AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Evlenmeden önce nasıl biri olduğunu bilmiyor muydun? Direk boşan bence. Bu adamla ömür geçmez
Boşan diyeceğim ama bu adam seni rahat bırakmaz. Karar senin.
Gençsin, hayatını ve çocuğunun hayatının mahvolmasına izin verme daha fazla
Bunun sonu kötü ölüme kadar gider vakit daha da geçmeden kurtulmaya bak
Senin yerinde olsaydım 5 yılı birkaç birkaç ay bile dayanamazdım. Hemen ayrılman gerekiyor
Birine boyle eziyet edicekseniz evlenmeyin be guvenmiyorsaniz hic selam dahi vermeyin
Fazla kıskançlıkta iyi olmaz ama boşanmaya kadar gider kafayıda yersin rehin almış gibi
Nerede bir ruh hastası anguttt var
Mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz
Müstahaksiniz...
Yoo ben öyle birini bulmadim çünkû erkeklere ilgim yok
bir kuşu ne kadar sıkarsan okadar çabuk kaçar misali bence ilk önce konuş
Eve biri gelmiş mi diye kontrol etmek kıskançlık değil sana olan güvensizliğidir. Boşan
Ayrılmış sin birdaha barışma. Aç davayı böyle insan ile işim zor.
Öncelikle iyi günde kötü günde söz verdiniz. Ama evli de olsanız birbirinize sınırınız olması gerek kısıtlamayı hiç bir şekilde kabul etmeyin. Böyle bir hakkı yok eşinizin. Boşanmadan önce başka yollar arayın. Eminim bulacaksınız
Okuldan erkek arkadaşlar, erkek kuzenler... Bunlarla görüşüp konuşmamanı hatta hiç bir bağlantın olmamasını istememesi gayet normal ve doğal bir şey.
Arkadaşlar neyse de kuzenler ne alaka aw kuzen ulab kuzen yuhhh kocası sapık zihniyetli heralde
Hangi açıdan baktığına bağlı. Soran arkadaşın dini inancı nedir bilmiyorum ancak ben bir müslüman olarak konuşuyorum. Erkek kuzenler ile bir başka namahrem erkek arasında namahremlik bakımından hiç bir fark yok. Bu yüzden müslüman bir erkeğin bunu istemesi haktan bile sayılmaz bizati onun görevidir.
Müslüman bir erkeğin eşinin namahremlerle görüşmesini engellemesi onun hakkı değil bizati görevidir.
Ne kdjdjdkkd git dinini doğru öğren müslüman insan sabah sabah beni güldürdün 😂🤣 kuzene dini açıdan nikah düşmez Allah sana akıl fikir versin içiniz fesat sizin gibilerin sen kadın kuzenine o gözle bakacak yapıdasın demek ki
Ben fesat değilim ama sen kuzen ne demek bunu bilmeyecek kadar cahilsin.
Baktın mı google de kuzen ne demek olduğunu ve kuzenlere nikah düşüp düşmediğini. Bi de gülüyor öyle kalırsın işte. 🤣🤣🤣
Kisi kendinden biljr isi. Demekki o kadR çok karıya kiza bakıyor ki... yanj aynısını sana yapıyorlar saniyor
Saplantılı. Muhtemelen sokakta her gördüğü kadına bakan sonra eve gelip bunları yapan birisi. Seni sevmiyor ve bu kıskançlık değil. Hastalık
Haklısın. Kesinlikle bu adamdan boşanmalısın. Bu aralar sıkı korun hamile kalma
Aynı benim eşim bıkkınlık geldi banada hiç arkadaş ortamı bırakmadı benim
Boşanmak en iyi karar kendine guveni yok hem kendi ayakların üstünde duracaksın bence birak gitsin ama rahatsiz edeblir arada çocuk var sürekli görüşmeler vs iyice düşün kendin karar ver ya da güveni kircaK biseymi yaptin
Haklısınız ama Çocuk için deneyin derim tedavi olmasını ıste eğer kabul etmezsen ayrılırım de eğer yıne kabul etmezse ozaman hakkın var , bıde bışey sormak ıstıyorum hıç aranızda bır şey geçtımı güvensizlik yaratacak?
Eşin aşşşırı özgüvensiz ve sende güç gösterisi yapıyo
Buna izin verme, önce git çalış hatta
Sonunda 3 ihtimal var. 1. si okul hastanesi sen ya da o 2. si mapus mezar olayı ya da boşanma
Burun seçenekler harika🤣
İhtimal gelmedi başka 😂
Kaybetme korkusu olsa bu kadarını yapamazdı bence. Seni kendi isteklerine göre yönlendirmeye çalışıyor benim eşimse bunları yapamaz kafasında
Bu durumu yasayan kuzenim siddet gördü hastanelik oldu.. sonucu bosanmak oldu.. kiskancligin sonu hic iyi degil kötü seyler yasamadan bosanmalisin
Çok haklısın böyle zorba gereksiz insanların evlenmesi bile suç sayılmalı
Evlenmeden önce görüşmedinmi bununla hiç?
Benim de böyle vardı ama sevgiliydik 2 senelik sevgiliyken ayrıldım biraz zor oldu peşimden çok koştu yakamı bırakmadı ama öyle böyle ayrıldık sonunda ve şu an kendime kızıyorum neden şimdiden yammaisim diye semde ayrıl gitsin
Her şey evlenene kadar maalesef evlenince bu durumu çekeceksin mecburen seviyorsan sabredersin sevmiyorsan bırakıp gidersin
Bence boşanman en tutarlı karar olacak. Çünkü çocuğun da var ve anne babanın arası bozuksa bir şekilde çocukların hayatını da etkiliyor ona böyle bir zarar vermektense kendini ve çocuğunu narsist özellikler taşıyan birinden kurtarman gerekir.
Ya canım sende kendini iyice salmışsın en başta biraz diklenecektin ki bu kadar psikopatça hareketlerde bulunmazdı, belli ki özgüvensiz biri ne kendine ne sana güveni var, çift terapistiyle görüşün, psikolojik olabilir
Bende kıskanç eşten çekiyorum elinde olsa eve kitleyecek
Allah onun belasını versin
Böylesine dayak atdan dava açar Söke Söke alır bir de durumunuz zor Allah sabır versin
Sorma zor dayanıyorum o yüzden 15 saat çalışıyorum
Böyle kadınlara her şey müstehak
Acıdım Şu an bir de erkeklerin hayatı kolay derler böylesi kadın çok var. Üzgünüm burada erkkelere hak veriyorum kadınlar daha kıskanc
Yüzünü görmeyeyim bana yeter vallahi
İğrenç bir kıskanclık boyutları var
Allah sabır versin knk
İlk başlarda böyle değildi ben öyle sanıyordum öyleymiş ama belli etmiyormuş hayatımı zindan etti bana mesleğimi bıraktırdı üç kuruşa talim ettiriyor sonrada çıkıp hangi kadınla yiyorsun parayı diyor asgari ücreti direk sana veriyorum hangi kadın asgari ücrete tamah eder sen daha etmiyorsun diyorum ben biliyorum sen fazla kaznıyorsun diyor ben niye bilmiyorum bunu ek iş olarak geri kalan saati nerde harcıyorum acaba
Erkek arkadaşlarımı kıskanıyor kız kuzenlerimle baglantımı kesti sokakta başımı öne eğiyor sürekli bakma önüne bak diyor yahu dövsem bana yakışmıyor sövsem daha kötü itaat ediyorum resmen Allah biliyor ya o verecek birğün herkesin hakkını
Bence boşan madem mutsuzsun o kadar
Kadın milleti böyle adamları sever, siz devam edin böyle. Zamanla alışır daha çok seversin sende
Sende kıskanılacak işler yapma o zaman diye diyorum ama tabi ki ne yaptigini bilmiyorum bu kıskançlık için 😀
Istemiyorsan bence ayrıl git hayat zaten kısa zaman çok geçmeden harekete geçsen senin için iyidir bir ömür geçirsen bile pişmanlıklar bir yerden sonra unutulmaz olur.
Boşanmak için seni öldürmesini mi bekliyorsun? Bildiğin şizofren bu. Ayrıl yaa yazık vallahi
Ya adam gibi olsun düzelsin ya da bosan o ne öyle ya herseyin bi ölçüsü var bokunu çıkarmaya gerek yok evlisin diye köle değilsin ki bu erkekleri anlamıyorum ben bazen
Bence ayrılmalısın. Davranışları hiç sağlıklı değil. Mutsuz bir evliliği sürdürmek seni üzmekten başka bir yere varmayacaksak. Eşinin de psikolojik yardım alması gerektiğini düşünüyorum.
Eğer şikayetçi isen , bunalıyorsan rahat değilsen boşan
Hayata bi defa geldiğimizi varsayarsak kendine azcık saygısı Olan birisi Eğer kendine değer veriyorsa 5 dk bile durmaz hadi ordan çekerdi.
Bilmiyorum ben öyle yapardım Allah Sabır versin
bosanabilrsen inslah iyiolur ama manyak adama belli olmaz
mk nerden buluyorsunuz böyle dangalakları anlamıyorum hiçmi akıllı davranmasınız serserilere aşık olursunuz ne varsa bunlarda tılsımmı anasını satayım efendi kibar dürüst bir insan oldumu kabul etmezsiniz ama hayret ediyorum ya birde çocuk yapmışsın
eşin kadınlara nasıl bakıyorsa diğererkeklerinde sana öyle baktığını düşündüğü için böyle zulmediyor sana
Haklisin ve kompleksli biri ile berabersin. Ya tedavi olsun ya cift terapisine gidin ya da yollari ayir.
Toksik bir ilişki içindesin. Sağlıklı değil. Kendi sağlığını düşünüyorsan bu toksik insandan kendini uzaklastirman gerekiyor
Geldi yine toksik moksik ergen lafları öğrenmişsiniz bişey
Youtube dan izliyolar
Aynen öyle eskiden bi kelime vardi troll diye , şimdi de bu çıktı toksik
Haksız değilsin ama peki sonra basına bela olmaz mı ona göre hareket et
Hayatını bu kadar zorluyor, çevrenede yansıyor üstelik ve bu durum seni üzüyorsa bitirmek en iyisi
Bence seviyorsan eşini tedavi ettir bu iyileşirse sana cok değer verir ama Şu an bu kafasıyla özgüven problemiyle Yaşar ve mutlu olamazsınız
Bu adam normal degil bazilari onu düzeltmen lazim diyor ama hayır arkdanda olan bir annen ya da baban varsa yardim iste
Yaşadığın durum gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun, çift terapistine gitmeye ikna etsen keşke iyi gelir eminim.
Çok bile dayanmışsın evlilik birbirinin hayatını bu derece kısıtlamak değil herkesin ilk önce kendine saygısı olması lazım
sizi bu kadar rahatsız ediyorsa tedavi yolunda zorlamanızı tavsiye ederim, eğer yine de olmuyorsa maalesef sanırım tek yok var.
Valla abla kusura bakma da ozur dileyerek soyluyorum bu acikladiklarin köle muamelesi gormek gibi cok uzuldum valla
Önce bir bu konuyu konuş gerekirse ağır bir şekilde konuş idrak edeceği şekilde baktınki oda olmuyor o zaman bosan bence
Çift ruhlu karaktere sahip biri. Hemde çocuğunuz var onunda psikolojisini etkiler bence bir an önce boşanmalısın. En azından çocuğun için
Çok üzüldüm gerçekten kimse boşanmak için evlenmez ama yaşadığın hiç kolay değil ya o ne öyle erkeğin olmadığı yer mi var allah aşkına ya
Ne nankör insanlar var ya bırak kıskansın degerını bil seven kıskanır sevmeyen umursamaz böylesi mi lazım size 🙄
Kıskansın tabi ama paranoyaklık derecesinde de olmasın seni sürekli baskı altında tutan evden çıkarmayan kimseyle konuşturmayan köle gibi kullanan birini istiyorsun herhalde sen
@_Cemile_ evet benı umursayan birini isterdim gercekten seviyorsa tabı
Bu umursamak değil paranoyaklık insan biraz eşine güvenir her an aldatacakmış gibi baskı yapmaz
Eeee bunu buraya üşenmeyip yazmaktaki amaç? Soruya bak haksız mıyım? Haksızsın desek nee haklısın desek ne hey allahım
valla boşan abla adam her konuda seni engellemiş mahrum bırakmış ayaklarının üstünde durmalısın çook acilll
Gidip soylebilirsin veya sende onu kısıtlayabilirsin evli olmadığından bir şey bilmiyorim ama boşanma en son şeyin olsun
Boşan yeni bir şehre git ve her şeye sıfırdan başla ask
Ayrilsan bile o psikopat seni birakmaz sevmeyi bilmiyor resmen
Böyle erkeklerin ta... Böyle kadinlara aciyorum abicim kiskanin ama kisitlamayin ya