Kocam iyice sapık oldu ne yapmalıyım?

Kocamın takip ettiği kadınları yakaladım ve tanımadığı bir sürü kadınla tweet yorumları yapmış hepsini beğenmiş hepsine yorumlar atmış gelen yorumlara cevaplar demezsin yakaladım onunla kavga ettim daha önce de instagramda yakaladım kavga ettik çok yakın bir kız arkadaşı var düğüne gitti onu görmüş gelmis bana diyor çok güzel olmuştu kızın fotosunu atıyor bin kere uyarmama rağmen sosyal medyada bu işlere devam etmiş kendiside beni erkeklerden kıskanıyordu ben sosyal medya hesaplarımı sildim kullanmak istemedim bunalmistim zaten sonra geldi bana dedi ki barışalım sende instagramı aç erkekleri takip et karışmam tamam mı hadi uyucam yorgunum sonra konuşuruz yine dedi yattı yani ben artik sana karismam sen de bana karışma demek istiyor bu ne demek ben kadınları takip etmeye devam edeceğim sende git erkeklerle istediğini yap artık seni kıskanmıyorum beni serbest bırak ben özgürce takip edeyim bakayım demek ben de dedim ki artık sen benim için bittin niyeti bozdun değiştin ben sana kadınlarla hasır neşir olma demiyorum benleyken yapma diyorum beni bırak naparsan yap ama sen hem beni istiyorsun hem onları yok öyle dedim geldim ailemin evine annemde derhal boynuzu yemeden boşan dedi bu adam sapık oldu iyice dedi sağlam papuç değildi zaten dedi boşanıyorum.
Kocam iyice sapık oldu ne yapmalıyım?