Boşanma aşamasındayız. Eşimi kıskandırmalı mıyım?

Biz bosanma asamasindayiz. Bu istek benden degil ondan geldi. Yani o bosanmak istiyor. Benim gozumde evlilikte bir problem yok. Artik yapamıyormuş, istemiyormus. Bende tamam dedim. Yani evlilik tek tarafin istegiyle yürümez.

Ama ben pek ayrilmak istemiyorum acikcasi. Vazgecsin, biraz da geri donsun istiyorum. Onu biraz bir erkekle falan kıskandirsam mi diye dusunuyorum. kiskanir mi, bosaninca illaki birileriyle gorusecegim bunu aklina getirmek istiyorum. Beni bir erkekle hafifte olsa yakin görmeye tahammul edebilir mi? Bunu merak ediyorum

yoksa gozunde tamamen mi yokum, tam anlamiyla sildi mi beni bunu gormek istiyorum. Yani bir taraftanda benden soğur mu emin degilim ama zaten bosanmayi o actigina gore belli bir soguma var.

Kendisinin pek bilmedigi liseden bir erkek arkadasim var. Kiskandirirsam o kisiyi dusunuyorum. Zaten arkadasima da durumu anlatacağım boyle boyle kiskandirmak icin diye.

Boyle bir işe kalkismali miyim? Bana bosanmak icin sundugu bahaneler cok basit. Bir evlilik o sebeplerle bitmez acikcasi. Yani bir sorun varsa gelsin yuzume soylesin, baska kadin varsa ve beni onun icin bosuyorsa gelsin soylesin beni s*lak yerine koymasin. Seven insan kiskanir diye bir soz var. Bu yuzden biraz da kiskandirarak tepkisini merak ediyorum. Denemeli miyim bunu sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Super soru
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar icin tesekkur ederim arkadaslar. Bana ilk bosanalim diye geldiginde hicbir sey sormadan, neden demeden peki tamam dedim. Beni istemeyene baska cevap verilmezdi o gun. Dedim ne hali varsa görsün. Sonradan insan ister istemez nedeni merak ediyor sonradan sordum. Dediginiz gibi umursamiyor gibi yapacağım. Kendi mutluluguma, yoluma bakacagim. Bu teklifle gelerek beni soguttu zaten. Kaybedecek bir sey birakmadi bana.
Boşanma aşamasındayız. Eşimi kıskandırmalı mıyım?