Nasıl kurtulurum bu psikopattan?

Kısa geçicem semtimde iki yıl önce yazın bir avm de çalışan biri vardı o benle konuşmaya çalışmıştı belli ki etkilenmişti o öyle ilgili davranınca bende hoşlandım tanımak istedim o zamanlar 16 yaşımdaydım şimdi 18 ve bizim oranın itiraf sayfasına gizli bir şekilde sordum ki o paylaşmak yerine benim o kişi de sende o kızsın dedi beni kandırmaya çalışma dedi benim aracım sadece nasıl biri olduğunu araştırmaktı bulup öyle arkadaş olarak tanışalım cart curt desemde konu hep evliliğe geldi o zaman da biraz canım mıydım neydim silmiyordum da çocuğu ailem izin vermez ilişki istemiyorum diyerek 3-4 gün dil döktüm çocuk aklı ile diyorum çünkü şu an daha gözüm açık her şeye o da 21 idi ve araştırdığımda ailemin hiç istemeyeceği ve karı kıza doymayan birini gördüm işlettik işletildiğini de anladı ben denemek istedim dedim arkadşaımla onunda adını çıkartırım bak dedi sonra yumuşadı dedi beni niye deniyorsun ben zaten senle konuşmak istiyorum evlenmek istiyorum saçma sapan ben de hesabı kapattım direk ve 2 yıl sonra tekrar karşılaştık allahtan iş yerinden çıkmış bir kaç kez takip etti sonra bugun bir daha gördü yanıma geldi ben de beni rahatsız ediyorsunuz dedim o da hayır ne alaka dedi yürüyorum dedi yanında bende bağırmak istemiyorum benden uzak dur lütfen anlayışın için teşekkür ederim dedim güzel dille konuşuyorum hala oda çevre bakınca söylene söylene gitti şu an korkuyorum semtimde adımı çıkartır diye napsam parmağıma yüzük takmayı düşünüyorum fayda eder mi sözlendim falan desem :/
Nasıl kurtulurum bu psikopattan?