1 yıl önce eşimden boşandım. 4 yaşında bir kızım var velayeti bende. Maddi durumumuz iyi. Ben sevgilimle birlikte yaşıyorum ev tuttuk. Kızım bir kere bizim opussmemizi görmüş hafta sonu babasına söylemiş adam bana telefon açtı elin adamini nasıl evine alıp opusebilirsin diye azarladı sizce bu adamın hala aklı bende mi hiç kiskanmis mıdır sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Burada seni kıskanmaktan daha çok kızının psikolojik durumunu önemsemiş gibi görünüyor. Bana göre bu konuda haklı sen de kendine ve tavrına dikkat etmen lazım. Sonuçta çok küçük yaşta bir kız çocuğun var bu yapacağın eylemler ileride onun için psikolojik sorunlara yol açabilir. Belki de yavaş yavaş senden uzaklaşabilir o yüzden birazcık daha hareketlerine dikkat etmenin tavsiye ediyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTeyze elin adamını kızının yanına getiriyorsun, utanmıyorsun da adamın kıskanıp kıskanmadıgına takılıyorsun. O kiskanmıyor çocuğu için endişeli. Senin yaptığın da iğrenç ötesi bir şey. Bu yaşa kadar anne babamızı bile öyle görmedik sen çocuğuna başka bir adamla özelini izletiyorsun. Kocanı değil kendi düştüğün bataklığı sorgula.
00 Yorumla
+1 yılSeni kıskanıp kıskanmadığını bilmiyorum ama büyük ihtimalle küçücük kızın gözleri önünde öpüşmeniz onu rahatsız etmiştir Sonuçta o yaştaki bir çocuğun görmemesi gereken şeylerden biridir öpüşmek ve bu tür şeyler o yaştaki çocukların akıllarında kalabiliyor
00 Yorumla
Aklı sende olsa boşanmazdınız. burada benim dikkatimi çeken çocuğun gözünün önünde başka bi adamla nasıl öpüşüyorsun. Hayatında biri olabilir, bu çok normal ama çocuğun bu olaya şahit olması hiç hoş olmamış. Daha dikkatli olmalısın, sen bi annesin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
38Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Asla yadırgamak istemem ama küçük bir kızın yanında yapılmasını doğru bulamadığım bir eylem diyeyim. Kıskanmaktan ziyade doğru bulmadığı için eski eşiniz tepki göstermiş olabilir. Ayrılmış olabilir, sevgilin olması ve aynı evde olmanda normal diyebilirim ama kızının yanında daha dikkatli ol derim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmışsın, eski eşinin kıskanıp kıskanması sizin için neden hala önem arz ediyor...
10 Yorumla
+1 yılÇok özür dilerim öncelikle size neye güvenerek 4 yaşında bir kız evladınız var iken eşiniz bile olmayan bir erkek ile nasıl aynı çatı altında tutarsınız? Karşındaki kişiyi ne kadar tanıyorsunuz ki o küçük çocuğu bu duruma maruz bırakıyorsunuz. Evlilik dışı bir ilişki yaşayıp aynı çatı altındasınız ve kızınızın velayeti sizde siz bence eski eşinize dua edinde velayet davası açıp kızınızın velayetini sizden almasın. İstediğiniz kadar paranız olabilir ve emin olun eski eşiniz sizi kıskandığı için değil bir anne olarak bu durumu kızınıza maruz bırakmanıza sinirlenmiştir. Anne olarak mantık çerçevesine davet ediyorum sizi hanımefendi
1425 Yorumla- +1 yıl
niye illa evlenip başını mı yakması gerek insan sonuçta
- +1 yıl
@AléjateDeMí Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım hanım efendinin yaptığı velayeti kötüye kullanma istediği ile ilişki kurabilir ama 4 yaşında küçük bir kızı var. Ne kadar tanıyorsa o kızı o erkek ile aynı ortama sokuyor tut ki o erkek o küçük çocuğa kötü bir hareket yaptı bunun hesabını verebilir mi günümüzde çok örneği var. Aynı durumu yaşadım zamanında bende emin olun o küçük kız çocuğu hiç bir zaman annesini affetmeyecek. Ayrı evde olsalar neyse ama aynı ev diyor kadın. Babası olsam bir dk durmam direk alırım çocuğu kanunen de alabilir suç sayılıyor. Aile ve medeni kanunu okuyun lütfen.
- +1 yıl
çocuğunun olması sosyal hayatının da olmayacağı anlamına gelmiyor her insan da kötü değildir böyle düşünmek kişiyi sadece şizofrenik davranışlara iter
- +1 yıl
bişi olacağı varsa en yakını da yapar yoldan geçen biride
- +1 yıl
@AléjateDeMí Mesele burada aralarında resmî bir belge olmadan 4 yaşındaki kız çocuğunu alıp aynı çatı altında yaşaması bu kanunen suçtur. Babası velayet davası açarsa ve kanıtlarsa direk mahkeme anneden alıp babaya verir. Siz bu yazdıklarımı anlayacak olgunlukta olsaydınız eğer bunları yazmazdınız cevap olarak.
- +1 yıl
öyle bişi yok
- +1 yıl
@AléjateDeMí Yapabilir tabikide bir annenin kendi öz babasından bile kızını koruması gerekiyor. Neler duyuyoruz okuyoruz bu insanı şizofrenik yapmaz temkinli ve tedbirli yapar. Evlat bu sonuçta oyuncak değil. Ben evcil hayvanımı emanet etmiyorum kimseye insanlar nasıl öz evladını yabancı biriyle aynı çatı altında alıyor nikahsız inanılmaz.
- +1 yıl
@AléjateDeMí Nasıl yok ya bu kadar cahil bilgisiz olmayın lütfen aynı durumları yaşadım bizzat ailem yüzünden insanın aklıyla dalga geçmeyin.
- +1 yıl
araştırdım öyle bişi yazmıyor ayrıca çocuk 6 yaşına kadar annesiyle kalır ondan sonra da çocuğun kararıyla da velayet değişir
- +1 yıl
@AléjateDeMí Bizzat yaşadım diyorum yok bir şey diyorsunuz 5 dk ne kadar inceleyebildinizde kesin kanıta vardınız pardon. Ben 16 senemi verdim bende o yüzden
- +1 yıl
Cahile laf anlatılmaz soruyu soranda aklı olsa bu soruyu sormazdı kızı da aynı yolun yolcusu olsun istiyor rahatlık oradan
- +1 yıl
kanıt varsa at o zaman hangi hukuk kanununda geçiyormuş
- +1 yıl
insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğrende gel sen önce
- +1 yıl
başkasının namusuna laf edeceğine kendi beynini geliştir
- +1 yıl
@AléjateDeMí Arkadaşlar kadının yaptığı suç olmamakla birlikte babanın, kız çocuğunun velayetini alması için haklı ve geçerli nedendir. Kadının nikahlı da olsa, nikahsız da olsa yabancı bir erkekle aynı evde yaşaması, çocuğun velayetin babaya verilmesine neden olabilir, çünkü çocuğun yaşam koşulları değişmiştir. Değişen şartlar, karşı tarafa velayet için dava açma hakkı verir.
- +1 yıl
@AléjateDeMí evlenince başını yakabileceğini düsündügü bir adamı niye evine sokuyor öyleyse? Ruh hastalarına bak.
- +1 yıl
insanın 11 yıllık eşi bile öldürüyor kimse tanıdığın gibi kalmaz
- +1 yıl
kimseyi tam anlamıyla tanıyamazsın sadece sana gösterdiği kadarını bilirsin
- +1 yıl
yasal sorumluluğu olmaması bu yüzden daha iyi
- +1 yıl
@AléjateDeMí bunu diyorsan o adamı o eve de sokmasını normal karşılayamazsın. Tutarsızsın.
- +1 yıl
evlenen erkekler değişiyor çünkü
- +1 yıl
bunu herkes bilir
- +1 yıl
@AléjateDeMí Yanlış eksende tartışıyorsunuz. Sorun evlenmesi veya nikahsız birlikte yaşaması değil. Bu sadece kadını ilgilendirir. Sorun kız çocuğunun yabancı bir erkekle aynı evde yaşaması, babasının da istemediği bu, ve bu durum babanın velayeti alma hakkını doğurur. Nikahsız aynı evde yaşamak suç değil, çocuk öpüşme gördüyse sevgi ifadesine tanık olmuştur, bu da sorun değil. Velayet davasında çocuğun/annenin yaşam şartlarının değişmesi esastır. Kadın evlense de, nikahsız birlikte de yaşasa baba velayeti alabilir.
- +1 yıl
ee bakalım alabiliyor mu o zaman
- +1 yıl
@AléjateDeMí "Kızımın bir üvey baba ile büyümesini istemiyorum" oldukça geçerli bir argümandır. Ancak mahkeme babanın da yaşam şartlarını dikkate alarak bir karar verir. Çocuk için tatmin edici seviyede fiziksel şartları sağlayabilecek mi, çocuğa yeteri kadar zaman ayırabilir mi gibi. Tam tersi durumda da anne için velayeti alma hakkı doğacaktı.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşandıktan sonra birisiyle nikahsız karı koca hayatı yaşaman, kızının velayetin babasına verilmesine neden olabilir, eski eşinin velayet davası açması halinde. Benim de iki kızım anneleriyle birlikte, o evde yabancı bir erkek yaşamaya başlarsa alırım ikisini de. Ne bilelim elin adamı it mi uğursuz mu sapık mı pedofil mi? Ben istemem kızlarımın olduğu evde yabancı erkek, eski eşin de istemez. Seni kıskanmasından değil, herşeyi kendinle ilgili sanma, dünyanın merkezinde sen yoksun. Adam kızını düşünmüştür. Boşanmışsınız bitmiş, seni niye kıskansın?
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yaşındaki çocuğun senin velayetin altında olması onun için cidden büyük bir şanssızlık yani böyle bir anne profiline sahip olması oldukça kötü olmuş.
Sevgili olup olmaman sorun değil sonuçta boşanmışsın ama sevgilini aynı eve getiriyorsun o varken bazı şeyleri rahatlıkla yaşayabiliyorsun ve tek sorunun eşinin kıskanması.
Ben o adamın yerinde olsam velayetini senden alırdım ki adam akıllı bir ortamda büyüsün. Bir çocuğun yetişme şartları ilerisi için çok önemlidir ama seninle pek sağlıklı büyüyemeyeceği de ortada.
10 Yorumla
+1 yılKıskanmış olabilir ama daha çok sanki çocuğunuzun önünde bunu yapmanızı doğru bulmadığı için böyle söylemiş gibi geliyor bana yani sonuçta kıskansa ne olur boşanıp ayrılmışsınız ve sevgiliniz var bunu düşünmeyin bence..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Bu kıskançlık değil çocuğuna sahip çıkmak. Çok yerinde ve haklı tepki vermiş. Çocuğunun yanında bunu yapmaman gerekir. Çocuk hala psikolojik olarak babaya bağlı bir konumda. Araya başkası girdiği zaman çocuklar iyi etkilenmiyor. Ayrıca bir ebeveynin çocuğuyla beraber sevgilisini aynı ortamda yaşamaya izin vermesine kesinlikle karşıyım. Bu adama ne kadar güveniyorsun da çocuğunla aynı yerde yaşatıyorsun? Çocuk daha 4 yaşında. Nasıl güvenebilirsin
25 Yorumla- +1 yıl
Yazdıklarınızda haklılık payı var çok fazla tam olarak olmasana genel olarak düşüncenize katılıyorum. Bende ayrı ebeveynleri olarak bir çocuktum aynı durumu yaşadım inanın hala unutmadım annem nasıl beni böyle bir ortama sokar ve bana bu duruma maruz bırakır diye hala içimde uktedir. Çok üzüyor bu yüzden anneme tam anlamıyla sevemiyorum ve yakın hissedemiyorum.
- +1 yıl
Kesinlikle. böyle durumlarda ebevenlerin biraz taviz vermesi gerek. Sevgilisi ile dışarıda görüşebilir. Çocuğunun yanında bunları yaşamayarak da dikkatli olabilir. Benim en korktuğum o kişinin sapkın olması. O kadar şeyler görüyoruz duyuyoruz ki öz evladıma bile neler yapıyor insan. İleride kızım olursa bazı konularda sadece ben ilgilenmek isterim mesela. Ki durum böyleyken gidip bir yabancı ile çocuğunu yalnız bırakanlar var.
- +1 yıl
Bi kere boşanmışsınız ve hemen arkasından sevgili yapmışsınız k. bakmayın benim mantıgıma aykırı oldugu için söylüyorum o adamı ne kadar zamandır tanıyorsun acabada eve aldın sevgili ve kız çocugu bu ülkede dede torununa tecavüz ederken bilemedim yani tam bir evlilik ömür boyu sürecek die bişey yok ayrılıkta olabilir ama ortada çocuk varsa biraz sürdürülebilir ama çekilmez hale gelirse tabi boşanırsın o ayrı konuda. Bi evlilikte ayrılık olursa ve çocuk varsa bidaha evlenme düşünülmemeli bence eşinin yerinde hemen dava açarım
- +1 yıl
@Sonsuzluguna 4 yaşındaki küçük kız çocuğu için endişeliyim zaten böyle bir yağ açıp soru soran bir anneye ne kadar güvenilir ki ergen kızlar gibi soru sormuş sıfır olgunluk görüyorum. Sevgilisi olabilir ama aynı çatı altında hele 4 yaşında kızı ile yabancı bir erkek ile yaşamak akıl karı değil.
- +1 yıl
Anlayamıyorum o çocuğun şahit olması çok kötü
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence daha çok kızını kıskanıyor, kızımla elin adamı daha çok zaman geçiriyor diye içeriyor, tabiki seni de kıskanmıştır ama her kıskançlık sevgiden değildir, sonuçta çocuğunun annesisin ve bir zamanlar yaşanmışlıklarınız var, şimdi başka bir adamın kollarında oluyor olman onu üzüyor, rahatsız ediyor, bu çok normal
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yaptığınız doğru değil. Çocuğunuzun psikolojisini olumsuz etkiler. Babası da bu durumdan rahatsız olmuş ki olması gerekiyor. Bu sebeple sizi uyarmış. Kıskanmıyor merak etme
00 Yorumla
+1 yılKıskanmak değil ki mevzu kızının gormeyecegi yerde yap napiyosan , kızın senin hakkında ne düşünüyodur acaba? Kızının gözünde nasil bir imaj çizdin? Dışarıda başka bı yerde napiyosan yap evlen sonra evde ne bok yiyorsan ye. Onu bunu geçtim bır anne baba bile çocuklarının yanında opusmuyor
00 Yorumla
+1 yılKıskançlık değil bu mevzu küçük kızının yaşadığı evde kim olduğunu bilmediği tanımadığı bir adamın olması dahası küçücük kızının annesi ve o adamı görmemesi gereken şekilde görmesi sebebiyle çocuğunun psikolojik durumu konusunda hassasiyet gösterip endişe etmesi mevzusu. Ben anne olsam önceliğim evladım olurdu hanımefendi yok eski kocam kıskandı mı yok sevgilimle aşko kuşko hareketler vs Vs bşr yana çocuğumun her bakımdan iyi hissetmesini sağlamak olurdu. Bu mevzu çocuğu etkiler hemde baya. Dikkat edin lütfen çocuklar hassas varlıklar...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır. Sadece kızını düşünüyor. 4 yaşında kızının böyle bir sahneye şahit olmasını garipsiyor ve endişeleniyor.
aynı durumda ben olsam 4 yaşımda bir kızım olsa velayeti bende olsa ve beni kız arkadaşımla öpüşürken görse önce ben endişelenirim. Pedagoji denen bilim var.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu kadın pedagoji bilse böyle bir tepkiyi kıskanmak olarak yormaz, kendi de acaba bir şeyleri yanlış mı yaptım derdi. O çocuğun arkadaşları çevresi bir gün öğrense nikahsız yaşadığımı annesinin, nasıl akran şiddetine maruz kalır, dışlanır, anası da şöyleymiş site dalga geçilir bilirdi. Evlenmeden yaşayabilirsin ama çocuğun varsa önce onu düşüneceksin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanan kadınlar kız çocuğu sahibiyse eğer, tekrar evlenmeye bile korkuyor bu devirde. Sen elin adamıyla çocuğu aynı çatı altına sokmuşsun valla ne cesaret. Neler görüyoruz haberlerde Allah korusun. Önünde bari yapmayın şöyle şeyler yazık günah. Eve girip çıkan bir adam var ama ne sıfatla? çocuk buna anlam verebilir mi? psikolojisi bozulur bu şekilde
10 YorumlaSende kızının küçücük yaşta seni başkasıyla öpüşürken görmesine değil de bunu babasına söylemesine mi takıldın. Sende ki bu rahatlık oldukdan sonra yani ne bilim biraz aklınızı başınıza alın ya.
10 Yorumla
+1 yılBunu sorduğuna göre senin aklın hala eski kocanda, ayrıca 4 yaşında çocuğun yanında abuk sabuk hareket yapma elin adamı umursamazda sen annesisin çocuğunun olduğu yere saçma sapan insanları getirme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Kıskanmak felan değil dediğiniz cümlenin farkına varın kızınız sizi o şekilde görmüş dünya artık çok pis bir yer adam kendi kızı için endişe etmiş sizin sorumsuz tavrınıza sitem etmiş sizi kıskanmamış yani
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen eşinizin yerinde olsam velayeti kötüye kullanmaktan o masumu sizin elinizden alırım. Bu nedir yahu kendini düşünmüyorsun o çocuğu düşün bari diyeceğim ama o feraset sanırım yok sizde. Eski eşin de eyyüp sabrı varmış gerçekten ben okurken cinnet geçirdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılKızınızın yanında öpüşmenin doğru olmadığını yazanlar olmuş gayet de hoş ve güzel bir hareket. Çünkü bizim toplumumuz şiddeti normal karşılarken öpüşmeyi normal karşılamamaz. Neyse soruna da dönecek olursak kıskanmamış gurur yapmış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Tabi ki bir kıskançlık oluşur. Ama siz artık yolları ayırdınız. Bu durumun koşulları bellidir. Herkes ayrılığın doğal sonuçlarına katlanmak zorunda. Eski eşin sınırları aşmasına izin verirsen, bu durumun da sonuçları olur, üzülürsün.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Kıskançlığı geçte özel hayatınızı çocuk görmese daha iyi. Ayrıca evlenmeden birlikte yaşamak tehlikeli değil mi, adam bunu mahkemede kullanıp velayeti alamaz mi
10 Yorumla
+1 yılSen hatalısın, eğer sevgilinle beraber yaşıyorsanız eski kocan dava açıp çocuğu rahat alır senden şuçlusun. Bu arada çocuğu sizi gördü diye kızmıştır seni kıskandığından değildir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. kıskanmamış sadece çocuğunun iğrenç bi ortamda büyümesine göz yummamış, tebrik ediyorum
47 Yorumla- +1 yıl
Evlenip boşanmış bekar bir annenin sevmeye sevilmeye hakkı yok yani?
- +1 yıl
yorumdan bunu anladıysan açıklama yapmama gerek yok. istediğini sevip istediğiyle ne istiyorsa yapabilir bunun belirleyicisi ben değilim ama bi çocuğun görebileceği yerde öpüşmek gibi bi harekette bulunulmaz, babasıyla görmeye alışık olduğu annesini başka adamla öpüşürken gören bi çocuğun psikolojisi benim açımdan önemli sizi bilemiyorum
- +1 yıl
Vay be bizim halkımızda çocuğun önünde kavga, bağırış, küfür normal öpüşmek olmaz. Birbirini seven iki insanın, birbirine sevgi göstermesi bir çocuk için de olumlu bir şey. İlişkilerde iyi örnek sağlıklı iletişim, sarılmak, öpüşmek gibi şeyler olmalı zaten.
- +1 yıl
bizim halkımız derken, benim çocuğun önünde bağırış çağırış ve kavgayı normal bulup öpüşmeyi anormal bulduğumu sana düşündüren nedir? konu kavga olsa yine aynı şeyi yazacaktım. birbirini seven iki insan bi çocuğun önünde bu sevgiyi sarılarak da gösterebilir yazdığın gibi illaki öpüşüp sevişmeye gerek yok, hani çocuk saf temiz daha bir şey bilmiyor ya o bakımdan söylüyorum evet öğrenecek ama küçük yaşta öğrenmesine de gerek yok. olumsuz tarafını da düşünebilirsin biri çocuğu taciz etmeye çalışsa "annem bunun sevgi olduğunu söyledi, o da yapıyordu" diye düşünüp bu durumu normal görebilir.
- +1 yıl
İşte aradigim yorum. Aşırı saçma yere çekmiş ki olayı. Kendini haklı çıkarmak için olayı kıskançlığa çekmekte ayrı bir şey.
- +1 yıl
@LaLaLand-_- var sonuna kadar ama bu şekilde değil
- +1 yıl
@Neyin_peşindesin @LaLaLand-_- Arkadaşlar sorun çocuğun bir öpüşmeye tanık olması değil. Kavga gürültü yerine birbirini seven iki insanın öpüşmesini görmek çocuğun psikolojisine zarar vermez, aksine sevginin nasıl gösterildiğini görmüş olur. Boşanmış bir kadının d elbette tekrar sevmeye, sevilmeye, mutlu olmaya hakkı vardır. Burada sorun, annenin, kız çocuğunun da olduğu bir evde yabancı bir erkekle birlikte yaşaması. Babanın endişesi, rahatsızlığı da bundan. Hiç bir boşanmış baba, reşit olmayan kızının yabancı bir erkekle (annesi nikahlı veya nikahsız olsun) aynı evde bulunmasını istemez.
+1 yılAsam haklı. Kızının yanında elin adamınının ne işi var birde aynı evde yaşıyomuşsunuz. Çok saçma ya git evlen öyle yaşa ya da kızın babasıyla kalsın çocuğa yazık
00 Yorumla
+1 yılKiskanmakla alakasi yok iğrençligini soylemis. Ben olsam bende ayni tepkiyi verirdim ne demek ya benim cocugum bunu gorucek biraz dikkatli olun cocuk daha 4 yasinda ya hu nasil sorumsuzluk. Hem kiskansa bile bitmis gitmis bir evlilik ne ilgilendiriyorki seni?
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Çocuğa kötü örnek olmuşsun. Eski kocan haklı. İstese velayeti alır. Dikkat et davranışlarına.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuçta hiç kimse çocuğunun, annesinin ortalık mlı gibi erkekleri evine alıp öpüştüğünü görmesini istemez. Ya kızım da sana benzerse eve erkekleri getirip yaşarsa, öpüşürse ileride onu göre göre diye de korkmuştur sinirlenmiştir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsana ne güzel kardeşim de kapat telefonu, ekonomik bağımlılığın, duygusal bağın, yürek beralerliğin yok sana karışmasına izin verme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle alakasi yok sadece kizini dusunuyor cunku bir psikolog olarak soyluyorum ki bir cok uvey baba taciz olaylari var. dikkat edin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 yaşındaki kızın bu duruma şahit olması sorun esin seni kiskansa ne olur kiskanmasa ne olur bir anne olarak bunu düşüneceğine çocuğunun psikolojisini düşün 4 yaşındaki cocuk bunu babasına söylüyorsa aklına nasıl işlemiş diye düşün bir
00 Yorumla
+1 yılKıskandığı için değil. Çocuğun karşısında bunu yasadigin için kizmis.. eski eskide ise bunu düşünmen sacma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Alakası yok sadece kızının olduğu bir yerde böyle şeyler olmasını istemiyor çok doğal haklı da.
00 Yorumla
+1 yılAdamın haklı tepkisini bile kıskançlığa çekecek kadar senin aklın eski eşinde. Çocuğun psikolojini önceliklerin arasına almalısın
00 Yorumla
+1 yılkıskançlık değil bu sonuçta bu olayı gören küçük bir kız var ve psikolojisi kötü yönde etkilene bilir madem sevişeceksin o zaman evlen
00 Yorumla
+1 yılKızını adamdan koruma çabası senle alakası yok evlilik dışı bir ilişki yaşamayı seçen bir kadından ancak kurtulduğu için sevinir insanlar
00 Yorumla
+1 yıl4 yasinda bir kizin var eve erkek alip opusuyorsun hiç normal değil o sonucta eski kocaninda kızı seni ne kiskanicak kizini düşünür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık kafana çocuğunun duygularını ve varlığını bu şekilde saygısızlıklar ile istismar edeceksen lütfen eski kocana ver o çocuğu. O zaman hiçbir alakanız da kalmamış olur tam da hak ettiğiniz gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskandığından değil, kötü örnek olduğunuz için sinirlenmiş. Haklı da. Nikahsız bir yabancı ile aynı evde yaşamak ne kadar doğru? İleride kızınız aynı şeyi yapsa hoş karşılar mısınız bilemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılKıskanma değil o babalık yapıyor, kızında bırakacağın travmadan korkmuştur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılAdam çocuğunun önünde yaptığın terbiyesizlik için öyle konuştu
00 Yorumla Çocuğu gördüğü için öyle bir tepki vermiş olabilir.
00 YorumlaHayır çoçuğun yanında böyle bişey yapmanız adamı sinir etmiştir. Neden aklı sende olsjn
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendine burada paye çıkarma. Adam kızını korumaya çalışıyor. Eve neden aldın demesi senin için değil kizi için. Sen o haltı her yerde yiyebilirsin parmak kadar çocuktan uzak tut elin adamını...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvde cocuk oldugu için tedirgin olmus hepsi bu fazla büyütmeye gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılya o kdr görüyoruz boşanan kadınları nasıl katlediyorlar, uzak dur kızının önünde de yapma bunları hep onun psikolojisi için de olumsuz sonuçlar doğurabilir..
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun psikolojisi için hiç normal değil of ne garip insanlar var ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kafa , kafa değil
Yarın öbür gün cinayet haberlerinde görürsek sasirmayiz hala acaba kiskanmis mıdır diyorsun
Ne olsun istiyorsun tam olarak?00 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorduğuna göre aklın Hâlâ eski kocanda sanırım
01 Yorumla
+1 yılIçimizde beslediğimiZ duygulari dışa aktarmada çok benciliz ya da tam olarak yansitamiyoruz ya da içimiz dışımız farklı.. Kiskanip kiskanmamasinin sence bir öne mi var mı ki soruyorsun ? Ayrılmissin ve sevgilin var
00 YorumlaNe biçim yaşam tarzınız var anlamadım. Aynı evde başka adamla yaşıyorsun madem git evlen. Eski kocan sonuna kadar haklı aynı evde yaşanman yanlış birde üstüne kızının yanında yapma bari el insaf.
00 Yorumla
+1 yılBence takılman gereken nokta eski kocan değil küçük bi kızın annesini evli olmadığı ve babası dışındaki bi adamla öpüşürken görmesi. Bu onun için travmatik. Ne biçim ebeveynlersiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılradyo tv mezunu abla yeter artık şu hayallerin
00 Yorumla
+1 yılAyrılmışsın bitmiş gitmiş aklın hala o adamdaysa sevgilinden ayrıl. Ayrıca kızın garipsemiştir belki ondan öyle demiş olabilir.
00 Yorumla
+1 yıladam kızını düşünmüş seni değil. Çocugun da aklını karıştırmışsın resmen
00 Yorumla
+1 yılKızının önünde öpüştün diyedir çocuğunun görmediği yerlerde öpüş
00 Yorumla
+1 yılİğrençsin şerefsiz troll
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBir yerine kına yakacak gibisin.
00 Yorumla Karışamaz ama sen de dikkat et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Biraz dikkatli olmanız gerekir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin neden umrunda🙂🙂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta onun kızı önünde öpüşmüşsün
00 Yorumla - Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği