AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
psikoloğa deliler mi gidiyor? bence de ayrıl senin gibi biriyle bir ömür uğraşmasın adamcağız
1 ay olmuş hiç cinsel ilişkiye girmemişssiniz bence bu çok anormal ve kocan sonuna kadar haklı o zmn evlenmeseydin evliliğin %95 i zaten cinsellik
Bilmiyordum ben zorlanıcağımı
Keşke evlenmeden bu durumdan eşin haberdar olsaydı isteğin hiç mi yok hiç mi sevişmediniz
Hayır önceden sevişmedik ayrıca sevişmiyor6m diye benle evlenmeyecej değildi
Bence hakkıydı dürüst olduğum için özür dilerim ama böyle giderse hiç mutlu olamazsınız hormon testi yaptırmanı öneririm
İnsan sevdiği aşık oldupu kişi ile her gün sevişmek koklaşmak ister ya aşık değilsiniz ya da sizde büyük sıkıntı var
Aşığım her zaman sevişiyoruz ana birleşme olamıyor.
Sarhoş ol
İçmem asla
O zmn birlikte cinsel içerikli video izleyin
Saçmalama fjdjrj
Bence olabilir ama ben izleyemezdim kocamın yanında slnspssbspsbsojsod
Genç kız olarak benim de bu korkum var bekarım şükür ki yaşın kaç daha önce hiç ilişki yaşamadın mı ondan mı acaba
Ufff sus
işte davul bile dengi dengine olmalı..
eşin ne kadar kültürlü ve anlayışlı, sen ise..
bence empati kur..
söylemlerin çok kırıcı, böyle bir adam için..
Güzel bir teklif yalnız deliler psikologa gitmez böyle bir durumda da saygını yitirmen yanlış
çok saçma ya böyle eş mi olur daha saygılı olmalı!!!
Evlilik terapistine gidebilirsiniz o psikolog sayılmaz hemde psikolog a deliler gitmez kusura bakma ama kocan haklı bence ya evlisiniz sonuçta insan sevdiğini ister yani 1 ay iyi dayanmış
Kocan haklı git bir görün delilik akıllılık meselesi değil herkes sorunlar yaşayabilir
Saglikli bi insan da psikologa gider bence herkes gitmeli 🙄 ne alaka delilikle
Bencede senin kafada var. Psikologa sadece deliler mi gidiyor aw
Boşan sen adama yazık etme. Cinsellik olmaması zaten boşanma sebebidir, mahkeme seni kusurlu sayar.
Yapamıyorum
Neden ilişki kuramıyorsun bunu tıbbi çözümü olmalı, adam sana nazik yaklaşmış. Bir jinekologa veya psikoloğa gidin.
Sorun çok belirsiz ama psikoloğa gitmek bir delilik değil özellikle götürenin varsa bir nimettir.
Psikoga gidenler hasta değiller hastalar tarafından hastalananlardir (genelde derler
Deli olduğun için değil piskolojik rahatsızliği vardır onun içindir
Git bence de psikoloğa ya da boşanın da adam kurtulsun tamamen hatalı sensin
İğrençsin
Anladım sen kocan seni iki becermese hemen başka erkekle devam edersin yoluna o yüzden böyle genişkik
@_BendeYolumaGiderim_ neden?
Soruyu soran senin ve ilişkisini yoruma süren de sensin keyfine göre konuşmayanlara bu şekil sevap veremezsin.
Sen böyle bir kadınsın. Madem sana göre ilk sorunda kaçmak normal sende kocanı ilk sorunds terk edersin
Bak işte idarak da edemiyorsun
Adam senden kaçmamış ki sana psikoloğa gitmek gibi makul bir teklifte bulunmuş. Psikoloğa deliler gider anlayışı ne zamanda kaldı. Evlilik terapistleri var onlar da psikolog ve evliliği yolunda olmayan çoğu kişi başvuruyor ve kimse onların deli olduğunu düşünmüyor. Eşin senin için mücadele veriyor ancak senin agrasif bir tutumun var işte bu yüzden hatalısın diyorum. Ben senin tahmin ettiğin gibi başka erkeğe gitmem evliliğimi kurtalmak için psikoloğa ve terapistlere giderdim çünkü bilinçli olmak bunu gerektirir.
Her insan psikoloğa gitmeli bence yanlış düşünüyorsun
Üstat demiş ki; 'Bir deliye, deli muamelesi yapmak, deliliktir.'...
Ya şu zihniyeti ne zaman bırakacaksınız anlamıyorum. Ablacım psikologa giden insanlar deli değildir. Asıl akıllılar bir sorun olduğunu farkedip psikologa gidiyor ve o sorunu halletmek için bir caba gösteriyor
Ayrıca kocan haklı.
Baskıyla mı büyüdün? Baskıyla büyümüş veya tecrübesiz kadınla evlenip sonra yatakta kötü diye ağlamasın erkekler
Yapamıyorum demişsin neden sana yardımcı olmak istiyorum
İstemez
Neden sordun o zaman gerçekten geri kafalisin umarım hayatına yeni birini alır esin
Yardımın istemiyorum senin.
Ciddi anlamda sana yardımcı olmak istiyordum yorumları okudum ilk gece korkun yokmuş bakire değilsin o zaman başka bisey olamaz
Ya da lezbiyensjn
Yardım istemiyorum bir daha söylüyim istemiyorum.
Millete erkek dusunuku yazmışsın ama bakire değilsin bu nasol bi çelişki
Defol sorumdan çok kötü şeyler olur.
Nolur oro@bu söylesene milletin altına yat yat sonra ilişkiye giremiyorum vay be
Kız or#buu
Seni şikayet edicem. Bilgin olsun tazminat öderken. Hatırla bu yorumu
Sende herkese böyle yazmışsın sen gerçekten hastasın ve bakire değilsin
@kızlarsoruyor gizli üye adı altındaki bu şahısı kadın anında hakareti tacizi ihbar et sitesi olan (kadese) şikayet edeceğim 24 saat içinde ihbarıma geri dönen ekiplere sizin şahitliğinizi göstermek istiyorum. Teşekkür ederim
Baban seni ne kadara satıyordu bakireligin tam ne zaman gitti
Psikologa deliler gitmez hangi çağda yaşıyorsun acaba
Ikinci olarak cinsellik evlilikte olması gereken bir şeydir madem yapmayacaksın niye evlendin yazık değil mi adama
Bana yazık değil mi? Erkek düşkünü
Erkek düşkünü değilim, cinsel terapistle konuş, evleneli 1 ay olmuş normal olarak eşin senden bir seyler bekliyir
istediğin doktora git vajinismus için seni önce psikoloğa yönlendirecek. orada çözemezsen diğer yöntemlere geçeceksin. eşin doğrusunu yapmış bence...
Psikolog deli doktoru diye gözüyle bakan bir insanla ne diye evlenir ki
Offf
öncelikle bakış açını değiştirmelisin psikologlar ve psikiyatriler deliler için değildir
belki terapiye ihtiyacın vardır ve kocan seni düşünüyordur ergen gibi davranıp saygım bitti demene gerek yok
İstemiyorum
Psikologa sadece deliler gitmiyor bu bir kocana saygın bu kadar çabuk bitemez basbayağı sevmiyon bu iki ve konuşarak halledersiniz bu da son 🎭
Seviyorum ama bir ayda bu kadar mı olur
Hiç bilmiyom walla sorun neyse söyle ona halledilir
Bence gitmelisin bende yaşadım ayni sorunu bambaska bir psikoloji seni cok iyi anlıyorum.
Sorunların var bunu net bir şekilde açıklamışsın ayrıca psikoloğa gitmen seni deli yapmaz uzman bir görüş her zaman iyidir sorunlarınızda size yardımcı olur
trolleme amaçlı bir soru olduğunu değerlendiriyorum
psikolog deli doktoru değil bedende her hangi bir uzuv rahatsızlanınca herhangi bir doktora gitmek gibi ruhun da hastalandığı zamanlar olabiliyor bu da onun gibi gayet doğal bir kontrol
Eşine saygın bu konuşmadan sonra daha da artmalı. En doğru yolu göstermiş.
İstemiyorum
Istek gelmiyor mu? Bunun birçok sebebi olabilir. Kocan seni isteklendiremiyor da olabilir. Sen tamamen cinselliğe kapalı biri de olabilirsin.
Sen ne yapıyorsun ya? Ben sana gelipte bana bu konuda yardımcı olur musun dedim mi? Bu ne hadsizlil sana mı düştü. Sanane doktor musun sen sanane beyinsiz defol sorumdsn
😂😂 Doktorum. Senin gerçekten psikiyatriye de ihtiyacın var.
Ben senden yardım istemedim ama doktor olsaydın yardım istemeyene cahilce konuşmazdı. n istemiyorum gururlu ol mesala
Allah kocana sabır versin. Gerçi sabırlı adam muhtemelen ama biraz daha versin.
Benim kocam senin gibi cahil değil. Görgü kurallarında bile yazar birisi size bir konuda danışmadıysa atlamyın diye. Cahilsin bari özür dile defol.
Ne abartttin ya seni Bakırköye baglamicak sakin ol çift terapistine gidersiniz büyük ihtimalle ki adamda haklı yani
Adam ne güzel teklif yaptı sen cahılın tekısın psıkolok delıye bakıyor sankı aptalsın maalesef
İstemiyorum cahil sensin
Yaw he he
Senin iyiliğin için demiş her psikoloğa düşen deli mi cahil cahil düşünceler
İstemiyorum...
Psikolog a giden delimi sence ve sıkıntı var ve geçmicek oo
Bilmiyorum neden böyle bişi istedi biraz konuşabilir miyiz dertlesebilirmiyiz yanlış anlamazsaniz bende çok kötüyüm
Bence kendine saygın bitmeli. Cahilsin çünkü
Psikoloğa giden insanlar deli değil!
Bu konuda giden deli
Sıkıntılı olan sensin eşin haklı yıl 1980 mi şu an sence bu nasıl bi algı deliler gider diyosun
İstemiyorum
kendini sıkma rahat ol seksin tadına bakınca her gün istersin
Psikologa gitmek deli anlamina gelmiyor.. Ama boyle sey icin de seni mecbur etmemeli
Eşin gayet anlayışlı şekilde davraniyor bence beraber üstesinden gelin
Ne alaka yahu
Yazık adama
Bana yzık değil mi? Size göre hep erkekler önemli
Sana neden yazık
Bende cinsel ilişkiye giremiyorum!! Bende istiyorum ama olmuyor. Size göre ama sadece erkekler için önemli demi. Kafana
Hastaliksa doktora görün
İstemiyorsan niye evlendjn
Hasta olduğumu düşünmüyorum
Psikologa gidenler deli mi?
Bu konuda gidenler
neden olmadı? deniyorsunuz da mı olmuyor yoksa sen denemek mi istemiyorsun?
Deniyoruz tam o anda korkuyorum
Bu psikologluk bir şey belki geçmişte olan tramvalarından dolayıdır psikologlar ruhu tedavi eder delilikle alakası yoktur ozaman kafası ağıran insan da ilaç almasın alırsa sakattır?
İyiliğinizi istediği için söylemiştir
deli olmayabilirsin ancak cahiI olduğun bir gerçek
Deliler mi psikoloğa gidiyor kafaya bak
Eşiniz hakli delilikle de alakasi yok bunun
1 Ay mı yuuh.. : D
Adam iyi dayanmış..
Bwrbaerlik neden olmadı
Gidilecek kadar kötü bir durumunuz yok ki
Adam oldukca hakli bence
Deli degil ama aptal olabilirsin sis
Bence kocana itimat et
Ilk geceyi yaşayamadinizmi?
Konuşarak çözebilirsiniz diye düşünüyorum
Eşin haklı sadece deli olan mı gidiyor psikologa
Merhaba , neden sadece sen gidiceksin ki o saçma.
Çift terapisine gidin
Iyilik yaramiyor herhalde bacim
Sende onu jinekoloğa götür🤣