Psikopat kocadan nasıl kurtulunur?

Ben 23 yaşındayım ve altı senedir evliyim 17 yaşımda ailemin istemedigi bir evlilik yaptım hayatımın hatasıydı eşimi tanidigimda 16 yasindaydim kolejde tanistik o mardinden istanbula okumaya gelmisti sevgili olduk falan ailemle aram kotuydu ergenlik seyleriydi sonra o mezun olunca bana evlenelim gel mardine gidelim dedi bende babamda bizi öğrenmişti ve bana cezlar veriyordu gorusmeyelim diye bende kactim mardine gittim yasim tutmadigi icin dini nikah kiydilar ben hamile kaldim babam geldi beni almaya sonra hamile kaldigimi gorunce geri gitmek zorunda kaldi tabi ama o aşiret oğlu ve ben yabancı gelinim İzmirliyim diye kayınvalidem bana yapmadığını bırakmadı ikizlerim oldugunu ogrendigimde biri kiz bir oglandi dogduklarinda kizimin yuzune bakmadilar 17 yasimi daha yeni bitirmistim cocuklarimi kucaga aldigimda ben sinava girdim cocuklar dogduktan sonra esim kabul oda kabul etmedi karin okuyamaz falan dedi kiskancti zaten bende aldim cocuklari aldim geldim istanbula ailemin yanina okumaya dort seneden beri mahkemelerde surunuyoruz bosamiyorda surekli tehtid ediyo oldururum oglumu bana ver polise sikayet ettim tehtidle geri cektirdi babamla kayinpederim ne kadar kavga etti o bizim namusumuz ya buraya dirisi gelecek ya da kefenle kapinizin onune atacaz oglan torunumu alacam diyorlar ben ne yapicam ya sizce nasil kurtulurum bu piskopattan?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu manyak benim hesabima girmis bunu nasil engeleyebilirim ya benim adima millete yorum gonderiyor?
Psikopat kocadan nasıl kurtulunur?