Ya boşanmayı zaten istiyorum wp aktifsin bana Ilgın olmazsa bosan bende iyi biri çıkar evlenirim yorma beni diyorum sen beni kıskanıyorsun diyor ya git diyorum git bu neden böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
Kim güzel evliliğini rahat batmış gibi bozar biraz mantıklı yorum yapsın (bazıları)
Eşim insan içinde "beni kıskanıyorsun" dedi, soğudum. Boşanmak istiyorum, haksız mıyım?
Daha anlaşılır yorum yaparsan yardımcı olayım Bu kadar basit bir konudan boşanmaya gerek yok Altında yatan başka sebepler olmalı Ama Sevmiyor istemiyorsan Ona dokunmak bakmak hoşuna gitmiyorsa durum farklı
Bence kızgınlıkla söylenen sizleri dikkate alma her insan iş inada bilince hatalı söz edebilir sorun etme. Birliktelikler kolay kurulamıyor o yüzden iyi düsünün
Ayrılma sebebin sadece kıskanıyorsun dediği içinmi yoksa başka nedeni de var mı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kararına saygım sonsuz ama iyi düşün senin dediğine göreysen yapmacık hareketleri var başkalarına iyi gözüküyor evine bakmiyorsa ve herkesin içinde seni rezil ediyorsa iyi sabrettin Allah yardımcın olsun bir yuvada sevgi güven sadakat bittiyse eğer evliliğin anlamı kalmaz
Bak evlilik bu değildir herşeyiyle kabul etmek demektir ki eksiklik varsa gelip sôylüyorsa düzeltmen gerek aynı şekilde eşinde düzeltmesi gerek ayrılık çare hiçbir zaman değildir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Daha anlaşılır yorum yaparsan yardımcı olayım
Bu kadar basit bir konudan boşanmaya gerek yok
Altında yatan başka sebepler olmalı
Ama
Sevmiyor istemiyorsan
Ona dokunmak bakmak hoşuna gitmiyorsa durum farklı
Bence kızgınlıkla söylenen sizleri dikkate alma her insan iş inada bilince hatalı söz edebilir sorun etme. Birliktelikler kolay kurulamıyor o yüzden iyi düsünün
Evlilik işleri iyice çocuk oyuncağına döndü be.
Ayrılma sebebin sadece kıskanıyorsun dediği içinmi yoksa başka nedeni de var mı
Kararına saygım sonsuz ama iyi düşün senin dediğine göreysen yapmacık hareketleri var başkalarına iyi gözüküyor evine bakmiyorsa ve herkesin içinde seni rezil ediyorsa iyi sabrettin Allah yardımcın olsun bir yuvada sevgi güven sadakat bittiyse eğer evliliğin anlamı kalmaz
Bak evlilik bu değildir herşeyiyle kabul etmek demektir ki eksiklik varsa gelip sôylüyorsa düzeltmen gerek aynı şekilde eşinde düzeltmesi gerek ayrılık çare hiçbir zaman değildir
Eşinle arana sanal medyayı soktuysan boşan zaten.. ayıp yahu insan eşiyle olanı anasıyla paylaşmaz.
Ya Allah aşkına bir lafla bosanilir mi ya boşanmak ne kadar basit bir şey olup çıktı
Sorudan ve yorumundan bir şey anlamadım. Soru çok zktiribøktan
Her şeyin sonunda boşanma olucaksa hiç evlenmeyin
Bu ne tür bi evlilik 🙄
Gördüğüm en haklı boşanma sebebi
sizin iş bitmiş vakit geçirmeyin
Sadece bir kelime içinmi, tuhaf mdkdmkd
Normal değil mi
Sana şarkı duygusal bağlamda bişey hissetmiyor olabilir… acaba kaç yıl oldu evleneli
Karı koca arasindaki muhabbete bak a. mk
A haber saçmalığı gibi bu ne
Ppffffaajafahaahha
evlilik kurumu ülkede bu kadar sikkko işte
Zerre kadar ne anlam var ne tutarlı bir yer...
Haklısın. Seni kıskanmayacak birini bulursun.
Şu erkekler ergenliği atlatmadan evlenmesin ya
kimide kıskanmıyor dıye dertli
Garip
Bosan hiç bekleme dışarda aç kurt cokkk
Yok daha neler bi konuşun insanlar öyle yapar
Boşan
ayril ozman
Vay ya insanların derdine bak
Haklısın seni yormuş
Ne alaka
Bu nasıl evlilik
haklısın