Evleneli bir ay oldu Felan lakin beraberlik olmadı bana seni pskoğa götürmek istiyorum. Yanlış anlama kuzum ama başka bir şey olabilir. İnsan eşini istiyor özlüyor yani gidelim dedi bende ben delimiyim. Saçma sapan konuşma bu kadar nefsine düşme. Zamana bırak dedim bir ay oldu bitanem ayrıca neden deli olasın bu çok normal dedi eşime olan saygım bu konuşmadan sonra bitti sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. psikoloğa her giden deli değil, kimi normal iş görüşmesinde kimi rahatlamak kafasını boşaltmak, kimi iş yerleri işçilerinin psikolojik yapısını değerlendirmek ona göre şartlar sunmak İçin bilgi almaya gönderir de gönderir. Yahu adam 1 ay sabretmiş bunun adı gerdek ilk gece girilir. Adam napsın daha gel bi bakalım sorun nerde çözelim demiş. Korkun ne neden olmuyor demiş. Çare arayalım demiş, başka erkek olsa kafasında 40 tilki olur seni kapıya koyardı. Bence adam anlayışlı davranmış. O boşan diyenler ne kadar meraklı boşamaya sor bakam evli mi? Bekara karı koca boşamak kolay. Kendi olsa kulu köpeği olur karısının ya da kocasının açtırmasınlar ağzımı. Hayat sizin ama birilerinden yardım alın. Kötü birsey değğl yardım almak. Aram seni suçlamamış. Gidelim bişeyler yapalım demiş. Abazanda değilmiş belli, direk tokat atıp yat lan deyip zorla bişeyler yapmaya da kalkışmamış. Oldu da ilişki olarak yapamadınız ayrılırsınız ama sen bu adamı çok ararsın diyim. Evlenemezden değil erkek kaynıyor evlenirsin. Baska erkek yok ben korkuyorum anlamaz karga tulumba yapar zorla o zaman öyle bir ha çekersin değerini kıymetini o zaman anlarsın ben naptım ilk kocam vana çok iyi davranmış dersin iş işten geçer. Şu an ki ruh halini cezbetmeye çalışan Abaza timlere dikkat et seni keklemesinlerde. İlk şeyde fırsat versen içinden geçerler bu da kulağına da küpe olsun. Nasihat tavsiyem olsun. Kalın sağlıcakla.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Beraber gidin Tek senin gitmemen olmaz Ortada cinsellik yoksa bu iki tarafın suçudur Psikolog ikinizi de doğru yönlendirir İstediğin ilgiyi eşine nasıl sana vermesi gerektiğini öğretir Öyle psikoloğa gönderip başından savmayacak İlerde çocuk yapıp sana bırakcak bakımını sanırım Her an her saniye o da doktor randevusuna girecek Tavsiyem psikolog değil İyi bir terapist olan psikiyatrist bir doktora gitmeniz Özel hastanelere özellikle Arada bastırılan sorunlar var demek ki Karı koca birbirine deliler gibi aşıktır tutkudan sevişmeden duramaz halde olmalıdır Sürekli öpüşmek öpmek ister 1 ay çok uzun bir zaman Birbirinize yardımcı olmalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel kardeşim hem kendine hem kocana eziyet etme. Kocan ikiniz içinde en iyisini istiyor. 1 aylık evliyiz hiç birliktelik olmadı demişsin. Olmaması sencede tuhaf değil mi? Eşin gerçekten kötü biri olsaydı seni boşardı üstüne birde rezil ederdi. Anladığım kadarıyla eşin sende bastırılmış bir problem olduğunu düşünüyor. Lütfen eşini dinle ve bir Uzmana görün. Sana bir örnek vereyim. Ben eşimi kendim piskologa götürdüm Aşırı agresifti. Sonra öğrendim ki babası 7-8 yaşlarındayken silah doğrultmuş buda öfkeye sebep olmuş yıllar içinde.
Uzun lafın kısası eşini kırma dahada önemlisi tedavi ol.00 Yorumla
Ne alakası var deli olmakla? Sen bir ay boyunca eşimle birlikte olmadık diyorsun bu normal bir şey mi sence? Adam şikayet etmekte haklı yani. Gene anlayışlı davranmış adam ters davranabilirdi de yani. Bence sen kocanı suçlamayı bırak bir evlilik terapistine gidin normal değil senin bu halin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
79Cevap
İşte bu ülkede kadınla evlenmek de, yaşamak da, cinsellik de erkeğe binbir türlü eziyet.
Lannn şu ülkede ağız tadıyla, huzur verecek, cinsel olarak mutlu olup mutlu edecek bir tane kadın olmaz mı? Sanki hepsi bozuk üretim...
Bak kadın! Psikolog hatta psikiyatrist deli doktoru değildir. Çoğu insanın bazı dönemlerinde bu tıp uzmanlarına ihtiyacı olabilir ve bu insanlar çok da akıl sağlığı yerinde olan kişilerdir.
Bir ay denmiş... Koskoca bir ay. Bir gün değil, bir hafta değil, bir ay. Ama ne var ki kadınlara? Ekmek elden su gölden kafasıyla yaşarlar, ama lafa gelince "otoorkol dozono lonot olson" derler.
Bu ülkede kadınların yüzde 90'ı ya cahildir, ya yalancıdır, ya da kendini düşünen bencil eşeklerdir.
O güzel yüzde 10'u da, hak etmeyen diğer eşek erkeklere denk gelir.
Ya boşanın, ya da tedavi olun.433 Yorumla- +1 yıl
Yanlış mı düşünüyorum beni düzeltin 20 yaşındayım ilerde ne oluruz Bilmiyorum ilerde evlendim diyelim cinsel anlamada eşimle birlikte birbirimizi tatmin etmeliyiz ki güzel bir ilişkimiz olsun. Evli aldatan kadınlardan duyduğum kadarıyla eşim bana yetersiz geliyor tatmin olmuyoruz dediler şimdi ben tatmin olmuyorum diyelim ve karşımda ki kişiyle açıkça kırmadan konuşurum bu konu hakkında yardım alabiliriz diye ha maddi durum açısından bu pek mümkün olmayabilir o zaman intanettr bunla ilgili bir sürü makale videolar var birlikte bunları inceler bir yol buluruz bu da olmadı p*rno Acar izleyip istediğimiz şeyleri bulabilirz yani bunu karşılayamayan ben de olabilirim çünkü herkesin farkı istekleri olabilir konuşuruz buluruz bir yol sadece bulunmak istesin yeter bu kadın gibi nefsine düşme bu kadar demesi bunlar boş işler insan sevdiği insanı arzular ve birlikte olmak ister bu kadar basit ben böyle düşünen insanları cahil gözüyle bakıyorum kusura bakmasınlar
Soran+1 yılBu nasıl kafa yapısı. Sana ayrı erkek düşkünü bu kafına ayrı sinirlendim erkekler kendini cinsellik olarak çok güzel hallediyor sen ağlama aldatıyor tecavüz ediyor. Acaba siz hangi kadını mutlu ediyosun uz 0 ahlak yoksunu sürün inşallah
Soran+1 yıl@resayy kızım korkma evlenirsin erkek düşkünü olma bu kadar yazık sana
Soran+1 yıl@resayy evet mesals bu erkek düşkünü Orpepuu ile evlen. Jxjdjdjd zaten aranıyor hatta evlenme bu seni eve bile alır fjdjrj
Soran+1 yıl@resayy asa metresim olmasını normal gördüğüne göre yarın kocan seni iki becermese başka erkeğin altından sesini duyarız artık normal gördüğüne göre. Sende başkasının metresi olursun kocan ilgilenmiyor diye geniş Orpepuu 🖕
Soran+1 yılİnsana yaklaşır Gigi yaklaşıcam. Erkekler bu kadar kusurlu iken ülkede kocası erkek olmadığı için orgazm olamayan bir çok kadın varken. Gelipte siz sevişmekten bahsetmeyin ülkedeki erkeklerin yüzde 70 yarım erkrk karısı memnun değil. Fjrjrkrı hani komik olmayın fjrjr parasız tipsiz göbekli tiplerisiniz 20 yaşında babasının yanında sığıntı okumamış cahil kalmış üniversite yüzü görmemiş. Tek derdi bir tarafını becertmek isteyen bu kız her erkeği yalnızca yatakta mutlu eder. Ama kültürsüz ezikliği ile özgüven siz yapısı ile her yerde rezildir. Emin olabiliesin ama bence şansını dene emin ol sana vericektir babası bunu insan sanıyor ama kaşşrre bir kızı var farkında değil yazık fkkrodkd
Soran+1 yıl@resayy Senin yukarıda yorumlarını okudumda. Sen nasıl ahlaksız nasıl namussuz bir insansın. Seni kim alsın kızım elin adamına kocanla neler yapacağını anlatıyorsun sen nasıl babanuj yüzüne bakıyorsun senin gibi namussuz birisini kim alır evine karı diye hayal kurma boşuna.
- +1 yıl
Kadinlar ihaneti sevdiği için aldatıyor diğerleri yalan
Soran+1 yılSiz erkeklerin hoşuna gidiyor tabiki demi kız 20 yaşında ve sana en ince ayrıntısına kadar *... mek istiyorum diyor seversiniz Orpepuu ları al bunu çoçuğunun annesi yap sonra oğluna orpepuu evladı desinler. Bak aklını topla bunun gbi kalta... klar. Evlendi mi Orpepuu olur. İnan bana fjdjd
Soran+1 yıl@Yordenisugas yapma Allah aşkına. Djdjjddı erkeklerin hepsi yarım erkek kadınlar kendini tatmin eden erkeği bırakmaz asla. Yarım erkeksiniz bahane etmeyin bari kfkddkrj
- +1 yıl
Kadınlar ihaneti ve heycanı sevdiği için aldatıyor diğerleri yalan onlara inanan erkekler var hala
Soran+1 yıl@Yordenisugas ulan canım aldatma rekoru erkeklerde bu bir ikincisi kadınların çoğu tatmin olamıyor Türk erkekleri ya kısa penisli ya da güçsüz kim ne yapsın sizi fjdjdns
Soran+1 yıl@resayy 20 yaşında benim derdim okulumu bitirmekti jdjdjdjd babana cidden yazık fkfkfkfk kim bilir her sevgilin s... ikoyor seni babanı düşünüyorum da orpepuu bir kızı var belki de o seni pazarlıyoe lan fkdkdjdj
Soran+1 yıl@resayy bakire değil mi herkesi kendin gibi Orpepuu sandın galiba djjdjdjd bakireyim ben fkdkdkd ama korkularım var fkkdkd senin gibi verici değilim yani fıdkdo
- +1 yıl
Kocası cinsel ve duygusal olarak mükemmel olsa bile kadınlar yene aldatıyor örneğini çok gördüm ihaneti sever kadın kocasının penisi büyükse küçük le aldatıyor küçük se büyükle ihaneti tatmin ediyor kadınları en çok
Soran+1 yıl@Yordenisugas mesala annen olabilir mi o kadın fkdkdkd
- +1 yıl
Bütün kadınlar
Soran+1 yıl@Yordenisugas vallahi çok komiksin ya fkdkdkdkr aldatmak cesaret ister ben o ezik ev hanımlarının kocasını aldatıcağına inanmıyorum djdjdj
- +1 yıl
Bütün kadınlar bulduğu ilk fırsatta aldatıyor bütün çocuklara dna testi yapılsa çoğu kocadan çıkmaz
Soran+1 yıl@Yordenisugas vallahi çok saçmalıyorsun. Aldatma rekoru erkeklerde. Djdkdk
- +1 yıl
Kadınlar yakalanmaz en başarılı oldukları konu sevgilisinden 9 çocuk yapıp kocasını yutturan kadın bile var
- +1 yıl
Evlenen erkek dolandırma ihanet iftira boşanma nafaka yıkım ve başkasın dan çıkan çocuktan başka bir şey görmez çok net
Esının yerınde olsam benım sana saygım biterdi 2022ye gireceğiz hala psikologa deli doktoru diyen mi var genç genç insanlarsınız şu kafayı geliştirin biraz. Psikologa gittin diye deli olmazsın ulke keske psikologa gitse böyle problemli tür üremezdi bu kadar. Ayrıca evlenmişsin adam ilişki istiyor diye nefsine düşüyorsun diyorsun şaka gibi, eşiyle birlikte olmak istemek sorunu cozmek ıstemek ve bunu tatlı dille yapmak cok guzel. Bunun psikolojik bir sebebi olabilir ve gidip terapiyle cozebılırsın. Psikolojiyi, bilincaltını bu kadar kucumsemeyın. Attıgımız adım hıssettıgımız duygu dahi bizim psikolojimizle alakalı.
34 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konuda gitmenin delilik olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılBen böyle düşünüyorum
+1 yılEşime karşı saygı yitirmek değil de saygı duy bence çok yerinden bir davranış yaptığı. Vajinismus olma ihtimalin var mı acaba? Bunlar seanslar ile aşılabilir konular. Bazende bilinçaltında yer eden konular seksten uzaklaşmaya sebebiyet veriyor. Ülkemizde kadınlar daha doğduğu andan beri cinsellik onlara negatif ve ayıp olarak kodlanıyor. Bunlar uzak durmanı sağlıyor olabilir. Psikologların size yardımı olacaktır. Çekinmeyin.
14 Yorumla
Soran+1 yılÖncelerde. Bir tacize uğramıştım. Ağır bir tacizdi ve korkum bu yüzden
- +1 yıl
Anlıyorum bu konu insanda ciddi travmalar yaratabilecek bir konu. Bunu aşmak ve hayatttan tat almaya başlamak için lütfen bir adım atın. Bir şeref yoksunun hayatınızın kalanına müdahil olmasına. izin vermeyin.
Soran+1 yılEvet haklısın
- +1 yıl
Harikasın 🤗🌿
Selamlar,
Öncelikle 2 şey söylemek istiyorum. Ne psikologlar ''deli doktoru'' dur ne de danışanlar ''deli'' dir. Deli diyebileceğimiz biri de yoktur psikolojik rahatsızlıklar vardır travmalar ağır depresyonlar, hastalıklar vardır. Psikologlar eğitimleri vasıtasıyla bu gibi durumlarda bilimsel olarak yol gösterirler.
İkinci olarak, böyle bir konuşmada bile eşine olan tüm saygını bitirebiliyorsan -ki adam olabildiğince anlayışlı konuştuğu halde- ben senin o adama zaten saygı ve sevgi duyduğunu düşünemem ve bu durumda sadece eşin için üzülürüm...
Daha yeni evlenmişsiniz ve bu 1 ay içerisinde hiç ilişkiye girmemiş iseniz elbetteki eşinizin istemesi normal. Bunun kadını erkeği yoktur bu doğal bir ihtiyaçtır ve insan sevdiği insanla bunu yaşayıp, aynı titreşime aynı duyguya sahip olmak ister. Bence sizin birçok şeyi derinlemesine düşünmeniz gerekiyor kendinizle ilgili...10 Yorumla
+1 yılSelamlar.
Öncelikle psikoloğa gitmeniz "deli" olmanızı gerektirmiyor. Öyle olsaydınız "Ruh ve sinir hastalıkları"na giderdiniz.
Gelelim ana meseleye;
Bana kalırsa 1 aylık bir evlilikten eşinizin cinsel beklenti içinde olması gayet normal. Kendisinin de belirttiği gibi insan doğası ve duyguları gereği sevdiği/evlendiği kişiyi ister. Burada ki tek ufak sıkıntı, 1 aylık bir cinsel dönemsizlik için ve henüz başlangıcı olmamış bir dönem için eşinizin sizin için "desteğe ihtiyacı var" düşüncesine kapılması. Bunu da deli ya da vb düşünceden ziyade "kadınsal" bir problemi olabilir benden çekiniyor da olabilir diye düşünüp teklif etmiş olabilir.
Lakin!;
Eşinize olan saygınız, bu denli sıradan ve olabilitesi yüksek bir konuda kaybolduys eğer maalesef yanlış bir tercih yapmış ve evlenmişsiniz. Umarım şu an ki düşünce ve hisleriniz olumsuz hava şartlarındandır :) Aksi halde pek mutlu ve uzun bir evlilik olmayacaktır.10 Yorumla
+1 yılYanlış düşünüyorsun. Delilik değil ki bu ayrıca psikologlar deli doktoru değildir zaten. Onlar aklî dengesi yerinde olmayan insana herhangi bir şekilde iyileşmesine yönelik müdahale edemez ve fayda sağlayamazlar. 1 aydır sabrediyor adam. Gerçekten seni seviyor , sana karşı çok anlayışlı duyarlı ve hassas bir kocan var ve bu sebeple gerçekten çok mutlu olmalısın. Buna nefsine düşkün denilemez. İlişkinin olmamasına yönelik farklı birinin içinde kalan uktesi sebeb değilse eğer, iki tane durum var. Senin durumun vajinismus bir rahatsızlık veya metafizik unsurlar var. Bu iki açıdan ele alarak çare ararsanız sonuca ulaşabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir ilişkide her iki tarafın beklentileri olur. Cinsellikte çok normal bir akıştır. Cinselliğimizi günaha girmeden yaşamak için evlilik çok güzel bir olaydır. Eğer siz başından beri böyle bir durumun gelişeceğini biliyorduysanız bunu evlenmeden önce dile getirmeliydiniz. İstemeyebilirsiniz bunun kadar doğal bir şey olamaz ama o kişi isteyebilir ve bu da çok doğal. O nikahlı karısıyla birlikte olmak istiyorken saygısızlığı hak etmiyor. Hele de çözüm üreterek karşınıza çıkıyorsa. Kimse size deli demiyor çok basmakalıp bir yaklaşım. Birbirini seven insanların birbirini arzulaması da çok doğal bir olay. Eğer siz bu arzudan bir sebepten kaçıyorsanız bunun üzerine gitmeli ve sorunu çözmelisiniz ki dengeli ve huzurlu ilişkiniz olsun. Psikoloğa gidip destek almak deli olmak demek değildir. Ufkunuzu genişletip farklı bir bakış açısı edinmek demektir. Kocanızdan ayrılmakta bir seçenek ama başka ilişkilerinizde de benzeri durumlarda kalacaksınız
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce farkımds değildim
Cevap sahibi+1 yılSizin kendinizde fark etmediğiniz bir durum yüzünden eşinizi suçlayamazsınız. Psikolojik danışmanlık almak ayıp değil, günah değil. Neyden bu kadar çekiniyorsunuz, sizce bunun sebebi nedir
Soran+1 yılİstemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBiliyor musunuz bizim hayatımızda 3 tane ego durumu var. Çocuk, yetişkin ve ebeveyn. Bir olayla karşılaştığımızda eğer ona çok anaç yaklaşyırsak mesela uyurken üstünü ört hasta olursun gibi o zaman ebeveyn ego oluyor. Eğer bir sorunla karşılaştığımızda sorunu irdeleyip sorunu çözme yoluna gidip sonuçlarının da sorumluluğunu aldığımızda yetişkin ego oluyor. Mesela üstünü örtmezsen hasta olursun. Üstünü örtemeyecek gibisin sana bu battaniyeyi veriyorum. Örtüp ürtmemek o kişiye kalıyor ve örtmezse eğer bu reddedişin bir sonuç olduğunu bilirim ve sorumluluğunu alırım.
Ya da bir sorunla karşılaşıp ondan kaçabilir, küsebilir, ağlayabiliriz. Bu da çoçuk ego devrede demek. Mesela görüyoruz üstünü ört diyoruz ama örtmüyor başlıyoruz kavga etmeye, sonra küsüp günlerce konuşmuyoruz.
Hayatımızda bu üç egoda yerine göre olmalı. Bir başkasını da etkileyen bir karar aldığınızda istiyorum ya da istemiyorum gibi kendi egolarınıza gururunuza göre değil adaletli olana göre davranmanızı dilerim. Saygılarımla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkese istemiyorum bence delilik vs. Yazmışsınız.
insanların hepsi aynı seyi savunuyor.
Eşiniz nefsine düşkün oluyorsa siz neye düşkün oluyorsunuz da gitmek istemiyorsunuz?
Beraberlik olması için gereken çabayı göstermelisiniz.
Yoksa da boşanın gitsin.
Tedavi olmak için giderseniz ve sorun çözülmezse, bunu eşiniz anlayışla karşılar.
Ama inatla gitmemeye devam ederseniz tartışmalar artacaktır. Sizin hayatınız sizin seçiminiz. Biz sadece soruya yanıt veriyoruz. Herkes haksız ve bir tek siz haklısınız o zaman.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarşılar belki. Ancak doktora gitmezseniz işler daha da zora girecek ve tartışmalar başlayacaktır.
Abla neyin kafasındasın? Bu adam seninle evlenmeden önce hiç oturup konuşmamış mi kafa yapıni anlamamış mi çok garip.. konuşmalarından olgun mantıklı bir insana benziyor adam. Görücü usulü evliliğin sonuçlar işte.. neyse abla psikoloğa senin gerçekten ihtiyacın var gitmelisin mutlaka evliliğinin devamı eşinin sana daha fazla saygısını kaybetmemek icin
016 Yorumla
Soran+1 yılBen evlenince cinsellik yaşamayacağımı bilmiyordum
Soran+1 yılPardon napabilir. Teklif etti bende kabul etmiyorum girmiyicem bitti
Soran+1 yılBoşanmaz beni sevitor
Soran+1 yılAA aldatmayı normal gören bir hanımefendi. Desene eşin seni iki gün becermese başka erkeğin altından sesin gelir. Ahlaksız.
- +1 yıl
Olacaklari söylüyorum bayan terbiyeli çok saygılı. Adam evlenmiş cinsellikte bi ihtiyaçtır nefsini koreltecek adam sen yok yapmam tedavide olmam diye tutturmuş gidiyorsun. Nereye kadar? Aldatır ya da bosanir tabi. Yaptığının kanunende boşanma nedeni olduğunu bilmiyor musun? Tek celsede biter o evlilik. Ayrıca bana gelince ben senden farklı olarak eşime saygısı olan bi kadınım (olurum) ihtiyaçlarına da saygım var.
Soran+1 yılOrpepuy ebladı bende swns olacakları söylüyorum yarın kocan seni si.. kmese başka erkeğin altına yatarsın yalan mı
Soran+1 yılMaharada doğdum doğru kocamı aldatmam çünkü mdjdkd
Soran+1 yılSen aldatırsın ama bacım Luk annenden geçmiş bir meslek çünkü 😘
- +1 yıl
Merağına bu ablanın yorumlarını okudum da cidden çok sıkıntılı bir tip bu ya. Uğraşmana değmez boş ver gitsin :D
- +1 yıl
Muneccimmisin abla anamın mesleğine bile sardın 🤣 o değil de için ne kadar çürümüş ya. Bu şekilde kendini yer bitirirsin sen. Valla git tedavi ol. İlk başta kızıyordum da şimdi üzüldüm. Bu şekilde için içini yer hayat cehennem olur sana. Etrafında sevenlerini de inat uğruna kaybetme
- +1 yıl
@Poinsettia bende ilk defa böyle biriyle konuşuyorum. Hasta kadın üzüldüm açıkçası. Acı çekiyordur yargilamayalim boş ver.
+1 yılZamana mı bıraksın? Zamana? Daha ne kadar zaman verebilir ki. Aynı şeyi kendi pencerenden düşün diyeceğim ama evlilik bilincin oluşmamış pek empati yapabileceğini sanmıyorum. Herkes gül yüze evlenmiyor bunu da bil. Oyle bir niyetin varsa da bunu baştan söyleyecektin. Aynı frekanstaki bir adamla evlenecektin.
09 Yorumla
Soran+1 yıl1 aç ne var bunda sanki bir yıl ayrıca bilmiyordum zorlanıcağımı
- +1 yıl
Destek alman lazım. Eşin çok anlayiş göstermiş. Seviyorsan esini ve evliligini korumak istiyorsan bir seyler yapmalisin. Mutlaka destek al terapistlerden.
- +1 yıl
süre önemli değil denediniz ve olmadı bunun adı vajinismustur zamanla geçmez uzman yardımı alınır
Soran+1 yılBen düzelir diye inanıyorum
- +1 yıl
didem kurbanın videolarını izle youtube'dan 30 yıllık evlilikte ilişki yaşayamayanlar var
- +1 yıl
Ablacım bekleyerek ne düzeliyor bu hayatta? Çaba yok gayret yok destek almak yok. Değisime açık biri degilsin. Kendini kapatmışsın her seye.
- +1 yıl
vajinismusun kişinin kendi kontrolünde olmadığını anlamıyor. senin yapabileceğin bir şey olsa şimdi de yaparsın adam biliyor konuyu boşuna beklemeyelim demiş o zaman psikologa değil cinsel terapi eğitimi almış olan jinekologlara gidin
Soran+1 yılGitmek gerçekten istemiyorum
- +1 yıl
3 ila 5 gün arası sürüyor tedavi daha fazla gün sürmüyor ve çok eğlenceli bir surec olacak didem kurban süleyman eserdağ gibi isimler türkiyede en iyileri ve psikolog değiller bir şans ver eşinin de yardımcı olma isteği varken şimdi halledin derim iyi günler
+1 yılEşin ne kadar güzel konuşmuş sense bence gerçekten psikolojik sorunların olabilir deli miyim ben demenden bile belli bu psikoloğa deliler gitmez ki hem psikoloğa gitmek istemiyorsan kocana net bi açıklama yap 1 ay boyunca neden sevişmedin diye zamana bırak demişsin 1 ay gibi bi süre dayanmış adam ne istiyorsun başka karılarla mı yapsın o işi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin iyiliği için ondan ayrıl ya seninle ömür geçmez yazık kocana zeka gerisi cinsel terapistler ilşikiye giremeyene vajinismus tedavisi uyguluyor ben de 12 seans gittim gitmek için de eşimi ikna eden bendim eşinden soğuyacağına çözüm arayan sen ol anlayışsız
23 Yorumla
Soran+1 yılBenim durumum farklı. Tamam mı.
Cevap sahibi+1 yılNesi farklı evlenmişsin 1 ay olmuş karı koca olamamışsınız madem bu korkun var ne diye sözlenir evlenirsin başkasının da hayatını zindan etme
Soran+1 yılNe biliyüm ben korkum olduğunu o ana gelene kadar fark etmedim.
+1 yılÇOK YALNIZ DUSUNUYORSUNUZ 4 4 LUM HAYATI OLAN BIRISININ BILE KESINLIKLE SENEDE 1 DEFA PISKOLAGA GITMESI GEREKIR
Her şey bir tarafa, kim ne derse desin, psikoloji bir bilim olarak eskisinden daha çok yakın bize toplum olarak. Bireysel olarak ise eskisinden daha çok ihtiyacımız var. Şöyle söyleyebiliriz rahatlıkla: psikoloji bir gün herkese lazım olur!.. Özetle şunu söyleyebiliriz. Bir psikolojik rahatsızlığınız varsa, acaba deliriyor muyum diye endişelenmeyin hemen. Önce bir uzmana başvurun. Ve şunu unutmayın: Delirmek öyle kolay değildir!..00 Yorumla
+1 yılSene olmuş bilemem kaç ruh doktoruna deli doktoru denmesi. İnsanların nasıl kolu bacağı kalbi başı yani bedeni hasta oluyorsa ruhu da hastalana bilir. Bedenemizi doktora emanet ederken ruhumuzu neden etmeyelim? Bakış açını değiştirmelisin belli kieşin sana yardımcı olmak istiyor böyle naif iş insanları kırmayın.
Zamanla geçecek olsa bir ay oldukça uzun. Hem ne bekliyorsunuz evlenince vitrin süsü olmayı mı? hayatın olağan akı vardır bunu değiştiremezsiniz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılAdam da haklı. Kırmadan daha ne desin...
https://www.youtube.com/embed/Ed3AekHGx94
Pekala, size kim saygı duysun ki. Sizi arzulayan isteyen bir adam, psikolog olmaz jinekoloji olur, cinsel terapist uzmanı olur... Olur da olur da... Neden başıma geldi bu diyen insan ile neden empati kurulmaz?
Benciliz bir hayli de ondan...
Haydi İyi pazarlar olsun yine de herkese...00 Yorumla Piskologa gitmek guzelki stresini atıyorsun sohbet ediyorsun gayet normal herkesin bir piskologa ihtiyacı var... ben bundan kötülük görmüyorum.. Psikoloğun amacı terapiyle birlikte, ruhsal ve psikolojik açıdan sizi rahatlatıp, farkındalık değerinizi arttırıp toplumsal hayattan zevk alabilen bir birey olmanıza yardımcı olmaktır..
00 YorumlaBu çağda hala psikoloğu deli doktoru olarak gören insanlar cidden geri kafalı yaa. Belki korkuların vardır farklı bi nedenin vardır olabilir ama bunu karşındaki insanla oturup adam akıllı konuşmayı denesen ilişkiler hep cinsellik üzerine kurulu çünkü sen yaşatmadığın için bu sefer dışarda arıcak eşin cinselliği öyle yapması daha mı iyi sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpsikolog delilerin danıştığı bir kurum değil. psikiyatrist de deli doktoru değil. eğer aranızda hala bir birliktelik olmamışsa kocanın seni psikoloğa götürmek istemesi yanlış, çünkü psikiyatriste yani 6 yıl tıp okumuş ve psikiyatri üzerinde uzmanlığını almış bir doktora götürmesi lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılPsikoloğa gitmeyi delilik olan cahil köylüler kalmış demek hâlâ, birde adama tripleniyor. Seni düşünmesi büyük hata valla.
50 Yorumla Deli olmak cahil olmaktan daha iydir.
Aşın şu kafaları artık. 2022 yılına giricez, hala psikologa gitmemin deli olduğunu düşünenler kaldı mı lan? Pes 🤔30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence abartıyorsunuz. Psikolog belki sizi dinleyip size hak verip eşinize de “aceleniz yok sonuçta, eşiniz kendini rahat hissedene kadar ona zaman veremez misiniz?” diye ikna edecek. Psikoloğa gitmeyi delilik belirtisi olarak gören net cahildir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi eşin seni psikoloğa götürmesi deli olmak anlamına gelmiyor saygında sevginde bitmesin onu söyleyim psikolog insanın içindeki dertleri tasaları azaltıyor ve rahatlıyosun onu deyim sana canını sıkacak bişey yok
07 Yorumla- +1 yıl
@resayy adlı kullanıcıyı neden kullandırıyormuş babası kızın suçu nedir
- +1 yıl
@ressayy kimi şikayet edecem hanfendi
- +1 yıl
@resayy babanız sizi satıyormuymuş
- +1 yıl
Eşin seni sevmiyomu
- +1 yıl
@resayy değişik insanla ne alakası var yazan kişiye sorun
- Aşk İlişkileri konusunda 952 cevap paylaştı.
+1 yılGitmenin bir ayıbı yok bu seni delide yapmaz psikolok dediğin bir çok konu hakkında fikri olan bir arkadaş ve sana tavsiye verecek rahat konuşacağın biri sadece
08 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
Kocan da istekli bu arada boynuz gelebilir dikkatini çekerim
Soran+1 yılKendi bilie boşanırım
- +1 yıl
Sen bu adamı sevmiyormusun
Soran+1 yılSeviyorum ama beni aldatırsa boşanırım. Geniş değilim
- +1 yıl
Tamam da cinsellik ye ihtiyaç bir bakıma muhtelemen ilg gece korkun var sende bu durum için çabala biraz
Soran+1 yılİlk gece korkum yok aslında.
- +1 yıl
Sorun ne tam olarak özel değilse
+1 yılKocan seni psikoloğa goturmek istediginde deli oldugunu dusunuyorsan gercekten psikoloğa gitmen gerekiyor. Kocana hak verdim
30 YorumlaArkadaşlar psikoloğa gidenler deli değil bırakın şu mantığı deliler ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gider şu ayrımı bilin önce psikologa gitmek demek ruhen içinde olduğun süreç için bilgi almak demek ve ilaçlı tedavi kullanılmıyor genelde sadece konuşma üzerinden gidip beynini kurcalayan sorulara cevap bulup Zihni boşaltıyor sun
10 YorumlaPsikoloğa sadece deliler mi gidiyor?
Eşin kesinlikle haklı, sana olan saygısı ancak onun bitebilir çünkü sana katlanıyor hala.11 Yorumla
Soran+1 yılNe demek katlanıyor sana. Anlayışlı olmak zor
Böyle biriyle evlenmek istemezdim sen ne kadar düzelirsin ki bu kafayla zaten seks yoksa evlilik ölüyor aşk biyere kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılYa yapamıyorum neden anlamıyorsun
+1 yılbaşkası olsa hayvan gibi çullanır üstüne, adam ne güzel anlayışla karşılamış ve doğru olanı teklif etmiş, ne kadar dingilsin
12 Yorumla
Soran+1 yılÜzerime çullanmak mı. Hayatını kararttırım hakkı mı var böyle şeye
- +1 yıl
elbette öyle bi hakkı yok, ama adam incelik etmiş zaten bu durum terapi ile aşılacak bişey
+1 yılDelilikle ilgisi yok belki psikolojik aşman gereken şeyler vardır ve onu ortaya çıkartacaklardır. Adam seni aşalayıp üzerine gelip kötü davranmamış ne güzel yaklaşmış.
10 YorumlaVer adama kurtul tek çare bu...
Yoksa sen yoluna o yoluna..
Mahkeme zaten bu durumda seni kusurlu bulacaktır.
İçtihatlara bakabilirsin...00 Yorumla
+1 yılBitirmeyin saygınızı 1 ayda az zaman değil ne güzel anlayışı insan tedavisine bakalım demiş sorun etme gidin birlikte o seni istiyordur sende istiyosundur tedavisine bakın yol yakınken
01 Yorumla- +1 yıl
Birini ifşa etmeye kimsenin hakkı yoktur, belki yalan belki doğru üstelik bu durum toplum suçu yazık
+1 yılPsikoloğa gidenler delidir anlamına gelmez eşin seni düşünüyor ne güzel seninle ilgileniyor.. doğru söylemiş geçmişe dayalı birşeyden kaynaklı olabilir buda psikoloğun işidir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılPsikologa deliler gitmez. 1 aydır beraber olmamanız bir sorun, tabii ki götürmek isteyecek. Saygının biteceği bi şey yok, bu kadar savunmaya girmen de yersiz.
00 Yorumla
+1 yılDelilikle ne ilgisi var ya kocanın da cinsellik istemesi gayet normal sen korkuyo ya da utaniyo olabilirsin bunun için psikologa gitmek gayet mantıklı kocan da anlayışlı yaklasmis daha ne istiyosun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yanlış yapıyorsun psikolog deliler için değil ama birleşme olmuyorsa da psikoloğa gidilmez oda var yani onunda dalı var ona gidin şimdi ismini hatırlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYav arkadas bir ay olmus onun bunca zaman saygi gostermis sende hemen bundan kiril saygin bitsin, halbuki adam dogru soylemis saglik sorunun da olabilir ne biliyon, ya da madem biliyon sorun ne, ne diye ugrastiriyorsun adami sende soyle ya da coz...
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim durumum farklı
Cevap sahibi+1 yılee soyle o zaman adama bilmiyorsa beraber cozum bulun ya da kendin coz diyecem bunca zaman neden cozmedin madem, cozemiyorsan tabi psikologa gidecen baska nere gidecen...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonudan bağımsız psikolağa sadece deliler gider algısından bi vazgeçer misiniz artık sizin bu angut düşünceleriniz yüzünden insanlar tedavi olmaktan korkuyor artık çok konforlu ilaçlar var hayatınızı etkilemeyen ilaçlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBen psloğa gitmenin delilik olmadığını biliyorum ama bu konuda gitmek delilik
Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Adam yüzde yüz haklı yaptığın hiç normal bir şey değil, kendisini tebrik ederim sana karşı sabrı için.
04 Yorumla
Soran+1 yılSabrı derken ne yapabilir?
Soran+1 yılSenin gibi fakir aç köpek ezik ile evlenmem ki ben !!
+1 yılPsikoloğa gitmek "deli olmak" anlamına gelmiyor ki hayatın her alanında ihtiyaç duyulan bir tedavi biçimi aslında bence kocan haklı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sadece deli olanlarmi gidiyor psikologa..
Bence böyle düşündüğün için gerçekten ihtiyacın var..
Adam gayet anlayışlı davranmış, daha napsin..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Kesinlikle bosanmalisin. Bu adam seni haketmiyor. Psikolog ne yahu. Sen deli degilsinki. Ne gerek var. Ayrica insan insani düt mi hic ya. Derhal bosan bence.
00 YorumlaPsikologa gidenler deli insanlar olmuyor tam tersi psikolaga gitmek lazim yurt disinda herkes gidiyor insanlar rahatliyor bu dusunce cok yanlis...
10 YorumlaCiddi bir soru olduğunu düşünmüyorum ama; psikolog deli doktoru değildir, psikoloğa giden de deli değildir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılPsikoloğa deliler ruh hastalari gitmez önce bunu anlamalısın. Ama siz bence evlilik psikoloğundan yardım alabilirsiniz
00 Yorumla Piskoloğa gidin bencede ama kocn kendini göstersin hâlâ boynuzlandığını farketmemesinin nedenininaraştırsın
00 YorumlaPardon psikoloğu gitmek ayıp bir şey mi? Deliler mi gidiyor psikologa... Önce cehaletini bir düzelt sonra kocana tepki ver. Harbi cahil kalmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin iyiliğin için diyor başka adam olsa sene bosanir ilişki yok diye öyle adam dolu piyasa bence terapi al vajinismus hastalığın olabilir eşini de üzme adam daha napsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak mı ilk zorlukta kaçmak öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılHayır sen nazlanırsan adam sogur sana değer veriyo ki Dr a gidelim demiş bence bunun için terapi yerleri var vajinismus için gitmeni öneririm ayrıca korkcak bişi yok rahat ol orası küçük biyer değil esnek Yapısı var bizden küçükler evlenmeden yapıyor öyle düşün canım
Soran+1 yılÜfff
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılPsikologa gitmek delilik degildir deliler hastaneye gider psikologdan destek alirsiniz lutfen kendinizi egitin artik. cahil cahil nereye kadar
01 Yorumla- +1 yıl
insanların bazılarının kafası taş devri anlamıyorlar işte
cahillik okumamışlık buna çok etken
+1 yılBence eşin haklı hatta sevinmen lazım ki senin arkanda durmaya çalışıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSevinnmiorum
Zaaten ben deli değilim niye psikoloğa gideyim diyorsan sıkıntılıdır demektir sıkıntılı olmasan gidelim ne olacak dersin
00 Yorumla
+1 yılKocan aklı, sende birtakım anormallikler var belli ki. Evliliğin bitsin istemiyorsan git derim
01 Yorumla
Soran+1 yılDüxgün konuş
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılPsikologa sadece deliler mi gidiyor önce icerigini ögrenin sonra yorum yapin.. demekki sizin farketmediginiz biseyler var
00 Yorumla
+1 yılVajinimus olabilir ya da geçmiş korkuların psikoloğa gitmek için deli olmak gerekmez hangi çağda yaşıyoruz!
00 Yorumla
+1 yılAdam doğru söylüyo her psikolağa gıden delı mı oluyo sen evet delısın böyle düşündüğün ıcın delısın o ayrı da
00 YorumlaAdam doğru söylemiş. Delilikle ne alakası var. Çözemediğin birşeyler varsa çözmene yardımcı olan bir alan piskoloji.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Biraz daha sabredebilir ama ona saygini yitirmeni gerektirecek bisey de olmamis abartma
10 YorumlaKanka esinle sevismiyorsan yeni evlenip bir sorunun var demektir. Bir uzmana danışmalısınız
10 YorumlaUzuğun uzuğun yazmak istemiyorum, manyak mısın kızım
10 YorumlaSadece deliler mi psikologa gider¿ İlginç düşünce dünyası
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. Psikologa giden deli mi oluyomus seninle evlenenin de psikoloğa görünmesi gerek karili kocali bi görünün aksjdaksjs
20 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam beni psikoloğa götürmek istiyor, ben deli miyim sanki? Ona olan tüm saygım bitti, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler