Eşim aşırı cimri ve kıskanç, gurbette tükendim. Boşanmalı mıyım yoksa biraz daha sabretmeli miyim?

Eşimle 4 yıldır evliyiz 2 yasinda oğlumuz var artık dayanamıyorum kendisi memur gurbetteyiz 2 yıldır evden disari ciikmam pek kimseyle görüşmem cocugumlayım onla çıkarsam. söndüğümü yok oldugumu hissediyorum artık evden gitmek istiyorum. Sürekli kıskanç onun yuzunden kendime bakmamaya kilo almaya başladım temizlik yapmakktan ellerim naasırr tuttu 25 yaşımda ama hiç değerimi bilmiyor arkadaşlarım giyinip tatillerde gezmeler de orada burada ben tek basima temizlik yaparak vakit geciriyorum asla aldatma yok oyle birri degilim ama atanamadımda çocuğu alıpta gidemem gitmek istiyorum kendime yeni bir hayat kurmak istiyorrum cok yoruldum ayrıca eşim cok cimri 4 yil oldu mesela telefonumu alali ekrani catlaadi zor kullanıyorum degistirelim diyorum a101 e gelenleerden aliriz diyorr ya da evde fırın bozuldu diyorum yok ya da camlardan soguk giriyor cocuk surekli hasta bi camci çağır diyorrum yok cimri cok fazla komsularim bana bakarken acıyan gozlerle bakiyorrlar giyinissme halime hissediyorum cok agrima gidiyor gecenlerde diş teli taktirmak istiyorum dedim dislerim kayiyor iyice agrim var evleenirken heer. Seyin ucuzunu almistik buzdolabi alacagim batiya donerken demisti diyorki buzzdolabindan vazgec de. Taktiririz diyor hic tatile gitmedik 4 yıldır gitmek istiyorrum diyorum seneye gotureyimde kurtulayim senin dırdırından diyorr ailemi bir yıldir gorremiyorum ucak biletu almiyor daha cok şey cimriliginden kiskancligindan anlayissizligindan biktim

Eşim aşırı cimri ve kıskanç, gurbette tükendim. Boşanmalı mıyım yoksa biraz daha sabretmeli miyim?