EVET OLUŞTURUR.
Türk kadını kendisinden daha az para kazanan bir erkeği "ADAM" yerine koymaz ve bir süre sonra küçük , aşağıda görmeye başlar bunu "aklı beyni olan her zeki" erkek içgüdüsel olarak zaten bunu bilir. Bu gerçeği ve iç sesini yok sayıp az kazanan erkek çok kazanan kadınlar evlenir diyenler , evlenip görsünler başlarına gelecekleri..
Kadınlara duymak istedikleri şiir sözleri yazan yağcı boyacılar şimdi hemen "aaaaa olur mu öyle şey , böyle şeyler sorun olmaz vs " gibisinden yağcılık boyacılığa başlarlar..
Hiçbir erkek , "erkek" kadına kendisi yönettirmez , PARAYLA hiç yönettirmez bunu isteyen erkek "adam" değildir , erkek değildir.. "BETA" dır , uzaktan kumandalı arabadır , kendisi erkek rolüne soyunan bir kadında dişilik yönünü kaybetmeye başlamış iti karakterde biridir , böyle bi rkarakterle aile kurulamaz mutlu olunamaz. Bu kafadan olan bir çiftte kadın ilerleyen zamanda sözünden çıkmayan her dediğini yapan sürekli "karımcı" bir erkeği "adam" olarak görmediği için bir süre sonra onu aldatır.. erkek erkek olacak , kadında kadın olacak..
Son dönemlerde insanların rollerini bozanlar , erkeği erkeklikten kadını kadınlıktan çıkartıp , kısacası insanları yoldan çıkartıp farklı kişiliklere rollere büründürmeye çabalayanlar = "KÜRESELCİLER" denilen ve dünyayı devletler üstü yöneten tarikattır. Türkiyedede aktif olarak çalışıyorlar ve insanları rolleri bozmaya yanlışa ve yeni yeni modalara yönlendiriyorlar ki düzen bozulsun , aile yapısı çöksün , gelecek inşa edilmesin ve dünya nüfusu azalsın , nüfus planlaması yapılsın.. amaç bu.Bu gerçeği görebilenler için TVyi açtığımızda artık TVde reklamlarda erkek çocuk bile oynatmıyorlar, sürekli kadınlar destekleniyor tek taraflı olarak ve bu bilerek yapılıyor. Küreselciler artan insan nüfusunu tırpanlamak için kadınlara GAzzz veriyorlar..
Ayrıca artık bol maaşlı dolgun ücretli işleri öncelikli olarak kadınlara vermeye başladılar, erkekler ekonomik sorunlarla boğuşuyorlar... bu gidişat eski sistemin yıkılmak istediğini gösteriyor. KAdınlara yapılan propagandalar var : "sen güçlüsün , erkeğe ihtiyacın yok , kendi ayaklarını üstünde duran ve güçlü kadın vs vs" .. tabiki kadında çalışsın hayata katılsın üretsin iyi hoş fakat rolleri bozmanın amacı belli , aile yapısını çökertmek ve kontrolsüz yokedilmeye açık ailemsi yapılar oluşturmak. Bir geminin 1 kaptanı olur , bir arabayı 1 şöför kullanır.. yoksa her kafadan bir ses çıkarsa , o gemi yönünü şaşırır , araba yoldan çıkar kaza yapar.
Güçlü kadın nedemek? kime karşı neye karşı güçlü? güçlü kadın , güçlü diye bir yaşlı amcanın teyzenin pazar arabasını torbasını taşımaya mı yardım ediyor?
HAYIR , burada bahsedilen güç erkeğe kafa tutmak ! erkek gibi olmaya yönlendirmektir. Hiçbir erkek kendisi gibi olan kadını , erkek gibi kadın istemiyor? kim ister? düzgün aklı olan bir erkek , kadın gibi kadın ister.. bu konu dönüp dolaşıp İnsanları karşı cins rollerini bozmaya geliyor. Rolleri bozarsan insanları bozarsın (KÜRESELCİLER) .. Düşünelim ki ormanda ASLAN artık tek değil , pumaya , orangutana , maymuna , ata , eşşeğe "sende artık ASLANSIN , o gücü sana veriyoruz , artık sende ASLANA kafa tutacak güce sahipsin" denilen bir sistem kurulsun , ormanın hali ne olur sirke döner? orman bir misal tabiki , ormanda yaşamıyoruz şehir hayatında güyya modern medeni hayat yaşıyoruz ama bu bir örnek.. düzen ve sistemin bozulması çöküş getirir kaos olur.EVET kadınlar mutlu olacaklar önümüzdeki dönemde , çünkü KÜRESELCİLER ŞEYTAN TARİKATI tarafında tek taraflı olarak destekleniyorsunuz her yönden AMA ERKEKLER MUTLU OLMAYACAK TAM TERCİ ÜZÜLECEK KÜSECEK ve KENDİ KABUKLARINA ÇEKİLİP GERİDEN İZLEYECEKLER bu durumu. Aile kurmak isteyen erkekler azalacak , kadınlar düzgün erkekleri değil BETA aciz ezik papağan gibi her denilene tamam diyen korkak , "erkek" olamamış erkeklerle eş olabilecekler.. bu olacak..
isteyen kadın kendine "ben çok güçlüyüm artık erkeğim , erkek gibi aslan gibi güçlüyüm" desin OK , ama sonuçlarını görünce bu gidişat üzücü ve hüsran olacak.. sadece üzülmek değil uzun bir süre ülkede aile yapısı çökecek , ilişkiler bozulacak.. çıkmaz sokağın çıkmaz olup olmadığına test etmek için o sokağa giriyoruz..
Hayrlı olsun !65 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel anlatmışssında bunun tek suçlusu küreselciler değil. Ortadoğu erkeğine bir bak neredeyse hepsi alfalığı dışarıda susup evde karısını dövmek hakaret etmek sanıyor alfanın sesi bir tek karısına çıkıyor nedense babasına bir şey diyemez patronuna diyemez karısına gürler. Bu tür erkekler sayesinde kızlar artık daha sakin gerekirse beta erkeği tercih ediyor herkes huzur arıyor artık. Böyle kötü davranan erkeklere kim bagimli olmak ister? Bu az buz olan birseyde degil eger kadin kendi ayaklarinin üzerinde duramiyorsa ve o kadinin arkasi yoksa erkek onu büyük ihtimalle ezer.
- +1 yıl
@Öyleşöyleböyle
Ortadoğu erkeğinden bana NE ve SANA NE? Başı boş , özgürlüğün bokunu çıkartıp ortak karar almayıp kendi kafasına göre takılan kadınlar tepki görüyorlar genelde birlikte oldukları erkeklerden ciddi ilişkilerde.. vs vs ve konumuz Ortadoğu mu? Sen Ortadoğuda mı yaşıyorsun , Türkiyede mi?
Sen konuları fena birbirine karıştırmışsın.. Babalar patronlar , kadın döven Alfalar , huzur bulunan Betalar.. Türk filmine çevirmişsin olayı.
Sana kim dedi kötü davranan erkeği sevmek zorundasın diye? Boğazını sıkan mı var? SevME
Sen 24 yaşında ne zaman evlendin aile kurdunda kocan seni dövdü? karıyı kocayı bize anlatıyorsun :-) ? Alfalığı Betalığı Gamalığı Tetalığı çorba yapıp kendi korkularınla hayal gücünle kendi çevrenle harmanlayıp hikaye yazarak anlatmışsın :-)) Güneydoğuda falan mı yaşıyorsun? :-)
Biraz daha anlatırsan cehennem bana cennet demeye başlayanlardan olacaksın :-))) - +1 yıl
Yuuuh sen de ay da falan yaşıyorsun herhalde ya da gerçekler hoşuna gitmiyor ben sosyal bir insan olmadığım halde kaç tane dövülme hikayesi duyup şahit oldum ama karışamıyorsun işte onun hayatı. Hikayeymiş komik. 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılBenden ister az, ister çok kazansın. Ben ona para harcatmam. Onun varlığı, güzelliği lütufdur bana. Siz kuyumcudan altın aldığınız zaman siz mi altına para ödersiniz yoksa altın mı size para öder.
Kadın da bir altın olduğuna göre ona evlilik yoluyla sahip olan bir erkeğin onun tüm maddi külfetini üstüne alması bir erkeklik misyonu olduğu kadar insani bir sorumluluk, tarihsel bir görevdir.
Kadın da bu maddi fedakarlığın karşılığını ilgisiyle, cilvesiyle, aşkıyla sevgisiyle, tutkusuyla, sadakatiyle gösterecek.
Kadın ister az para kazansın, ister çok para kazansın, ister hiç kazanmasın. Hayat farklı kulvarlarda müşterektir, aynı konular üzerinde değil.
Ayrıca şu gerçeği de atlamamak lazım. Hiçbir rasyonel kadın, kendinden daha az kazanan bir erkekle evlenmez. İstisnalar varsa da kaideyi değiştirmez. Tekil örnekler, tüm popülasyonu tanımlamaz.
00 Yorumla
Para & Ekonomi konusunda 755 cevap paylaştı. Niye kadının para kazanmasını bu kadar dert ediyoruz onu anlamış değilim. Kendini bilen insanlar için bu problem olmamalı bence. Bir ara resmi kurumda çalışan bir arkadaşım " kadından emir almak zor" demişti. Ben de niye zor olsun ki demiştim.. yani kadın kişiliği oturmuş bir kadın ise hiçbir sorun olmaz
76 Yorumla- +1 yıl
Erkekler yönetim ve disiplin konusunda kadınlardan çok daha başarılı bunu bir kadın olarak söylüyorum.
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz.
- +1 yıl
@mahirfhcfh erko kisaltma olarakda kullaniliyor abicim ve ataerkil sistem senin anani bacini da aşağılıyor ve iyi ki var diyorsan kaliten ortada 😚
+1 yılKadın fıtrat olarak kendinden ezik gördüğü bir erkekle birlikte olmaz olsa da yürütmesi çok zor olur erkek de ezik hissettiği bir ilişkide sesini duyuramaz
bu bakış açısının dinle yahut ataerkillikte uzaktan yakından alakası yoktur bu apaçık bilimsel bir gerçek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için sorun olmaz. ama insanlar göre değişir bence. Toplumsal olarak yaygın olan cinsiyet rolleri ve beklentiler, kadının eşinden daha fazla kazanması durumunda bazı insanlar için rahatsızlık yaratabilir. Bu, bazı erkekler için ego zedelenmesine neden olabilir. Ancak, toplumda bu tür normlara meydan okuyan birçok ilişki vardır ve bu normlara uymayan çiftler mutlu bir şekilde birlikte yaşayabilirler. İlişkilerde açık ve sağlıklı iletişim çok önemlidir. Gelir farklılıklarıyla ilgili beklentiler ve endişeler açıkça ifade edilmeli ve bu konu üzerinde konuşulmalıdır. Sorunlar görmezden gelinirse, bu sorunlardan kaynaklanan gizli gerginlikler ilişkiyi olumsuz etkileyebilir.
Özsaygı ve Kendine Güven: Hem erkek hem de kadın için, maddi gelir durumu kişinin20 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 319 cevap paylaştı. Her iki durumda istisnalar vardir ama cok buyuk oranda yani genellikle olan sey erkek abramovic kadar zengin olsa ve firek vopte bi kadin bulup ona kralice gibi bir hayat yasatsa bunun asla lafini etmez asla bunu düsünmez bile. Hatta gurur duyar mutlu olur. Ama bir kadin 10 bin maas alsa ve kocasi 9999 lira maas alsa evde küheylan gibi gezip tum konulari buna baglayip adamon basina kakar. Bunu bosuna kimse inkar etmedin. Kendiyle barisik komplekssiz bircok kadin bunun boyle oldugunu kendi de soyler zaten.
10 Yorumla
+1 yılUber Moderatör'ün sorusuna müdahale etmek hadsizce. 😂
Şöyle olabilir, kadının kendisine muhtaç kalmasını isteyen çok fazla erkek var çoğunluk bu şekilde düşünüyor, bu durumda kadına kurduğu otorite azaldığı için istemiyor olabilir.
Çoğu erkek bu yüzden eşlerinin çalışmasını bile istemiyor, gözümle görüyorum.24 Yorumla- +1 yıl
Hangisi acabağ? 😂
- +1 yıl
Ellerine sağlık. 😂
+1 yılBunu sorun eden kadınlar ve kaynanalar var maalesef.
"Karı parası mı yiyosun" diyorlar...
"Adam değilsin" diyorlar böylece sürer gider...
Kaynanalara gelince:
" Evladım doğru düzgün bir iş bulamadın mı?" sorusu ile karşılaşabiliyosun.
Ya da
" Sanırım sen işten anlamıyorsun o yüzden sana az veriyorlar" diye kayınpederin ya da Kayınpeder adayın lafa atlayabiliyor...
Ben sırf bu sebepler yüzünden aşık olduğum sevgiliden vazgeçmek zorunda kaldım. Onurum her şeyden önce gelir.
00 YorumlaYani olusturmazda bazi erkekler gururuna yediremiyor iste yani evin erkegi benim kafasinda olmak istiyorlar parayida ben sokarim sende sokabilirsin ama benimkiyle gecinecez diyolar tabii bu yanlış bsiy erkegin kafasi ama kadinda erkegin gozune soka soka bak ben daha cok kazaniyorum sus benim istedigim olacak demicek her yerde konusup erkegini utandirmicak çünkü erkekler icin bu bir gurur meselesi ama bana sorarsan saygi cercevesinde kimin ne kazandigi onemsiz bir sekilde duzgunce kazandiklari parayi birlestirip gecinseler guzel olur
30 Yorumla
+1 yılKadınlar maaş ve iş konusuna önem veriyorlar.
Kendisinden düşük maaş alan veya beğenmediği meslekteki kişiyle konuşmuyor bile.
Yani olay bundan ibarettir.
Erkekler için böyle bir şey yok.
Kadınlar aç gözlü ve acımasız diyebiliriz bu konuda...😔20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılDengede olmalı her şey. Bunu her kadın için söylemiyorum ama ileride ki yıllarda sen kimsin yaa diyenler var. Aşkın ömrü 5 yıldır sonta o aşk yerini büyük bir saygıya bırakır. İşte o saygının asla bitmemesi gerekiyor.👍🏻👍🏻 o saygı bittiği gün her şey çöpe gider tüm emekler yani 👍🏻
20 Yorumla
+1 yılBu şurada sorun olur, kadınlar erkeklerin günlük hayatta yaptıklarını yapınca bile kendilerini ilah zannediyorlar bu havaları yaparsan sorun olur, şu kızlar bir adım öne etiketinde o kadar saçma şeyler varki stajyer olmayı bile astronot olmak zannediyorlar 😂 kaldıki kocasından daha çok para kazanacak kendisini tanrıça ilan ederler 🤣
10 Yorumla
+1 yılTabiki sorun hatta kadının para kazanması başlıbaşına sorun. Kadın para kazandığında erkeğin eril enerjisi düşüyor kadından beklentileri artıyor kadını köle gibi kullanıyor bakın calşmayan kadınlaeın değeri daha bilinir. Erkekler yatırım yaptığı kadını unutmaz bırakmaz kırmaz. Kazanmak eril enerji özelliği. Hangi erkek rekabetçisini sever ki borçlu hissettiği kadını sevmez erkek. Aynı evde iki erkek olmaz. Kadın almalı erkek vermeli
10 Yorumla
+1 yılKendine yaslanan dik yürür. Bu komplekse giren erkeklere de anlam veremiyorum canım bırak kazansın en azından makyaj bakım bilmem ne harcamalarını kendisi yapar 😃
Gurur duyarım hak ediyor ki kazanıyor hakkını alıyor karım benim canım karım 😃11 Yorumlaadamın kazandığı kendi işini görecek seviyedeyse rahatsız etmez ama kadın adamın daha az kaznamasını dillendirip parasıyla havalanır ve adamı maddi açıdan zorlayacak şeyler istemeye başlarsa o zaman sıkıntı olur. Tabi bu yazdıklarım adamlar için geçerli yoksa ijgolo meşrep baya ya**vşak türedi onlark karını parsınıda yer kedi gibi de olur baya yollu o**rpu gidi davrana erkeklerde var günümüzde :D
10 Yorumla
+1 yılAşağılık kompleksine gebe kalmış bir beyin her fırsatta konudan ve olaydan bağımsız kendini aşağı ve zayıf görecek bir şeyleri hayatında bulundurur, yani bunun kazançla gelirle giderle öyleyle şöyleyle alakası olmaz, öyle ki çok kez çokça konuda bu kimseyi bir kepazeye dönüşmüş olarak görmek her zaman olası ve mümkün olacaktır.
10 YorumlaKesinlikle oluşturur. Aşağı yukarı aynı alınıyorsa problem olmaz ama fark fazlaysa sıkıntı. Eğri oturup doğru konuşalım para insana güç katıyor. İstediğini alıp istediğini yapabiliyorsun. Yorgun bile olsan harcarken eğlenip kendini mutlu edebiliyorsun. Para sıkıntısı yaşıyorsan sürekli borçla uğraşmak insanı ruhen çok yoruyor. Güçsüzleşiyorsun o yükün altında.
10 Yorumla
+1 yılİlişki eğer maddiyat ve mantık üzerine kurulduysa o zaman sorun olur ilişki dediğin şey duygusal anlamdaysa olmamalı zaten ama eğer mantıksal ve maddiyat üzerine kurulduysa o zaman sözleşme yapın karşılıklı şirket kurun ortalıklar hisseler olsun bu bir nevi iş ortaklığı olur iş ilişkisine döner o yüzden senin sorduğun soru kendi içinde cevabını veriyor zaten
11 Yorumla- +1 yıl
@alfia haksız mıyım ama
Para & Ekonomi konusunda 545 cevap paylaştı. Bence bu iyi bişey neden sorun olsun 😃 hatta mümkünse kadın çalışıp eve baksın ben ev işlerini yaparım 😌
12 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Hayır benim için sorun olmaz, ben sorun etmem! 😅
Senin için sorun olur mu? 😅219 Yorumla- +1 yıl
Büyük ihtimalle 😅senden az kazanan erkek sorun olur mu demek istedim mesela 😅
- +1 yıl
Canın sağolsun 😅
Odaklan 😅
Bence de olmamalı
Çünkü sen ben yok biz olmalıyız diye düşünüyorum 😅
Ayrı gayrı yok bizim paramız olsun 😅
Birlikte çatır çutur yiyelim 😅 - +1 yıl
Kesinlikle 😅 tek başına ezmenin de hiç tadı yok boş geliyor 😅
- +1 yıl
Geçtik artık onu yahu 😂
Aşk ile ezilir aşk gerisi anlamsız ama annemle de güzel oluyor anneme veriyorum 😅bir haftada para tamam 😂 - +1 yıl
Sağolasın senin güzelliğin 😊 sende öylesin 🌸 her türlü
- +1 yıl
Bu arada bu profil de çok güzel olmuş 😅 gerçek gibi değil oyuncak gibisin 😅Çokça güzel hatta güzellik ötesi gerçek olamayacak kadar güzel ama gerçeksin 😅
Muhteşemsin filan 😅 - +1 yıl
Benziyorsun demiştim zati barbi bebek gibi ama harbisinde 😅
Her türlü ricalarımı iletiyorum 😅
Barbi sen olsan daha güzel olurdu 😂 - +1 yıl
Hak ediyorsun 😅
Senin neyin eksik 😅
Sen şımarmalı ve de şımartılmalısım 😅
Şımartılmayanlar utansın 😅 - +1 yıl
EyvAllah, ricalarımı iletiyorum senin güzelliğin ve mutlu akşamlar diliyorum 🌸 Hoşçakal
- +1 yıl
Selametle 🌸
Erkek veya kadın olmakla alakası yok veya parayla/başarıyla.../sevilirlikle.../toplumda saygı görmekle...
Bu kişisel bir şey. Hırslı bir insan böyle şeyleri dert eder ama sevgisi yoğun olan bu duruma düşmezdi bana kalırsa
11 Yorumla
+1 yılBu soruyu neden kadınlar sorma gereği duyuyor ki? Dikkat ettim uzun bir zamandır bu soru ne zaman karşıma çıkma soruyu soranın bir kadın olduğunu görüyorum evlenmeyin abi o zaman sizden az para kazanan biri ile beraber olmayın bu sorunu ortadan kaldırmış olursunuz bu nasıl bir zihniyettir ya
10 Yorumla
+1 yılKadının karakteriyle alâkalı bir durum bu.
Bazı kadınlar 1 lira bile fazla alsa bunu başına kakar, o da kadının karaktersizliğiyle ilgili bir durum.
Bazısı da böyle şeyleri önemsemez, o da kendini bilen, eşsiz bir kadındır aslında.20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı. Bir kadın kendi özgürlüğünü kazanmak için para kazanır, bir erkek ailesine daha iyi imkan sunmak için para kazanır. Herkes böyle olmasa da genel anadüşünce budur. Bu yüzden çoğu ilişkide bu sorun olur. Kadın bunu vurgular.
10 Yorumla
+1 yılKadının tutumuna bağlı. Adamın her dakika gözüne sokmuyorsa hesapları ortak planlayıp paylaşıyorlarsa sorun olmaz
30 Yorumla
+1 yılNe kadar fark olduğuna göre değişir kadın 40 erkek 20 alıyosa sorun olur ama arada 3-5 fark varsa sorun olmaz
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılBir Kadının ekonomik özgürlüğü kadar doğal ne ola bilir ki? Güçlü kendi ayakları üzerinde durmayı sağlayan kadınlar bana göre daha cazip ve çekici gelmektedir
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğe bağlı... Aslında kadına da bağlı... Erkek bunu aşağılık kompleksine kapılmadan kabul edecekse, kadın da bu durumu erkeği ezmek için bir fırsat olarak kullanmayacaksa olur.
10 Yorumla
+1 yılKadın bunun lafını yapıp eşini ezmezse hiç bir sorun olmaz. Tabi erkeginde yersiz kuruntulara girmemesi şart
20 YorumlaEskidendi onlar. Şimdikilerde gurur yok kendi hesaplarını da kadına ödetmeye çalışıyor çoğu
30 Yorumla
+1 yılOlur bence. Erkek güçlü hissetmek ister kadın fazla kazanırsa ezik hissedebilir bu da ona her şeyi yaptırır.
10 YorumlaYok niye sorun olsun. Kocasını aşağılayan tipler var Bir cemiyette söylenmesi, rahatsız edici olabilir..
10 YorumlaHer iki tarafın karakterine bağlı bence ama bence toplumdaki kadınların yüzde 85i bir şekilde rahatsız eder erkeğini
10 Yorumla
+1 yılBunu sorun eden erkekler de var kadınlar da ama çok uçuk farklar olmadığı sürece bence sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılOluşturmaz bence. Erkek de ona bakarsan ev hanımından çok kazanıyor ev hanımı kazanmıyor bir sorun oluyor mu hayır.
10 Yorumla
+1 yılOluşturmamalı asla. Bu cinsiyet farketmeksizin mevzusu dahi yapılmaması gereken bir konu, bir hayat paylaşırken böyle şeylerde takılı kalmamalı.
10 YorumlaSorun ederse , sorun olur. Sorun etmezse , sorun olmaz. Bu kadar basit.
20 YorumlaBenim için oluşturmaz gurur duyarım benden iyi kazanıyor diye
20 Yorumla
+1 yılDüşünsene adam işçi memur vb. mesaili az maaşlı çalışan biri. Kadının kendi işi serbest zamanını istediği şekilde ayarlıyor geliri adamı ikiye üçe beşe her neyse katlıyor. Bu tabii sorun oluşturur.
00 Yorumla
+1 yılZengin kadınlar evlenmesin mi mk KWHWUJWBWJWJWNHWJWJWNJW
10 Yorumla
+1 yılSorun olması ancak başa kakma küçük görme ya da senin paran benim param kavgası olursa o zaman olur
10 Yorumla
+1 yılTürkiyenin bitki örtüsünü ezik erkekle oluşturduğu için sorun oluyor evet ya
113 Yorumla- +1 yıl
Al işte:) yorumuma kanıt. Ben az alan erkek ezik dememişim, ama sen ezik erkeğin az alan erkek olduğunu çıkarmışsın burdan. Çünkü bilinçaltın buna meyilli. Ezik erkrkler kadının kendinden fazla almasını erkekliğine tehdit olarak görür. Her ne kadar sorun etmiyo gibi görünse de o eksiklik psikolojisiyle aldatmaya, ayrılmaya, ya da en ufak meselede buna atıf yapmaya meyl eder
- +1 yıl
aşkım bu canım aşşağılık kompleksine giriyor maalesf
- +1 yıl
Boş boş konuşma ya sizin aldattığınız diye kime diyorsun sen, beni tanıdığın yok ettiğin yok. Biraz psikoloji falan oku neden ezik olduğunu anlayacaksın
- +1 yıl
Kadından fazla kazanan erkek zengin mi oluyor ahhahaja ekonomi de okuman lazım biraz galiba
- +1 yıl
Sizli hitaplarla sengin koca peşindeSİNİZ yazan sen değil misin canım. Üslüp bilmiyorsan kimsenin algısınız sorgulama. O zaman üçüncü tekil şahıs eki kullanırsın. Sen hitabını değil
- +1 yıl
Ahahhahahahah
Kadın bunu dile getirip erkeğin başına kakiyorsa sorun olur tabiki
10 Yorumla
+1 yılErkekler değil de kadınlar bencildir bunu sorun yaparlar
10 YorumlaIliskide "biz" anlayışına sahip degillerse taraflar sorun olusturur
10 YorumlaAnlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. İnsan psikolojisi...
10 Yorumla
+1 yılhiç bir erkek bu bana ağır gelir diyecek akdar dürüst değildir
10 Yorumla
+1 yılTürkiyede oluşturur ve bunun çok farklı nedenleri mevcut
10 Yorumla
+1 yılolmaz ama eşi bir statü sahibi değilse olabilir
10 Yorumlabüyük sorun işim olmaz kadın kafasına göre takılır;Takılamaz.
10 Yorumla
+1 yılİyi olur ya istediği kadar yüksek alabilir sıkıntı değil.
10 Yorumla
+1 yılEskiden eve parayı erkek getirir, kadında erkeğe bakardı. Şimdilerdeki kadınların bunun küçük düşürücü olduğunu düşündüklerini sanıyorum. Bunun üzerine yorum yapacak olursak, kadının ağrına gidiyor da erkeğin neden ağrına gitmesin bu durum. Zaten iki tarafta belli bir sınırın üstünü aştı ise, diğer tarafın parasına ihtiyaç duymuyorsa, iki taraftan birinin fazla alması neden sorun olsun.
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaması lazım. Hayat ortağı ile Ortak olunur o paraya bi havuz sistemi yapılır kimse kimseden para kaçıramaz ve böyle bir şeye ihtiyaç duyulmaz.
00 Yorumla
+1 yılAtaerkil şekilde yetişmiş, sadece parasıyla üstünlük kurabildiği bi ilişkide sorun olur. Bunu yüksek düzeyde görev yapan bir kişiden bizzat duydum. Yurdum insanı eğitimle de kafayı değiştiremiyor.
Bi çeyizle bi ömür övünen kadınlar..
Üç kuruş harçlık verdiği için sözü dinlenen kocalar..00 YorumlaBu sorunu sevgilimle yaşadım ilk başta beni takdir ediyordu sonra zamanla kendini benimle yarıştırmaya başladı sonra kendi kendine aşağılık kompleksine girdi üstelik bu konuları hiç açmama rağmen işinden terfi aldı biraz aramız düzeldi ama şans bu birkaç ay sonra ben de terfi aldım ve sonra bağımız tekrar koptu bana ilgisiz davranmaya başladı kendimi önemsiz hissettirmeye çalıştı ama ben bu tür şeylere gelemeyen biriyim ayrıldım
00 YorumlaBal gibi de olur. Kadınlar statü, maddi olarak olarak kendinden daha üstün biriyle olmak ister. Doğası gereği güven ister bu da erkeğin kendinden üstün olmasından geçer. Kadın hipergamik bir varlıktır.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sorun yaratmaz kızların kendinden düşük maaş alan erkekle olduklarını görmedim zaten tek tük zordur yani
20 Yorumla
+1 yılBenim için asla sorun değil ama flörtüm için ve annem için çok büyük sorun
21 Yorumla- +1 yıl
Kaç para kazaniyonki sen
- Para & Ekonomi konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılSene olmuş 2023 hala kadın mı çok kazansın erkek mi diye tartışıyoruz :) Ülkeyi ileriye nasıl götürebilirizi tartışmamız gerekmez mi?
00 Yorumla Eşler anlaştıktan sonra orta yol bulunur elbet fakat erkeğin kadına göre uzun vadeli daha az kazanması ne kadar doğru bilemiyorum gerçekten 😟
00 YorumlaBen Bi erkek olarak normal de sorun etmem. Ama eşim daha fazla para kazandığını bişekilde ima ediyor bunda kendine bir pay çıkarıyorsa işler değişir
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılKimi erkek kafayı takabilir bu duruma bilmeyeceğim fakat eğer kadın bunu dile getirirse yüzüne vurursa filan bu sıkıntı.
00 Yorumla Valla zihin olgunlaşmamışsa o parayı hangisinin kazandığının bir önemi yok çünkü ikiside sorun olur
00 YorumlaYani erkek daha çok kazanmalı yoksa ast üst ilişkisi olur evlilikte, adamın parası bittiğinde karısından mı isteyecek? Ne kadar acizce.
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat