AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Şunu söyleyebilirim ben kıskanç bir erkeğim. Erkek dediğin kıskanç olur. Ama bu vatandaşın ki kıskançlık değil ağır psikolojik şizofreni. Bu normal değil. Tek çare boşanmak...
Toksik bir ilişki içerindesiniz
Bu ilişki, adeta vücudunuza zehir girmiş gibi etkiler yaratır.
Biran önce ilişkinizi sonlandırmanız, iki tarafında tedavi olması gerekiyor.
Böyle adamların hakkından çok güzel gelinirde
İşte tek suç sessiz kalman Güçlü olup ondan korkmadığını ve boşanmak istediğini dile getireceksin istediğini yapsın gerekirse delirsin
Yok artık kıskanan insan sever sen daha ne istiyorsun kıymetini bil keşke benide kıskanan baskıcı bir kadın olsaydı hiç nefes aldırmasaydı nerede sevmeyen var başka ruh halinde var onlar geiyor
Bu kıskanmak değil düpedüz karısından şüphe ediyor adam sanki her an aldatacakmış gibi baskı yapıyor kadına bu yüzden kadına da kafayı yedirtmiş artık 😡 böyle aptallıklara sevgi demeyi bırakın artık kimse sizin köleniz değil!
Seven insan kıskanır lafı kocası için geçerli değil. Baskıcı kadın olsaydı nefes aldırmasaydı diyorsun ya, Allah birgün karşına öyle birini çıkarırsa ve bunalırsan mutlaka buraya yaz. Öyle baskıcı kadınları da gördük merak etme. Benden uzak Allah'a yakın olsun o tip insanlar.
Bence senin sevgini yeterince hissetmediği için şüphe ediyo senden ona yeterince ilgi sevgi ver ondan başkasına bakmayacagina emin olsun zamanla durulur
Sorunun ne biliyor musun, böyle bir adam ile evlenmek.
Geri kalan her konuda haklısın.
Paranoyak biri belli.
Ya tedavi ol, ya da boşanıyoruz demen gerekiyor bu nokta da
Böyle erkeklere her zaman feminaziyim kodumun geri kafalısı.
Düzgün beyefendiler siz üstünüze alınmayın ama bu aptl hemcinsleri yüzünden yargılanıyorlar ayar oluyorjm offffffff
Böyle bir ilişki asla olmamalı 22 yaşındayım böyle kafayı yemiş bir insanla evlilik yaptım ben de anlayınca iş işten geçmiş oluyor da Allah'tan ben çocuk yapmadan boşandım gençliğime veriyorum biz her şeyi başarabilecek güçteyiz böyle insanlara ihtiyacımız yok boşan
Ona de ki git tedavi olacaksan ol, yoksa senden boşanırım, artık sana tahammülüm kalmadı
Çok üzüldüm adına. Allah eşine akıl beyin ve biraz özgüven versin. Allah bizleride böylelerinden korusun
Eşin hasta. Çocuk varsa boşanma diyenler var aldırma onlara. Asıl çocuk için büyük tehlike bu evliliğin devam etmesi. Boşan diyorum ben.
Bir dk bile durma, boşan. Cekilirmi öyle o. Kör kendinden pay bicermis. Kendisi bayanlara o gözle bakıyor demekki. Bosan en kısa sürede
Böyle birine kadın da olsa erkek de olsa hiç kimse tahammül edemez. Bu kadar da kıskançlık olmaz valla. Bence de en kısa sürede boşanmalısın
Ama sen bu adama acırsın boşanamazsın. Bunlar eş almıyorlar kendilerine köle alıyorlar. Sakın bu adama köle olma
Sağlıklı bir ilişkiniz yok düzelebilecegini sanmıyorum yoksa 5 senede düzelirdi bu kadar kıskançlık normal değil özgüven sorunu var bence
Duzelmeyecek gibiyse boşa gitsin, oda rahat etsin sende, böyle adamlara tahammül etmeyin, onun içinde zor bir donem olabilir durum daha kötü olmadan
Bence sen haklısın ama evlenmeden önce onun güvenini sarsacak herhangi söz söylemek veya davranışta bulundun mu?
Belki başka bi kadın ya da şuanki eşi güvenini sarsmıştır evet. Ya da adam narsisttir
@bilmemkacinciuyelik Olabilir.
Katlanmak zorunda değilsin. Bunun düzeleceği yok kurtul. Ben boşadım kurtuldum.
Boşadın kurtuldun mu? Yaşına bakılırsa, takdire değer 👏
@Banker_Bilo evet teşekkürler
Kesinlikle boşan ve güvendiğin birinin yanına git sığın çocuk var diyr mecbur hissetme kendini de
Boşanmak istersen avukata ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olabilirim güzel tazminat var gibi görüyorum
Güven problemi var sen değil başka biride olsa aynı şeyi yapar. Hastalık gibi bir şey olmuş onda artık
takıntılı bır eşin var. önce tedavi olmasını teklif et. kabul etmezse ayrılık kozunu kullanırsın kendisine çeki düzen vermesi için
Kolay kolay kimseye böyle söylemem ama bi an önce o adamdan kurtul. Ayrılmak isteyen karısını öldüren tiplerden.
Ağır psikiyatrik hasta o, boşan kurtar kendini. Hatta boşanınca da musallat olur, o zaman da dikkatli ol.
boşanmadan düzeltme yoluna gitsen konuşsan ama nafile de olabilir değişmez insanın huyu son çare artık, olmadı kapıyı kapat çek git
Kıskançlık hastası ve ileri duzeyde sizofrene bağlanmasına ramak kalmış. Tedavi olmalı. Üzülüyorum gerçekten tanımadan evlenmeyn işte
Bir sey diyim mi fazla bile kalmissin ben olsam asla yani kimki o ya benim sosyal hayatima burnunu sokuyor
guven probleminin de bu kadari yani insan kendini kotu hisseder
Ayrıl bir zahmet. Onu tedavi falan paklamaz. Tahammül edilemez derecede çünkü. İlerde çocukta ona benzemesin kurtar yanı
Ayrılmakta o kadar haklısın ki düzelicek diye boşuna bekleme düzelmez o imkanın varsa ayrıl kesinlikle.
Böyle bir şeye katlanmak zorunda değilsin diye düşünüyorum, kolay olmayacak illaki ama bundan sonraki hayatın daha kolay olacak bundan eminim. Daha kötü şeyler gelmeden ilişkiyi kesmen bitirmen gerekiyor. Çok geç olmadan..
Boşanmak çözüm değil, evlilikler zamanla oturuyor sizinde zamanla oturacağına inanıyorum bir iki sene daha sabret
Adamın daha kendine güveni yok nasıl bi ruh hastası kıskanç biriyle ömür geçmez bunun yaptığı kıskançlık değil paranoyaklık
Karsina al acik acik konus surekli tedavi oner beraber gidin gerekirse, son care bosanmak cocunuzu dusunun
Eski eşim de tıpkı senin ki gibi kıskançtı şimdi yanımda olurdu eski eşim demezdim.
Ayrılmalısın çünkü akıl sağlığını ciddi anlamda kötü etkiliyor...
niye evlendin ki arkadaş, birini tanımadan etmeden niye bu eziyeti yapıyorsunuz :/
sonuna kadar haklisin ayril bence kiskanclik olmali ama dozunda.
O herif kafayı yemiş sende boşan tertemiz kurtul derim...
Kendini düzelmeye çalışmıyorsa kesinlikle boşanmalısın
Bu adamın psikolojik desteğe ihtiyacı var gerekirse timarhaneye kapatılması lazım toplum içine hazır olana kadar orada rehabilite edilmeli
Aha bu yüzden kıskanmak istemiyorum yoksa böyle olma ihtimalim çok yüksek benim de
Ayrıl ondan ne o öyle hapishanedeki mahkumlar senden daha özgür
Ekonomik özgürlüğün yok bir kere bunu senin elinden almış. Ben olsam boşanırdım yani böyle psikopat ruh hastasıyla ömürümü heba edemezdim.
Haklısın hemen boşan yarın öbür gün bşr sinirle seni öldürebilir.
Böyle hastalıklı birinden elbette boşanmalısın, yol yakınken ayrıl.
Psikiyatrist'e gidip yardım alsın. 100mg'lık bir tane antidepresan onu pamuk gibi yapar
Bize sormana gerek yok sonuçta sen reşitsin boşanmak istiyorsan engel olamaz kimse.
Bence ayrılmalısın iyi biliyorum bu durumu hayatını yaşayamazsın
Eşin durumu aşırı derecede abartmış bu kadar kıskançlık olmaz ki buna kıskançlık bile denmez
Seven insan kiskanir kardeş derdin ne ne güzel kıskanan bir eşin var işte
Bu kıskanmak mı cidden hepiniz topluca bir psikolağa görünün kadına hayat bırakmamış
Sen, seni kıskanmayan gece geç saatlerde eve gelsen bile sorgulamayacak bir eş ister misin yanınds
İyide ben onu demedim ki bir şeyler seziyorsa sorgulasın ama çalıştırmamış bile olur olmadık şeylerde problem çıkarmış hiç normal şeyler değil?
Boşanma sebebi değil bu ben böyle düşünüyorum
sakamisiniz siz ya? kizin yasadiklari normal seylermi
Oturup iki medeni insan gibi konuşularak çözülebilecek şeyler bunlar, siz çözümü bosanmakta arıyorsunuz hemen.
Sen başta en büyük hatayı yapmışsın karşındaki insan normal değil görmüyor musun?
Okurken ben cinnet geçirdim. Acilen boşanmalısın hatta boşanmaya bile uğraşma bu tipler mahkeme kararından falan anlamaz. Topla eşyalarını, al çocuğunu da yanına sessizce çık git onun hayatından. Kendi hayatını kurmaya bak derim. Artık her nasıl yapıyorsan yap orasını bilemem ama kurtul o ruh hastasından.
Kesinlikle boşan evlenmen hata zararın neresinden dönersen kar
Koy kapının önüne.
Çocuğunu da al yanına ve o adamdan kurtulmaya bak.
Ayrılınca kurtulabilecek misin sana Zarar verir mi acaba
Gözünüzü kırpmadan bu toksik evliliği bitirin. Bu rezil heriften de bir an evvel kurtulun.
Bu psikopat herifle asla ömür geçmez kaç kurtar kendini bir an önce!
Seni evden mi kovdu. hapis etseydi direkt bu nedir ya okurken sinir krizi geçirdim seviyorsan bir çift terapisine gidin ama. dikkay et terapist kadın olsun hsshhsjsjs
Böyle bir sitede böyle soru sormak ne kadar mantıklı sence? Aşağıda hemen boşanmana yönelik yorumlar yapmışlar. Bence bu insanları sorunlarına âlet etmemelisin.
Bende öyle biriydim düzeldim düzeltmelisin yoksa zor