Selamlar... Bazı evliliklerde bu görülür, bir taraf daha fazla para kazanır ve eşine bunu hatırlatır, tartışma vesaire de görülebiliyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
#Eoéa_Eoéa

Selamlar... Bazı evliliklerde bu görülür, bir taraf daha fazla para kazanır ve eşine bunu hatırlatır, tartışma vesaire de görülebiliyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
#Eoéa_Eoéa
Tartışmak isteyen sudan bile bahane bulur ya.
Bu konuya gelirsek, maalesef benim de şahit olduğum bir durum. Özellikle de kadının maaşı daha yüksekse bu kavga daha beter oluyor. Ben biraz da açıkçası maaş yönünden denklik olması gerektiğine inanıyorum. Kişiler müdahale etmese bile aileler müdahale ediyor çünkü.
Çok haklısın, keşke aileler girmese araya...
O tırnak içindeki cümlenin daha en başı yanlış bir kere. Eşler ben'li ya da sen'li düşünmez, biz'li düşünür. Daha doğrusu bu şekilde düşünmesi gerekir. Biz'li düşünemiyorlarsa eş de olamamışlar demektir.
Yani soruya cevabım, hayır böyle bir hesap yapılmamalı.
Çok haklısınnn
Hayır, bana göre çok çirkin bir kelam. Şahsen benim eşim bana böyle bir şey söylese direkt olarak soğurum gibime geliyor kendisinden. Sonuçta hayat müşterek, kazançta harcamada ortak payda da toplanmalı.
Çok haklısın
Asla yapılmamalı.
Zaten böyle bir şey yapılıyorsa ayrılık yakındır bana göre.
Cevap
13Cevap
Bence yapılmamalı
Haklısınn
Çok gereksiz bir tartışma sonuçta ikisi de çalışıyor bunun hesabı kitabı yapılmamalı iki tarafa da zarar verir. Biz'im demeyi bilmeliler.
Son cümlen her şeyi açıklıyor aslında, çok haklısın. 🌸
😙😙
En yapılmayacak bir hareket, söylenmeyecek karşıdakini yaralayıcı incitici bir cümle.
Çok doğru söylüyorsun, çok kırıcı.
Bu hesapları yapıyorsan evli olmana gerek yok insanlar boşanmak için evleniyor resmen
Vallahi çok doğru söyledin
Kadınlar para kazanınca erkekten daha üstün görüyor gibi sanki
Her şekilde olabilir evet
Bu devirde evlenmek zaten çok zor hayal kurmayalım
Hayaller güzeldir bee
Siyah poşete alalım hayalleri
Saçma bir şey, çocukça bir muhabbet. Evlenmişsin hayatını birleştirmişsin bunun lafını da yapmazsın.
Çok haklısın evet.
Birkaç kere daha yazmışımdır bunu. Evlilik kavilleşmektir. Senin benim hesabı yapılmamalı, bazı şeyleri aştıktan sonra evlilik olmalı.
Hayır yapılmaması daha uygun kıskançlık gurur vs. Kavgalara sebep olma ihtimali var
Yapmam, yapılmamalı ama bireysel olarak daha çok kazanmak isterim.
Artık kimin ne kadar kazandığı tartışılmamalı. Evlilik ortaklıktır, her şey ortaktır.
Eşler arası ben daha iyi Kazanıyorum gibi parasal kelime olursa evliliğin ömrü pek kalmaz
Yapılmamalı, kese bir :D
Haklısın canısı. 😃
Haklıyım dimi :D bencede.. o yüzden masraflarımı birlikte karşılamalıyız shdjsj 😅
Evet aşkım, her zaman haklısın sen. 😃 birlikten kuvvet doğar. ✌️
Kesinlikle bebekim 😅♥️
Hiç hoş değil ya.
İsmin ve pp'n çok iyi ama aşk yaa 😃
Ahaha sağol bebek 🙈
Muah 😍
Hayır tabikide yapılmamalı
Doğru, haklısın
Çok ayıp olurdu
Kesinlikle
Her şey ortak zaten gerek yok
O hesap yapılırsa artış eşlik kalmaz
Saçmalık olur
Doğru
Oyle biriyle zaten evli kalmam
Hayatlar paylaşılıyor bunun yanında para nedir..
Kimse arasında yapılmamalı.
Hayır elbette
Yapamın hesabını skm
Yapılmamalı
Asla, yapılmamalı.
Hayır tabiki
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?