Eşimin kıskançlığı yüzünden kafayı yemek üzereyim, boşanmalı mıyım?

Ben 5 yıllık evliyim evlendiğim günden beri eşime göre yaşadım evde kal çalışma dedi çalışmadım çocuğumu büyüttüm. Hayattan o kadar mahrum kaldım ki ne kendimi geliştirebildim, ne bir şeyler yapabildim. Okuldan erkek arkadaşlarım ekliydi hepsine küfürlü mesajlar atmış. Erkek kuzenlerimle aramı bozdu. Etrafımdaki hiçbir erkeğe tahammülü yok sürekli paronayak düşünceler içinde ve sürekli bana zarar veriyor bu durum eve geliyor biri mi geldi her yeri kontrol ediyor sonra sürekli telefonumu karıştırıyor. En basiti komşumuz bir şey soruyor beni geriye çekiyor hemen o konuşuyor, markette görevli erkekse beni uzaklaştırıyor o konuşuyor. Sonra nasıl bakarsın, nasıl konuşursun diyor ortada hiçbir şey yol. Sonra pişman olup özür diliyor sanki 2 ayrı adam. Durumumuz iyi değil diye işe başladım erkekler tabi illaki her iş yerinde oluyor. Beni işyerimden kovdurttu. Patronuma çalışmak istemiyor demiş. Kavga ettik bu sefer evden kovdu. O kadar bunaldım ki ondan soğudum ve ayrılmak istiyorum. Sizce ben haksız mıyım? Tedavi ol diyorum olmuyor. Ben de kafayı yedim ve artık dayanamıyorum haksız mıyım?
Eşimin kıskançlığı yüzünden kafayı yemek üzereyim, boşanmalı mıyım?