Bu konudaki görüşleriniz nelerdir? Siz Yargıtay'ın bu görüşüne katılıyor musunuz?

Evli olsalar bile nasıl giyineceğine, gideceği yerlere, görüşeceği arkadaşlarına karışma hakkı yok sadece fikrini belirtme hakkı var, fazlasını yapamaz. Evlilikte aranan şey saygıdır. Bunlar oluyorsa kısıtlama işlerine girilişiyorsa kimse o yerde saygı aramasın.
Oldukça doğru bir karar olmuş. Beni ben yapan temel değerlerden biri de, giyim tarzım ve sosyal yasantimdir. Bunlardan birisine dokunulmasi halinde kisiligime dokunulmus olur. Ve bu durum da evliliğimin bitmesi için önemli bir gerekçedir.
Ancak, Yargıtay in aydınlık getirmesi gereken bir husus, sosyal yasam adı altında "güven sarsıcı" nitelikteki flört görünümlü kardes-arkadas ilişkilerine nasıl bakilacagidir. Bununla ilgili net bir yaklaşımda yapılması gerekmekte...
Karı koca olmak bir aile olmaktır. Babam nasıl giyim tarzıma karışma hakkına sahip oluyorsa eşim de sahip olmalı. Hatta eşimin daha çok karışma hakkı vardır. Evlilik iki tane arkadaşın aynı evde kalması değildir. Evlilikte cinsellik, beden paylaşımı, ortak yaşam vardır. Bu nedenle eşim bedenim üstünde söz sahibi olabilir tabii ki ben de onun bedeni üstünde söz sahibi olmalıyım.
Cevap
6Cevap
Yargıtay saçmalamış :D Aldatmalar çoğalır artık. Tam muz cumhuriyeti soktumun yeri. İsveçten öğreniyorlar kanunları buraya kopyala- yapıştır yapıyorlar. Yazık
@HeyTanks Dostum İsveç Anayasası kadınları kayıran bir anayasa zaten. 2 ay geçinen kadına yıpranma payı veriyorlar. Sanki ağır enkaz meydana geldi bekaretinde. Yazık :/
Görüşeceği kişilere karışamaz derken? Karşı cins arkadaşı varsa ve flörte kayıyorsa karışmayacağız da ne yapacağız yani, bu aldatmaya girmiyor mu?
@HeyTanks @serein de aynı şeyi söylüyor zaten , kadın da konuşmasın diyor.
Tamamen yuva yıkmaya yönelik bir politika, sıkıntı büyük. Zaten önceden herkes aldatıyordu gizli saklı , şimdi artık yargıtay yanımda diye kimin eli kimin g. tünde belli olmaz :D Göstere göstere aldatırlar artık, sözde kankiyle selfie çekmeler falan. Yazık
Görüşeceği kişilere kadar okey dedim, öncekiler sevgili durumunda da halledilcek şeyler toplantıya falan karışmak saçma işi buysa, giyim mevzusu da sevgiliyken nasıl kabul ettiysen evliyken de öyle devam etmesi gerek mantıken ama görüşme mevzusunu görünce orada bir durdum. Hiç karışamazsak kimlerle görüşecek, nereden bileceğiz. Şimdi takip cihazı da boşanma sebebiymiş. E hiç evlenmeyelim o zaman değil mi?
Psikolojik şiddet ve baskı evlilik içi mobbing çok yeterli
Ne kadar boşanan varsa bir o kadar da evlenenler var
Haklı buldum. eşler arasında ufak tefek kıskançlıklar olabilir ama bu aşırıya kaçan kısıtlamalar bambaşka bir boyut
eşi karışmıcak da napcak ona göre evlenilmedi mi bilmiyolar mı düşüncelerini saksı mı olsun adam
Anahtarı bırak git diyor kısacası :D Erol Büyükburç'a bağladılar iyice. xD Valla evlilikten tiksinir oldum.
Yargıçların çoğu bekar galiba
Kesinlikle katıliyorum
Katılmıyorum kadınlar hep haklı nedense
Evet
Yargıtay haklı
Yargıtay haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?