıyorsun
Soran+1 yılÇevrende kısa boylu erkekle sevgili olan biri var mı
- +1 yıl
Var benim dayılarımın boyu mesela fazla uzun değil hatta max 167 falan ama sevgili olan var
Haram olduğunu bile bile bulaşmayın diyorum dinleyen kim - +1 yıl
Ya liseden arkadaşımdan bahsedeyim hatta nişanlandılar
Adam 165 bile değil yani
Demem o ki mesele boyda değil karakterdedir
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İşin zor kardeşim boyu kısa olan kız bile uzun boy arıyor ne yap biliyon mu akıl oyunu oyna onlarla Deli et.
12 Yorumla
Soran+1 yılDostum en doğru yorumu sen yaptın senin dışında herkes avuntu verdi
kısa mısın ciddi misin lan sen 😆😆😆
Yavrum, ben 163üm , şu an 23 yaşındayım ve 24 yaşına neredeyse geliyorum, sevgili edinmeye cesaret etmedim. Ne zavallısın ya. Dalga mı geçiyorsun? Oğlum bak git işine ya Allah ya. Sen bide 1.63 boy olmadığına şükret koçum anlıyor musun? Seni bu boyda kimse dinlemiyor, gel masaj yap desen sırtımı geleni gelmez. Gel gidelim gezmeye dediğinde biri bile gelmemeyi tercih ediyor. Yani açıkçası şükret oğlum, ne adamsın sen ya, ya git işine ya sabır ya😆😆😆
00 Yorumlaboyunu okdar takma bence 1.80 olsan kızlar 1.90 bakar bayanlarda şunu anlyamıyorum uzunbuylu erkek yanında daha güvenli hissediyoruz diyor dünyanın ensaçma cümlesi boyanbakmaz bu işler yürek sevgi ve sadakata bakar he benim boyum uzunmu deyil 1.75 yabancılara buyüzden hayranım onlarda en azından boy kompleksi yok bizdaha gelşşemedik maalesef
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yıl26 yaşındaki halinim benim boyum da 1.73m, diş hekimi oldum daha bir kızla oturup çay içmişliğim yok.
119 Yorumla
Soran+1 yılBiz kısalara kız mız yok abi yalnız ölmeye mahkumuz
Cevap sahibi+1 yılVarsa da ben daha bulamadım
Cevap sahibi+1 yılÇünkü kızların sevmediği birisiyim
Soran+1 yıl@whybabe Boyu kısa çünkü
Soran+1 yıl@whybabe Yoksa neden kızlar hep uzun boylu istiyor
Soran+1 yıl@whybabe E bu durumda kısa erkek yalnız kalır
- +1 yıl
@whybabe neyine genellenmiyor 100 kızdan 99 u öyle diyorum kısa erkeğin sevgilisi falan yok anca ortaokulda veya lisenin başında olur 1.70 li erkeklerim sevgilisi o yaşlar için de zaten 1.70 normal uzun arası artı kısa kadınlar uzun boyluları red edebilir kısa erkek istemeyen kadınlar nasıl bu konuda katıysa kendine yakın erkek isteyip uzunlarla çıkan kadınlar da öyle yapsın ama işlerine uzun boylulsr geliyor boya önem vermem veya boyuma yakın biri lafları yalan zaten.
Boyun kısa değil senden kısa bir sürü kız var hem boya takılmayan bir çok kızda var hiç doğru yapmıyorsun. Sen iyi biri olduktan sonra kızı da bir şekilde etkiledikten sonra boyun önemi yok. Bulursun bence bir kız böyle düşünme
12 Yorumla
Soran+1 yılBenden kısa kılzar olabilir ama hepsi en az 1.80 diyor ve boya takılmayan kız yok olsaydı sokakta 1.70 erkekleri de kızlarla görürdüm.
+1 yılDostum boyun kisa degil bos yapma ya turkiye ortalama erkek boyu zzten 171 sen buna bagliyorsundur sen baska seylerine onem ver karekterini biraz ulasilmaz yap tipine onem ver yakisikliysan 140 olsanda cikarlar ayrica boya bakip sevgili olup olmayacak kizida hadi ordan et maldir zaten
15 Yorumla- +1 yıl
Ha ekleyim yakisikli olmasanda cikarlar o boyda su boyda ne olursa olsun herkesin talibi ciktigi birisi vardir ayrica 170 de kisa degil 173 te kisa degil zaten bu boyda bir ton erkek var hepsi bekar mi kalacak 150 boyunda 155 boyunda birsuru kiz var onlara gpre 165 te uzun 170 te uzun ve ayricada illa erkek kizdan daha uzun olacak diye bişey yok kizda erkekten uzun olabilir ikiside istoyorsaki boylede bircok iliski var sen yani bosa tribe girmissin hic girme ve özgüvenini yukseltnek icin destek al psikologtan sobra vu islerin boyla olnadigini anlarsin 150 olupta sevgilisi olan birsuru erkek var 155 olupta sevgilisi olan birsuru adam var 140 olupta var naim sulaymanoglu 147 boyu cocuklari var adamin yani insanin boyuyla sevgilosi olmayacak diye bisey yok okan bayulgen 168 ki kisa degil bence onun icin ornek vermiyorum sen boyle dusundugub icin ornek veriyorum oda birsuru 180 lik mankenlerlede kendinddn kisa kadinlarlada beraber olmustur boyle yani herkes icin geçerli bu herkeste ayni senin yasin kucuk ergenlik dusubceleri bunlar bazi mall kizlarin dusuncesini benimsemissin oyle yapan o mal kizlarin dusuncesi ki sonrasinda onlarda oyle soyleyop soyleyop oyle olmayan insanlafla evlenebiliyorlar cikabiliyorlar kizlarin cpgu tipini begeniyorsa zaten cikar ve dddigim gibi bazi mal kesim kizlari ddgilde akilli kadinlari gor birusuru kadin var daha uzar bu konu...
Soran+1 yıl1.50 kızların hepsi uzun boylu erkeklere bakıyor ve ünlülerden örnek vermişsin ama o tamamen züğürt tesellisi
- +1 yıl
Tamam knk anladim ssni kafana gore takil sen laftan anlamazsin
- +1 yıl
Ben yolda bir suru görüyorum ki var da 150 160 170 olan bu adamlarin hepsi bekarmi cok sacma sen tribe girmissib
Soran+1 yılŞimdi avmden geliyorum 15 tane çift gördüm 15 i de benden uzundu
yaşın genç yabancı dil öğrenmeye bak yabancı kız bul benim 2 kuzenimin sevgilisi var evlenmeyi düşünüyorlar boyları da 1.70 evlenince yurt dışı zaten s. et tr kezbanlarını falan hiç sallamazsın bile :D
012 Yorumla- +1 yıl
şu türk kızına yaptığınız kötü genellemeler bitmedi gitti. ben de yabancı kızlara yapayım bir genelleme.
sen bul bir yabancı kız, evlen. bir gün sana der artık ''aşkım sen yoktun, ben de şununla birlikte oldum :)'' - +1 yıl
o zaman rica ediyorum tr kızları da seni ilgilendirmesin. böylece kendinle çelişmemiş olursun, iyi günlerrrrrrrr
- +1 yıl
@birkızişteyani zoruna giden yerlerini de al yaylan bakıyım hadi
- +1 yıl
hayatında yabancıyı filmde görmüşsündür, tanımadığın etmediğin kıza dediklerine bak, aciz :D
- +1 yıl
ooffff nasıl 2 yabancı sevgilin olur, çok havalı ya
- +1 yıl
maalesef babam o kadar düşük bir türden gelmiyor :(((( o yüzden yok 2 yabancı sevgilisi :((
- +1 yıl
@birkızişteyani senin yabancı kaç sevgilin oldu 0 bile değildir ahhahahhahhah tanıştığın bile yoktur ezme :D
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu işler özgüvende bitiyor ona kalırsa sorsan çoğu basketçi boyunda sevgili arıyor. Benim boy 1.78 arkadaşım var omuzuma yetişiyor hayatından ve yaşadığı arkadaşlıklardan gayet memnun kız arkadaşlarıda oluyor
00 Yorumla
+1 yıl1.89'um.
Herşeyini karşı cinse uyarlamaya çalışma.
Çekyatta hep ayaklarını bükerek uzanmak zorunda kalıyorum.
Başım sürekli bir yerlere çarpmaya meyilli.02 Yorumla
Soran+1 yılTuzu kurunun yorumu
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim.
- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman karşı cinste boy takıntım olmadı hatta kısa boylu (daha doğrusu benim düşüncemde kısa boy ve uzun boy yok yani neye göre kısa?) erkekleri sempatik buluyorum ayrıca tatlılar da : )
06 Yorumla- +1 yıl
Pek toparlayamadım fakat demek istediğim mesela bir kız 1.70 boyundaki bir erkeğe kısa diyebilir veyahut başka bir kız da 1.80'e kısa der yani sen herhangi birisinin boy algısına uymak zorunda değilsin.
Ayrıca bütün kızlar da uzun boy, kaslı erkek sevdalısı değil.
Ne yalan söyleyeyim ben karşımdaki insanın dış görünüşüne bakarım tabii ki fakat karakterini geçemez. - +1 yıl
Ayrıca kızlar hakkında şunu söylemeliyim ki, kızlar sahiplenici erkek severler.
Mesela senin boyuna veya dış görünüşüne aldanmadan seven bir kız buldun bu kıza boyunun kısa olduğundan şikayetçi olduğunu belli edersen kaybettin 😀
Soran+1 yılBoyuma bakmadan seven olsa zaten ona boyum kısa demezdim ama olmaz kızların ilk baktığı şe boydur boy yoksa elerler istisnalar da kaideyi bozmaz.
- +1 yıl
Allah Allah yok ya öyle miymiş
+1 yılBenim boyum 1.53 öleyim mi şimdi, yapacak bir şey yok. Senin denginde olan birisi vardır. Hem boy bu kadar önemli mi? Uzun boylu olupta çirkin olanda var.
04 Yorumla
Soran+1 yılKızda boy sorun değil zaten boy erkek sorunu.
Soran+1 yılEminim senin de 1.80 altı sevgilin olmamıştır gelip beni avutuyorsun.
- +1 yıl
Senin boyun 1.53 değil 1.23 bile olsa sorun olmaz sen kızsın kızda boy önemsiz ama erkek için hayattır. 1.80 den kısa erkek medeni ölüdür hiçbir kız istemez bir ortama girse ciddiye almazlar işe alırken bile boya bakıyorlar. Ama kızın boyu asla sorun olmuyor 1.20 de olsa 2 metrede olsa boydan dolayı sorun yaşamıyor kızlar.
+1 yılSpor yap yapmasan bile sağlıklı beslen. Ben de kısayım boyum 152 ama fiziğime dikkat ediyorum duruşuma dikkat ediyorum bunlar her zaman 1 kendine bak yeter boy da bir yere kadar. 170 olup çok yakışıklı, yakışıklı olmasa bile özgüvenli insanlar görmüştüm çok hoş bir şey bence
014 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 olup yakışıklı da olmayan ama özgüvenli erkekler var da onlar da yalnız 1.70 yakışıklılar buluyor da yakışıklı olmayanı bulamıyor.
- +1 yıl
Bulur bulur
Soran+1 yılKızlar dalga geçiyor bu boyla bu özgüven ne diye nasıl bulsun? Bu arada senin en kısa sevgilinin boyu kaçtı?
- +1 yıl
Özgüven ile egoyu karıştırmamak lazım. Ayrıca ego değil de özgüven ise onlara neymiş. Benim sevgilim olmadı sevdiğim var 180 civarı boyu
Soran+1 yılAl işte o kişi 1.70 olsaydı yüzüne bile bakmazdın. Şu kısa kızların sadece uzun boylu erkeklerle sevgili olup benim gibi kısa boylulara avuntu vermesi kadar sinir bozucu bir şey yok.
- +1 yıl
Lisede sevdiğim kişi 170 civarındaydı belki 165 bile olabilir çok ciddiyim. O yüzden sana avuntu vermiyorum daha önce böyle birini sevdiğim için yorum yapmak istedim. Ayrıca hiç de boyu dikkatimi çekmemişti hareketleri duruşu tatlı bi insandı ağır bir insandı mizaç olarak.
- +1 yıl
Lisede dediğin eminim 15 yaşındayken falandır 18 den sonra eminim 1.80 altı erkeklerin yüzüne bile bakmadın siz 1.52 lerin gözü hep 1.80 1.90 larda soruyu soran arkadaş gayet haklı siz kısa kızlar kadar uzun boylu erkek delisi olan yok bir de 1.70 olup özgüvenli yakışıklı erkek var demişsin evet varlar ama onlar da yalnız hiçbir kız onları istemiyor. Bana yaşı 18 25 arası boyu 1.70 olup sevgilisi olan erkek göster desem gösteremezsin. Sevdiğin kişi 1.80 ken bu boş avuntun anlamsız o kim bilir kaç tane 1.70 erkeği red etmişsindir.
- +1 yıl
@Efeeee556 Ahahah ön yargılarınızı kendinize saklayın. Ben lise 1 dim o lise 4 dü. Sonra üniversiteye gitti bitirdi ben yeni başladım hala daha boyu aynı. Ayrıca sevgilisi vardı liseden çıkarken. şu an ne alemde bilmiyorum. Ondan önce hoşlandığım kişi de 170 civarıydı yine benden büyüktü şimdi okulu bıraktı askere bile gitti geldi onun da boyu aynı çok tatlı biriydi o da. Yani size ne benim hoşlandığım erkeklerden de örnek vermek için söylüyorum ön yargılı olmayım kendinize bunu yapmayın lütfen
- +1 yıl
İlk okul aşkım bile kısa 180 bile değil ahahah cidden şaka gibi. şu an hoşlandığım kişi ilk hoşlandığım uzun boylu erkek çok ciddiyim
- +1 yıl
Kendi yazdıklarınızı tekrar okuyun 2. cümlenize bakın 180 altı erkeklerin yüzüne bile bıkmadınız yazıyor. 190 yazda 190 yazardım. Kim neyi açıklıyor Allah aşkına ahahaahah
- +1 yıl
Somut örnek olarak hoşlandığım insanlardan yola çıktım. Size ne dememin sebebi dırdır yaptığımı düşündüğüm içindi
- +1 yıl
Ayrıca hoşlandığım erkeklerden sana ne dediğimi sizsiniz. İyi misiniz gerçekten şu an muhatap olduğum sizsiniz soru soran kişi je alaka ona zaten cevap vermişim. Kendi kendinize tribe girip milletin vaktini almayın
- Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılBenim 165 boyundaki erkek kuzenim evlendi... gayet ozguvenlidir de asla boyle konuslarda kendini ezik hissetmez hissettirmezde... olay bu bence
03 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen o eski nesilden
- +1 yıl
Ne alaka😂z kusagi gercekten butun hayati dış görünüşü mü cok ilginc ulkecek boy ortalamamiz belli zaten neyi kasiyorsunuz hayatin tadini cikarin uzmeyin kendinizi
Soran+1 yılEvet z kuşağı için öyle. O yüzden z kuşağı olmayan kişilerin ilişkilerini evliliklerini dikkate almıyorum. Bana z kuşağından kısa olup kız bulan lazım
Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Nasibin seni başka bir yerde bekliyor olabilir. Her şey nasip meselesi. Bir de kendini bu kadar karamsar düşüncelere itme. Allah senin yüzünü güldürecektir az sabret kardeşim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasip benim gibileri avutmak için söylenmiş bir şey nasip diye bir şey yok.
Gralım sen bu düşünce ile devam edersen 30 a gelmeden depresyona girip psikologlarla iletişime gecersin.. canını yediğim bizim türk kızları zaten yer elması gibi omuz seviyesi yetmez cebimde mi gezdireyim diyorsun😅
00 Yorumla
+1 yıl22 yaşa kadar boy uzanıyor diye biliyorum 🤔Neyse ama buna takilip , üzülme ilk önce öz güvenli olmaya calis bu sana cok sey kazandirir. Kendini gelistirirek, sosyalleserek, kültürlenerek..
04 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gittim plagın kapanmış dedi avuntu vermene de hiç gerek yoktu eminim sen de 1.80 altı erkeği istemezsin.
- +1 yıl
Avuntu değildi sadece olmasi gerekeni dile getirmistim ama neyse
Soran+1 yıl1.80 den kısa özgüvenli bir erkeği kabul eder miydin?
+1 yılEğer boyu kısa olan erkeklerin hepsi kadınlar konusunda bahtsız olsaydı, senin boyun 1.73 değil 1.90'larda olurdu. Yani kısa boylu erkek diye bir şey olmazdı.
01 Yorumla
Soran+1 yılKısa erkek demek ortalama altında boyu olan demek. Ortalama 2 metre olsaydı 1.90 kısa olacaktı ve 1.70 li boyların günümüze kadar gelme nedeni eskiden sosyal medya yoktu kadınların seçeneği de azdı herkes dengiyle olurdu ama şu an sınırsız seçenekleri var.
+1 yılBenim boyum 167. Sevgilimin boyu 172.
Benim için dünyanın en yakışıklısı canım sevgilim. Ben onun sohbetine, karakterine aşık oldum. Gerçekten seven insanlar için dışının önemi yoktur tanıdıkça çekici hale gelirsin.
Hoşlandığın birine yaklaşmaktan korkma, zekan ve konuşman senin karizman olsun
10 Yorumla
+1 yılHaklısın kardeşim kızlar maalesef 1.80 altını erkek olarak bile görmüyor kızların çoğu seni teselli etmeye çalışmış ama inanma onlara kendiler de hep 1.80 üstü erkeklerle oluyor. maalesef ya yalnız kalacaksın ya da boy ameliyatı gibi riskli ameliyata gireceksin hayat zalim kadınlar çok daha zalim.
00 Yorumla
+1 yılÜlkemizde sanki herkese deve ulan. 1.70 boyum var herkes kısa ülkede zaten. O uzunlar yok benim baba slav diye bu kadar uzadım
023 Yorumla
Soran+1 yılHerkes uzun değil ama kısa boylu erkekler kabul edilmiyor kısa kız da uzun kız da kısa erkeklerle sevgili olmuyor
- +1 yıl
uzunun olmaması mantıklı da kısaya ne bok oluyor acaba? 1. 50 boyuyla deve istiyorlar. çok komik ya aman hepsi ayrı ülkedekilerin 89 Qı lu olunca böyle oluyor işte.
Soran+1 yılO yüzden benim gibiler hep yalnız kalıyor ve bu tek bizim ülkede değil avrupadaki 1.50 kızlar da böyle hatta onlar 1.80 ni de beğenmiyor 1.90 1.95 diyorlar
- +1 yıl
iyi de geliyor mu gelmiyor eee o zaman takmaya bile değmez.
Soran+1 yılBu takılmayacak bir şey değil sosyal varlığız sonuçta ömür boyu yalnız kalınmıyor.
- +1 yıl
diyorum ki sana o kızlarda bulamaz birini kaparsın işte.
Soran+1 yılUzun boylu erkekler kısa kızlarla oluyorki hadi bulamayan oldu yine bana gelmez onun yerine sosyal medyada yalnızım diye ağlar
- +1 yıl
yalan o algı ben uzunum ülke standartlarına göre. 1.70 boyundayım bana bakanların hepsi deve gibi züğürt tesellisi o.
Soran+1 yılDün avmde gezdim 21 tane çift gördüm 11 i uzun boylu erkek kısa boylu kız çiftiydi.
- +1 yıl
çünkü ülkede uzun kadın az da ondan. Bana aşık olanların hepsi uzun. annemin beğendiği çocuk dışında hepsi deve bildiğin. aman ben bile takmıyorum boyu. çok seviyorsam topukludan vaz geçebilirm.
- +1 yıl
hee şimdi yalan olmasın iki kişi de benim boylarıma yakında bende hoşlanmışlardı. ama ben aşk la filan uğraşamayacağım için red etmiştim.
Soran+1 yılBoyları uzun olsa onları red etmezdin
- +1 yıl
Uzun olanları da red ettim hahahah
- +1 yıl
ben adilim herkese hayır üstelik kısalardan biriyle cidden düşündüm ama zaman çakışıyordu.
- +1 yıl
Üstelik benim aşk olacağımı sandığım çocuk dışında hepsinin yüzü uzunlardan daha iyidi.
Soran+1 yılYüzü daha iyi de olsa ilk tercih uzun boylular oluyor kısa erkek anca 10/10 tipi varsa sevgili bulabiliyor
- +1 yıl
ya birini tercih etmiyor. üstelik ben boyu boyuna seviyorum deve cüce ilişkisi değil boy kompleksim yok.
Soran+1 yılPeki çevrende hiç kısa boylu bir erkekle sevgili olan var mı
- +1 yıl
var evlenen var. teyzem.
Soran+1 yılKaç yaşındaki
- +1 yıl
30 larda
Soran+1 yılEski nesildenmiş yeni nesil kızları asla kısa erkekle olmaz
- +1 yıl
yahu sana ne diyorum o çocuğu beğenmiştim. olabilirdi benim için ama çocuk öğlen gidiyordu ben sabah ondan olmadı zamanım yoktu. sonra babasından öğrendim ki turzimciymiş üstelikte aldatma huyu varmış. Ondan sonra onun olduğu yerlere bile gitmedim.
evet kızlar uzun boy istiyor ama 1.50_55 kızlar için çok uygun aslında.. orta boy senin kısa değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılUzun boy istiyorsa ben de yalnız kalacam demek oluyor bu.
+1 yıl19 yaş çok genç daha valla bol bol boy uzatan egzersizler yap zıpla zıpla boyun 180e kadar uzar
04 Yorumla
Soran+1 yılBoy plağım kapandı uzamam durdu yazmıştım detaya.
- +1 yıl
Ya kapanmadıysa araştır iyicene
Soran+1 yılDoktora baktırdım doktor kapandı dedi var mı dahası hiçbir kız da kısa erkek istemez değil mi?
- +1 yıl
Yooo ister sevgi saygı önemli
+1 yılher şey boy güzellik olmamalı yanlış yapıyorsun aramaya devam et boyun veya tipin yüzünden değil karakterini seven biri çıksın karşına
011 Yorumla
Soran+1 yılEminim 1.70 erkek sana gelse sen de red edersin boyu kısa erkeğin karakterine kimse bakmıyor.
- +1 yıl
O kadar emin olma keşke erkeklere karşı tek sorunum boy olsaydı. Sen öyle san diyebilirim sadece bana kin kusman saçmalık madem böyle düşğnüyorsun sanırım sende güzelliğe önem veren tiplerdensin benden uzak durun kimseye ihtiyacım yok!
Soran+1 yılBen güzelliğe önem vermiyorum güzel olmayan bir kızı ben severim ama kısa boylu olduğum için o sevmez.
- +1 yıl
Bunu problem eden kızla konuş o zaman ben etmiyorum benim problem ettiğim nefes alması keşke almasalar da verebilecek bir hasarları olmasa
Soran+1 yılBoyu problem eden kızla niye konuşayım aw
- +1 yıl
Laf sokmaya gelince dil papuç ya onu diyorum boya taktımı idda ediosun ya git boyu takanlarla konuş vaktin boşa gitmez onlarda haklı çıkarsın diyorum
- +1 yıl
Olan oluyo
- +1 yıl
13 senelik arkadaşımın var karakteri iyiyse bende dahi olurum neden bu kadar özgüvensiz davranıyorsun neden olumsuzluk karamsarlıkta ısrarcısın ben kızları aklamaya çalışmıyorum sana öyle geldiyse boya takılan var ama boya takılmayacaklarda var sen kendini niye ümitsizliğe itmeye çalışıyorsun ben seni çözemedim
- +1 yıl
İyi konuşuyorum olmuyo laf sokuyom olmuyo hiç bir şekilde neden bu kadar karamsarsın bu sorundan ötürü ağır sözlermi işittin ne bu kindarlık
+1 yılBestiieee Levi Ackerman hani milyonlarca kızın aşık olduğu Levi Ackerman adamın boyu 1.60 bence boyda değil sorun ✨
01 Yorumla
Soran+1 yılBu espiri çok saçma
Seni sen olduğun için sevecek birilerini al hayatına.
17 Yorumla
Soran+1 yılYok ki alayım olsa zaten alırdım
halkımızdaki boy kompleksi 1.80 altını erkekten saymıyor ama o andavallara aldırmayın. orta boylusunuz kısa değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO boyuň uzamayacak ama biliyorsun dimi ne zamana kadar kurmayacaksın kendini sev ve kendinle barisık ol seni de bu şekilde beğenen seven mutlaka birileri olucaktır merak etme
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama olur mu öyle şey çevrene bir bak bakalım herkes uzun mu herkes yakışıklı ya da guzelmi herkes birbirinden farklı yaratılmış lütfen böyle düşünme sendede belki onlar da olmayan ne güzellikler vardır bunu bilemezsin ki
Cevap sahibi+1 yılAdam uzun boylu olur yakışıklı olur ama vicdani olmaz , saygısı olmaz , şiddet yanlısı olur , insanlıktan nasibini almamış olabilir anladinmi ne demek istediğimi kimsenin boyuna özenme hiç bir şey göründüğü gibi değildir bunu unutma
Soran+1 yılHerkes uzun değil ama hayatında kadın olan erkeklerin hepsi uzun istisnalar kaideyi bozmaz
Soran+1 yılDün beni bu yorumla avutmuştun ama eminim sen de 1.80 den kısa bir erkeği kabul etmezsin.
- +1 yıl
herkes uzun mu herkes yakışıklı ya da guzelmi herkes birbirinden farklı yaratılmış hayatımda duyduğum en saçma şey bu olabilir evet herkes uzun değil ama sadece uzun boylu erkekleri kızlar kabul ediyor çevrende kısa erkekle çıkan kız var mı desem cevap bile veremezsin çünkü yok
Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. 1.73 normal ki... Sal gitsin be illaki çıkar karşına esas olay sen ne zaman bu işin peşini bırakırsan o zaman olucak gör bak...
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSacmalama kaç tane uzun kız var ortaljk 155 160 kaynıyor onu geç ne var da en fazla aynı boyda olursun Bi kızla 180 kız sayısı çok az istedikten sonra korkma konus
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.50 1.60 kızlar da en az 1.80 istiyor.
Cevap sahibi+1 yılHalt etmişler ben 160 im sevgilim 175 onların istediği başka şeyde neyse
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer kız boy gibi saçma sapan sayılara takılmıyor ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılBoya takılmayan kız yokki her kızın boy kriteri var.
- +1 yıl
Hayır benim yok
+1 yılYenilgiyi baştan kabul etmişsin kızlar ezik erkek sevmez kendine güvenin olsun ayrıca insanlar çeşit çeşittir hepsi aynı değil
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYav şu kızları bu kadar gözünüzde büyütmeyin çoğu erkekte aşağılık kompleksi var ama bir kadının bir erkekten üstün olma imkanı yok bir kere boy moyla skinin boyuyla zenginliğinle fakirliğinle alakası yok bu işin zihninle alakası var
00 YorumlaBenim boyum uzuyorsa seninde uzar erkeksin sonuçta. Bir de öyle demeyen kızlarla ol.
09 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gittim boy plağın kapanmış dedi ayrıca bu olayın cinsiyetle ilgisi yok genetik diye birbşey var ayrıca böyle demeyen kız da yok
Soran+1 yılÇevrende kısa boylu erkekle sevgili olan biri var mı
+1 yılSenden daha kısa olup özgüven patlaması yaşayan erkekler var 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşıyorlar da ne oluyor hepsi yalnız
+1 yılbasketbol oyna dostum inançlı azimli yaparsan bu iş sana çok şey katar
02 Yorumla
Soran+1 yılBoy plağım kapandı
- +1 yıl
inanç yoksa zaten plak mlak ne durumda önemli değil boş ver konuşma kızlarla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kız arkadaşımın sevgilisinin boyu 154tü. Ve etrafimda 170 olmayan ama bir sürü sevgili değiştiren arkadaşlarım var hem de bir sürü. Olay boyda değil
034 Yorumla
Soran+1 yılİnstagramları falan var mı
Cevap sahibi+1 yılVeremem kusura bakma. Ama bu dedigimden emin olabilirsin. Hepsinin ortak yanı da agizlarinin iyi laf yapmasiydim
Soran+1 yılDemekki öyle bir şey yok olsa verirdin 1.75 bile erkekten sayılmazken 1.54 erkeğin sevgili bulma ihtimali kırmızı kar yağma ihtimaline eşit
Cevap sahibi+1 yılCanım benim inanmak istememen senin tercihin arkadaslarimin erkek arkadaslarinin hesaplarini ben takip etmiyorum sana niye vereyim. Çok mantıklı sorular soruyorsun. Ama sen neye inanmak istersen ona inanıyorsun. Yalan dahi olmuş olsa içini rahatlaması gerekiyorken sen inanmamsyı ve yalanlamayı tercih ediyorsun.
Cevap sahibi+1 yılAhahsha yok 154 çocuğun kiz arkadasi da 158. Hatta en yakin arkadasim kiz boyu 168 çocuk 165. Şaka maka ülkede kısa boylu erkek deli gibi var. Biraz da hediye vererek etkileyerek yapilan bir is
Cevap sahibi+1 yılDaha yaşın küçük valla görürsün sen de illaki. Mesela ben de kisayim benim de hayatima giren erkekler 185+ 195 arasıdır. Ama 170 boyunda flörtüm oldu hatta 170 zoraki uzatilmistir. Ayrımım yok. Boy birçok unsurun arkasında kalıyor aklı başında kadınlar için.
Cevap sahibi+1 yılJskakfkajfkwd velet misin jdjskd, flörtüm oldu diyorum kimle uyusursak onla sevgili oluyoruz yavrucum. Bu sadece boyla olan bir şey değil. İçini rahatlatman gereken yerde saldırıyorsunuz. Kafaniz mi güzel universite mi ozel?
Cevap sahibi+1 yılBu hava atılacak bir şey mi? Shjajda oglum sen saf misin biraz
Cevap sahibi+1 yılTamam kuşum
- +1 yıl
Yorumlarını okudum da soran arkadaşı teselli etmek için yazmışsın tamamen hiç gerçekçi değil. 1.75 bile erkekten sayılmazken hiçbir kız 1.54 erkekle sevgili olmaz bu imkansız sen de kısa boylu erkekleri itici buluyorsun ki hayatına hep 1.85 üstü insanlar girmiş niyetin iyi olabilir ama yaptığın doğru değil yalanlarla avutacağına gerçekleri söylemek lazım insanlara.
Cevap sahibi+1 yılGerçekleri söylüyorum tabiki ama siz fazla ezik çıktınız. Etrafınızda kısa boylu olup ilişkisi olan evli olan kimse mi yok? Yoksa boş konuşmayı mı seviyorsunuz
- +1 yıl
Evet yok kaç tane 1.75 1.70 arkadaşım varsa hepsi boyları yüzünden red yedi
Cevap sahibi+1 yılSenin cevren zayif. Sadece arkadas cevrene değil o zaman sokakta yürüyen çiftlere de bak, restoranda oturan insanlara, hatta cücelere de bak. Herkes illaki kendisine göre birini buluyor. Kimse boyu kısa diye evde kalmıyor. Hatta bir laf vardır erkeğin güzeli çirkini olmaz diye. Bu laf buradan gelir
- +1 yıl
Oralara da bakıyorum merak etme sen ben 1.81 im yaşıtım çiftlere bakıyorum hiç benden kısa olup da sevgilisi olan erkek yok senin de en kısa sevgilin 1.85 miş aslında sen de kısa erkekleri itici buluyorsun ama bunu kabullenmiyor gibisin. Madem o 1.54 erkek olayı gerçek neden bir kanıt sunmadın soran arkadaşa hadi onu takip etmiyorsun en yakın 1.68 kız arkadaşın 1.65 erkekle çıkıyormuş onun instagramını verseydin en yakın arkadasınmış instası mutlaka vardır sende.
- +1 yıl
Bir de şunu diyeyim 40 50 yaşındaki çiftlere bakmıyorum onlarla aramızda hem nesil farkı var hem de onların gençlik zamanında boy erkekte çok önemsenmezken şimdi her kızın ortak kriteri.
Cevap sahibi+1 yılBen burada kendi adımı soyadımı vermezken neden baska insanlarinkini vereyim? Merak ettiğim bir şey yok bana ne senin algı zayifligindan. İnsanin hayatinda yalnızca sevgilileri mi olur? Flört ettigi insanları beğenip görüşüp konuşmaz mmı? Flört ettigi insanla yakınlaşmaz mı? Bu nasıl bir kafa nasıl mantık anlayamadim cidden. Algıda zayıflık olanlar buraya yorum yapıyorlar
Cevap sahibi+1 yılSizin anlayacaginiz dilden anlatayim messi boy 169 ama evli, nusretin boy 164 ama kim bilir kaç kadınla beraber olabiliyordur. Bunlar popüler olan ve taniyacaginiz insanlar. Şimdi olay para bilmem ne diyeceksen de neticede boy değil. Çamur atmak için laf salatalığı yapmak
- +1 yıl
Messiden sonrasını okumadım bile ünlüler ayrı dünya biz ayrı dünya ne yani kısa erkekler sevgili bulabilmek için illa ünlü mü olması lazım. Peki madem boy önemli değil senin niye hiç 1.70 1.75 sevgilin olmadı da hep 1.85 1.95 oldu?
Cevap sahibi+1 yılZaten 2 sevgilim oldu öyle denk geldi. 173 olan çocuk beni istemedi, belki de beğenmedi. Ünlülerden örnek söyledim anla diye çünkü çevremdeki insanların görsellerini koyamıyorum. bir de kalkıp iki laftan anlamaz insan algilayabilsin diye fotoğraflarını koymak için insanlardan izin mi koparacagim? Ne söylesem yok o öyle yok bu böyle. Bak kardesim uzunsundur kisasindir yakisiklisindir cirkinsindir bilemem. Kadın olan aklı başında taşı sıksa suyunu cikarabilecek olan sağlam ve iradeli ayrıca laftan anlayabilen zeki adamlardan hoşlanır. Bunu bi kadın olarak söylüyorum. Bundan sonraki sevgilim kısa da olabilir uzun da. Ama laftan anlayabilen zeki bir insan olacağından eminim.
- +1 yıl
Kadın olan aklı başında taşı sıksa suyunu cikarabilecek olan sağlam ve iradeli ayrıca laftan anlayabilen zeki adamlardan hoşlanır. Benim böyle bir arkadaşım var ama hiçbir kız ondan hoşlanmadı çünkü boyu 1.68 di kızlardan hep red cevabı aldı hatta onu red eden bir kızla bir kere konuşmuştum bana o tam aradığım biri ama boyu çok kısa o yüzden olmaz keşke 1.80 olsaydı demişti ve o kızın boyu 1.50 falandı. Benim yaşıtlarımda gördüğüm bu doğal olarak yaşıtlarımı baz alıyor 40 50 yaş ünlülerle aynı dönem genç olmadık.
Cevap sahibi+1 yılHer erkeğin bir olmadığı gibi her kadın da bir değil. Ben genelleme yaparak konuşuyorum. Kendimden çevredekilerden ve gördüğüm gözlemlediğim insanlardan baz alarak konuşuyorum. Benim söylediğim bir kadın gözü. Her söylediğime ama diyerek bir yere varamazsın
- +1 yıl
Her kısa erkekle çıkan kız senin çevrende galiba ben hangi kızla konuşsam en az 1.80 istediğini 1.80 den kısa erkekle olmayacağını söyledi hangi kısa erkekle konuşsam boyları yüzünden red yediklerini söylüyorlar benim çevrem geniş kısa erkekle sevgili olan kız olsa ben görürdüm her türlü insanla sohbetim var benim.
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur kardeşim
- +1 yıl
Oh be sonunda dürüst olabildin bir daha da kimseye boş umut satma senin bu yorumu okuyup umutlanıp sonra da red yiyen kısa erkek daha çok kötü olacaktır ama dürüst olsan madem öyle ben de kızlardan uzak dururum der yoluna bakar.
Cevap sahibi+1 yılEvet kardeşim en mantıklı sensin en doğru da sensin.
+1 yılBoyun daha uzar yaşın küçük. Basketbol oyna uzasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılPlaklara baktırdım kapanmış dedi artı lisede basket oynardım faydası olsa o zaman görürdüm.
+1 yılkanka 173 o kısa değil abartma ben de 140sın falan sandım
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir kız bu boyda erkekle olmuyor ama hep 1.80 üstüyle oluyorlar
+1 yılTürk kadınlarının boy ortalaması 1.70 bile değil diye biliyorum?
031 Yorumla
Soran+1 yılAma hepsi en az 1.80 istiyor
- +1 yıl
Davul bile dengi dengine demişler. Sen niye bunun gibi konuşanları takıyorsun ki
Soran+1 yıl1.50 olup 1.90 isteyen kızların çoğu istediğini alıyor ve niye takmayayım ki bu yüzden yalnız kalıyorum insan sosyal varlık yalnız kalamaz.
- +1 yıl
Abicim bir kere burada bir mantıksızlık var baştan. O dediğin örneği de gördüm çok garip duruyor ama hadi diyelim aşık insanlar bizi ilgilendirmez. Yani her şey zamanla olur, sanki türk kızları full 1.87. Sen de istediğini alırsın gayet, kısa da değilsin bu arada hangi malak sana kısa dedi mq
Soran+1 yılBenim 1.50 1.60 kızlardan başka seçeneğim yok e onlarda hep uzun boylu erkeklerle bana bir şey kalmıyor ki garip duruyor diyorsun ama hiçbir 1.50 kız aaa ben 1.80 üstuyle garip dururum 1.70 erkekle çıkmalıyım demiyor aksine bari yanımdaki erkek uzun olsun çocuklarım kısa olmasın falan diyor.
- +1 yıl
Kardeşim ne garip şeyleri düşünüyorsunuz, bir kız zaten bu 1.80 bu olsun diyorsa orada bir gariplik var. Adamın boyuyla çıkıyor demek ki:D? Yani illa seninde karşına birisi çıkar düzgün allah allah
Soran+1 yılBana avuntu veriyorsun ama eminim senin çevrende hiç 1.70 li boylarda erkekle sevgili olan kız yoktur eminim sen de olmazsın.
- +1 yıl
Kardeşim ben kimseyi avutmakla uğraşmam. Çevremde benim arkadaşım yok, olanların sevgilisi yoktu. Böyle şeyleri de taktıklarını görmedim. Ben olmayı tercih etmem çünkü ben neredeyse 1.70im. Gidip 1.95 insan da istemem onu da söylersin şimdi, 1.80 birisi bana gider. E nolmuş? 😐 Boy da bir kriter gayet tabii de kalkıp da bütün ilişki temeli de yapmazsın. Bırak la bu işleri, senin gördüklerin seni yanıltmasın. 🙄
Soran+1 yıl1.50 olsaydın da 1.80 derdin değişen bir şey yok ve eminim olan arkadaşların da olmaz en baştan evet haklısın kimse olmaz demek neden bu kadar zor 1.50 kız da en az 1.80 istiyor 1.70 kız da eee benim nasıl sevgilim olacak o zaman?
Soran+1 yılBana bırak bu işleri diyorsun da eminim kaç tane sevgilin olmuştur bırakamam valla
- +1 yıl
Benim sevgilim olmadı bir kere. Bu ne önyargı mq. Malak malak çıkarımlar. Tamam kanka olmaz sevgilin, bakmazlar sana. Napsınlar seni. Bak dalgana.
Soran+1 yılSonunda dürüst olabildin şükür bir daha kimseyi de kızlar kısa diye avutma kısa kızlar boy konusunda sizden beter nerede 1.50 görsem yanındaki 1.90 mk
- +1 yıl
Birader ne garip adamsın kimse kimseyi avutmuyor, istatistik konuşuyor mq Türk insanlarının belli bir boy ortalaması varmış adamlar çıkarmış yaw of senle mi uğraşcam bye
Soran+1 yılYav kadınlar kısa erkek istemiyor diyorum hala istatistik diyorsun senin hemcinsin ben kısayım kısa erkekle olayım demiyor bir anlamadın şunu mk
- +1 yıl
Bütün kadınlarla konuştun mu mq, orada burada gördüğün şımarık insanların sözlerine bakıp bir şey sanmışsın, bir de bana anlamıyor diyor akqloqkduxjcgsjek tamam en kısa sensin, en çok seni istemiyorlar
Soran+1 yılKonuşmaya gerek yok dışarıdaki çiftler ortada yanında kız olan erkeklerin hepsi 1.80 üstü
Soran+1 yıl@MİTSUKA Ya sen sanki 1.70 erkeği kabul edeceksin kısa erkekle olan kız yok başka ne yapayım?
- +1 yıl
Ya bu uzun kızları anlamıyorum ben ya devamlı şu kısa erkekleri bize paslama peşindeler şunu anlayın artık uzun boylu bir kızın nasıl uzun boylu erkek isteme hakkı varsa kısa boylu kızın da var. Kız da boy ölçüt değil kısalık kızda itici durmuyor ama erkekte kısa boy itici o yüzden kısa boylu bir kız da kısa boylu erkeği yanına yakıştırmaz bu çok normal o yüzden şu kısa erkekleri bize paslayıp durmayın 1.80 altı erkek uzun kızla da kısa kızla da yakışmıyor ikisinin de yanında kardeş gibi duruyor çünkü kısa erkekler çocuk gibi duruyor. Soran gayet doğru yapıyorsun ama lütfen sanalda ağlama ya yalnızlığını kabullen ya da git boy ameliyatı ol.
- +1 yıl
Yaw gidin başka yerde anlatın derdinizi sabah sabah
- +1 yıl
@gereksiz1şey kısa boylu kızların sevgilileri hep uzun oluyor bunu neden idrak edemiyorsun da boş avuntu veriyorsun ve kısa kızlar da 1.70 erkekler kendi boyunda kızlara gitsin diyor kısa ve uzun kızlar devamlı kısa erkekleri birbirinize paslayıp duruyorsunuz soran gayet haklı 1.40 kız da 1.70 kız da en az 1.80 istiyor e 1.73 adam nasıl sevgili bulacak?
- +1 yıl
@Eueueueue mq yerinde üzerinden bir hafta geçmiş hala aynı derttesiniz, tamam en kısa sizsiniz ok en dev seven biziz, en haksız biziz tamam ok hayatınızı mutsuz geçirin o zaman banane mq uzatmayın konuyu kafa açıyorsunuz
- +1 yıl
@Eueueueue ya hala ne anlatıyorsun birader, depresyondan gözünüz kararmış belli, boş avuntu diyo ya. Bir kere tanımadığım insana neden ''boş avuntu'' vereyim. Adam üzülmüş, düzgünce anlattık. Bir genelleme almış başını gidiyor. Her yerde gördüğünüz 1.10 @исмаил bitleri 1.80liklerle geziyor diye dünyanın düzeni bu mu oldu. Allahım yarabbim, akşam akşam. Madem sizin kendinizden umudunuz yok, verilen aklı teselliyi önemsemeyip hala aYYy bNe çOk kIsAYıMM diye geziyorsunuz, evet hayatınızı mutsuz geçirin çok da s1kimde. Kapat konuyu mq yazma
- +1 yıl
durup dururken milleti tagladım senin yüzünden mq, yanlışlıkla oldu birader her kimsen
- +1 yıl
@gereksiz1şey depresyonla ne ilgisi var bunun genelleme de değil her kız sadece uzunlarla çıkıyor ne yapalım biz de insanız biz de birilerini istiyoruz çünkü insan yalnız yapamaz. Adam üzülmüş, düzgünce anlattık derken bile boş avuntun belli oluyor 1.70 kız 1.80 der 1.50 1.80 der e bu 1.70 erkekleri kim sevecek mantık çerçevesi içinde cevap verebilirsin umarım.
+1 yılmantıksızzzzzzz özgüvenli olman gerekiyor ayrıca 173 kısa değil orta boy
03 Yorumla- +1 yıl
Siz kendiniz kendinizi kısıtlıyorsunuz
+1 yılçok mantıklı yapıyorsun. tibete git dağa çık rahip ol. kadınlardan uzak dur.
00 Yorumlaboya bakmıyorum benden 13 cm uzunsun daha ne?
00 Yorumla
+1 yılKızdan uzun olduğun sürece sorun olmaz. Diğer özelliklerini geliştirmeye bak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Kısa erkekler kapatılsın ya da 1,50 kızlara musallat olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen tam bana denk olabilirsin ahshsh
sevgilim 1.90 ben 1.55 ve babam. u ilişkiyi öğrendi, boyunuz bile engel diye bunu engel gördü.. ah ah08 Yorumla
Soran+1 yılKim bilir kaç tane 1.70 wekwği red etmişssindir sen de
Cevap sahibi+1 yılhiç reddetmedim bu arada
Soran+1 yılO yüzden mi sevgilin 1.90 dürüst olsan daha iyi olurdu.
Cevap sahibi+1 yılilk sevglim zaten kendisi, neden öyle dedin ☹️ böyle denk gelmiştik biz tamamen yani kasten yapılan bir şey değildi kii
Soran+1 yılHepinizin de bahanesi bu o kadar kısa erkek var siz uzunlara denk geliyorsunuz ne hikmetse
Cevap sahibi+1 yılsen niye bana saldırdın ya, yalan borcum mu var sana
Soran+1 yılHakettin çünkü resmen dalga geçmeye sevgilim 1.90 diye hava atmaya gelmişsin bir de denk geldim diyor yalan söylemeyi bile beceremiyorsunuz denk gelmeymiş hadi oradan
Tek derdimiz boy olsa keşke kardeş 1.80 boy varda ne oluyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKısa değilsin ama aklı olan kızlarla, insanlarla uğraşmaz zaten. Sonu hep aynı çünkü hüsran. Hiç bulaşma daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sosyal varlık yalnız olmaz
Cevap sahibi+1 yılevet ama yalnız kalmamak için herkesle denemeye de gerek yok
Selamm
İlk olarak 1.73 kısa değil orta erkekler için.
İkinci olarak ise sanki kısa erkeklerin yaşamaya hakkı yokmuş gibi davranıyorsun gibi geldii :)125 Yorumla
Soran+1 yılOlan şeyi diyorum kızlar 1.80 den kısa erkekleri istemiyor bu bir gerçek bence senin de 1.80 altı sevgilin olmamıştır.
Soran+1 yılDışarıda hiç 1.70 olup sevgilisi olan bir erkek görmüyorum sosyal medyada benim boylarda erkekler hakkında yazılan şeyler de ortada zaten.
Soran+1 yılO kişiler muhtemelen 30 yaş üstü kişilerdir yaşıtlarımda yok denecek kadar az 1.70 olup da sevgilisi olan erkek.
Soran+1 yılGenç olanı binde bir bence sen de kısa boylu bir erkekle sevgili olmazsın.
Soran+1 yılSenin en kısa sevgilin kaçtı?
Soran+1 yılGizliden sadece görüş atılınca çıkılıyor hem ne alakası var bunla
Soran+1 yılBenim xper düşük yalnız ve seninki de düşük özelden ikimiz de yazamayız :)
Soran+1 yılEvet öyle maalesef
Gizli Üye(18-24)+1 yılbeynin kısa senin tabiki kimse konuşmaz.. milletin yorumuna bu 2. @Efeeee556 hesabınla cevap ile boş konuşup sonra engelleyen zavallısın..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yine iyisin bende 150yim erkekler bana bakmıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kızda boy sorun olmuyor kız kısa da olsa uzun da olsa sevgilisi oluyor.
Cevap sahibi+1 yılAma 150 çok kısa fiziğin güzel olması önemli
Cevap sahibi+1 yıl@Efeeee556 pick me ne alaka
Cevap sahibi+1 yıl@Efeeee556 önemli değilse neden erkekler hep kendi boyuna göre kızla evleniyor
Cevap sahibi+1 yıl@Efeeee556 bilmiyorum artık bende böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılboy 173 ama beyin çok küçük belliki. git sütünü iç uyu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama ya sevgilim 167 popon yerim valla onun canım sevgilim
00 Yorumla
+1 yılBence çokta kısa değilsin konuşucak birsürü seçeneğin vardır ülkemizdeki kızlar genelde kısa olur zaten sırf boyun için kendi içine kapanma
05 Yorumla
Soran+1 yılKısa kızlar da kısa erkekleri istemiyor.
- +1 yıl
Elbet bulucaksın hem illa kız erkekten kısa olmak zorunda mı? boy kısmını geçelim hepimiz boy cinsiyet fark etmeden insanız bu özelliklerimiz iletişim kurmamız için engel değil.
Soran+1 yılBen kızlarla iletişim kursam anca beni friendzoneleyip uzun boylu sevgililerini anlatırlar o yüzden konuşmuyorum zaten. Elbet bulacaksın diye de bir şey yok uzun boylu kızlar kısa erkekler kapatılsın diye gezer 1.50 ler uzun erkek uzun erkeknder e nasıl bulacam ben
- +1 yıl
Hayır sevdigim benden kısa
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski sebgilim 174tü ve gayet uzun geliyordu (ben 155 ahshıashb)
00 YorumlaÖnemli olan boy değil zeka ve özgüven. sen de bu ikisi olmadığı için baştan kaybetmişsin boydan değil.
05 Yorumla
Soran+1 yılDedi ve zeki özgüvenli ama 1.70 boyundaki erkeği red etti.
Soran+1 yılBari ölçülü atsaydın
- +1 yıl
Adam haklı gerçekten bari 1.65 1.70 deseydin 1.55 hiç inandırıcı değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl170 üstü iyi bu arada ben 168im ve 170 bi çocuk yanımda kısa durmamıştı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğil mesela ben şu an benle aynı boy birinden hoşlanıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Boyum kısa olduğu için kızlarla iletişim kurmaya çalışmıyorum, doğru mu yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler