• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kocama uyuz oluyorum ne yapmalıyım?

kanatsızmelekist
kanatsızmelekist Takip Et
Xper 5 Yaş: 51
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
eşim çok sorumsuz egoist biri gelecek içinde hiç bir çabası yok 15 senelik evliyim bu hep böylemi gidicek nereye kadar daha dayanabilirim bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum
Kocama uyuz oluyorum ne yapmalıyım?
Evlilik Soruları Yorum Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• bradbarry
    bradbarry Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

İnsanlar birbirleriyle anlaşamıyor çünkü tartısmıyoruz konuşmuyoruz..içimizdeki o ilk heyecan ilk çarpıntı artık kendini mootonlaştırmaya bırakmış.. Bu soruyu eşine daha uygun bir dille anlatıp onun fikirlerini alsan daha sonrada hayatla ilgili kendi fikirlerini ona anlatsan... Ve buna gore bir yol çizsen daha mantıklı olur bence. 15 sene gecmis hala beraberseniz birbirinize kalanabiliyorsunuz demektir ve daha uzun yillar birlikte hayat surebilirsiniz demektir. Muhakkakki insan dertlesmeye ihtiyac duyar ama olay aile içiyse hele karı koca arasindaysa kesinlikle sosyal ortamda buna çare aranmaması gerekiyor. ağzi olanin bilgisi olmayanin herturlu cevap verebilecegi ve sizi ailenizi sıkintiya dusurecek pozisyona birakabilecegi yorumlarin etkisinde kalabilirsiniz. Gercek dunya sizin esinizle 15 senedir yasadiginiz sikinti zorluk cektiginiz guldugunuz eglendiginiz agladiniz dunyadir.

Bir bayaninveya erkegin esini sosyal ortamda tartismasi kucuk dusurecek soylemlerde bulunmasi yanlistir.

Tabikide bunlar sadece benim fikirlerim. Siz istediginizi yapmakta hur ve ozgursunuz.

Bu konuyu esinizle konusmanizi tavsiye ediyorum..

Saygilar

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• KaranlikKaya
    KaranlikKaya Takip Et
    Xper 3 Yaş: 48 , eic 64%
    +1 yıl

Bosanmak cözümü zanediyorsunuz ?

Bosanmanin beraberinde getirecegi Zorluklari az cok bildiginizi umuyorum.

Bosandiginizda Cocugunuzun durumu ne olacak.

Bosandiginizda Türkiyedeki imkanlari biliyorsunuz .

Ve Türkiyede Bosanmis bir Kadina Insanlarin tutumu helede Erkeklerin tutumu nasil iyi bilirsiniz .

Sizi ytaga Atmak icin sira yarisi yapacak Erkek cok olacagindan Sizinde bundan Bunalacaginizdan Eminim..

Mutlu olayim derken Mutsuz olmayi Göze aliyormusunuz.

Uyzu Kocaniz bu zamana kadar Sizin icin Cabalamis ugrasmis biseyler azda olsa Size vermis.

Simdi Soruyorum Size Kocaniza Sirtinizi döndügünüzde asil cezayi Kendinize Kesmis olmayacakmisiniz ? Evet Dogru Eger Siz bu Tutumunuzda devam ederseniz Nankör oldugunuzu beyan edeceksiniz Nankör sükür etmesini bilmeyen bir Insan nekadar Mutlu lur Sizce Hayatda.

Soruyorum Size Düsünün Yuva Yikmak helede bir Cocugun Duygularini Yüregindeki Aile Yapisini Yikmak Kolay sormuyormusunuz kendinize.

0
    10 Yorumla
    • cadııııı
      cadııııı
      +1 yıl

yazdıklarında çok haklsın ama birde şöyle bir durum var eğer kocası bir kere mutlu edip bin kere üzüyorsa yaptığı iyiliklerde vefakarlıklarda onun olsun, bu kadın da onun için elinden geleni yapmıştır onun yaptığı kadar kendisi de vefakarlık göstermiştir. Kocası ona sırtına dönüyorsa o zaman bu kadın ne yapacak lütfen bütün olayları kadının üstüne yıkmayın. Sana burda katıldığım tek birşey boşanma konusun. Boşanmak cözüm değil ve türkiyede boşanmış kadınlara bakılan gözü çok iyi anlatmışsın.

Yorumla
    • KaranlikKaya
      KaranlikKaya
      +1 yıl

Ben Kadinlari Sayan Seven biriyim ! Bunu belirtiyim benim icin hangi Kadin olursa olsun Hayatin neresinde olursa olsun affedersin Orospuda olsa benim icin her Insanin yeri farklidir. Herkezin bir hikayesi var .

Ben burda bayani Yargilamadim Bayan icinde zor bir durum dogru yuvasi Icin Caba gösderen fedakar Anne ama böyle durumlarda sorgulanmasi gereken yanlis giden biseylerin Analiz edilmesi sonrasinda Iletisim kurularak Saygi icinde Cözülmesi bunuda yapmak icinde iki Tarafin Rizasi olmali

Yorumla
    • cadııııı
      cadııııı
      +1 yıl

evet iki tarafn rızası olmalı cevaplarına denk geliyorum çogu zaman gerçekten adaletli olarak cevap vermeye çalışıyorsun ama bu cevabında sanki ayrılırsa vefasız olarak nitelendirmişsin öyle anlaşıldı o yüzden yorum yazdım :)

Yorumla
    • KaranlikKaya
      KaranlikKaya
      +1 yıl

Simdi Bayanin Konumu nedir bu olayda onu Tespit edelim Cadiiii nedersin . ?

1. Bayanin Ögrenim durumu nedir ?

2.Bayan bosandiginda nasil imkanlari olacak garanti onun görüsünü alalim nediyor ?

3.Aile ve Akrabalarinin tutumu nasil ve Aile Akraba iliskileri nasil ?

4. Hayat onun Hayati Aile Akrabaya Lüzum yok desede bir nevi herzaman bagimli olacak dogrumu ?

5. Sira Bayanda cevaplari versin

6. Cadiii sen nediyorsun bakalim

Yorumla
    • cadııııı
      cadııııı
      +1 yıl

"Simdi Soruyorum Size Kocaniza Sirtinizi döndügünüzde asil cezayi Kendinize Kesmis olmayacakmisiniz ? Evet Dogru Eger Siz bu Tutumunuzda devam ederseniz Nankör oldugunuzu beyan edeceksiniz Nankör sükür etmesini bilmeyen bir Insan nekadar Mutlu lur Sizce Hayatda.

Soruyorum Size Düsünün Yuva Yikmak helede bir Cocugun Duygularini Yüregindeki Aile Yapisini Yikmak Kolay sormuyormusunuz kendinize." benim takıldığım yer burası ki zaten soran kişi ayrılmayı düşünmüyormuş.

Yorumla
    • KaranlikKaya
      KaranlikKaya
      +1 yıl

o Takildigin iceligi hernekadarda Hayatdan Bunaldiysanizda illaki Sizlerinde Mutlu anilariniz var ve Sizlerinde Degerlerinizi bukadar cabuk Nankörce Alabora yapmayin dedim.

Iceligi Sen farkli algiladiysan ozaman Özür dilerim.

Cadii ama Görüyorsun Senle ben şu an bir Örnek teskil edebiliriz Iletisimi nasil burda kurduysan gercek Hayatdada ufak adimlarda olsa birbirimiz ufak adim ata ata Cözecegiz Sorunlari Bayaninda bunu yapmasi gerekir Sence Cadiiiii

Yorumla
    • cadııııı
      cadııııı
      +1 yıl

evet bencede öyle zaten tek taraflı olmaz iletişim ama kadın sorusunda egoist biri olarak yorumlamış, tabi burdaki etmenleri bilmiyoruz evliliğin içeriğini bilmiyoruz istesekde net yorumlar yapamayız. Bencede her ne olursa olsun iletişim kurmaya çalışmalı :)

Yorumla
    • KaranlikKaya
      KaranlikKaya
      +1 yıl

Dogru Cadii neyse ben Spora gidiyorum 2 Saat yokum ona göre bildin olsun sorna isdersen yazisiriz gene hehe :) Saglicakla kal mutlu kalin

Yorumla
    • feminum
      feminum
      +1 yıl

Karanlıkkaya bey, peki eş empatiden yoksun ve bunalıma sokacak kadar ego sahibi ise, o hayat sizce çekilebilirmi? Karşılıklı saygı olamadıktan sonra o evdeki huzursuzluğu çocuklar hissetmiyormu sizce? Bu çocukların gelişiminde dahamı az rol oynar psikolojileri açısından ayrılığa göre? Bağrış çağrış olan bir ortam ilerde onlardaki algının ''yuva'' dendiğinde direk negatifleştir miyormu, Nankörlük nedir, şükürsüzlükse eğer 'Allah razı olsun iyiki kendiine göre yaşıyorsun ''mu demeli böyle bir eşe

Yorumla
    • KaranlikKaya
      KaranlikKaya
      +1 yıl

feminum :=) Cevap

Eger bir Es bunalima sokuyorsa vede egoist ise neden bu duruma geldi ? Bunu tespit edip elimizden geldigi kadar sorunu cözmeye gitmeliyiz. Eger sorunu cözemiyorsak ozamam Uzman bir Es Piskologuna gidip orda cözmemiz gerekir. Tabiki Siddet icinde Büyüyen Cocuklarin dengesi Topluma karsin bozulur. Cocuklarin yaslari önemli bu durumda ama Cocuklar kendilerini dogru yetisdirirlerse Sezgileri güclüyse ozaman Hayata Topluma bakislari Positiv olur. Analizi yapmak icin 0 baslamak grk

Yorumla
  • araknafobia
    araknafobia Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

15 senelik bir evlikten bahsediyoruz ve anladığım kadar ortada bir çocukta var?Yaşını bilmiyorum ama esini seviyorsan bir aile danışmanıyla konuşun, ona duygularini anlat gelecek hakkında kaygilarini anlat ve belki sorunlarınızı çözersiniz.Bir çok evlilik konuşmadığı için ve cinselliğin bitti için sona eriyor.Bir şekilde yardım alsanız belki eski gunlerinize dönersiniz.Hakkınızda hayırlısı.

0
    0 Yorumla
  • xburcux
    xburcux Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

bırak şu uyuzu..

1
    3 Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

:))

Yorumla
    • xburcux
      xburcux
      +1 yıl

Yorumla
    • xburcux
      xburcux
      +1 yıl

öyle uyuz kocaya böyle centil kız...hiç yakışdıramadım acil terk lisde başı o..:))

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

20

Cevap

• hüseyin024
    hüseyin024 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 56 , eic 39%
    +1 yıl

o insan size lottodan milli piyangodan falan cikmadi ne olursa olsun sonuucta esinizdir sahitlerin karsisinda hukiki bir kagida imza atmissiniz esinize destek olacaginiza sirtinizi esinize dayayacaginiza kullandiginiz kelime ile esinize ne kadar sadik biri oldugunuzu gösteriyorsunuz .

birde onbes yillik evlisiniz bunu esinizle birlikte konusup konuyu kökünden halletmek yerine burda bir insana hemde on bes yillik evli oldugunuz bir insana

ben o adama gercekten simdi üzüldüm

0
    0 Yorumla
  • bal_gul
    bal_gul Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

dayanma gözüyle değil de onu öyle kabullenme gözüyle baktınmı öyle düşündünmü hiç .. 15 yıl dile kolay bence şuanda sıkılmışsın bi tatil ne bilim bi doktora gidebilirsn boşanmak çözüm mü ki sonra ne olcak pişmanlık .. eminim seninde itici yönlerin vardır seninde çekilmz tavırların vardır ama kocan seni her şeyinle kablenmiş sende öyle yap

1
    1 Yorumla
    • Umudumvar
      Umudumvar
      +1 yıl

Çok haklısınız...

Yorumla
  • cadııııı
    cadııııı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

şu saatten sonra yapacak birşey yok gibi gözüküyor, sen onu taktıkca o seni takmıycaktır en iyisi onu görmezden gelmek planlarına onu dahil etmemek gibi gözüküyor. Bence sinir stres yapmak yerine böyle durumlarda kendini nasıl bu olaydan en az hasarla kurtulabilirim diye bi düşün. çare yine kendin olacaksın.

1
    0 Yorumla
  • eylulbasak
    eylulbasak Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

15 senedir değişmemiş..bundan sonrası için umudun mu var?

1
    1 Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

bi umut işte:))

Yorumla
  • sevilen2
    sevilen2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 50
    +1 yıl

evet maalesef ömür törpüsü...

sorumluluğu size yıkmış ne ala keyfine bakıyor..

evlilikler hep böyle..kim daha fazla sırt veriyor sorumluluk alıyorsa en çok o yıpranıyor..

15 seneden sonra konuşmanızın faydası olacağını sanmam...

ciddi tedbirler almalısın ama çoluk çocuk varmı bilemiyorum tabii...

0
    1 Yorumla
    • sevilen2
      sevilen2
      +1 yıl

arkadaşlık isteği filan yok..nereden çıkardın...

herşeye rağmen kontrol ettim yok öyle birşey...

psikolojik sorunun varsa bizi kendi hikayenin dışında tut...

Yorumla
  • insansavar
    insansavar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

durumu değiştirecek tek kişi sensin. biz bişey yapamayız.

1
    1 Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • Umudumvar
    Umudumvar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Konuş onunla. Konuşarak herşeyi halledebilirsiniz. Evliliklerde bu tarz şeyleri duyuyoruz, görüyoruz. İki tarafında çabasıyla herşey düzelebiliyor. Boşanmak çözüm değil, boşanınca daha kötüsünün karşına çıkma ihtimali büyük. İnşallah herşey düzelir.

0
    0 Yorumla
  • PepeeveŞila
    PepeeveŞila Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Keşke evlenmeden önce iyice tanısaymışsın.Bi insan 7sinde neyse 70inde de odur.Bu saatten sonra değiştirebileceğini sanmıyorum

1
    2 Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

aslında bende aynı şeyi düşünüyorum,endişeli hayata devam

Yorumla
    • rsmcan
      rsmcan
      +1 yıl

+1

Yorumla
  • birmeleğimbeen
    birmeleğimbeen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 32%
    +1 yıl

15 senede düzelmeyen sence düzelirmi? ben valla 6 sene dayanabildim. ailem çok akrşı çıktı ama dedim 6 senem gitti 16 senem gitmesin dedim. kurtuldum.

0
    0 Yorumla
  • KaranlikKaya
    KaranlikKaya Takip Et
    Xper 3 Yaş: 48 , eic 64%
    +1 yıl

Uyuzsunuz ama nasil neden Sizce Konuya biraz daga fazla aciklik getirin Lütfen.

0
    1 Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

sanırım kadınlar gelecek endişesini daha çok taşıyor istediklerini hemen olsun isterler

Yorumla
  • AbukSubuk
    AbukSubuk Takip Et
    +1 yıl

Bu düşünceler arasında çocuk eksik kalmasa bari ayrıca sizin için çok geç sanırım kocaman yıllar almış başını gitmiş o değişmemiş değiştirememişsiniz.Bu saatten sonrada zor.

0
    1 Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

evet sanırım öyle gözüküyo

Yorumla
  • pikosin
    pikosin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 32%
    +1 yıl

nice kocalar var karısına köpek olan sen de onu mu buldun aldat rahatlarsın

1
    0 Yorumla
  • Liebe1907
    Liebe1907 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.

Onu böyle kabul ederek evlendiysen cocuğunuz da vardır tahminimce cocuğun icin sabretmelisin

0
    0 Yorumla
  • errsin
    errsin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl

boşanmayı o istesin, daha çok nafaka alırsın .. boşandırırken süründür bi de ..

0
    0 Yorumla
  • Adımı-KS-Koydum
    Adımı-KS-Koydum Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Vur tekmeyi madem ama 15 sene aklın nerdeydi demedende edemiicem :S

0
    0 Yorumla
  • feminum
    feminum Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı.

evlilik önceside sanırım tanıma imkanınız olmuştu, neden dikkate almadınız?

0
    0 Yorumla
  • elinisobayadegmeCIS
    elinisobayadegmeCIS Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.

azgınlaştır biraz parmağında oynatırsın. bayansın işte çok da açıklattırma bana :D

yaz google(ciddiyim)

0
    0 Yorumla
  • susam
    susam Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

15 yıldan sonra değişmesini beklemek ne kadar mantıklı ?

1
    2 Yorumla
    • izafi
      izafi
      +1 yıl

Hala çaba diyo la :D:D

Yorumla
    • susam
      susam
      +1 yıl

:D

Yorumla
  • spacecake
    spacecake Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

on beş sene ne ya:/

öldürürsün de boşanmazsın sen artık.

öldür gitsin.

0
    0 Yorumla
  • tanrıparçacığı
    tanrıparçacığı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

önce ayrılmakla tehdit et sonra paran varsa ortada kalmayacaksan ayrıl.kendi kıymetini bil.

0
    0 Yorumla
  • JustAFriend
    JustAFriend Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Hep böyle gidecek tabi ne sandın :D Her erkeği mükemmel sanıyorsunuz varya :D

0
    0 Yorumla
  • ayakta-olen-adam
    ayakta-olen-adam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Sinirlendinmi kafayı göm ?

1
    2 Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

Yorumla
    • ayakta-olen-adam
      ayakta-olen-adam
      +1 yıl

Haklıyım ama..

Yorumla
  • -Kirmizicaplikiz
    -Kirmizicaplikiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Gelecekle mi? 15 gecmis0.O

1
    1 Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • centaur
    centaur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Şuuttt ve gooooollll...:))

0
    2 Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

yeterli sebep değil malesef

Yorumla
    • centaur
      centaur
      +1 yıl

Yeterli sebep değil derken, anlamakta biraz zorlandım, açıklar mısın?

Yorumla
  • mertaşk
    mertaşk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

Böyle gelmiş böyle gidecek... Boşanmaya maçan da yemez:)

1
    2 Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

çabuk arkadaşlık isteğini geri çek

Yorumla
    • mertaşk
      mertaşk
      +1 yıl

kızma be. durum ortada. ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.

Yorumla
  • birisibirisibirisi
    birisibirisibirisi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Bir aile terapistine gidin.

1
    0 Yorumla
  • serkanserkannnn
    serkanserkannnn Takip Et
    +1 yıl

sizin geleceğiniz mi kalmış 15 senedir bam bam bam

0
    0 Yorumla
  • romanticpepe
    romanticpepe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Çocuğunuz var mı?

0
    3 Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

var 1 tane

Yorumla
    • romanticpepe
      romanticpepe
      +1 yıl

Allah bağışlasın. Ozaman zor birr durum. Ama 15 senedir aynı olan birini değiştirmek çok zor. Ya bazı şeyleri anlamsını sağlamalısınız ya boşanacaksınız ya da katlanmaya devam edeceksiniz. Tabi ki mücadele etmek ilk seçeneğiniz olmalı.

Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

teşkr ederim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

o senin hakkında ne düşünüyor.

0
    0 Yorumla
  • feminum
    feminum Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı.

Hepmi öylemiydi?

0
    0 Yorumla
  • ipekduru
    ipekduru Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

boşa gitsin:D

0
    0 Yorumla
  • penthesilea
    penthesilea Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

uyuss et++

0
    0 Yorumla
  • gurbet--kusu
    gurbet--kusu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

neler yapiyorki

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

boşanabilirsin mesela?

0
    2 Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

çare gibi gözükmüyo bu

Yorumla
    • trafic
      trafic
      +1 yıl

boşanmak çare degil, yalnız kötü yönlerini fazla düşünme iyi yönlerini düşün 15 diyosun kişiligini tanımadan mı evlendin.seni ona ilk ceken neyse başta nasılsanız öyle düşün.yazık olur sana

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

hımmm görüşelim

0
    0 Yorumla
  • cevizlikibir
    cevizlikibir Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

aldat.

0
    5 Yorumla
    • rsmcan
      rsmcan
      +1 yıl

Yuh öneriye bak. Empatiliksizlik !

Yorumla
    • cevizlikibir
      cevizlikibir
      +1 yıl

aldat o zaman hayat sana güzel olcak.kocanın vurdumduymazlığını da takmıycaksın.

Yorumla
    • kanatsızmelekist
      kanatsızmelekist
      +1 yıl

aklınız birtek buna çalışır zaten

Yorumla
    • cevizlikibir
      cevizlikibir
      +1 yıl

neyse panik yapma o seni çoktan aldatmıştır zaten.uyuz olmaya devam et.

Yorumla
    • Schevchenko
      Schevchenko
      +1 yıl

Sana katılıyorum cevizlikbir:)

Adam egoistse çoktan aldatmıştır zaten:)

Bu da evde otursun kocasından şikayet etsin hala:))

Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocama uyuz oluyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kocam kısır ne yapmalıyım? 52 cevap verildi
Kocamla bu haldeyim ne yapabilirim? 13 cevap verildi
Kocamla küstük ne yapacam ben? 19 cevap verildi
Kocamdan cok sogudum ne yapmalıyım? 15 cevap verildi
Kocam ilgisiz ne yapmalıyım? 85 cevap verildi
Kocam ilgisiz ne yapmalıyım? 89 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨