Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Ev sahibi haklı, malı üstünde kullanma ve kullandırma özgürlüğü ona aittir.
Bekar ama öğrenciyse veririm evimi gerekirse indirim de yaparım ama öğrenciyse😊
Kiracı haklı evli olması ya da olmaması kimse ilgilendirmez
düzenli kira verilmesi önemli burada aksaklık olmadığı sürece harhangi bir problem yok
bekara ev verilmez çünkü evi anında ker* haneye çevirirler şimdiki kızlar zaten hemen oturuyorlar üstüne dünden razılar yaani 😂😂
Kimin lirayı düzgün verip vermediğini bilemeyiz tabi ama ev sahipleri hep böyle gaddar
Geçmişte bazı problemler yaşamış olabilir. Ancak düzenli kirasını ödeyecek durumda olan, bekar olan, gerekli güvencelerini de ödeyen kişilere bekar olduğu için ev kiralamak istemeyen ev sahipleri yanlış yapıyorlar.
Ev sahibi haklı ben de vermemiştim ama sonra öğrenciye verdim
B sikkina hunharca bastim
38. günde ev bulabilen bir bekar olarak...
Ibineeee bekarsam sana ne
Kimseyi rahatsız etmedikten sonra...
Ya benim evim olsa ben de dikkat ederim önüme geleni almam ama bekar , evli vs. gibi şartlar koşmam fakat tipini , hareketlerini beğenmediğim at hırsızlarını veya kirayı ödeme sıkıntısı çekecek kişileri evime almam kimse kusura bakmasın.
Ev benim olsa kime şikayet ediyorsa etsin evli bile olsa kıl olursam vermem.
Ev alamayacak durumda olan insanlar sokakta mı yatsın kiralıyor işte adam gibi neyin tribi bu
valla nasıl gece klüplerine tek erkek alınmıyorsa burada da durum bu ikisi de ayrımcılık bence he birini haklı bulup diğerini bulmuyorsan iki yüzlüsün demektir
ahaha şikayet etmede sınır yok ev sahibinin keyfine kalmış gerekirse boş tutar :D
ev sahibi haklı..
öğrenciler gerçekten kötü kullanıyor evleri..
Kişinin ihtiyacı varsa eve tıpış tıpış verecek ayrım yaparsa sonuçlarına da katlanır.
Ev sahıbı haklı. Bekara verınce apartmanın suyu cıkıyor alemler gurultuler karı kız ortamı mıllet rahatsız oluyot ınsan gbı oturmuyorlar. Kızlara verdık temızlerdır dıye cıkınca 3 gun ev temızledık
Tamam da bu durumda bekarlar sokakta mı kalsınlar?🙄
@Neluî Yoo ınsan gbı otursunlar apt kurallarına uysunlar. Aıle ıcınde olduklarını unutmasınlar yeter. Kızlar apt cıplak gezıyordu 😀
Ama her bekar aynı değil ki..
Kurunun yanında yaşı da yakmak haksızlık değil mi?
@Neluî İçlerinde duzgun olanları illakı vardır ama bılemedıgımız ıcın vermıyoruz
Haberin başlığını görünce kesin Avrupa'da olmuştur dedim, ama Kırklareli olduğunu görünce çok şaşırdım. Az da olsa memlekette doğru şeyler de olmuyor değil demek ki.
Ev benim olduktan sonra sıkıntı ne, istediğime veririm
Yer yer ikisi de haklı. Belli tecrübeler yaşanmıştır
Böyle bir şey yok maalesef, barınma gibi ciddi bir hususta bekar insanları dışarıda bırakacak saçma tavırlara giremez kimse.
@Ragnar_Lodbrok ona katılıyorum ama ev sahiplerini dolandırmalar yüzünden bazıları da mağduriyet yaşıyor
Çünkü evliler ev sahiplerini dolandıramaz...
Alayı dolandırıcılık yapmaya uğraşırken dolandırılıyor. Düzgün kontrat yapalım, hesabına kira verelim desen ''Yok ben elden alırım'' derler. Sonra vay efenim dolandırıldım.
@Ragnar_Lodbrok sıkıntı üçkağıtçılar ben onu kastediyorum
@Ragnar_Lodbrok evli veya bekâr farketmez, sorun art niyetli olmak. Ben oturduğum eve taşınırken faturaları üzerime almam gerekti, benden önceki 15000₺ kullanıp kaçmış. Adam evli ve giderken saati de söküp götürmüş. Adresini de aldırmamış muhtarlıktan. Yeni abonelik açtırmadım dairede oturan gözüktüğü İçin. Kısacası göbeğim çatladı
Kimse ön yargılı olamas herkes parasınlan kiralar ev sahibi haksız burada
Valla kimse kusura bakmasın mal adamın istediğine verir bence
İstediğine kiralar millete ne? Kimse mecbur değil. O zaman suriyeli, afganlara da kiralatmak istemeyen kişi çok onlar da ayrımcı
bekar diye adam parasını düzgün ödemeyecek ve kötü biri olacak değil ya ver evini kiraya yanlış bir şey yaparsa uyarırsın
Evini kiraya veren birinin seçim şansı olmamalı. Sonuçta kiranın düzenli ödenmesi yeterli olmalı.
Çünkü onun evi istediği kişiye kiralayabilir bence sonuçta herkese güven olmuyor
Kirasını düzgün veren bir bireyse bence problem olmamalı
tabiki kiracılar iş kurup iş bulup ev kiraloyorlar ama bekar diye ev sahibi vermiyor
Nbilmşyorum ki ben d ekonun öylen oluşsunuz düşünürdüm
Temiz olmayan evi berbat eden gürültücü saygısız insanlara kimse evini vermek zorunda değil
Bpyle bir hakkimiz oldugunu yeni ogrenmem kotu oldu. Kac kere basima geldi (:
Bende olsam vermem. Ogrencilerden dilim yandi,2 kere.
Ev sahibi evini istediğine kiralar. Kiracı kirasını düzenli verebilecek mi, eve iyi bakabilecek mi?
Bu ev sahipleri tam şrfsiz.
az da olsa medenileşti ülke iyi iyi
Ev sahibi haklı, ev onun dilediğine kiralar.
Mülkiyet hakkı kutsaldır.
Düzgün se verilir sonuçta
Napsın bu insanlar sokakdamı kalsın
Inanın Herkes kendince haklı
Kiracı haklı verilmesi gerekli
Ev sahibi haklı ben olsam ben de vermem
Ev sahibi haklı. İstediğine kiralar.
Bekarsa bekar kime ne yanı
Kiracı her zaman haklıdır.
Çok iyi olmuş güzel yontem yaw
Doğru karar vermiş mahkeme
ceza eren hakli. ayrimcilik olmamamali.
Ev sahibi haklı ev onun kime isterse verir
Her önüne gelene de ev verilmez
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş...
Ev sahibi parasını verip almış sonuçta.
Ev sahibinin vermeme özgürlüğü olmalı
Önemli olan doğru düzgün bir insan olması
Ben kiracıdan yanayım kiracı haklı tabiki
Hangi çağda yaşıyorsunuz bekarın suçu ne
Değişik olmuş biraz sanki
İyi olmuş ister evli olur ister bekar
B dedim doğru karar verilmiş
Çok arada kaldım düşüneceğim cidden