Boyum 1.73 epifiz plağım da kapandı artık uzamam. Hiçbir kız da kısa erkekle sevgili olmak istemiyor kızlarla konuşmaya kalksam benle en fazla arkadaş olurlar onu da ben istemiyorum bu yüzden kızlarla konuşmaya çalışmamam doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Yani sırf bunun yüzünden içine kapanmak ne kadar mantıklı ki? Bahsettiğin boyda bana göre hiç de kısa değil. Türkiye’de milyonlarca kadın ve erkek var. Burada önemli olan tek şey senin karakterin. Sen düzgün ve güvenilir bir insan olduktan sonra illaki istediğin gibi bir kızla tanışabilirsin.
Yok hala boyunu takıntı haline getirip bir adım atmazsan bu iş daha kötüye gider. Senin sürekli aktif olman ve şansını denemen gerekiyor. Kendini boşu boşuna gölgelere hapsetme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani seni kabul eden böyle edecek ama sırf bu yüzden Kendini geri çekme Tabii Sonuçta sen de haklısın günümüzde artık Dış görünüşe önem veren insan sayısı çok arttı hiç artık kalp ve duygular önemli değil maalesef sen de haklısın Ama bu böyle gidecek anlamına gelmez tabii yani illaki bir şey olur o kadar çok canını sıkma sırf Boyum kısa diye veya dış görünüşün kötü diye zaten seni sevmeyecek olan hiç yanından bile geçmesin
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, sizden kısa olup da kızlarla sevgili olabilen hatta evlenen insanlar var yani saymakla bitmez hatta öyle söyleyeyim. Dolayısıyla boyunuz 1,73 olduğu kızlarla konuşmamaya çalışmanız oldukça hatalı bir davranış. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Hayır yanlış yapıyorsun. Bu şekilde düşünmen doğru değil. Türkiye'de kızların yaş ortalaması kaç sen kendini kısa olduğu için sevgilim olmaz diyorsun. Bu düşünceden acilen kurtul böyle düşünmeye devam edersen sana bakanları beğenenleri göremez herkese kanka gözü bakarsın e o zaman da tabiki yalnız kalırsın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır doğru değil 1.73 Türkiye’deki erkekler için oldukça normal Türkiye’deki erkeklerin boy ortalaması zaten 1.75. Türkiye’deki kızların ortalaması zaten 1.50 1.60 arası gidip geliyor bu kadar takılma yani kızlarda bir gün öğrenecek zaten boya takılmamak gerektiğini
00 Yorumla Of saçmalama ya ben 1.65 erkekle de sevgili oldum boya takılan kızlar pick me çeşmesudur. Kendine güven ve kendini sevki başkaları da seni sevsin. Ben çok kısa erkek gördüm 1.73 ten de kısa kollarında fıstık gibi kızlarla geziyorlardi. Önemli olan kendini karşındakine nasıl gösterdiğin vizyonun ve giyim kusamin. Etkili konuşma ile yapamayacqcin şey yok
215 Yorumla
Soran+1 yılBenden kısa bir erkek kızla anca kanka olarak gezer. Her beraber yürüyen sevgili değilki o kısa erkeklerin yanında gördüğün güzel kızlar friendzone oluyor. Kısa erkek kendine güvense iyi konuşsa bile kızlarla max ilşkisi kankalık oluyor. Boya takılmayan kızların oranı %1 bile değil maalesef istisnalar kaideyi bozmuyor.
- +1 yıl
Pardon da o gördüğün dediklerin arkadaşlarım ve çevrem? Ve sevgililer okuduğunu anlama problemin mi var var? Kendine çeki düzen verip kendine bir karizma oluştur mesela bir kadın için kariyer çok önemlidir bunlara dikkat et sana akıl vermeye de gelmiyor hep negatif olursan negatif çekersin zaten biraz pozitif ol
Soran+1 yılÖyle olsa bile bu durum çok nadir kısa erkeklerin yanındaki kızların %99 u kankası oluyor. Kariyer mevzusu da 30 yaş üstü artık uzun boylu erkek bulamayan kadınlar için geçerli. 20 25 yaşındaki kızlar paraya kariyere bakmaz.
Soran+1 yılKısa erkekte özgüven arayan yok hatta kısa erkek özgüvenli olunca bu boyla bu özgüven ne diye dalga geçiyorlar.
Kızın biri kısa boylu erkeklerdeki özgüven beni etkilemiyor demişti diyen kız da 1.60 tı- +1 yıl
Ya o dedi diye ne bakıyorsun sen iyi misin kafanda sıkıntı mı varya lan kendini sevki insanlar seni sevsin elbet karşına çıkar seni sevecek etkileneek lan ben ne erkekler gördüm kollarında nasıl kızlar vardı. Ozguven dediğim kendine olan güvenin tamam mı silik bir tip olursan kimse seni şeyine takmaz. Laftan anlamıyorsun lütfen bana daha cevap verme bb
Soran+1 yılBen üniversitedeyim sevgilisi olan erkeklerin hepsi 1.80 üstü
- +1 yıl
Ben de unideyim çocuğun boyu 1.65 var yok kolunda gül givi kız var? Senin üniversiten tüm Türkiye nin ortalaması olmuyor yalnız. Ya bak sinirlerimi zıplatma cevap verme bu kafayla bulamazsın zaten sevgili. Erkek dediğin ozguvenli sağlam duruşlu kariyer sahibi olur. Böyle ozguvensiz olma. Kendini sevmeyen insanı kimse sevmes
Soran+1 yılHangi üni ora bari ben de oraya gideyim
Soran+1 yılBneim üniversitede var diyince sorayım dedim diğer yazdıklarını tabi gördüm onlara da cevap vereyim tanıdığım ozguvenli sağlam duruşlu kariyer sahibi ama yalnız erkekler var sebebi boyları kısa ama özgüvensiz ezik bir erkek de tanıyorum boyu 1.90 sırf boyu uzun diye bir sürü sevgilisi oldu. Çocuk asosyalin tekiydi ama üniversitede direkt sevgili buldu.
Soran+1 yılE gençlik dönemim yalnız geçecekse 30 dan sonra olsa ne olmasa ne
+1 yılbence boydan çok önemli olan fizik 1,73 boyunda olabilirsin sevgilisi kendinden uzun olan çok fazla örnek var türkiye de dahil bu duruma, önce kendine güvenmelisin bunun zayıf noktan olduğunu dile en başından getirmek pek doğru geliyor bana sonradan işler ilerler birbirinize iç dünyanızı açmaya başlarsınız o zaman olabilir karşındaki kişinin karakteri çok önemli kimi insan bunu kullanıyor çünkü neden bilmiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç kendinden kısa erkekle olan kız görmedim hatta kendinden kısayı bırak 1.70 erkekle çıkan kız görmedim
- +1 yıl
sana denk gelmemiş dostum
- +1 yıl
bizzat ev arkadaşımdı bu kişi:D? bu şekilde hayata bakarsan zaten kaybetmişsin demektir
- +1 yıl
arkadaşım 175ti çocuk 170ti?
Tipin düzgünse, orantılı bir fit bir fiziğe sahipsen, maddi durumunda iyiyse, karakterin de düzgünse hiçbir kız boyuna takılmaz. Biz kızlar sadece boya takılan varlıklar değiliz. Erkekte başka özelliklerde ararız. Kimi kız yakışıklılık ister, kimi kız karakter, kimi kuz ise maddiyat.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılBenim pek doğru bulduğum bir durum değil. Kendinizi kısa görüyor olabilirsiniz ama karşınızdaki sizi öyle görmeyebilir bu biraz da konuştuğunuz kişiye bağlı ama bence bu konuya takılmamalısınız. Herkesin boyu 180-185 olacak diye bir şey yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılHer kızın ortak kriteri 1.80 üstü boy
Soran+1 yılSenin de 1.80 altı sevgilin olmamıştır bence
- +1 yıl
Bir sevgilim oldu şimdi de hayatımda sadece o var 175 bu beni rahatsız etmiyor bende 168 boy fiziksel özellikler bir yere kadar götürür gerçekten bir yerden sonra bunların pek bı önemi yok iyi ki de hayatımda o var boyunun bı önemi yok kendisinin benim için doğru insan olması yeterli. Böyle detaylara çokta takılmamak lazım daha önemli şeyler var. Huyu suyu gibi
- +1 yıl
Dediğiniz ortak kriter beni kapsamıyor emin olun kapsamadığı bir sürü kız vardır
Yani senin istediğin boy önemli burada. Sen gidip 170 boylarında bir kızla konuşmaya çalışırsan red yemen olası çünkü o kızlarda uzun boy takıntısı var. Ama 155-165 arası biriyle konuşsan çok kısasın tepkisi almazsın. Ki en son takılacak nokta boy olmalı bence.
11 Yorumla
Soran+1 yıl1.55 kızlarda da uzun boylu erkek takıntısı var?
bu konun boyla alakası yok emın ol ortalama bı boydasn kızlar 1.50 155 160 bu kadarlar tabıkı daha uzunları var ama bence kendını kapatma konus yasa ıstedıgın gibi
08 Yorumla
Soran+1 yıl1.50 1.60 kızların sevgilileri hep 1.80 üstü
Soran+1 yılOlmadan da olmuyor insan sosyal varlık sonuçta illa birini istiyorsun
Soran+1 yılSenin hiç sevgilin oldu mu
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılOf sanki tüm kızlar 1.75 sanki. Kısa değilsin, 1.73 erkeğe kısa diyen kızla değil flört etmek, selam bile verme zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılKızda boyun önemi yok ki kızlar kısa da olsa sadece 1.80 üstüyle sevgili oluyorlar
+1 yılDoğru. Olması gereken de bu. Boyundan bağımsız söylüyorum insanlarla uğraşmak da, ilgilenmek de pişmanlıktır. Kendine, gelişimine bak her türlü kazanırsın ¿
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilimin boyu 1.62 benim 1.53 falan. Ve uzun süredir birlikteyiz. Onu sevdiğim için hiç boyuna falan takılmıyorum. 1.90 bile olsa Boyuyla ömür geçirmeyeceğim çünkü. Yani sana şunu diyeyim sevecek olan bir kız için boy falan mevzu olmaz. Boy mevzusu sevilmeye engel değil. O zaman yaşlanınca ya da hasta olunca insanlar birbirlerini mi terketsinler? Hayır. Sen kalbini ferah tut iyi niyetini kaybetme kendini bu yüzden kötü hissetmene falan gerek yok.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDavranışın, gösterdiğin ilgi, sevgini hissettirebilmen, saygı duyman, zor zamanında yanında olman bu daha çeşitlendirilir bazı kızlar için dış görünüşten çok bunlar önemli. Bir arkadaşım vardı uzun boylu istiyor yine işte çocukla sevgili oldular 1.80 çocuk sonra birşeyler oldu bitti. Kız şu an diyor ki hayır boy falan önemli değil. Kız boy için sevgili oluyorsa bile diğer özelliklerini görüp bir yerden sonra sıkılıyor.
Soran+1 yılBilemiyorum tabi karakter de öenmli ama çoğu kız boyu uzun olmayan erkeğe sevgili gözüyle bakmıyor kısa erkekle olan kız çok az. O uzun erkek isteyen kız arkadaşın boy önemli değil dese bile 1.80 den sonra 1.70 1.75 erkekle olmaz.
Cevap sahibi+1 yılUzun boyun için bir kızın ilgisini çekeceksen hiç gerek yok gerçekten. Böylelikle sevecek sevmeyecek kızı da biraz anlamış oluyorsun. O arkadasim da cidden uzun boyun önemli bir şey olmadığını gerçekten anladı çünkü 1.80 diye beğendiği çocuğun kafasıyla uyuşmadı. Önemli olan kafaların uyuşması boyların değill
Soran+1 yılKeşke boyum olsaydı da boyum için ilgi çekseydim boy olmadan kızlar sevmiyor çünkü o erkeği istisnalar da kaideyi bozmaz
Cevap sahibi+1 yılBence sen iyi yönünden düşünmek istemiyorsun net yaşını bilemem ama ameliyat deneyebilirsin oluyorsa
Cevap sahibi+1 yıl@yasambitti321
Polyannacılık yaptığım yok yalan borcum da yok ben gerçektende kısa boylu diye boş boş kücümsenilen biriyle güzel bir ilişkim var. Ben neyin doğru olduğunu biliyorum ve bildiğimi söylerim bazı pick me sular gibi 1.80 demem. Kızlar diye genelleme yapma bazı kızlar evet gerçekten de boy boy tutturuyor hemen arkadaş oluyor ama direkt içe bakana denk gelmediyseniz bu benim polyannacılığım olmaz. Unutmayın bende genelleme yaptığınız kızlardan biriyim ama düşüncenize dahil olmadım hiçbir zaman.
Cevap sahibi+1 yılAma Allah'ın verdiği bu yani ya ameliyat ya da yaşın erkense iğne tedavisi olur onun haricinde yapılabilecek bir şey yok. Spor ya da kas yapmak için de uğraş olabilir daha şekilli bir vücut daha çekici olur elbet. Boy olmuyorsa bunu deneyin denemek bile iyi hissettirebilir
Cevap sahibi+1 yılHani bende bir kızım benimde çok fazla kız arkadaşım var hiçbirinde kısa bir erkeğin kaslı olduğu için dalga geçtiğini görmedim. Ayrıca boyle dalga geçen bir kız akılsız düşüncesizdir oyleleriyle işiniz olmasın daha iyi yani sonucta boy kısalığı sağlıksal da olabilir ve şunu da eklemek isterim ki kısa boyla dalga geçenlere bu sözüm kendileri kusursuz değil bunu sende bil.
Cevap sahibi+1 yılOlmasınlar. 1.80 takıntısı olan ama olgun olamayan kadın ya da kızlara ihtiyacınız olmasın sizinde oturup kız arkadaşlarla " ya kanka bu 1.80 şu 1.73 ama 1.80 bana kötü davranıyor öbürü daha iyi sizceee?" Diye arkandan konuşacak bir kızsa olmasın zaten. Allah karşınıza boy yüzünden yargılayan, dalga geçeni değil de içinizi görecek buna göre size yaklaşacak kız çıkarsın.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boyun kısa falan değil.160 boyundaki kızlar için boyun ideal
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.50 1.60 kızlar 1.80 altı erkek istemiyor
+1 yıl1.70 olup da sevgilisi olanlar da var. Sen bence kadın ruhunu çöz biraz, gerisi gelecektir 😅
025 Yorumla- +1 yıl
1.70 olup sevgilisi olan erkek falan yok kendinizi kandırmayın kısa erkek kadın ruhunu yalasa yutsa ne olacak en fazla friendzone yer kısa erkeği sen de istemezsin ama avuntu yapmışsın
- +1 yıl
İki tane 1.65 sevgilim oldu? Ayrica ne alakasi var? Tum evli ciftlerde erkekler uzun mu? Kendini bosuna dibe cekme. Bir sansin var, buna boyun engel olamaz.
- +1 yıl
O evli çiftlerin yaşı kaç peki? 35 40 onların gençlik zamanında boy bu kadar önemli değildi ama şu an çok önemli neredeyse her kız uzun boylu erkek istiyor. Bir de 1.65 erkekle ne zaman olduğun da önemli ortaokulda falan olduysan sayılmaz.
- +1 yıl
Hayir bir kac sene öncesi. Ayrıca ben hala görüyorum sokakta. Sen hiç mi rastlamadın cidden? 🙂 Takma kafana bu olayı. Boy olayına takan kızlar olsa da hepsi takmıyor. 1.70 olup da kendisine aşık edenleri görüyorum ben
- +1 yıl
Evet rastlamadım senin gördüklerin de 40 45 yaşında kişiler muhtemelen biraz 20 li yaşlardaki çiftlere b ak 1.7 olup da kızla gezen görmeyeceksin
- +1 yıl
Veya gördüm dediğin de 100 tane uzun erkekle olan kızdan sonra 1 tane 1.70 erkekle olanlardır onun da bir anlamı yok çok nadir çünkü
- +1 yıl
Tuzu kuru kızlar takma takma diyor ama takılmayacak şey değil bu kızların tamamuna yakını uzun erkek takıntılı boy takıntım yok diyen kızlar da uzun erkeklerle çıkıyor sonra denk geldik diye yalan söylüyorlar
- +1 yıl
Ben cok gordum 1.70 boylarinda olup da ozguveni ve espri yetenegiyle birsuru kizi etkileyebilen. O boy olayi biraz da sehir efsanesi. Her kiz oyle degil takma bu kadar.
- +1 yıl
Asıl senin dediklerin şehir efsanesi öyle olsa 10 çiftin 9 unda erkekler 1.80 üstü olmazdı. 40 45 yaşındaki çiftlere bakmayı bırak yaşıtın çiftlere bak biraz bana hak vereceksin
- +1 yıl
Gercekten genclerde de goruyorum. 1.90 olup da yalniz olan da var. Bak kizlarin geneli ruhuna dokunani bulamayinca ya fizige ya paraya daha cok bakar oldu. Ama ruhuna hitap edersen gercekten ilgini cekersin. Cevremde goruyorum, bebek gibi kizlarin yaninda kisa ve ortalama erkekler goruyorum. Psikologlar bile soyluyor “ erkekler daha cok dis gorunuse bakar” diye. Kalbini celersen sansin olur. Bir kadin olarak soyluyorum ki hicbir erkegi boyu yuzunden itmedim hayati boyunca.
- +1 yıl
Erkekler dış görünüşe daha çok baksaydın ppsi olmayan kıza günde 50 erkek yazmazdı güzel olmayan kızların dalga geçmek için söylemiyorum 1.90 yakışıklı sevgilileri oluyor üniversitede görüyorum 4/10 tipli 1.55 kız 1.85 7/10 herifle el ele geziyor ama boyu 1.75 1.70 erkeklerin yanında kız olmuyor olsa bile sevgili değil arkadaş oluyorlar. Hangi psikolog demişse boş yapmış yani
- +1 yıl
Ben bir çok bebek gibi kızın yanında ortalama erkeği de gördüm. Hatta bazı erkekler yorum atıyor "kral büyü yapmış" gibisinden. Ayrıca pp si bile olmayanlara yazan erkeklerin çoğu sapıklıktan yazıyor. Iki lafı bir araya getirmeyip hatta ismimizi bile okumadan tamamen becermek için yaklaşan timsah erkekleri sayma
- +1 yıl
Ortalama dediğiniz erkekler tipi 6/10 ve boyu 1.80 olanlar 1.70 boyunda tipi de 4 5 bir erkeğin asla sevgilisi olmuyor
- +1 yıl
Kekoların çoğu kisa mesela ama seveni cok. Ustelik cogu yakisikli da degil
- +1 yıl
@ErdemGün Çikolata bile çeşit çeşitken, kadınları tek çeşit sanman doğru mu acaba?
- +1 yıl
@ahmetdemir1227 Boy kilo ortalamasını söylememle bunun alakası ne? Evet bence de uzun erkekler biraz daha çekici. Ama bu uzun olmayana bakmayacağım anlamına gelmez. Örneğin bazı erkekler de sarışınları beğenir ama esmer kıza aşık olabilir. Bu olağan bir şey. Evet tercihen uzun, fakat adamligiyla kalbimi çelen adamin boyuna bakmam. Olaylari carpitmazsan hos olur.
- +1 yıl
Gayet net şekilde yazdım ama tekrar yazacağım. Tercihen 1.80 civarı evet. Fakat sevdigim insan 1.80 olmasa da onu hayatimdan itmem. Bu sey gibi; En sevdigin kek cikolatalidir ama bu muzluyu sevmedigin ve yapilinca afiyetle yemeyecegin anlamina gelmez. Ayrica erkeklerden de kriter koyanlar var. Bir de boyuna bakmadan sevgili oldugum da oldu cunku sevince inan bana kadin da erkek de sorun etmez:) Iyi aksamlar
- +1 yıl
Tamam abicim, benim 1.70 boylarinda olup da sevgilisi olduğunu gordugum erkekler halisunasyondu. Tamam 👀
- +1 yıl
Koca dunya da hic mi kriter koyan erkek yok sence? Ama tum kizlar boya bakiyor? Ya insanlar cesit cesit. Sen ne bakiyorsun instagramdaki reels videolarina? 5-10 fenomenin videosuna ya da cevrendeki 100 200 kiza gore hepsini kotuleme.
- +1 yıl
Hic de 40 yasinda falan degillerdi
- +1 yıl
Yaa tabii. Ince bel, dik gogus, balın bacak, beyaz ten, pembe vajina, 36. bucuk ayak, protez tirnak isteyenler zaten milkanin mor ineği dimi? Azicik kas yapsaniz tanricilik oynuyor ve egonuzdan gecilmiyor. Biraz agzi laf yapan ve yakisikli erkeklerin cogunun kriteri bu. Ama guzel kizlardan bazilari uzun boy isteyince olay olue
- +1 yıl
2 tane 1.65 sevgilim oldu. Neden soruyorsun ki? Sanki inanacaksin
- +1 yıl
Erkeğe gelince bazıları ama kadına gelince hepsi öyle mi? Aynen kanka. Türkiye de 30 milyon kadin varsa 30 milyonu da ayni tamam. Daha fazla tartismayacagim. Bol sans.
Marifet boyda değil eşek olma kızlarla konuşmayı öğren uzunlar yerine seni tercih ederler
00 Yorumla
+1 yıl197 yim görende yanımda kız eksik olmuyor sanacak boyla ilgisi yok dostum
00 YorumlaOlum ben 1.80 im bana da bakan yok. Boyla ne alakası var paran olacak bende o da var gerçi gene yok.
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda Türkiye bot ortalamasının çok çok üstündesin rahat ol ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 1.85 olduğum halde benimle konuşmak istemeyip benden kısa kişiyle sevgili olan kız biliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama yahu her kız 190 erkekle sevgili olacak diye bir şey yok
00 YorumlaO sırada bir zamanlar 163 olup 165 bir çocuğa aşık olan ben😅
Kesinlikle yanlış düşünüyorsun. Özgüven herşeydir. Bu seni ön plana atar
03 Yorumla- +1 yıl
O bir zamanlar da ortaokul veya lise başları muhtemelen
+1 yılkarsiya bu enerjiyi verirsen zaten hicbi sey olmaz kizlar kendine guvenen erkeklerden hoslanirlar
04 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar uzun boylu kendine güvenen erkekten hoşlanır kısa boylu kendine güvenen erkeklerden değil
- +1 yıl
ilk askim benden kisa biriydi
- +1 yıl
her sey goruntuyle alakali degil yani
- +1 yıl
Bu kişi ortaokuldayken falandı galiba
+1 yılBence 173 bana göre iyi 😅 hiç değilse 165 değilsin
00 YorumlaKnk onların boyları kac Allah aşkına takma kafaya gözünü kestir birini git konuş
00 Yorumla
+1 yılen dogrusunu yapiyorsun. kariyer yap paranla arada kız kiralarsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBen de kısayım bu yüzden incel erkek oldum
02 Yorumla
Soran+1 yılİncel forumunda var mısın
- +1 yıl
Yoktu ama bulamasın o siteyi üye olmadı
+1 yılParan varsa mesele yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 173 kısa değil ki🤷🏻♀️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence doğru yapıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn buyuk derdın bu olsun
00 Yorumla
+1 yılkısa kızlar cok var merak etme
03 Yorumla
Soran+1 yılEn çok da onlar uzun istiyor zaten. 1.50 kızların tüm sevgilileri 1.80 üstü oluyor.
- +1 yıl
abartma
Soran+1 yılAbartı değil öyle
+1 yılKendinize biraz güvenin ya özgüveniniz olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılKısa boylu erkek özgüvenli olsa ne oluyor ki kızlar friendzone çekiyor yine
boy önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogru evet
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet doğru.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru evden çıkma 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl173 kısamı normal
00 Yorumla
+1 yılBiray da kisa
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boyum kısa olduğu için kızlarla konuşmaya çalışmıyorum, doğru mu yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler